Airbnb

Airbnb

Son dakika airbnb haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan airbnb ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını airbnb haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Airbnb

haberleri sayfasında son dakika yaşanan airbnb gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 airbnb haberi bulunmuştur. Tüm airbnb haberleri aşağıda listelenmiştir.
AİRBNB yasası 1 yıl erteleniyor mu, AİRBNB yasası ertelendi mi? AİRBNB yasası çıktı mı?
AİRBNB yasası 1 yıl erteleniyor mu, AİRBNB yasası ertelendi mi? AİRBNB yasası çıktı mı? 28 Aralık'ta Resmi Gazete'de yayımlanan “Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelikö ile Airbnb uygulaması ve benzeri günlük konut kiralamaya dair yeni kural ve düzenlemelerin 1 Ocak 2024'te yürürlüğe gireceği ifade edilmişti. Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun maddesinin uygulanması 1 yıl ertelendiği iddia edildi. Peki, AİRBNB yasası 1 yıl erteleniyor mu, AİRBNB yasası ertelendi mi? AİRBNB yasası çıktı mı, Meclis’ten geçti mi?
24.01.2024 Gündem
Kiralık evlerle ilgili yeni gelişme! Onay alınmadan yapılamayacak
Kiralık evlerle ilgili yeni gelişme! Onay alınmadan yapılamayacak Kiracı - ev sahibi milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Fahiş kira artışından sonra hem mülk sahipleri hem de kiracılar bu yönteme başvurmaya başladı. Ancak artık onay alınmadan yapılamayacak. Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı göçünün zirve yaptığı, 200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da kayıt dışı ticari faaliyet sorunu başta turizm olmak üzeri onlarca sektörü etkisi altına almaya devam ediyor.
3.09.2023 Ekonomi
Kiralık evler için yeni yöntem! Tercih değişti, oteller boş kaldı
Kiralık evler için yeni yöntem! Tercih değişti, oteller boş kaldı Turistler kiralık evlere yönelince oteller istediği doluluğu yakalayamadı. Eşit şartlarda rekabet isteyen sektör temsilcileri kısa dönem kiralama sektörü için denetim ve vergi çağrısı yaptı. İstanbul’da da mülk sahipleri daha yüksek gelir için kısa dönem kiralamaya yönelince, kiralık ev arayanların seçenekleri azaldı. İşte detaylar...
2.08.2023 Ekonomi
'Görevimiz Tehlike' Türkiye'de çekilecekti! Bakan Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama geldi
'Görevimiz Tehlike' Türkiye'de çekilecekti! Bakan Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama geldi Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı 'Görevimiz Tehlike' serisinin devam filminin bir kısmı Türkiye'de çekilecekti. Bazı görüntülerin sızması sonrası Türkiye çekimlerinin iptal edildiği gündeme gelmişti. Bakan Ersoy bu konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.07.2023 Magazin
Günübirlik kiralık evlere vergi sinyali! Bakan Ersoy: Çalışma başlattık
Günübirlik kiralık evlere vergi sinyali! Bakan Ersoy: Çalışma başlattık Günübirlik kiralık evlere vergi geliyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, günübirlik kiralanan evlere yönelik bakanlık tarafından yeni bir çalışma yapıldığını açıkladı. Bu kapsamda elde edilecek gelirden vergi alınmasının ve bunun da mevzuatlara uygun şekilde yapılacağını bildirdi. İşte haberin detayları...
31.07.2023 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracılar için ek gelir kaynağı ancak para cezası var!
Ev sahibi ve kiracılar için ek gelir kaynağı ancak para cezası var! Kısa süreli kiralama sistemi Türkiye'de de her geçen gün daha yaygın hale geliyor. Evini ya da evinin bir bölümünü günlük, haftalık gibi kısa süreli olarak kiraya verenler ek gelir sağlıyor. Ancak yasalara uygun şekilde yapılmayan kiralama işlemleri nedeniyle taşınmazın mühürlenmesi ve para cezası uygulanması gündeme geliyor.
11.07.2023 Gündem
İzlendiğini hissetti, arkadaşları inanmadı! Gizli kameranın çıktığı yer herkesi şok etti
İzlendiğini hissetti, arkadaşları inanmadı! Gizli kameranın çıktığı yer herkesi şok etti Kennedy Calwell ve 14 arkadaşı bir ev kiraladı. İçlerinden biri 'izlendiğini hissettiğini' söyledi. Arama yaptıklarında ise kamera akılalmaz bir yerden çıktı.
