Afrodizyak

Afrodizyak

Son dakika Afrodizyak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Afrodizyak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Afrodizyak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Afrodizyak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan afrodizyak gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 afrodizyak haberi bulunmuştur. Tüm afrodizyak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Kuvars taşı oldukça değerli olduğu bilinen doğal taşlardan birisidir. Silikon ve oksijen elementleri tarafından volkanik kayaçların çevresinde oluşan doğal taşlar kuvars olarak bilinmektedir. Kristalli bir yapıya sahip olduğu için kuvars kristali olarak da adlandırılmaktadır. Yeryüzünde en fazla bulunan doğal taşlar arasında kuvars taşı da yer almaktadır. 
27.01.2024 Yaşam
Resmen altın değerinde: Kilosu 5 bin TL! Gram gram satılıyor, libidoyu zıplatıyor
Resmen altın değerinde: Kilosu 5 bin TL! Gram gram satılıyor, libidoyu zıplatıyor Doğal afrodizyak olarak olarak biliniyor. Çin ve Kore’de yüksek kesimlerde doğada kendiliğinden yetişiyor. Ülkemizde de bir hayli bu besini tüketiyor. Mucizevi etkileri bunuyor.
26.11.2023 Yaşam
Libidoyu zıplatıyor! İşte afrodizyak etkisi ile cinsel gücü artıran besinler...
 Libidoyu zıplatıyor! İşte afrodizyak etkisi ile cinsel gücü artıran besinler...   Çinko bakımından çok zengin, erkeklerde testosteron seviyesini yükseltiyor, afrodizyak etkisi göstererek cinsel gücü artırıyor. Tam bir B vitamini deposu, uykuyu ve orgazmı kontrol eden histamin salınımını artırıyor. Erkeklerde hormonal aktivite seviyesini yükseltiyor, enerji veriyor ve dayanıklılık sağlıyor. C vitamini açısından çok zengin, kadınlarda libidoyu arttırıcı özelliğe sahip. Kalp atışlarını hızlandırıyor, endorfin salgılanmasını tetikliyor. Antioksidan özelliği bulunuyor, içerdiği feniletlamin maddesi ile cinsellikten alınan hazzı yükseltiyor. Vücudun yağ yakmasına da yardımcı oluyor. Protein deposu, libidoda adeta patlama yapıyor. Klitorise kan toplanmasını hızlandırıyor, kadın ve erkekte cinsel uyumu sağlıyor. Kolestrolü de dengede tutan bu besinin içerisinde cinsel gücü artıran ilaçlarda bulunan madde de yer alıyor. İşte cinsel hayata canlandıracak o besinler...
24.11.2023 Yaşam
Libidoyu yükseltiyor, afrodizyak etkisi yapıyor!  Kleopatra'nın sırrı bu besinde
Libidoyu yükseltiyor, afrodizyak etkisi yapıyor!  Kleopatra'nın sırrı bu besinde Sağlığa sağlık katan besinler arasında başı çekiyor. Ancak afrodizyak etkisi pek bilinmiyor. Libidoyu yükseltiyor, Geçmişi Kleopatra'ya kadar gidiyor. Hem kadın hem de erkekler etkisini görüyor. İşte sağlık için altın değerindeki o besin...
9.11.2023 Sağlık
Mide bulantısını ve hazımsızlığı anında bitiriyor! Cinsel gücü arttırıyor
Mide bulantısını ve hazımsızlığı anında bitiriyor! Cinsel gücü arttırıyor Cinsel gücü arttırıyor. Grip, nezle, yüksek ateş olmak üzere birçok hastalığa karşı savaşıyor, aynı zamanda lösemi tedavisinde etkili olduğu biliniyor. Çiğ ya da pişirerek tüketiliyor, bağırsak, mide ve sindirimi problemini yaşayan kişilerde gaz söktürücü özelliğe sahip. A, B1, B2, C, E ve K vitaminleri yönünden çok zengin, iştah açıcı bir etkiye de sahip bu besin, Türkiye'de özellikle Elazığ'ın yanı sıra, Hakkari, Bingöl, Tunceli, Erzurum, Muş ve Bitlis başta olmak üzere yüksek kesimlerde doğal olarak yetişiyor. Kilo almaya yardımcı oluyor, şeker ve tansiyon hastalıklarına deva oluyor. Afrodizyak özelliğine de sahip, astım, nefes darlığı, soğuk algınlığı, ishal, hemoroit, ülser gibi vakalara da iyi geliyor. Prof. Dr. Canan Karatay’ın ısrarla tüketin dediği bu bitki, tam bir C vitamini deposu ve kalp hastalıklarına da iyi geliyor...
