Alacakaranlık

Alacakaranlık

Son dakika alacakaranlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alacakaranlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alacakaranlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alacakaranlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alacakaranlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 alacakaranlık haberi bulunmuştur. Tüm alacakaranlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, 'İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmelidir. Filistinli kardeşlerimizi asla sahipsiz, çaresiz ve yalnız bırakmayacağız. Barış için garantörlüğe hazırız.' dedi.
13.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ın sloganını duyurdu: Doğru adımlarla yola devam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ın sloganını duyurdu: Doğru adımlarla yola devam Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Seçim kampanyasındaki sloganlarını 'Doğru adımlarla yola devam' olarak belirlediklerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem şahsım, hem teşkilat olarak seçim kampanyamızı yüz yüze yürüteceğiz. Siyasette, 'Erdoğan stili' olarak kabul edilen bir tarz var. Nedir o? Yüz yüze, gönül gönüle ilişki" dedi. Deprem bölgesinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete tepki göstererek, "Hayatında inşaat nedir görmemiş, kalkmış bizi eleştiriyor, temele çukur diyor" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kentsel dönüşümle ilgili olarak ise "Biz hocalarımızla beraber çalışıyoruz, yeni dönemde daha detaylı bir şekilde ele alıp yasal çerçevelerde de bir adımı atabiliriz. Artık imar affı düşünemeyiz. Düşünme vakti yok" dedi.
29.03.2023 Gündem
Öpüşmek orucu bozar mı? Sevgiliyle öpüşmek orucu bozar mı?
Öpüşmek orucu bozar mı? Sevgiliyle öpüşmek orucu bozar mı? Ramazan ayı ile birlikte dünyanın dört bir yanındaki müslümanlar bir ay boyunca oruçlarını tutacak, ibadetlerini gerçekleştirecekler. Oruç her gün şafak ve alacakaranlık arasında yiyecek ve içecekten uzak durmanın yanında bazı kısıtlamaları da içinde barındıran bir ibadettir. Pek çok kişi genellikle oruçluyken yapılmayacak durumları sıklıkla araştırılıyor. Bunların başında da öpüşmek geliyor. Peki, Öpüşmek orucu bozar mı? Dudaktan öpüşmek orucu bozar mı? Sevgiliyle öpüşmek orucu bozar mı? Eşini dudaktan öpmek orucu bozar mı? İşte detaylar…
18.03.2023 Ramazan
Geleceğin kaptan adayları denize açılmadan dünyayı gezecekler
Geleceğin kaptan adayları denize açılmadan dünyayı gezecekler Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Tam Donanımlı Köprüüstü Simülatörü törenle hizmete girdi. Kaptan adayları böylece denize açılmadan simülatör marifeti ile dünya denizlerinde, en zorlu deniz yollarında seyir edip gemilerini limanlara demirleyecekler.
5.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Bayhan kimdir nereli kaç yaşında? Bayhan’ın hayat hikayesi: Neden hapse girdi, kimi öldürdü?
Bayhan kimdir nereli kaç yaşında? Bayhan’ın hayat hikayesi: Neden hapse girdi, kimi öldürdü? Popstar Bayhan olarak tanınan Bayhan Paylaş Benimle programına konuk oldu ve hayatından kesitleri programda anlattı. Çocuk yaşta gözlerinin önünde kaybettiği annesini, kayıplarla dolu çocukluğunu, Türkiye'den uzakta bir yetiştirme yurdunda büyüme öyküsünü, cezaevi sürecini ve müzikle tanışmasın dair ayrıntıları anlatan Bayhan kimdir, nereli kaç yaşında? İşte Bayhan’ın hayat hikayesi…
24.08.2021 Gündem
Devlet Bahçeli'den Taliban açıklaması: Her seçenek dikkate alınmalı...
Devlet Bahçeli'den Taliban açıklaması: Her seçenek dikkate alınmalı... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, "Afganistan’daki Gelişmeler ve Düzensiz Göçle" ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 'Afganistan’daki yeni yönetimle düzensiz göçün önlenmesi hususunda muhakkak surette anlaşma, temas ve fikir birliği temin edilmesi şarttır. Taliban’la görüşmek dahil her seçenek dikkate alınmalıdır.' dedi.
16.08.2021 Siyaset
Melis Sezen: Farkında olmadan cilve yapanlardanım
Melis Sezen: Farkında olmadan cilve yapanlardanım Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de Derin rolüyle hayatlarımıza giren Melis Sezen samimi açıklamalarda bulundu.
4.04.2021 Magazin
Tuncel Kurtiz ölüm yıldönümünde anılıyor! Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz'in hayatı
Tuncel Kurtiz ölüm yıldönümünde anılıyor! Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz'in hayatı Yüzden fazla sinema filminin yanı sıra "Alacakaranlık", "Hacı", "Asi", "Ezel" ve "Muhteşem Yüzyıl" dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Tuncel Kurtiz, vefatının ölümünün 7. yılında anılıyor. Peki, Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz ne zaman öldü? Tuncel Kurtiz sözleri, şiirleri...
27.09.2020 Gündem
Ünlü Hollywood yıldızı Robert Pattinson corona virüse yakalandı
Ünlü Hollywood yıldızı Robert Pattinson corona virüse yakalandı Ünlü İngiliz aktör Robert Pattinson'un koronavirüse (Covid-19) yakalandığı ve başrol olarak rol aldığı yeni Batman filminin çekimlerinin durdurulduğu açıklandı.