4.05.2023 Dünya
Kiralama oyunu deşifre oldu! Büyük kazanç elde etti
Kiralama oyunu deşifre oldu! Büyük kazanç elde etti Büyükada’da yaşayan ve covid salgını döneminde sokak hayvanlarını beslemek için ekstra paraya ihtiyaç duyan Neslihan Tülin, evini yurt dışından gelen bir kişiye emlakçı üzerinden birkaç aylığına kiraladı. Evi kiralayan şahıs evde kendisi oturmak yerine evini sürekli olarak başka kişilere kiraladı. Kiracısının evini Adalar’a gelen yerli ve yabancı turistlere internet üzerinden kiraladığını öğrenen ev sahibi kadın, olaydan dolayı mağduriyet yaşadığını ve tüm Adalar’da benzer olayın yaşandığını belirtti.
10.09.2022 Gündem
Genç kızların tatil keyfi kabusla bitti! Gizli kamera şoku
Genç kızların tatil keyfi kabusla bitti! Gizli kamera şoku Tatile çıkan iki kız arkadaş tüm dünyaca kullanılan Airbnb adlı uygulamadan kiraladıkları evde korkunç bir gerçekle yüz yüze geldi! Yorgunluktan koltukta uyuyakalıp uyandıktan sonra fark ettikleri şey ise 'pes' dedirtecek cinsten.
16.06.2022 Yaşam
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme!  Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı
Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme! Dünyaya ilan ettiler: 3. Dünya Savaşı başladı Dünyanın korku ile takip ettiği Rusya-Ukrayna savaşı 9. gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. Rusya ordusu ile Ukrayna ordusu Zaporoji nükleer santral için çatışmaya girince santralin bazı bölümlerinde yangın çıktı. Rusya'yı 'nükleer terörizm' ile suçlayan Zelenski, 'Rusya nükleer santral vuran ilk ülke olarak tarihe geçti' dedi. İngiltere, Rusya’nın Ukrayna'daki nükleer santrale saldırısı sonrasında BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'den "Çatışma bize gelirse biz hazırız" açıklaması gelirken, Ukrayna sınırına 5 kilometre mesafedeki Amerikan askerleri fotoğraflandı.
4.03.2022 Dünya
Akaryakıt fiyatlarında son dakika indirim açıklaması! Benzin, motorin, oto gaz...
Akaryakıt fiyatlarında son dakika indirim açıklaması! Benzin, motorin, oto gaz... Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Benzin ve motorine indirim, oto gaz fiyatlarına ise zam geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Pompa satış fiyatına yansıyacak. Duyuru EPGİS'in sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yapıldı. Açıklamada, "01/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; motorinde 96, benzinde 23 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir." denildi. Ankara'da ortalama 16,88 liradan satılan benzinin litre fiyatı ise 16,65 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 16,79 liradan 16,56 liraya, İzmir'de 16,90 liradan 16,67 liraya inecek. Ankara'da ortalama 17,10 liradan satılan motorinin litre fiyatı 16,14 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 17,01 liradan 16,05 liraya, İzmir'de 17,10 liradan 16,14 liraya inecek.
28.02.2022 Ekonomi
Airbnb'den ücretsiz konaklama imkanı! Ukrayna- Rusya savaşı sonrası flaş karar
Airbnb'den ücretsiz konaklama imkanı! Ukrayna- Rusya savaşı sonrası flaş karar Rusya'nın Ukraynalı sivillere karşı yaptığı saldırılar sonucunda evini terk etmek zorunda kalan ve yurt dışına çıkış yapacaklara yönelik Airbnb yeni bir kampanya başlattı. Airbnb işgalden kaçan 100 bin Ukraynalı mülteciye komşu Avrupa ülkelerinde ücretsiz olarak kısa süreli konut ve uzun süreli konaklamalar sunmaya başladı.
28.02.2022 Ekonomi
Macron hükümetinden tepki çeken karar! Fransa Müslüman kadınları hedef aldı...
Macron hükümetinden tepki çeken karar! Fransa Müslüman kadınları hedef aldı... Macron hükümeti bir ev kiralama şirketinden erkekler olmadan havuzlu villa tutan Müslüman kadınların raporlanarak ifşa edilmesini istedi.
11.01.2022 Dünya
Airbnb resmen duyurdu! Ücretsiz olacak
Airbnb resmen duyurdu! Ücretsiz olacak Airbnb harekete geçti. Ücretsiz konaklama imkanı sağlanacak. Şirketin CEO'su duyurdu. 20 bin kişi para ödemeyecek. Airbnb, Afgan sığınmacıların, dünyanın farklı ülkelerine yerleşmelerine yardımcı olmak için ücretsiz konaklama hizmeti vereceğini açıkladı.
24.08.2021 Dünya
Airbnb hakkında tüyler ürperten gerçek! Taciz, tecavüz, saldırı...
