Ak Parti Grup Başkanvekili

Ak Parti Grup Başkanvekili

Son dakika AK Parti Grup Başkanvekili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti Grup Başkanvekili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti Grup Başkanvekili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Grup Başkanvekili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti grup başkanvekili gelişmeleri de dahil olmak üzere 557 ak parti grup başkanvekili haberi bulunmuştur. Tüm ak parti grup başkanvekili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ehliyet affı Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Ehliyet affı çıktı mı 2023, torba yasada ehliyet affı var mı 2023, ehliyet affı kimleri kapsıyor?
Ehliyet affı Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Ehliyet affı çıktı mı 2023, torba yasada ehliyet affı var mı 2023, ehliyet affı kimleri kapsıyor? "Ehliyet affı çıktı mı, ehliyet affı Resmi Gazete’de yayımlandı mı? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Trafikte ceza puanı dolan, bu nedenle ehliyetine el konulan sürücüler ehliyet affı yasasına yönelik araştırmalarını devam ettiriyor. Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, ehliyet affıyla ilgili Meclis'e sunulan teklifin yasalaştığını açıkladı. İşte ehliyet affında son durum…
30.03.2023 Gündem
Yılmaz Tunç kimdir, kaç yaşında? AK Parti'de yeni Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç oldu!
Yılmaz Tunç kimdir, kaç yaşında? AK Parti'de yeni Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç oldu! AK Parti'de Cahit Özkan'dan boşalan Grup Başkanvekilliği görevine Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç seçildi. AK Parti'nin yeni Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Yılmaz Tunç kimdir? AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç kaç yaşında ve nereli? İşte Yılmaz Tunç’un biyografisi!
25.05.2022 Gündem
Emekliye 4000, asgari ücretliye 5.500 lira! Milyonlar bekliyordu...
Emekliye 4000, asgari ücretliye 5.500 lira! Milyonlar bekliyordu... Milyonlarca emekli ve çalışanın gözü gelecek zam kararına çevrilmiş durumda. Peşe peşe açıklamalar yapılıyor. Enflasyon farkının yanında emekli taban aylıklarında da artış bekleniyor. Asgari üceretlilere de ek zam yapılacağı konuşuluyor. Emekli taban aylıklarının 3.500-4.000 lira seviyesine çekilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz yıl sonunda yüzde 36’lık enflasyonda yüzde 51 oranında asgari ücrete artış yapılmıştı. 2022 Nisan ayı enflasyon rakamına baktığımızda ise karşımızda yüzde 69’luk bir rakam çıkıyor. Aradaki fark kadar ücret artışı yapılması halinde asgari ücretin 5 bin 500 TL olması bekleniyor. İşte emekli memur ve asgari ücretlilerin beklediği zam oranları...  
13.05.2022 Çalışan Hakları
Temmuz zammı 2022! Memur zammı ne kadar olacak, memur emekli maaşı zammı yüzde kaç?
Temmuz zammı 2022! Memur zammı ne kadar olacak, memur emekli maaşı zammı yüzde kaç? Emekli, memur ve işçinin gündeminde olan birçok konunun yasak düzenlemesi ete kemiğe bürünmeye başlandı. Yılbaşında asgari ücrete yapılan zamla birlikte başlayan süreç Temmuz ayı ile birlikte olgunlaşacak ve beklentilerin çoğu karşınmış olacak gözüküyor. Peki, Memur zammı ne kadar olacak, memur emekli maaşı zammı yüzde kaç? İşte Temmuz zammı 2022…
31.03.2022 Memur
Emekliye, memura, çalışana zam! Hesaplara yatacak! Ve belli oldu! Tarih verildi
Emekliye, memura, çalışana zam! Hesaplara yatacak! Ve belli oldu! Tarih verildi Emekli, memur, çalışan milyonlara güzel haber. Emekli aylığına, memur ve çalışan maaşlarına zam geliyor. Emekli memur ve çalışanlar için tarih verildi. Milyonlarca vatandaşın gelirini artıracak, statüsünü değiştirecek devrim niteliğinde yasal düzenlemeler ve zam kararları için takvim belli olmaya başladı. Temmuz ayı ile birlikte milyonlarca kişiyi ilgilendiren birçok konunun çözülmesi bekleniyor. Emekliler Temmuz ayında açıklanacak Haziran enflasyonu ile birlikte yılın ikinci zammını da alacaklar. Burada ilki iki aylık gerçekleşmelere bakıldığında yüzde 20'nin üzerinde bir artış söz konusu olabilecek. Ancak yılbaşında olduğu gibi bir ek artış kararı da gelebilir. Yılbaşında SSK ve Bağ-Kur'da en düşük emekli maaşı 2.500 TL'ye çıkartılmış memur emeklilerinin ise toplu sözleşme zammına 2.5 puanlık ilave yapılmıştı. Bu artıştan memurlar da faydalanmıştı. SSKve Bağ-Kur emeklileri de ek bir artış ya da taban maaşın artırılmasını beklerken memur emeklileri için de yerden toplu sözleşme zammı olan yüzde 7 ve enflasyon farkına bir ilave yapılması beklentisini taşıyor. Memur maaşlarına temmuz ayında ise yüzde 7 oranında toplu sözleşme zammı ile ocak - haziran dönemindeki enflasyonun yüzde 7.5'i aşması halinde aradaki fark oranında zam yapılacak. Ancak buna ilaveten bir refah payı ya da ilave zam da söz konusu olabilecek. Bilindiği gibi memur ve emekliler 6 aylık enflasyona göre zam alıyor. Bu enflasyon oranının asgari ücrete uygulanması gerçekleşebilir. Ancak bu durumda ortaya 800 liranın üzerinde bir artış da çıkacak. İşte emekli, memur, çalışan milyonarı ilgilendiren tüm detaylar...
