Ahmetli

Ahmetli

Son dakika ahmetli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmetli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmetli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmetli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmetli gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 ahmetli haberi bulunmuştur. Tüm ahmetli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Manisa Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Manisali vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Manisa, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'li Ferdi Zeyrek kazandı. İşte Manisa'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk defa resmi olmayan sonuçlara göre CHP birinci parti oldu.
31.03.2024 Gündem
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Manisa geldi. Manisa yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Manisa'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Manisa belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Manisa yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Bakan Kurum: 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz
Bakan Kurum: 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, 'Dönüşümde Yarısı Bizden' kampanyasına ilişkin "İstanbul’umuzda 448 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı bina bazında 83 bine ulaştı. Her bağımsız bölümde 4 vatandaşımızın oturduğunu hesap edersek, 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Yarısı Bizden Kampanyası'na yapılan toplam başvuru 83 bine ulaştı
Bakan Kurum: Yarısı Bizden Kampanyası'na yapılan toplam başvuru 83 bine ulaştı  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Bugün itibariyle İstanbul’umuzda 448 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı bina bazında 83 bine ulaştı. Her bağımsız bölümde 4 vatandaşımızın oturduğunu hesap edersek, 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz” dedi. 
2.05.2023 Ekonomi
Meteoroloji'den 4 ile kuvvetli sağanak uyarısı!
Meteoroloji'den 4 ile kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji'den, bu akşam gece saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Manisa ve Eskişehir için kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. Uyarıda, vatandaşlardan olası olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
12.12.2022 Gündem
Bakan Soylu: LGBTİ’ye alıştırıp gençliğimizi elimizden alacaklar
Bakan Soylu: LGBTİ’ye alıştırıp gençliğimizi elimizden alacaklar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin teknoloji alanında Avrupa ile arasındaki farkı kapattığını belirterek, bu ilerlemeye engel olmaya çalışan Avrupa ülkelerinin LGBTİ'yi yaygınlaştırmak istediğini söyledi. Soylu, “LGBTİ midir nedir, cinsiyetsizliği bu ülkenin üzerine salmak istemeleri bundandır. Önce alıştıracaklar sonra çoluğumuzu çocuğumuzu elimizden alacaklar" dedi.
27.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Üzüm alım fiyatı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Üzüm alım fiyatı belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada çekirdeksiz üzümün alım fiyatını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Ülkemize yılda 500 milyon dolarlık ihracat geliri kazandıran 9 numaralı Sultani çekirdeksiz kuru üzümü hakkında Toprak Mahsulleri Ofisimiz değerlendirdi. Biz çiftçi kardeşlerimizi mağdur etmeyiz. Geçen yıl 13 TL'ydi. Bu yıl da değerlendirmeleri yaptık. Fiyatımızı 27 TL olarak belirledik" dedi.
20.08.2022 Siyaset
Balıkesir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 8 yaralı
Balıkesir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 8 yaralı Simav-Balıkesir karayolu Ahmetli köyü mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.
19.07.2022 Yaşam
Feci kaza! 1 ölü, 3'ü ağır 6 yaralı
Feci kaza! 1 ölü, 3'ü ağır 6 yaralı  MANİSA'nın Salihli ilçesinde, 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.
5.06.2022 Yaşam
Ormanda bu halde buldular! Hemen jandarmayı arayıp...
Ormanda bu halde buldular! Hemen jandarmayı arayıp... Manisa'nın Ahmetli ilçesinde ormanlık alanda patlamamış el bombası bulundu.
8.05.2022 Yaşam
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Manisa'da 701 şişe kaçak içki ele geçirildi
Manisa'da 701 şişe kaçak içki ele geçirildi Manisa'nın Ahmetli İlçesinde yol uygulaması sırasında durdurulan araçta yapılan aramada 701 şişe kaçak içki ele geçirildi. Şüpheli K.B. (27) gözaltına alındı.
25.10.2021 Yaşam
Manisa'daki tarihi eser operasyonunda 2'si muhtar 7 kişiye tutuklama
Manisa'daki tarihi eser operasyonunda 2'si muhtar 7 kişiye tutuklama Manisa merkez ve 5 ilçesinde düzenlenen tarihi eser operasyonunda gözaltına alınan, aralarında 2 mahalle muhtarının da olduğu 8 şüpheliden 7'si, mahkemece tutuklanırken, 1'i de adlı kontrolle serbest kaldı.
8.05.2021 Yaşam
Manisa'da feci kaza! Can pazarı yaşandı
Manisa'da feci kaza! Can pazarı yaşandı Manisa'nın Ahmetli ilçesinde yoldan çıkarak menfeze çarpan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti.
11.04.2021 Yaşam
Manisa'daki toplu intihar olayında flaş gelişme!
Manisa'daki toplu intihar olayında flaş gelişme! Manisa’da, bir arkadaşları aşırı dozdan ölünce, intihar videosu çekip canlarına kıyan gençlerin kan örnekleri incelendi. 4 gencin kısa sürede bağımlılık yapan “delirten uyuşturucu” kullandığı belirlendi.
