Ali Güney

Ali Güney

Son dakika Ali Güney haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Güney ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Güney haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Güney

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali güney gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.369 ali güney haberi bulunmuştur. Tüm ali güney haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyükçekmece’de bir skandal daha… ‘İnşaat alanında şehitlere ait kemikler var’
Büyükçekmece’de bir skandal daha… ‘İnşaat alanında şehitlere ait kemikler var’ İstanbul'da Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik yapılan operasyonda göz altına alınan 21 kişiden 8'i tutuklanmıştı. Rüşvet operasyonuna konu olan villalarla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. İnşaat alanında şehitlere ait kemiklerin bulunması üzerine Anıtlar Kurulu belediyeye inşaatı durdurun yazısı gönderdi. Olayla ilgili detayları CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er aktardı…
31.01.2024 Gündem
Nişan skandalında cehalet savunması: Kızımız 13 değil 14 yaşında!
Nişan skandalında cehalet savunması: Kızımız 13 değil 14 yaşında! Konya‘nın Beyşehir ilçesinde 13 yaşında nişanlandırılan C.S. ile 28 yaşındaki Ali G.’nin aileleri tepki çeken olayı skandal ifadelerle savunarak, durumun normal olduğunu söyledi... C.S.’nin babası Osman S. “Bu olay ilk kez yaşanıyormuş gibi abartıldı” derken, yengesi, “Kızımız 13 değil 14 yaşında. İri duruyor diye okula göndermek istemiyoruz” ifadelerini kullandı.
13.12.2023 Gündem
Kendisinden 15 yaş büyük adamla nişanlandırılan 13 yaşındaki kız devlet korumasına alındı! Ablası da 16 yaşındayken evden kaçmış
Kendisinden 15 yaş büyük adamla nişanlandırılan 13 yaşındaki kız devlet korumasına alındı! Ablası da 16 yaşındayken evden kaçmış 13 yaşında nişanlandırılan kız devlet korumasına alındı. Konya'nın Beyşehir ilçesinde ailesi tarafından kendisinden 15 yaş büyük Ali G. ile nişanlandırılan 13 yaşındaki C.S., savcılık kararıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından devlet koruması altına alınıp, yurda yerleştirildi. C.S.'nin ilk ifadesinde ise nişanın kendi isteğiyle yapıldığını, ailesinin baskısı olmadığı ve nişanlısını da sevdiğini söylediği öğrenildi.
11.12.2023 Gündem
13 yaşındaki kız nişanlandı; inceleme başlatıldı
13 yaşındaki kız nişanlandı; inceleme başlatıldı Konya'nın Beyşehir ilçesinde 13 yaşındaki C.S., ailesi tarafından kendisinden 15 yaş büyük Ali G. ile nişanlandırıldı. Nişana ait görüntüler sosyal medyada yayınlanırken, jandarma ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.
10.12.2023 Gündem
Türk Eximbank’tan ihracatçıya 588 milyon dolar tutarında kaynak
Türk Eximbank’tan ihracatçıya 588 milyon dolar tutarında kaynak Eximbank, sendikasyon kredisini sürdürülebilirlik bağlantılı olarak yüzde 101 yenilediğini, Türk ihracat sektörüne kullandırılmak üzere 588 milyon dolar tutarında kaynak sağladığını duyurdu.
11.11.2022 Gündem
Onur Şener cinayeti nasıl oldu? Onur Şener’in katilleri tutuklandı mı, müzisyen cinayetini kim yaptı? Ankara istek şarkı cinayetinde son durum ne?
Onur Şener cinayeti nasıl oldu? Onur Şener’in katilleri tutuklandı mı, müzisyen cinayetini kim yaptı? Ankara istek şarkı cinayetinde son durum ne? Müzisyen Onur Şener cinayeti tüm Türkiye’yi derin üzüntüye boğdu. Ankara'da bir eğlence mekanında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı farklı tarzda söyleyen müzisyen Onur Şener ile mekanda tartıştı. Eğlence mekanına iki kadın arkadaşlarıyla gelen kamu kuruluşlarında çalışan iş müfettişi İlker Karakaş, meslektaşı Ali Gündüz, savunma sanayi alanında elektrik mühendisi olan Semih Soyalp, Onur Şener'i mekandan çıktıktan sonra darp edip, kırdıkları şişelerle yaraladı. 1 kız çocuğu babası olan Onur Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Onur Şener cinayeti nasıl oldu? Onur Şener’in katilleri tutuklandı mı, müzisyen cinayetini kim yaptı? Ankara istek şarkı cinayetinde son durum ne?