29.08.2023 Sağlık
Cinsel gücünüz bu yiyecekle süper moda yükseliyor! Bilim insanları tarih kitaplarında keşfetti!
Cinsel gücünüz bu yiyecekle süper moda yükseliyor! Bilim insanları tarih kitaplarında keşfetti! Erkeklerin cinsel performans konusunda ikilemleri son buluyor. Doğal afrodizyak etkisi gösteren yiyeceklerle yataktaki performans 10 katına çıkıyor. İncir, muz gibi yiyecekler kadınlarda cinsel isteği artırdığı biliniyor. Ancak süper moda geçebileceğiniz birkaç yiyecek daha var. Kan dolaşımının önemli olduğu cinsel aktivite sırasında sizi uçuşa geçirecek listeyi belirledik.
23.07.2023 Sağlık
Çakşır Otu Nedir? Çakşır Otu Faydaları Nelerdir?
Çakşır Otu Nedir? Çakşır Otu Faydaları Nelerdir? Çakşır otu, kurak topraklarda yetişen ve boyu da 2-3 metreye kadar ulaşan bir bitkidir. Maydanozgiller familyasından olan bu bitkinin çiçekleri tohumlu bir yapıya sahiptir.
5.07.2023 Sağlık
Azgın Teke Otu Nedir? Azgın Teke Otu Faydaları Nelerdir?
Azgın Teke Otu Nedir? Azgın Teke Otu Faydaları Nelerdir? Azgın teke otu aynı zamanda keşiş külahı otu olarak da bilinmektedir. Kadıntuzluğugiller familyasından olan azgın teke otu, aynı zamanda 60'dan fazla cinse sahip bir türdür. Asya'dan başlamak suretiyle Avrupa'nın uzak bölgelerine kadar yayılmış geniş çapta kendiliğinden yetişen bir bitki olduğunu söylemek gerekir.
23.06.2023 Sağlık
Cinsel isteği tavan yaptıran yiyecekler belli oldu! Etkisi günlerce sürüyor
Cinsel isteği tavan yaptıran yiyecekler belli oldu! Etkisi günlerce sürüyor Erkeklerde cinsel gücü artıran kadınlarda cinsel isteği körükleyen yiyecekler arasında incir ve muz ilk sırada geliyor. Bayanlarda cinsel isteği artıran yiyeceklerin başında ise çikolata bulunuyor. İşte afrodizyak etkisi olan yiyeceklerin listesi.
17.03.2023 Sağlık
Termal otele çağırıp tüm parasını aldılar! İstanbul'da devremülk skandalı
Termal otele çağırıp tüm parasını aldılar! İstanbul'da devremülk skandalı Termal otele çağırıp binlerce lirasını çarptılar, İstanbul’daki devremülk skandalı ortaya çıktı. Paraları ve telefonları alıp kaçtılar. Emlak işletmesi üzerinden dolandırıcılık yapan çete Kadıköy’de yakayı ele verdi. Türkiye çapında emlak ve devre mülk dolandırıcılığı yaptığı belirlenen şebekeye operasyon düzenlendi. Son model bir Ferrari marka otomobilin de bulunduğu onlarca lüks otomobil ele geçirilirken, dolandırıcıların kurduğu ağ şoke etti.
10.01.2023 Yaşam
Doğal afrodizyak! Gelenler 100 gram alabiliyor, 4 yılda bir yetişiyor
Doğal afrodizyak! Gelenler 100 gram alabiliyor, 4 yılda bir yetişiyor Doğada kendiliğinden yetişiyor. Afrodizyak ve zihin açıcı özelliği ile dikkat çeken kırmızı ginsengin insan sağlığına da faydası var. Birçok ilacın ham maddesini oluşturduğu belirtilen bitki, 4 yılda bir yetiştiği ve nadir bulunduğu için yüksek fiyatlarda alıcı buluyor. Kırmızı ginseng fazla tüketildiği takdirde ise faydadan çok zarar veriyor.
