Akrep Nalan

Akrep Nalan

Son dakika Akrep Nalan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akrep Nalan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akrep Nalan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akrep Nalan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akrep nalan gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 akrep nalan haberi bulunmuştur. Tüm akrep nalan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akrep Nalan son yolculuğuna uğurlandı
Akrep Nalan son yolculuğuna uğurlandı Muğla’da yaşamını yitiren ünlü sanatçı Akrep Nalan uzun yıllar yaşadığı Bodrum ilçesinde toprağa verildi. Törene sanat dünyasından katılımının az olduğu görüldü.
5.03.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya: 'Bergen', Farah Zeynep Abdullah'a kısmetmiş
Serenay Sarıkaya: 'Bergen', Farah Zeynep Abdullah'a kısmetmiş Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler’de bir kuafördeydi. Çıkışta kendisini bekleyen araca binen oyuncu, Ulus’ta bir mekana geçerek menajeriyle buluştu. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Sarıkaya, uzun süre hazırlık yaptığı, ancak kendi çekim takvimine uymadığı için ayrılmak zorunda kaldığı 'Bergen' projesiyle ilgili konuştu.
5.03.2022 Magazin
Jülide Ateş mesleğine ara vermişti! 'Kendimi nadasa bıraktım'
Jülide Ateş mesleğine ara vermişti! 'Kendimi nadasa bıraktım' Son yaptığı televizyon programından ayrılıp mesleğine ara veren Jülide Ateş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. İşine ara vermesiyle ilgili konuşan Ateş, "Buna bir bakıma kendimi nadasa bıraktı diyebiliriz" dedi.
5.03.2022 Magazin
Survivor'da birleşme partisine gidecek isimler belli oldu! Birleşme partisini kimler garantiledi?
Survivor'da birleşme partisine gidecek isimler belli oldu! Birleşme partisini kimler garantiledi? Survivor'da birleşme partisine gidecek isimler belli oldu. Survivor 2022 All Star'da yarışmacılar üç hafta sonraki birleşme partisine direkt olarak katılabilmek için parkura çıktı. Birleşme partisi öncesi oynanacak dokunulmazlık oyunlarını kazanan dört yarışmacı, birleşme partisini garantileyecek. Dün akşam oynanan oyunlar sonrası iki kişi dokunulmazlık sembolünü kazandı.
5.03.2022 Magazin
Akrep Nalan'ın mirasını kime bıraktığı ortaya çıktı
Akrep Nalan'ın mirasını kime bıraktığı ortaya çıktı Müzisyenlik kariyerinin dışında, 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Fidan Hoca' karakteriyle de efsaneleşen, 'Akrep Nalan' lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın, dün sabah yaşamını yitirdi. Açın'ın ölüm haberi sevenlerini yasa boğarken, ünlü sanatçının mirasını kime bıraktığı da ortaya çıktı.
5.03.2022 Magazin
Akrep Nalan'ın ölümü müzik dünyasını yasa boğdu! Geçtiğimiz gün yaptığı paylaşım gündeme geldi...
Akrep Nalan'ın ölümü müzik dünyasını yasa boğdu! Geçtiğimiz gün yaptığı paylaşım gündeme geldi... Bodrum'a bağlı Eskiçeşme Mahallesi'nde yaşayan Türk müziğinin usta isimlerinden Akrep Nalan lakaplı Füsun Nalan Açın'ın ölüm haberi herkesi yasa boğdu. Akrep Nalan'ın ölüm haberinin ardından geçtiğimiz gün sağlık durumuyla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşım gündeme geldi.
4.03.2022 Magazin
Akrep Nalan öldü mü, son hali? Akrep Nalan kimdir, neden akrep deniliyor? İşte Akrep Nalan şarkıları ve hayatı…
Akrep Nalan öldü mü, son hali? Akrep Nalan kimdir, neden akrep deniliyor? İşte Akrep Nalan şarkıları ve hayatı… Akrep Nalan öldü mü? Akrep Nalan lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın (67) hayatını kaybetti. Akrep Nalan neden öldü, Akrep Nalan kimdir, hastalığı ne? Neden akrep deniliyordu?
20.04.2022 Magazin
Akrep Nalan hayatını kaybetti!
Akrep Nalan hayatını kaybetti! Akrep Nalan lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın (67) hayatını kaybetti. Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği Fidan Hoca karakteri ile hafızalarda yer edinen Akrep Nalan'ın ölüm haberini Özgür Aras, sosyal medya hesabından duyurdu.
4.03.2022 Magazin
Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı'nın bilinmeyenleri
Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı'nın bilinmeyenleri 1994 yılında bir motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden Türk müzisyen ve besteci Uzay Heparı internette merak edilen isimler arasında geliyor. Sezen Aksu ile birlikteliği ve Sezen Aksu'yu Yıldız Tilbe ile aldattığı haberleri ile dönem dönem gündeme geliyor. Peki, Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı neden öldü? İşte Uzay Heparı hakkında merak edilenler...