Airbnb hakkında tüyler ürperten gerçek! Taciz, tecavüz, saldırı... Dünya genelinde kısa süreli ev kiralama hizmeti veren Airbnb hakkında tüyler ürperten gerçekler ortaya çıktı. Eski Airbnb çalışanlarının iddialarına göre, kiralanan evlerde yaşanan korkunç olayları örtbas etmek için şirket her yıl 50 milyon dolar para harcıyor...
22.06.2021 Ekonomi
Sosyal medya sorunları işbirliği ile  hızla çözülür
Sosyal medya sorunları işbirliği ile hızla çözülür Vergi, güvenlik, içerik ve muhataplık konusunda dünyadaki pek çok ülkeyle sorun yaşayan sosyal medya platformları ve içerik üreticilerinin; özellikle yerleşik ülke dışındaki bölgelerde temsilcilik, şube ya da ofis açmak suretiyle hem iletişimi güçlendirebileceği hem de problemleri hızlıca çözüme kavuşturabileceği belirtiliyor.
27.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Tatil anlayışı tamamen değişiyor! Her şey dahil kalkıyor...
Tatil anlayışı tamamen değişiyor! Her şey dahil kalkıyor... Corona virüs salgını sonrası ekonomide yaşanacak değişimler nedeni ile tatil anlayışı değişiyor. Plajlarda 1.5 metre şartı uygulanırken, her şey dahil tatil sistemi de yerini sunum sistemine bırakıyor.
10.05.2020 Ekonomi
BM o firmaları tek tek açıkladı!
BM o firmaları tek tek açıkladı! Birleşmiş Milletler (BM), İsrail işgali altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde faaliyet gösteren İsrail merkezli ve uluslararası firmaların listesini yayımladı.
12.02.2020 Dünya
Türkiye'de de kullanılıyor!  Airbnb'a yaş sınırı getirdiler...
Türkiye'de de kullanılıyor! Airbnb'a yaş sınırı getirdiler... Dünyaca ünlü ev kiralama uygulaması Airbnb, gürültü ve şiddet olayları sebebiyle Kanada'da 25 yaşın altındaki kullanıcılara ev kiralamayı durdurdu. Kanada'nın uygulamanın başlaması için pilot ülke olarak belirlendiği ifade ediliyor.
6.02.2020 Bilim ve Teknoloji
AirBNB, son çeyrekte 1 milyar dolar kazandı!
AirBNB, son çeyrekte 1 milyar dolar kazandı! Airbnb’nin önümüzdeki sene ilk halka arzının gerçeklemesinden hemen önce, 1 milyar dolar gelir elde ettiği açıklandı.
17.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Facebook’a hemen çıkış - giriş yapın! Çünkü...
Facebook’a hemen çıkış - giriş yapın! Çünkü... Facebook, Eylül ayının sonunda 50 milyon kullanıcıya ait veri sızıntısı ihtimalini duyurmuş, bu durum tüm dünyada kullanıcılar arasında endişeye neden olmuştu. Firma, kullanıcı erişim bilgilerinin resetlendiğini açıklarken, antivirüs yazılım kuruluşu ESET, Facebook web sitesinden çıkış yapıp tekrar girmenin bu güncellemeyi devreye sokacağını duyurdu. ESET, “Önce çıkış-giriş yapın, sonra parolanızı değiştirin” tavsiyesinde bulundu.
13.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Avrupa Birliği'nden Facebook'a son şans
Avrupa Birliği'nden Facebook'a son şans Amerikalı sosyal medya devi Facebook her an Avrupa Birliği yaptırımlarıyla karşı karşıya kalabilir.
20.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Skandal! Yatak odasında gizli kamera!
Skandal! Yatak odasında gizli kamera! Ev kiralama sistemi Airbnb, gizli kamera skandalıyla çalkalanıyor. İngiliz çift kiraladıkları evde çalar saate gizlenmiş bir gizli kamera bulunca şoka uğradı. Çift hemen olayı polise bildirdi.
11.09.2018 Dünya
Kitle turizmine dur diyen şehirler
Kitle turizmine dur diyen şehirler Kitle turizminden kaynaklanan gürültü, kirlilik, kalabalık, pahalılık gibi sorunlar dünyanın önemli turizm bölgelerinin bir numaralı sorunu olmuş durumda.
25.08.2018 Arşiv
Booking’den sonra sıra Airbnb’ye geldi
Booking’den sonra sıra Airbnb’ye geldi Booking.com’a erişimi engelleten TÜRSAB, şimdi de aralarında Airbnb’nin de bulunduğu 20 siteye dava açmaya hazırlanıyor.
8.08.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Airbnb ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki airbnb haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.