10.01.2023 Yaşam
Östrojen ve testosteronu dengeliyor, afrodizyak etkisi ile cinsel performansı artırıyor
Östrojen ve testosteronu dengeliyor, afrodizyak etkisi ile cinsel performansı artırıyor Cinsel performansı ve enerjiyi artırıyor. Kadınlarda östrojen, erkeklerde ise testosteron hormon dengesini sağlıyor. Kalp-damar sağlığında büyük rol oynuyor, kasların gelişimini destekliyor. Tam bir vitamin deposu, en güçlü afrodizyak yiyeceklerden biri olarak kabul ediliyor. Çinko, fosfor ve iyotu aynı anda barındıran bu yiyecek, aynı zamanda sperm üretiminin de artışını hızlandırıyor. Omega-3 yağları bakımından oldukça zengin, kan akışını düzenliyor. İşte cinsel performansı artıran besinler...
27.12.2022 Sağlık
Şeker, tansiyon, kanser için şifa! Mide bulantısını ve hazımsızlığı anında bitiriyor! Cinsel gücü arttırıyor
Şeker, tansiyon, kanser için şifa! Mide bulantısını ve hazımsızlığı anında bitiriyor! Cinsel gücü arttırıyor Cinsel gücü arttırıyor. Grip, nezle, yüksek ateş olmak üzere birçok hastalığa karşı savaşıyor, aynı zamanda lösemi tedavisinde etkili olduğu biliniyor. Çiğ ya da pişirerek tüketiliyor, bağırsak, mide ve sindirimi problemini yaşayan kişilerde gaz söktürücü özelliğe sahip. A, B1, B2, C, E ve K vitaminleri yönünden çok zengin, iştah açıcı bir etkiye de sahip bu besin, Türkiye'de özellikle Elazığ'ın yanı sıra, Hakkari, Bingöl, Tunceli, Erzurum, Muş ve Bitlis başta olmak üzere yüksek kesimlerde doğal olarak yetişiyor. Kilo almaya yardımcı oluyor, şeker ve tansiyon hastalıklarına deva oluyor. Afrodizyak özelliğine de sahip, astım, nefes darlığı, soğuk algınlığı, ishal, hemoroit, ülser gibi vakalara da iyi geliyor. Prof. Dr. Canan Karatay’ın ısrarla tüketin dediği bu bitki, tam bir C vitamini deposu ve kalp hastalıklarına da iyi geliyor...
9.07.2022 Sağlık
Afrodizyak etkisi gösteriyor, erkeklerde cinsel gücü artırıyor! Kolesterolü düzenleyerek kalp sağlığını koruyor, yüzde 50...
Afrodizyak etkisi gösteriyor, erkeklerde cinsel gücü artırıyor! Kolesterolü düzenleyerek kalp sağlığını koruyor, yüzde 50... İçerisinde bolca antioksidan ve B 6 vitamini barındırıyor, protein miktarı çok fazla, kalori miktarı ise bir o kadar düşüktür. Düzenli olarak tüketmek, vücuttaki LDL (kötü) kolesterol seviyelerini azaltıyor, kalp sağlığını koruyor. Yaşla ilişkili oluşan göz hastalıklarına yakalanma riskini azaltmaya yardımcı oluyor, sindirim sağlığını koruyor. Deride kuruluğu gidermeye yardımcı olarak cildi güzelleştiriyor. Afrodizyak görevi görüyor, erkeklerin erektil işlevlerini yüzde 50 oranında artırıyor. Enfeksiyon ve kanser türlerinin önlenmesine yardımcı oluyor. Güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmanıza yardımcı olan bu besinin faydaları...
4.06.2022 Sağlık
Prof. Dr. Örün: Emziren annede kanser riski azdır
Prof. Dr. Örün: Emziren annede kanser riski azdır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Emel Örün, anne sütünün bebek ve anne için önemine değinerek, "Anne sütü ile beslenen bebekler mama ile beslenen bebeklere göre bazı hastalıklara daha az yakalanma riski taşır. Emziren annede yumurtalık kanseri, meme kanseri riski azdır. Emzirmek anneyi kemik erimesinden korur" dedi.
30.05.2022 Sağlık
Libidoda patlama yapıyor, testosteron seviyesini zıplatıyor! İşte afrodizyak etkisi ile cinsel gücü artıran besinler...
