Ajan

Ajan

Son dakika ajan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ajan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ajan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ajan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ajan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.408 ajan haberi bulunmuştur. Tüm ajan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'de MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli tutuklandı
Türkiye'de MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli tutuklandı Türkiye'de İsrail İstihbarat Servisi MOSSAD'a bilgi aktardıkları iddia edilen 7 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
5.02.2024 Gündem
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ajan ağını deşifre etti: Aralarında belediye meclisi yetkilisi de var
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ajan ağını deşifre etti: Aralarında belediye meclisi yetkilisi de var Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya Federal Güvenlik Servisi’nin (FSB) ajan ağının deşifre edildiğini duyurdu. SBU, gözaltına alınan kişiler arasında Donetsk bölgesindeki savunma fabrikasının mühendisi ve belediye meclisi yetkilisinin de bulunduğunu açıkladı.
5.02.2024 Dünya
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Dünya
Bakan Koca'dan 'Mossad ajanı' doktor iddiasına yanıt
Bakan Koca'dan 'Mossad ajanı' doktor iddiasına yanıt Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "MOSSAD ajanlarına karşı gerçekleştirilen operasyon çerçevesinde şahıslar arasında iddia edildiği gibi yabancı uyruklu doktor yoktur. Doktor olduğu iddia edilen yabancı uyruklu şahıs temizlik görevlisidir" dedi.
8.01.2024 Gündem
Mossad ajanlarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı
Mossad ajanlarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı İsrail gizli servisi Mossad'a çalıştıkları gerekçesi ile MİT ve emniyet unsurları tarafından çökertilen casus ağındaki 34 şüphelinin sorgusu TEM Şube'de sürerken, soruşturmayla ilgili yeni ayrıntılar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Çeşitli yaş grubundaki sabotaj ekibinin, İsrail dış istihbarat servisinin Tel Aviv’deki Hamas masasına bakan birim tarafından yönetilip yönlendirildiği ortaya çıktı.
4.01.2024 Gündem
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Mazlum Öztürk etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Mazlum Öztürk etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Fransa'dan PKK/KCK'nın kırsal kadrosuna katılan Mazlum Öztürk'ü, Irak'ın Süleymaniye kırsalında düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
27.09.2023 Gündem
MİT'ten Gara'da nokta operasyon! Terörist Celal Birdal etkisiz hale getirildi
MİT'ten Gara'da nokta operasyon! Terörist Celal Birdal etkisiz hale getirildi Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK’nın basın ve arşiv sorumlularından Sidar Serhat kod adlı Celal Birdal’ı, Irak’ın Gare bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
16.08.2023 Gündem
Scr Nedir, Ne İşe Yarar? Scr Sistemi Nasıl Çalışır?
Scr Nedir, Ne İşe Yarar? Scr Sistemi Nasıl Çalışır? Dünya standartlarına uymak için motor üreticileri, yalnızca partikül madde (PM) emisyonlarını değil, aynı zamanda nitrojen oksit emisyonlarını da önemli ölçüde azaltmak zorunda kalıyor. Bir SCR katalitik konvertörü ile egzoz gazı son işlemini kullanmaktır.
1.06.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır
MHP lideri Bahçeli: Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Son günlerde 14 Mayıs’ı kundaklamak için karanlık eller devrededir. Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır. Azgınlaşmış Türk düşmanları 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’nın mukadder zaferini gölgelemek amacıyla alçakça kurgu ve kumpas peşindedir. Ancak ne yapsalar boş, hangi iftirayı atsalar boşuna, milletin iradesine ket vuramayacaklar, Türkiye’nin hızını kesemeyecekler, Türk milletinin zaferini önleyemeyecekler” dedi.
11.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Kimse millet iradesine zincir vuramaz
MHP lideri Bahçeli: Kimse millet iradesine zincir vuramaz MHP lideri Bahçeli, Batı medyasının manşetlerine tepki göstererek, 'Batı 14 Mayıs seçimlerinde zillet ittifakından yana tarafını ortaya koymuştur. Hiç kimse milletimizin iradesine zincir vuramaz.' ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
Trump cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulundu, 5 milyon dolar tazminat cezası aldı
Trump cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulundu, 5 milyon dolar tazminat cezası aldı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, yazar E. Jean Carroll’a cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulanarak 5 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi. Öte yandan Trump’ın Sözcüsü Steven Cheung, eski ABD Başkanı'nın temyize gideceğini söyledi.
9.05.2023 Dünya
Siber tehlike ‘kol’ geziyor! Manipüle ediyor
Siber tehlike ‘kol’ geziyor! Manipüle ediyor Uzmanlara göre, özellikle akıllı saatler gibi giyilebilir teknoloji üzerinden kişinin günlük rutininden gittiği yerlere kadar birçok veri toplanıp işlenebiliyor. Ayrıca “ortadaki adam” saldırısı ile kişisel bilgiler manipüle edilebiliyor.
5.05.2023 Gündem
E. Jean Carroll: Donald Trump bana tecavüz etti
E. Jean Carroll: Donald Trump bana tecavüz etti Yaklaşık 30 yıl önce kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla Donald Trump'a dava açan yazar E. Jean Carroll mahkemede jüriye yaptığı konuşmada, "Donald Trump bana tecavüz ettiği için buradayım ve bunun hakkında yazdığımda yalan söyledi ve bunun olmadığını söyledi. İtibarımı paramparça etti ve ben hayatımı geri almak için buradayım” dedi.
