Ahmet Acar

Ahmet Acar

Son dakika ahmet acar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet acar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet acar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Acar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet acar gelişmeleri de dahil olmak üzere 882 ahmet acar haberi bulunmuştur. Tüm ahmet acar haberleri aşağıda listelenmiştir.
EGM Ahmet Acar kimdir? Emniyet Personel Daire Başkanı olan Ahmet Acar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
EGM Ahmet Acar kimdir? Emniyet Personel Daire Başkanı olan Ahmet Acar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Ahmet Acar, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Personel Daire Başkanı olarak atandı. İçişleri Bakanlığı'na Ali Yerlikaya'nın getirilmesi ve Emniyet Genel Müdürü'nün değişmesi ardından Personel Daire Başkanlığı'na da atama gerçekleştirildi. Peki, EGM'nin yeni Personel Daire Başkanı Ahmet Acar kimdir, kaç yaşında, nereli?
4.07.2023 Gündem
Açlıktan ölen Elif Nur hakkında yeni detaylar ortaya çıktı! Çatı arasında haftalarca sürmüş
Açlıktan ölen Elif Nur hakkında yeni detaylar ortaya çıktı! Çatı arasında haftalarca sürmüş Eskişehir'de, cezaevindeki Sibel-Gökhan Tiftik'in, kaldığı akraba evinde rahatsızlanıp, götürüldüğü hastanede öldü. Olay sonrası 6 yaşındaki Elif Nur'un halası Deniz Tiftik, amcası Sezer Tiftik ve babaannesi Cihangir Kurumlu hakkında, 'Çocuğu canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, devlet korumasına alınan diğer 2 kardeşe yönelik 'Eziyet' suçlamasıyla da 16'şar yıl hapis cezası istendi. Hazırlanan iddianamede korkunç detaylara yer verildi.
4.07.2023 Yaşam
Toptancılardan fiyat sabitleme kararı
Toptancılardan fiyat sabitleme kararı Bazı zincir marketlerin fiyat sabitleme kararının ardından bir hamle de toptancılardan geldi. İstanbul Toptancılar Çarşısı İş Adamları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İSTOÇDER) Başkanı Ahmet Acar, "Çoğunluk olarak biz ikinci aya kadar fiyat sabitlemesi kararı aldık. İç piyasada ikinci ayda bütün çalışan kesim belli bir ölçüde güzel bir zam almış oldu. Ürün gamları da o ölçüde zamlanmayacağı için biz işe hazırlandık. İkinci ayda iç piyasada bir iş patlaması bekliyoruz" dedi.
17.01.2023 Ekonomi
Bakımevinde otizmli genç hayatını kaybetti! 'Çocuğunuz elma yedi, kalbi durdu'
Bakımevinde otizmli genç hayatını kaybetti! 'Çocuğunuz elma yedi, kalbi durdu' Sultanbeyli'de özel bir engelli bakım merkezinde kalan otizmli Oğuz Sercan Şevker (31) iddiaya göre yasak olmasına rağmen elma yedirilmesi nedeniyle nefessiz kalarak öldü. Aile ihmal olduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Bakımevi yetkilileri ise Şevker'in bahçede bulunan ağaçtan elma kopararak yediğini söyleyerek ihmal iddialarını kabul etmedi.
2.11.2022 Yaşam
Kastamonu'da 6 ev, alev alev yandı
Kastamonu'da 6 ev, alev alev yandı Kastamonu'nun İnebolu ilçesindeki müstakil evde çıkan yangın, 5 eve daha sıçradı. Alevler, itfaiye ekiplerince güçlükle söndürülürken, evlerde hasar meydana geldi. 
27.09.2022 Yaşam
Bakan Koca dünyaya duyurdu! Avrupa’nın da önündeyiz
Bakan Koca dünyaya duyurdu! Avrupa’nın da önündeyiz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Azerbaycan, Filistin, Bosna- Hersek, Kırgızistan, Tacikistan, Namibya ve Nijer sağlık bakanlarının katıldığı toplantıda, Türkiye'nin Kovid-19 sürecinde güçlü bilişim alt yapısıyla çok hızlı aksiyon aldığını anlatarak, dijital hastane açısından HIMSS mükemmeliyet seviyesi olan Seviye 7'ye ulaşmış hastane sayısının tüm Avrupa'da toplam 5 iken, Türkiye'de de Avrupa'nın toplamı kadar Seviye 7 hastane sayısının 5 olduğunu duyurdu.