Libidoda patlama yapıyor, testosteron seviyesini zıplatıyor! İşte afrodizyak etkisi ile cinsel gücü artıran besinler... Çinko bakımından çok zengin, erkeklerde testosteron seviyesini yükseltiyor, afrodizyak etkisi göstererek cinsel gücü artırıyor. Tam bir B vitamini deposu, uykuyu ve orgazmı kontrol eden histamin salınımını artırıyor. Erkeklerde hormonal aktivite seviyesini yükseltiyor, enerji veriyor ve dayanıklılık sağlıyor. C vitamini açısından çok zengin, kadınlarda libidoyu arttırıcı özelliğe sahip. Kalp atışlarını hızlandırıyor, endorfin salgılanmasını tetikliyor. Antioksidan özelliği bulunuyor, içerdiği feniletlamin maddesi ile cinsellikten alınan hazzı yükseltiyor. Vücudun yağ yakmasına da yardımcı oluyor. Protein deposu, libidoda adeta patlama yapıyor. Klitorise kan toplanmasını hızlandırıyor, kadın ve erkekte cinsel uyumu sağlıyor. Kolestrolü de dengede tutan bu besinin içerisinde cinsel gücü artıran ilaçlarda bulunan madde de yer alıyor. İşte cinsel hayata canlandıracak o besinler...
28.05.2022 Sağlık
Boyunda şişlik ve kalınlaşma guatr belirtisi olabilir! Guatr hastaları nasıl beslenmeli?
Boyunda şişlik ve kalınlaşma guatr belirtisi olabilir! Guatr hastaları nasıl beslenmeli? Alınan gıdalardaki iyot eksikliğinin veya emilimin bozulmasının guatra yol açabileceğini ifade eden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. A. Murat Koca, guatrın önlenmesinde beslenmede iyotun dengeli alınması gerektiğini vurguladı. İyot eksikliği olan kişilerin karalahana, lahana, soya, karnabahar gibi gıdalardan kaçınması gerektiğini kaydeden Koca, “İyot eksikliğine iyi gelen deniz ürünleri, yoğurt, yumurta, patates ve muz gibi gıdaları da tüketmelidir.” tavsiyesinde bulundu. Koca, guatrın belirtilerini boyunda şişlik ve boyunda kalınlaşma, baskı hissi ve hassasiyet, yutmada zorlanma ve takılma hissi, nefes almada güçlük ve öksürme, hırıltı sesi ve kolları yukarı kaldırınca başın dönmesi şeklinde sıraladı.
27.05.2022 Sağlık
Diyet yapanlar dondurma yiyebilir mi? Uzmanından açıklama geldi
Diyet yapanlar dondurma yiyebilir mi? Uzmanından açıklama geldi Sıcak günlerin artması nedeniyle dondurma tüketimi konusunda önerilerde bulunan Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Aslıhan Kara, “Dondurma, yüksek besleyici değerine sahip olmakla birlikte diyet lif ve doğal antioksidan yönünden zengin bir ürün olarak görülmemektedir. Bu nedenle son yıllarda yapılan çalışmalarda antioksidan ve diyet lif içeren bazı meyve ve sebzeler dondurma bileşimine eklenerek söz konusu bileşenler yönünden zenginleştirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Dondurmaya probiyotiklerin dâhil edilmesiyle, tüketicinin sağlığının iyileştirilmesi ve ürünün besin değerinin iyileştirilmesi gibi çeşitli ek avantajlara sahip olan dondurmayı fonksiyonel gıda olarak yapmak için girişimlerde bulunulmuştur. Aynı zamanda bağırsak sağlığı üzerinde olumlu etki göstermiştir” dedi.  
26.05.2022 Sağlık
Astım krizlerine beslenme ile çözüm! Astım hastaları hangi besinleri tüketmeli?
Astım krizlerine beslenme ile çözüm! Astım hastaları hangi besinleri tüketmeli? Denizli Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Zahide Alaçam, dünyada her yıl 400 binden fazla astıma bağlı ölüm olduğunu belirterek astım hastalığı hakkında bilgi verdi, astımı olan hastaların nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda önerilerde bulundu.
26.05.2022 Sağlık
Afrodizyak etkisi yaratarak cinsel gücü artırıyor! Enerji veriyor, kas ve eklem ağrısına, balgama iyi geliyor, günde 1 bardak...
