Gazete Vatan Logo

Yılmaz Tunç kimdir, kaç yaşında? AK Parti'de yeni Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç oldu!

AK Parti'de Cahit Özkan'dan boşalan Grup Başkanvekilliği görevine Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç seçildi. AK Parti'nin yeni Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Yılmaz Tunç kimdir? AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç kaç yaşında ve nereli? İşte Yılmaz Tunç’un biyografisi!

Yılmaz Tunç kimdir, kaç yaşında? AK Parti'de yeni Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç oldu!

AK Parti'de yeni Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç oldu. Cahit Özkan'dan boşalan Grup Başkanvekilliği görevine Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç seçildi. Peki, Yılmaz Tunç kimdir? AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç kaç yaşında ve nereli? İşte Yılmaz Tunç’un biyografisi!

YILMAZ TUNÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

1971 yılında Bartın Ulus'ta dünyaya gelen Yılmaz Tunç'un baba adı Ali Rıza, anne adı Behiye'dir.

Avukat olan Tunç eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Mali Hukuk Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı.

AK Parti Pendik Kurucu İlçe Başkanı ve Pendik Belediye Meclis Üyesi olarak görev aldı. 23, 24, 25 ve 26. Dönemde Bartın Milletvekili seçildi. AK PARTİ Grup Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Adalet Komisyonu Sözcüsü olarak görev aldı. Orta düzeyde İngilizce bilen Tunç, evli ve 3 çocuk babasıdır.