31.03.2022 Ekonomi
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Ve belli oldu! Tek tek açıklandı
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Ve belli oldu! Tek tek açıklandı Emekli maaşı ve memur maaşıyla ilgili son dakika zam açıklaması! Emekli ve memur maaşlarına zam müjdesi verildi. Emekli ve memur maaşlarına gelecek yeni zam için tarih olarak temmuz ayı işaret edildi. Öte yandan bayram ikramiyeleriyle ilgili güzel haber de geldi. Ocak ayında enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra memurların ve emeklilerin zamları da ortaya çıktı. Bununla birlikte memur ve memur emeklilerine 2.5 puanlık daha ek zam yapılarak toplam zam oranı yüzde 31'e çıkartıldı. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon zammıyla birlikte taban maaşları 1.500 TL'den 2.500 TL'ye çıkartıldı. Temmuz ayında tüm emekliler ve memurlar için yeni bir maaş artışı yapılacak. Böylece yıllık artışlar enflasyon rakamlarının üzerinde olacak. Ayrıca tüm emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında ikramiye ödemesi de yapılacak. 3600 ek gösterge ve EYT ile ilgili de kritik detaylar belli oldu. İşte milyonları ilgilendiren detaylar...
25.02.2022 Emekli
Şehit Teğmen İsmail Can Softa son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen İsmail Can Softa son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen İsmail Can Softa son yolculuğuna uğurlandı.
17.08.2021 Gündem
AK Partili Mehmet Muş’tan sert tepki: Bize demokrasi dersi veremez!
AK Partili Mehmet Muş’tan sert tepki: Bize demokrasi dersi veremez! AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Kendisi gibi düşünmeyen sanatçılara hakaret eden, kendisine oy vermeyen öğretmenleri aşağılayan, iktidara gelirse bazı gazetelere el koyacağını söyleyen, AK Parti'ye oy vermenin 'haram' olduğunu iddia eden, Türk Ordusuna 'satılmış' diyen bir anlayış, bize demokrasi dersi veremez." diyerek, Kılıçdaroğlu'na sert bir dille tepki gösterdi.
7.12.2020 Siyaset
Meclis'e sunuldu! Milyonları kapsıyor, cezalar artıyor...
Meclis'e sunuldu! Milyonları kapsıyor, cezalar artıyor... AK Parti herkesi çok yakından ilgilendiren düzenlemeyi Meclis'e sundu. Yeni düzenleme ile taklit ve tağşiş ile ilgili cezalar 500 bin TL'ye kadar çıkarılıyor. Tarım arazisine izinsiz yapıya büyük ceza yolda. Sigara fabrikalarına kullandıkları tütünün yüzde 30'unu Türkiye'de üretime zorunluluğu getiriliyor.
26.06.2020 Siyaset
Ayasofya ne zaman ibadete kapatıldı? Ayasofya açılıyor mu?
Ayasofya ne zaman ibadete kapatıldı? Ayasofya açılıyor mu? Ayasofya tartışması, İstanbul'un fethinin 577. yıldönümünde Ayasofya'da Fetih suresinin okunmasının ardından başlamıştı. Ayasofya'nın cami olması konusu gündeme gelince, yapılan tartışmalardan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yazılı yaptığı açıklamada, "Ayasofya'da namaz da kılınır, Fetih Suresi de okunur. Buna ancak ve ancak aziz milletimiz karar verir" ifadelerini kullanmıştı. Ayasofya konusunda son olarak, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş açıklama yaptı. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Ayasofya'nın ibadete açılması için yapılacak çalışmalara ilişkin tarih verdi. Peki, Ayasofya neden, ne zaman kapatıldı? Ayasofya ibadete açılıyor mu?
9.06.2020 Gündem
İBB Meclisi'nde “Engin Özkoç” kavgası!
İBB Meclisi'nde “Engin Özkoç” kavgası! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mart ayı olağan meclisinde AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu’nun konuşmasında CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözlerine tepki göstermesi üzerine İYİ Parti ve CHP grubunun meclis üyeleri AK Parti grubu meclis üyelerinin üzerine yürüdü.