4.10.2022 Yaşam
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 3 tutuklama! Şüphelilerin ilk ifadeleri ortaya çıktı
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 3 tutuklama! Şüphelilerin ilk ifadeleri ortaya çıktı Müzisyen Onur Şener (45), karaoke yapmadan şarkı söylemesini isteyen grubun talebini yerine getirmediği için öldürüldü. Olayla ilgili 3 kişi ile yanlarında bulunan 2 kadın adliyeye sevk edilirken şüphelilerin ilk ifadeleri de ortaya çıktı. Şüpheliler Ali G. Semih S. ve İlker K. 'kasten öldürme' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
3.10.2022 Gündem
Hakim evinde tabancayla intihar etti
Hakim evinde tabancayla intihar etti Adana’da bir hakim evinde çocuklarının olduğu sırada kafasına tabancayla ateş ederek hayatına son verdi.
8.09.2022 Yaşam
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği… Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022 Magazin
Usta sanatçı Ali Güney hayatını kaybetti!
Usta sanatçı Ali Güney hayatını kaybetti! Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam’ın emektar oyuncularından 66 yaşındaki Ali Güney’in hayatını kaybettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle tanıdığımız Ali Güney, üç gün önce nefes darlığı nedeni ile hastaneye kaldırılmıştı.
24.08.2022 Magazin
Çakabey Kupası'ndan görkemli son
Çakabey Kupası'ndan görkemli son Demirören Holding'in sponsor olduğu, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu'nun düzenlediği Çakabey Kupası Minikler Açık Hava Puta Koşusu İzmir'de görkemli tören ile sona erdi. Atatürk Stadı'nda 2 gün boyunca süren turnuvada kızlar ve erkekler 8-9, 10-11 ve 12-13 yaş kategorilerinde kıyasıya yarıştı. Bugün sona eren koşuda Kızlar 8-9 yaş kategorisinde Nazilli Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü Derneği'nden Zeynep Sena Uslu 1'inci, Kadirli Ötüken Okçuluk Spor Kulübü'nden Zeynep Dinçer ikinci, Kocaeli Öncü Gençlik Spor Kulübü'nden Elif Zümra Yamak üçüncü sırada yer aldı.
24.07.2022 Diğer Sporlar
Eximbank sendikasyon kredisi sağladı
Eximbank sendikasyon kredisi sağladı Türk Eximbank 504 milyon euro ve 206 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi temin ettiklerini açıkladı.
24.05.2022 Ekonomi
Batı Karadeniz'in en eski yerleşim yeri olduğu ortaya çıktı!
Batı Karadeniz'in en eski yerleşim yeri olduğu ortaya çıktı! Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bulunan İnönü Mağarası’nda gerçekleştirilen arkeolojik kazı çalışmalarında, Batı Karadeniz kıyısındaki en eski yerleşim yeri tespit edildi.
23.08.2021 Yaşam
Ali Sofuoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Ali Sofuoğlu’nun eşi Gizem Sofuoğlu kim, ne iş yapıyor?
Ali Sofuoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Ali Sofuoğlu’nun eşi Gizem Sofuoğlu kim, ne iş yapıyor? Tokyo 2020de milli karatecimiz Ali Sofuoğlu, erkekler karate katada bronz madalya kazandı. Ali Sofuoğlu’nun bu madalyası aynı zamanda Türkiye'nin olimpiyat tarihindeki 100. madalyası oldu. Ali Sofuoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Ali Sofuoğlu’nun eşi Gizem Sofuoğlu kim, ne iş yapıyor?
6.08.2021 Gündem
Kredi atağı! İki yıl geri ödemesiz, 10 yıl vadeli...
Kredi atağı! İki yıl geri ödemesiz, 10 yıl vadeli... Dev banka duyurdu. Flaş kredi hamlesi. Detaylar belli oldu. İki yıl geri ödemesiz ve 10 yıl vadeli... Türk Eximbank harekete geçti ve resmen duyuruldu. Türk Eximbank, sürdürülebilirlik süreci kapsamında değerlendirmek üzere Dünya Bankası garantisi altında, bankalar konsorsiyumundan 120 milyon avro tutarında kredi sağladı.
28.05.2021 Ekonomi
Turşu fabrikasındaki görüntülere tepki yağmıştı! Serbest bırakıldı
Turşu fabrikasındaki görüntülere tepki yağmıştı! Serbest bırakıldı Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki turşu fabrikasında, turşu tankına yarı çıplak giren çalışanın görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığı tespit edilip Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde gözaltına alınan İsa T., serbest bırakıldı. İsa T. ifadesinde, Manisa'ya hiç gitmediğini, görüntülerdeki kişiyi tanımıdığını, sosyal medyada dolaşırken görüntüleri fark edip paylaştığını öne sürdü.