5.04.2021 Yaşam
Meteoroloji'den kritik uyarı! 5 gün sürecek
Meteoroloji'den kritik uyarı! 5 gün sürecek Meteoroloji’nin yayınladığı beş günlük hava durumu tahmin raporuna göre; Cuma günü itibarıyla İstanbul dahil birçok ilimiz beş gün boyunca devam edecek olan yağışlı havanın etkisine giriyor. Birçok ilimizde sürecek olan yağışlar özellikle Salı günü ülke genelini etkisi altına alacak. Öte yandan İzmir ve Aydın çevreleri ile Manisa’nın güney batısına bugün için kuvvetli yağış uyarısı yapılırken Marmara ve birçok bölgede ise kuvvetli rüzgar bekleniyor.
19.03.2021 Gündem
Kentsel dönüşüm açıklaması! Pazartesi günü...
Kentsel dönüşüm açıklaması! Pazartesi günü... Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şile'de incelemelerde bulundu. Şile Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılan Şile Değerlendirme Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı.
21.02.2021 Ekonomi
Kral mezarları yok olma tehlikesi ile karşı karşıya!
Kral mezarları yok olma tehlikesi ile karşı karşıya! Manisa'nın Ahmetli ilçesinde Bintepeler diğer adıyla Lidya Kral Mezarlığı olarak bilinen 2 bin 700 yıllık tümülüsler, define uğruna iş makineleri ile talan edildi. 2 tümülüs yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalırken, 90'a yakın tümülüsün korunması için çalışma başlatıldı.
10.02.2021 Gündem
Valilik açıkladı! İkinci bir duyuruya kadar yasak
Valilik açıkladı! İkinci bir duyuruya kadar yasak Mardin'in Artuklu, Ömerli ve Nusaybin ilçelerinde, 9 kırsal mahalle ve mezralarında terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
7.02.2021 Gündem
Mardin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon başlatıldı
Mardin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon başlatıldı Mardin'in Artuklu, Nusaybin ve Ömerli ilçesindeki bazı kırsal mahallelerde ve bağlı mezralarda terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon başlatıldı.
6.02.2021 Gündem
Manisa'da 4 gencin öldüğü sır olayın perde arkası ortaya çıktı! Ölüm videosu...
Manisa'da 4 gencin öldüğü sır olayın perde arkası ortaya çıktı! Ölüm videosu... "Öbür tarafta görüşürüz" videosunun perde arkası ortaya çıktı. Manisa'ya bağlı Ahmetli ilçesinde tarlada sıralı halde ölü olarak bulunan 4 gençten 3'ünün intihar ettiği, ölmeden önce de bir video çekerek, ölenlerden Neşet Dalgın'ın kardeşi Mert Dalgın'a veda videosu gönderdikleri ortaya çıkmıştı. 4 gencin ölüm videosunun çekildiği ve gönderildiği isim ortaya çıktı.
4.02.2021 Yaşam
Manisa'da 4 gencin ölümünde acı detay! Kim olduğu ortaya çıktı
Manisa'da 4 gencin ölümünde acı detay! Kim olduğu ortaya çıktı Manisa'da yan yana cansız bedenleri bulunan dört arkadaştan üçünün ölmeden önce kaydettiği veda videosunda "öbür tarafta görüşürüz" diye seslendikleri 'Mert'in kim olduğu ortaya çıktı. Gençlerin videoda adını geçirdiği Mert'in Neşet Dalgın'ın kardeşi Mert Dalgın olduğu belirlendi. Suriye'de uzman onbaşı olarak görev yaptığı öğrenilen Mert Dalgın'ın ağabeyi ile yakın arkadaş olduğu diğer gençlerin cenaze törenine katılmak için birliğinden izin alarak Alaşehir'e geldiği öğrenildi.
3.02.2021 Gündem
Manisa'da 4 gencin ölümünde flaş gelişme! Video ortaya çıktı...
Manisa'da 4 gencin ölümünde flaş gelişme! Video ortaya çıktı... Son dakika gelişmesine göre, Manisa'nın Ahmetli ilçesinde yan yana cansız bedenleri bulunan 4 arkadaştan Serkan Zangal (23), Muharrem Zengin (22) ve Neşet Dalgın'ın (24), ölmeden kısa süre önce "Öbür tarafta görüşürüz" dedikleri cep telefonu görüntüsü ortaya çıktı. Gençler, görüntüde Mert isimli bir arkadaşlarına veda ediyor.
2.02.2021 Gündem
4 gencin ölümündeki sır perdesi kalkıyor!
4 gencin ölümündeki sır perdesi kalkıyor! Manisa'da 20'li yaşlarda 4 gencin tarlada yan yana ölü halde bulunduğu olayda çarpıcı gelişmeler yaşandı. Polisin adım adım yürüttüğü soruşturmada sır perdesi aralandı.
2.02.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ahmetli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmetli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.