9.03.2020 Siyaset
İBB'den Esenler'deki kentsel dönüşüme 'bisiklet yolu' davası
İBB'den Esenler'deki kentsel dönüşüme 'bisiklet yolu' davası İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'bisiklet yoluna ilişkin bir somut düzenleme' yer almadığı gerekçesiyle Esenler'in kentsel dönüşüm planlarına dava açtırdı.
1.02.2020 Gündem
AK Parti'den flaş '3 dönem' açıklaması!
AK Parti'den flaş '3 dönem' açıklaması! AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 3 dönem belediye başkanlığı yapanlara seslendi: "3 dönemi bitiren arkadaşlarımız ‘aday olmuyorum’ desin."
19.10.2018 Gündem
Bedelli belli oldu: 25 yaş, 15 bin TL!
Bedelli belli oldu: 25 yaş, 15 bin TL! 5.5 milyon kişiyi ilgilendiren bedelli askerlik düzenlemesi Meclis’e sunuldu. 28 gün askerlik var, yaş sınırı 25. 2011’de 30 bin, 2014’te 18 bin olan ücret ise bu kez 15 bin TL...
18.07.2018 Gündem
3. turda 335 oyla Yıldırım
3. turda 335 oyla Yıldırım Meclis yeni başkanını seçmek için toplandı. 5 aday yarıştı. Cumhur İttifakı’nın adayı olan son Başbakan Binali Yıldırım üçüncü turda 335 oyla kazandı
12.07.2018 Siyaset
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 Temmuz'da yemin edecek
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 Temmuz'da yemin edecek Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Milletvekillerinin 8 Temmuz'da, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 9 Temmuz'da yemin edecek. Meclis Başkanı 13 Temmuz'da seçim yapılacak. 10 Temmuz'da bizim Meclis Başkanı adayımızda belli olmuş olur" ifadelerini kullandı.
29.06.2018 Siyaset
Meclis tatile girdi
Meclis tatile girdi TBMM Genel Kurulu iktidar ve muhalefet partileri arasında sağlanan mutabakat çerçevesinde mini torba düzenlemeye ilişkin görüşmelerini yaklaşık 3,5 saatte tamamladı. Teklifin tümünün oylaması öncesi Ak Parti, CHP, HDP ve MHP grup başkanvekilleri söz alarak, nokta konulan 26. döneme ve 24 Haziran seçimleriyle oluşacak 27. parlamentosuna ilişkin görüş, dilek ve temennilerini dile getirdi.
16.05.2018 Siyaset
İç tüzük değişiklik teklifi Meclis'te
İç tüzük değişiklik teklifi Meclis'te İç tüzük değişiklik teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına sunuldu.
7.07.2017 Siyaset
TBMM'de iç tüzük komisyonu kurulamadı
TBMM'de iç tüzük komisyonu kurulamadı TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın daveti üzerine yapılan toplantıdan anlaşma çıkmadı. İç tüzük komisyonu kurulamadı.
29.09.2021 Gündem
Zeytinlik tasarısı geri çekildi
Zeytinlik tasarısı geri çekildi Zeytinliklerin imara açılmasını öngören tasarı tepkiler üzerine komisyona geri çekildi
8.06.2017 Siyaset
Elitaş açıkladı! Erdoğan yarın grup toplantısında...
Elitaş açıkladı! Erdoğan yarın grup toplantısında... AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uygun görmesi halinde yarınki TBMM Grup Toplantısı'nda "AK Parti Genel Başkanı" sıfatıyla konuşacağını bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Bakan Albayrak: Kimse kusura bakmasın!
Bakan Albayrak: Kimse kusura bakmasın! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Türkiye'nin yıllık enerji maliyetinin 55 milyar dolardan fazla olduğunu belirterek, "Yerli ve milli enerji'ye geçiyoruz. Birileri rahatsız oluyor, bundan. Kimse kusura bakmasın" dedi.
7.05.2017 Ekonomi
AK Partili Turan: O gaftan sonra 'evet'e yönelim var!
AK Partili Turan: O gaftan sonra 'evet'e yönelim var! AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir radyo programında yaptığı 'gaf' sonrasında kararsız seçmenin büyük çoğunluğunun 'evet'e yöneldiğini savundu.
29.09.2021 Gündem
'Bozkurt işaretiyle sempati bildirimine karşılık verdi'
'Bozkurt işaretiyle sempati bildirimine karşılık verdi' AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı 'Grup Toplantısı'nda, ülkücü gelenekten gelen bazı kişiler bozkurt işareti yaparak Başbakan'dan kendi sempatilerine karşı mukabele talep etti. Başbakan da bu sempati bildirimine karşı bozkurt işareti yaptı" dedi.
27.02.2017 Siyaset
Binali Yıldırım'dan bir ilk
Binali Yıldırım'dan bir ilk Malta'ya ziyarete giden ilk Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırım oldu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Grup Başkanvekili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti grup başkanvekili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.