3.09.2020 Dünya
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri...
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri... Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Müjde Ar bir döneme damga vuran filmleri ve sahneleri ile Türk sinemasının unutulmaz oyuncuları arasında yer alıyor. Müjde Ar oyunculuğunun altın yıllarında yer aldığı her film çokça konuşulmuş cesur ve protest tavrı ile Türk sinemasının yıldız oyuncuları arasında yer almıştır. Peki, Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri ve hakkında merak edilenler...
21.06.2020 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Milletin cesur yüreğini yenemeyecekler
MHP lideri Bahçeli: Milletin cesur yüreğini yenemeyecekler MHP lideri Devlet Bahçeli, Demokrasi Adası açılışında konuştu. Bahçeli yaptığı açıklamada, "Aklından darbe geçiren, sandıkta bulamadığını sokaklarda ve silahların muhitinde arayan herkes kaybetmeye mahkum ve mecburdur. Ezemeyecekleri, yenemeyecekleri milletimizin bileği değil soylu ve cesur yüreğidir." dedi.
27.05.2020 Siyaset
Gotik makyajı yüzünden metroya alınmadı!
Gotik makyajı yüzünden metroya alınmadı! Çin'de gotik tarzda makyaj yapan bir kadın "diğer yolcuları rahatsız edeceği" gerekçesiyle metroya alınmadı. Bunun üzerine bu akımı takip edenler ülkede sosyal medya üzerinden fotoğraflarını paylaşarak protesto başlattı.
20.03.2019 Dünya
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den CHP'ye sert eleştiri!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den CHP'ye sert eleştiri! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında MHP'yi eleştirenlere sert sözlerle tepki göstererek, "İftira atanlar sosyal medyadan zehir kusanlar adeta Palu ailesinden çıkmış gibiler" dedi.
15.01.2019 Siyaset
Taksim'de ATM sırasında bir dünya yıldızı
Taksim'de ATM sırasında bir dünya yıldızı 'Alacakaranlık' serisiyle yıldızı parlayan Kristen Stewart, Türkiye’ye geldi. Taksim’de gezerken görüntülendi.
3.12.2018 Magazin
Huawei Mate 20 Pro'dan yeni sızıntı!
Huawei Mate 20 Pro'dan yeni sızıntı! Huawei'in amiral gemisi modellerinden Mate serisinin yeni üyesi Mate 20 Pro'nun çarpıcı özellikleri bir kez daha sızdı!
6.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Haziran Cumartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Haziran Cumartesi 16 Haziran Cumartesi gününe ait Show TV yayın akışı, sabah saat 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı eğlence programı ile ekranlara dahil olacak. Miniklerin ve ebeveynlerin severek seyrettiği program ile sabahınızı çok daha keyifli ve eğlence dolu şekilde geçirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise “Güldür Güldür Show” adlı eğlence dolu program ekranlara dahil oluyor. Tekrar bölümü ile yayına başlayan renkli program, tüm hayranlarını bir kez daha ekranları karşısına çekecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını takipte kalın.
16.06.2018 Gündem
Ünlü oyuncu Robert Pattinson müslüman olduğunu açıkladı!
Ünlü oyuncu Robert Pattinson müslüman olduğunu açıkladı! Alacakaranlık ile ünlenen Robert Pattinson, verdiği röportajda "Bir camiye girince hayatım değişti." deyip Müslüman olma sürecini anlattı. Bu bilginin yazılmasını istemese de sözleri anında sızdırıldı.
5.02.2018 Magazin
Yerli Edward belli oldu
Yerli Edward belli oldu ‘Alacakaranlık’ benzeri vampir hikâyesinde oynayacak olan Elçin Sangu’nun partneri Birkan Sokullu oldu.
12.01.2018 Magazin
Vampir şansı
Vampir şansı Kristen Stewart, adını dünyaya duyurmasını sağlayan ‘Twilight’ (Alacakaranlık) film serisinde yer aldığı için çok şanslı olduğunu söyledi.
15.11.2017 Magazin
Kristen Stewart Stella Maxwell'den ayrılmıyor!
Kristen Stewart Stella Maxwell'den ayrılmıyor! 'Twilight' (Alacakaranlık) filmleriyle ünlenen oyuncu Kristen Stewart, Stella Maxwell'den bir an olsun ayrılmıyor.
27.09.2017 Magazin
‘Hâlâ kültürel iktidarımız konusunda sıkıntımız var’
‘Hâlâ kültürel iktidarımız konusunda sıkıntımız var’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ensar Vakfı’nın toplantısında konuştu, “Biz 14 yıldır kesintisiz siyasi iktidarız. Ama hâlâ sosyal ve kültürel iktidarımız konusunda sıkıntılarımız var” dedi
28.05.2017 Siyaset
Kristen Stewart'ı gören bir daha baktı!
Kristen Stewart'ı gören bir daha baktı! Kristen Stewart, 70'inci Cannes Film Festivali'nde boy gösteren ünlü isimler arasındaydı.
22.05.2017 Magazin
En büyük destek sevgiliden
En büyük destek sevgiliden Taylor Lautner, sevgilisi Billie Lourd’ın en büyük destekçisi
7.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alacakaranlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alacakaranlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.