17.11.2021 Gündem
Ata Demirerden 'müsilaj' mesajı
Ata Demirerden 'müsilaj' mesajı Yaz aylarını Bozcaada'da geçiren oyuncu Ata Demirer, Kuzey Ege Denizi'nden müsilaj görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.
7.06.2021 Magazin
2 yaşındaki Ömer, yatağında ölü bulundu
2 yaşındaki Ömer, yatağında ölü bulundu Aksaray’da, Ömer Sadık Acar (2), yatağında ölü bulundu. Çocuğun kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.
27.04.2021 Gündem
Hayatını kaybeden ODTÜ eski Rektörü Acar için tören düzenlendi
Hayatını kaybeden ODTÜ eski Rektörü Acar için tören düzenlendi Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar (71) için, uzun yıllar görev yaptığı üniversitede tören düzenlendi.
29.12.2020 Yaşam
ODTÜ eski Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar vefat etti
ODTÜ eski Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar vefat etti ODTÜ eski Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar (71), kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bugün öğleden sonra kalp krizi geçiren ve hastaneye kaldırılan Acar, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
27.12.2020 Gündem
Traktör ile yolcu minibüsü çarpıştı: 8 yaralı
Traktör ile yolcu minibüsü çarpıştı: 8 yaralı Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde yolcu minibüsü ile traktörün çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.
29.10.2020 Yaşam
Yıldırım düşmesi sonucu 39 koyun telef oldu
Yıldırım düşmesi sonucu 39 koyun telef oldu Antalya'nın Elmalı ilçesinde, yıldırım düşmesi sonucu 39 koyun telef oldu.
2.08.2020 Yaşam
Acılı baba bunu talep etti!
Acılı baba bunu talep etti! ANTALYA’nın Kemer ilçesinde, hortum felaketinde dereye sürüklenen otomobilde kaybolan ve 326 gündür izine rastlanılamayan Kader Buse Acar’ın (20) babası Ahmet Acar, Ağva Deresi’nde dedektör, kepçe ve dozerle yaptıkları aramada araçlarına ait tampon parçası bulduklarını açıkladı. Baba Ahmet Acar, kemik tarama cihazıyla derede arama yapılmasını istedi.
15.12.2019 Yaşam
Kader Buse 301 gündür kayıp!
Kader Buse 301 gündür kayıp! Antalya'nın Kemer ilçesinde, hortum felaketinde dereye sürüklenen otomobilde kaybolan ve 301 gündür izine rastlanılamayan Kader Buse'nin (20) babası Ahmet Acar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Ağva Deresi'nde dedektör, kepçe ve dozerle arama yapılarak, kızının orada olma ihtimalinin ortadan kaldırılmasını istedi. Acılı baba, "Saf kalpli, iyilik meleğim, 20 yaşına getirdiğimiz yavrumu, meleğimizi bulamıyoruz" dedi.
21.11.2019 Yaşam
Bu acıya yürek dayanmaz! 'Kollarımda yaşatacağım...'
Bu acıya yürek dayanmaz! 'Kollarımda yaşatacağım...' Antalya'da çocuklarından birini 6 yaşında kaybeden, üniversite öğrencisi kızı Kader Buse de hortumda kaybolan anne Ayla Acar'ın, sosyal medya paylaşımı hüzünlendirdi.
31.08.2019 Gündem
Buse Acar'a 193 gündür ulaşılamadı!
Buse Acar'a 193 gündür ulaşılamadı! Antalya’nın Kemer ilçesinde 24 Ocak günü meydana gelen hortum felaketinde kaybolan üniversite öğrencisi Kader Buse Acar, aradan geçen 193 güne rağmen bulunamadı. Bayram öncesi arama çalışmalarını umutla izleyen acılı anne baba, Kurban Bayramı’na da boynu bükük girdi.