2.04.2021 Gündem
Türkiye ile Macaristan arasında işbirliği anlaşması imzalandı
Türkiye ile Macaristan arasında işbirliği anlaşması imzalandı Ticaret Bakanlığı'nda Türk Eximbank ile Macaristan'ın resmi ihracat destek kuruluşu Mehib arasında reasürans iş birliği anlaşması imzalandı. Bakan Ruhsar Pekcan, "İnşallah bu imzaladığımız anlaşma her iki ülke iş dünyasının üçüncü ülkelerde beraber atacakları adımları güçlendirecek ve artıracaktır" dedi.
8.02.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakeret etmişti! Cezası belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakeret etmişti! Cezası belli oldu Kocali'de, sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partililere hakaret eden Vatanseverler Hareketi Derneği Başkanı Mehmet Avcı, 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Avcı, cezaevinden kaldığı süre dikkate alınarak tahliye edildi.
30.05.2020 Gündem
Ankara'da polis uygulama noktasına araç daldı
Ankara'da polis uygulama noktasına araç daldı Ankara'da, alkollü sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, polis uygulama noktasına daldı. Kazada 5 polis, 1 bekçi ve 1 uzman çavuş yaralandı.
24.05.2020 Gündem
Trafikteki sopalı saldırıda, taraflardan 'küfür' suçlaması
Trafikteki sopalı saldırıda, taraflardan 'küfür' suçlaması Mersin'in Mezitli ilçesinde, cep telefonu kamerasıyla kaydedilen, 3 kadının trafikte uğradığı sopalı saldırıyla ilgili tarafların, birbirilerinden şikayetçi oldukları ortaya çıktı. Saldırıyı gerçekleştiren baba ve kızı ile sopayla dövülen kadınlar, polise verdikleri ifadede, karşılıklı 'küfür' iddialarında bulundu.
3.05.2020 Yaşam
Eximbank'tan ihracatçılara yeni kredi desteği
Eximbank'tan ihracatçılara yeni kredi desteği Türkiye İhracat Kredi Bankası AŞ (Türk Eximbank) Genel Müdürü Ali Güney, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ihracatçılara etkilerinin azaltılması amacıyla Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) kaynaklı Kredi Garanti Fonu (KGF) teminatıyla "Türk Lirası Reeskont Kredi Programı" hazırladıklarını belirterek, "Program kapsamında, KOBİ'ler için 25 milyon liraya, KOBİ dışı firmalar için 50 milyon liraya kadar, yüzde 9,75 maliyetle, 1 yıl vadeli kredi kullandıracağız." dedi.
19.04.2020 Ekonomi
Milyonluk vurgun! Böyle yakalandılar
Milyonluk vurgun! Böyle yakalandılar Manisa’da bir elektronik fabrikasından tıra yüklenen yaklaşık 1 milyon 250 bin lira değerindeki televizyonları çalarak farklı illerdeki depolara saklayan zanlılar düzenlenen operasyonla yakalandı.
5.04.2020 Gündem
Eximbank harekete geçti! İhracatçılara destek paketi açıklandı
Eximbank harekete geçti! İhracatçılara destek paketi açıklandı Türk Eximbank ihracatı destekleme misyonu çerçevesinde tüm dünyayı saran virüs salgını nedeniyle siparişleri azalan veya iptal olan, ihracat pazarı daralan ihracatçılarımızın üretimlerinin durmaması ve istihdam kaybı yaşamamaları için kredi ve sigorta desteklerine hız kesmeden devam edecek ve aldığı tedbirlerle ihracatçıların yanında olmaya devam edeceğini açıkladı.
24.03.2020 Ekonomi
Okul müdürünü vuran güvenlik görevlisi aynı silahla intihara kalkıştı
Okul müdürünü vuran güvenlik görevlisi aynı silahla intihara kalkıştı Ankara'da lisede hizmetli olarak çalışan Murat E., tartıştığı okul müdürü Şerafettin Ali G.'yi tabancayla vurarak, yaraladı. Okula gelen polisin 'Teslim ol' çağrılarına uymayan Murat E., aynı silahı başına dayayıp, ateşleyerek, kendisini de ağır yaraladı.
17.02.2020 Yaşam
Türk Eximbank marka kredisi desteğini artırıyor! 3 yıl geri ödemesiz...
Türk Eximbank marka kredisi desteğini artırıyor! 3 yıl geri ödemesiz... Türk Eximbank Genel Müdürü Ali Güney,"Uzun süredir 3 yıl vade ile sınırlı olan marka kredimizin toplam vadesini azami 10 yıla çıkardık. Ayrıca 10 yıl vade 3 yıla kadar da geri ödemesiz dönem içeriyor" dedi.
9.12.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ali Güney ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali güney haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.