3.05.2020 Gündem
Akrep Nalan'dan kötü haber!
Akrep Nalan'dan kötü haber! ‘Akrep Nalan’ lakabı ile tanınan 90’lı yılların ünlü sanatçısı Nalan Açın hastaneye kaldırıldı.
10.09.2019 Magazin
Artık emekli oldum
Artık emekli oldum ‘Akrep Nalan’ olarak bilinen Fusün Nalan Açkın önceki gün köpeğiyle Bebek trafiğinde objektiflere takıldı.
22.04.2017 Magazin
Akrep Nalan, mahkemelik oldu
Akrep Nalan, mahkemelik oldu Akrep Nalan olarak bilinen ünlü sanatçı Füsun Nalan Açın bakıcısı Zuhre K. ile davalık oldu. Ünlü sanatçı bakıcısına hırsızlık suçlamasıyla dava açarken, bakıcısı Zuhre K.'da, sanatçıya hakaret davası açtı
30.09.2016 Magazin
Naşide Göktürk, Acun Ilıcalı'dan Survivor teklifi aldı mı?
Naşide Göktürk, Acun Ilıcalı'dan Survivor teklifi aldı mı? Elifnağme programına konuk olan Naşide Göktürk çarpıcı açıklamalarda bulundu.
5.04.2016 Magazin
Akrep Nalan hastaneye kaldırıldı
Akrep Nalan hastaneye kaldırıldı Akrep Nalan’ın hastaneye kaldırıldığını ise Twitter’da sanatçı arkadaşı Onur Akay duyurdu...
8.12.2015 Magazin
Akrep Nalan'a bakıcı şoku!
Akrep Nalan'a bakıcı şoku! Acıyıp evine almıştı ama...
10.04.2015 Magazin
Yok artık!
Yok artık! Usta isim Akrep Nalan şaşırttı...
10.04.2014 Magazin
Akrep Nalan'a acil çıkış şoku!
Akrep Nalan'a acil çıkış şoku! “Çok utandım, aşağılandım. Artık kimse beni uçakta göremeyecek...”
4.01.2012 Magazin
'Solda sağlam yok mu!'
'Solda sağlam yok mu!' 'Delikanlı' üslubuyla tanınan Ahmet Kaya'yla ilgili daha önce yazılmamış anılar...
22.11.2010 Magazin
Eşi sahneye süt gönderdi
Eşi sahneye süt gönderdi Bir gece kulübünde sahne alan Yeşim Salkım’a eşinin süt göndermesi herkesi şaşırttı!..
30.10.2010 Magazin
Fatih Ürek ile ‘Kuşum’ Aydın barıştı
Fatih Ürek ile ‘Kuşum’ Aydın barıştı ESKİ manken ve oryantal Bilun Dohmen'in süpriz doğum günü partisi, bir kırgınlığın sona ermesini sağladı.
26.08.2010 Magazin
Düğünün görüntüleri geldi
Düğünün görüntüleri geldi Ülkü Aker, Bodrum’da tanıştığı otopark görevlisi Nazmi Kafadar işte böyle evlendi
2.08.2010 Magazin
Otopark kahyasıyla evlendi
Otopark kahyasıyla evlendi Söz yazarı 65 yaşındaki Ülkü Aker, Bodrum'da tanıştığı otopark görevlisi 55 Nazmi Kafadar ile 10 gün önce gizlice nikahlandı. İlk kez evlenen ve beyaz gelinlik giyen 65 yaşındaki Aker dün de Seyyal Taner, Ferdi Özbeğen ve Selda Bağcan gibi ünlülerin katıldığı düğünle dünya evine girdi. Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Nilüfer'in aralarında yer aldığı sanatçılara şarkı sözü yazan Ülkü Aker, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde otopark görevlisi olarak çalışan ve kendisi gibi hiç evlenmeyen Nazmi Kafadar ile hayatını birleştirdi. 10 gün önce herkesten habersiz nikah kıyan çift dün de Baraz Otel'de yakın arkadaşları ve ailelerinin katıldığı düğünle dünya evine girdi. Düğüne Selda Bağcan, Seyyal Taner, Ferdi Özbeğen, Akrep Nalan, Ülkü Aker'in kız kardeşi Ülfet Kınay, damadın annesi Gülter Kafadar, babası Maksut Kafadar da katıldı. Çift bol bol dans edip eğlendi. Aker, eşinin anne ve babasının elini öptü. Takı töreninin ardından gece sona erdi. (Haber: Nilüfer KANDIRMIŞ , Kamera: Orkun TÜRE / DHA)
2.08.2010 Haber
Cevap yağdı
Cevap yağdı Şişman kadınlara sinir olduğunu söyleyerek polemik başlatan Ebru Şallı'ya ünlülerden cevap geldi
25.10.2009 Magazin
Havlulu kamuflaj
Havlulu kamuflaj Bodrum tutkunu Akrep Nalan, deniz sezonunu açtı ve böyle görüntülendi
18.06.2009 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Akrep Nalan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akrep nalan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.