Gazete Vatan Logo
Magazin Düğünün görüntüleri geldi

Düğünün görüntüleri geldi

Ülkü Aker, Bodrum’da tanıştığı otopark görevlisi Nazmi Kafadar işte böyle evlendi

Düğünün görüntüleri geldi

‘Eskimeyen Dost’, ‘İnleyen Nağmeler’, ‘Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor’ gibi ünlü şarkıların sözlerini yazan Ülkü Aker (65) Bodrum’da tanıştığı otopark görevlisi Nazmi Kafadar (55) ile 10 gün önce gizlice evlendi.

İLK kez evlenen ve beyaz gelinlik giyen 65 yaşındaki Ülkü Aker dün de Seyyal Taner, Ferdi Özbeğen ve Selda Bağcan gibi ünlülerin katıldığı düğünle dünya evine girdi. Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Nilüfer’in aralarında yer aldığı sanatçılara şarkı sözü yazan Ülkü Aker, Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde otopark görevlisi olarak çalışan kendisi gibi hiç evlenmeyen Nazmi Kafadar ile hayatını birleştirdi.

10 gün önce herkesten habersiz nikah kıyan çift dün de Baraz Otel’de yakın arkadaşları ve ailelerinin katıldığı düğünle dünya evine girdi. Düğüne Selda Bağcan, Seyyal Taner, Ferdi Özbeğen, Akrep Nalan, Ülkü Aker’in kız kardeşi Ülfet Kınay, Gülter Kafadar, Maksut Kafadar da katıldı. Damat Kafadar ise, Bodrum Belediyesi Otobüs Terminali’nde tanıştıklarını anlattı. Sözlerine “Böyle çirkin bir bayanla evlenerek hayatımın en büyük hatasını yaptım” diye devam eden Nazmi Kafadar, daha sonra espri yaptığını söyleyip, eşine sarılarak “Dünyada daha güzel bir insan yok” diye konuştu. Ülkü Aker, ‘Bir fincan kahve olsam’, ‘Benim Gözüm Sende’, ‘Eskimeyen Dost’, ‘İnleyen Nağmeler’, ‘Boşvere Boşvere’,gibi sevilen pek çok şarkının altına imza attı.

Haberin Devamı