27.04.2023 Dünya
İsrailli aktör Mossad ajanı çıktı!
İsrailli aktör Mossad ajanı çıktı! Geçen ay vefat eden ünlü İsrailli aktör Haim Topol, Mossad ajanı çıktı. İsrail basınına konuşan ailesi, Topol'un İsrail dış istihbarat servisi Mossad için çok kez gizli görevlere katıldığını açıkladı.
14.04.2023 Dünya
Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı!
Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı! Altın Küre ödüllü oyuncu Elisabeth Moss'un, hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı 'The Veil' adlı dizinin çekimleri Türkiye'de yapıldı. Dizide Haluk Bilginer de rol aldı.
17.03.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi: Pazartesi günü paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi: Pazartesi günü paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karadeniz'de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah Pazartesi günü bununla ilgili yeni müjdeleri paylaşacağız" dedi.
24.12.2022 Gündem
Boğaz ağrısına iyi geliyor, yüz binlerce kişi tüketiyor! Pastil kullandıktan sonra sakın bunu yapmayın
Boğaz ağrısına iyi geliyor, yüz binlerce kişi tüketiyor! Pastil kullandıktan sonra sakın bunu yapmayın Çok sayıda vatandaş, çoğunlukla kışın çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkan boğaz ağrısından muzdarip. İlaç kullanan da var kullanmak istemeyen de... Boğaz ağrısı yaşayan kişilerde bu dönemde pastil kullanımı da oldukça yaygınlaşıyor. Ağrıyı yatıştırmak ve semptomları hafifletmek için pastil kullanımı etkili oluyor. Peki her pastil aynı etkiyi gösterir mi? İçeriğinde hangi maddeler olan pastiller daha etkili? İşte kış ayına girdiğimiz şu aylarda uzman isimden size yardımcı olacak detaylı pastil rehberi…
27.11.2022 Sağlık
Rusya-Gürcistan sınırında 20 kilometrelik araç kuyruğu
Rusya-Gürcistan sınırında 20 kilometrelik araç kuyruğu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ülkede kısmi seferberlik ilan etmesinin ardından Rusya-Gürcistan sınırında 20 kilometrelik araç kuyruğu oluşurken, son 1 haftada Gürcistan-Rusya sınırından 115 bin kişinin geçtiği aktarıldı.
26.09.2022 Dünya
Deniz Uğur 'Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu! 'Psikolojik bir durumla karşı karşıyayız'
Deniz Uğur 'Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu! 'Psikolojik bir durumla karşı karşıyayız' Ünlü oyuncu Deniz Uğur, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına telefonla bağlanarak eski eşi Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızlarına şiddet uyguladı iddialarına yanıt verdi.
19.09.2022 Televizyon
Tünel filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Tünel filmi hangi ülkenin?
Tünel filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Tünel filmi hangi ülkenin? “Seong-Hun Kim’in yönettiği ‘Tünel’, filmi bu akşam Star TV yabancı sinema film kuşağında yayınlanacak. Filmin detaylarını merak edenler ise arama motorlarına yöneldi. Peki, Tünel filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Tünel filmi hangi ülkenin?
10.09.2022 Televizyon
PKK'dan ayrılmak isteyen 3 terör örgütü üyesi, infaz edildi
PKK'dan ayrılmak isteyen 3 terör örgütü üyesi, infaz edildi Suriye'nin Derik bölgesinde, PYD/YPG'den ayrılıp, güvenlik güçlerine teslim olmak isteyen teröristler Çetin Süer, Sedat Süer ve Fuat Balcak, terör örgütünün sözde üst yönetiminin talimatıyla infaz edildi.
26.08.2022 Gündem
FBI Trump'ın evinde nükleer silah belgeleri arandı iddiası! 'Hepsini ele geçirdim' diyerek övünüyordu
FBI Trump'ın evinde nükleer silah belgeleri arandı iddiası! 'Hepsini ele geçirdim' diyerek övünüyordu Trump'ın evine FBI tarafından baskın düzenlenip aranması tüm dünyada gündem olmuştu. Günlerdir yankısı devam eden olaylar giderek kızışırken FBI baskınıyla ilgili olarak ortaya atılan son iddia olayın boyutunu bambaşka yerlere taşıdı. ABD Adalet Bakanı Garland, eski ABD Başkanı Trump'ın Florida'daki evinin FBI tarafından aranması kararını şahsen onayladığını açıkladı...
12.08.2022 Dünya
ABD'den İran'a şok suçlama
ABD'den İran'a şok suçlama ABD, İran Devrim Muhafızları Ordusu üyesi olan İranlı bir ajanı, eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'u öldürme planı yapmakla suçladı.
10.08.2022 Dünya
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu...
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu... Tarihi zirve için Tahran'a giden Rusya Devlet Başkanı Putin'in uçağından indiği anlara ait görüntüler sağlık durumu ile yeni spekülasyonlara neden olmuş, İngiliz basını bu görüntüyü 'Putin, İran'a indikten sonra kırmızı halıda topallıyor' başlığı ile okurlarına duyurmuştu. ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Willam Burns, Putin'in sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
21.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ajan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ajan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.