12.08.2019 Yaşam
En acı veda! Kayıp Buse için 100'üncü günde gıyabi cenaze namazı...
En acı veda! Kayıp Buse için 100'üncü günde gıyabi cenaze namazı... Antalya'nın Kemer ilçesinde hortumun dereye sürüklediği otomobilde kaybolan ve 100 gündür bulunamayan Kader Buse Acar (20) için gıyabi cenaze namazı kılındı.
3.05.2019 Yaşam
Buse için en acı davet...
Buse için en acı davet... Antalya’nın Kemer ilçesinde meydana gelen hortumda kaybolan ve 98 gündür tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamayan Kader Buse Acar’ın babası Ahmet Acar’ın sosyal medya hesabından paylaştığı gıyabi cenaze namazı duyurusu yürek sızlattı.
1.05.2019 Yaşam
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu İlçe ilçe seçim sonuçları... Hangi ilçede kim kazandı? Detaylar haberimizde... 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları...
31.03.2019 Siyaset
Aracın içinde endişeli bekleyiş! 11 gündür aranıyor
Aracın içinde endişeli bekleyiş! 11 gündür aranıyor Antalya'da yaşanan hortum felaketinde kaybolan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Kader Buse Acar’ın annesi Ayla Acar, arama çalışmalarının 11. gününde ilk kez bölgeye geldi. Hastaneden üç gün önce kendi isteğiyle taburcu olan anne, arama faaliyetlerini izledi.
3.02.2019 Gündem
Buse'nin ayakkabısı bulundu!
Buse'nin ayakkabısı bulundu! Hortumun dereye sürüklediği araçta kaybolan Kader Buse Acar'ın ayakkabısı bulundu.
27.01.2019 Yaşam
Son dakika... Antalya'da otobüs devrildi! Yaralılar var
Son dakika... Antalya'da otobüs devrildi! Yaralılar var Antalya Havalimanı'nda hortum faciası yaşandı. Bu sabah saatlerinde saatteki hızı 133 km'ye ulaşan hortum nedeniyle; iki otobüs, bir minibüs ve iki merdiven devrildi. Bir uçak ve bir polis helikopterinin pervanesinde hasar meydana geldi.
26.01.2019 Gündem
Uyandığında ilk kızını sordu
Uyandığında ilk kızını sordu Antalya'nın Kemer ilçesinde dün hortumun Ağva Deresi'ne savurduğu otomobildeki Kader Buse Acar'ın annesi kendine geldi. Uçan otomobilden kurtularak, çevredekilerin yardımıyla kıyıya çıkan Ayla Akkın’ın ilk sözü “Kızım bulundu mu?” oldu.
25.01.2019 Yaşam
Buse’nin babası dakikalar önce ‘gelmeyin’ diye uyarmış
Buse’nin babası dakikalar önce ‘gelmeyin’ diye uyarmış Antalya’nın Kemer ilçesinde hortumun dereye fırlattığı aracın içerisinde bulunan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Buse Acar’ı arama çalışmalarına havanın kararması nedeniyle ara verilmişti. Genç kızı arama çalışmalarına sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başlandı. Otomobil dereden çıkartılırken, baba Ahmet Acar, olaydan bir süre önce yaptığı telefon görüşmesinde eşini ve kızını yola çıkmamaları konusunda uyardığını söyledi.
25.01.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya'da "AK Parti Sakarya Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı"nda konuştu. Erdoğan, konuşmasının ardından Sakarya belediye başkan adayını ve Sakarya ilçe başkan adaylarını tanıttı. AK Parti Sakarya Belediye Başkanı adayı Ekrem Yüce oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları'nın CHP ile ilgili hazırladığı afişi gösterip, "Tek kelimeyle nefis CHP'de her zaman laf var. CHP belediyeciliğinde grev var. Maaşlarını alamayanlar var. İşte CHP belediyeciliği bu" dedi.
13.01.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Acar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet acar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.