Afrodizyak etkisi yaratarak cinsel gücü artırıyor! Enerji veriyor, kas ve eklem ağrısına, balgama iyi geliyor, günde 1 bardak... Cinsel gücü artırıyor, kas ve eklemlerdeki ağrıları dindiriyor, vücuttaki zararlı maddeleri yok ediyor, vücuda enerji sağlayarak zindelik veriyor. Hücrelerin kendilerini yenileme sürecini hızlandırıyor, böylelikle yaraların iyileşme sürecine de olumlu etki sağlıyor. Bu bitkinin uyarıcı ve gaz söktürücü etkisi bulunuyor. Bağırsaklardan kurt düşürücü etkisi de tespit edildi. Faydası bitmek bilmiyor, adeta doğal şifa kaynağı. Tazesinin kilosu 40 liradan satılıyor. Ancak toz ya da macun şeklindeki karışımlardan da alınabiliyor. Aktarlarda farklı şekillerde bu bitkiyi bulmak mümkün. Yaz aylarının vazgeçilmezlerinden olarak tabir edilen bu bitkinin faydaları ne? Zararı var mı? Ne için kullanılabilir? İşte tüm bilgiler...
25.05.2022 Sağlık
Hamile kalmak için ne yapılmalı? İşte hamile kalma şansını artıran yiyecekler!
Hamile kalmak için ne yapılmalı? İşte hamile kalma şansını artıran yiyecekler! Çocuk sahibi olma hayali kuran çiftlerin pek çoğunda doğurganlık sorunları olabiliyor. Anne-Baba olmaya giden yolda bazı zorluklar ortaya çıkabilir. Son Sağlık Bakanlığı verilerine göre Türkiye'de 2 milyon çift çocuk sahibi olamıyor ya da zorlanıyor. Ancak, tedaviler ve yaşam alışkanlıklarının değiştirilmesi ile doğurganlığı arttırabilirsiniz. Yiyecek seçimleri ve yaşam tarzı değişiklikleri doğurganlığı artırmaya yardımcı olabilen birkaç adımdan biri. Peki, Hamile kalmak için ne yapılmalı? Hamile kalmak için hangi yiyecekler tüketilmeli? Hamile kalmayı kolaylaştıran yiyecekler neler? Doğurganlığı artırmanın ve daha hızlı hamile kalmanın yollarını Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner anlattı.
23.05.2022 Sağlık
Erkeklerde cinsel isteği ve performansı artırıyor! Kalp atış hızını düzenliyor, egzama ve sedef hastalığına iyi geliyor...
Erkeklerde cinsel isteği ve performansı artırıyor! Kalp atış hızını düzenliyor, egzama ve sedef hastalığına iyi geliyor... Antibakteriyel olarak kullanılıyor, doğal bir antiseptik ve dezenfektan görevi görüyor. Solunum yollarında bulunan enfeksiyonları azaltıyor, soğuk algınlığı ve öksürüklerin önüne geçiyor. Spazm ve kramplar üzerinde olumlu etkileri bulunuyor, yara iyileşmesini teşvik ediyor. Cilt enfeksiyonlarının tedavisine yardımcı oluyor, ruh halini iyileştiriyor, romantik, pozitif duyguları ve enerji seviyelerini artırıyor. Kalp atış hızını, ideal vücut sıcaklığını ve beyin fonksiyonlarını yükseltmeye yardımcı oluyor. Afrodizyak özelliği bulunuyor, yatak odalarında romantizm havası yaratmak için kullanılıyor. Erkeklerde cinsel isteği ve performansı artırıyor, egzama ya da sedef hastalığı gibi birçok dermatolojik durumların tedavisinde kullanılıyor. Saç köklerini kuvvetlendiriyor, kırılgan ve kuru saçları iyileştiriyor. İşte mucize bitkinin saymakla bitmeye faydaları...
20.05.2022 Sağlık
Sahte ilaç satışı ile ilgili flaş açıklama! 'Endişe verici boyuta ulaştı'
Sahte ilaç satışı ile ilgili flaş açıklama! 'Endişe verici boyuta ulaştı' Zayıflama ilaçları, afrodizyak etkili ilaçlar, saç ürünleri ve hormon ilaçları ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca kişi kullanıyor. İlaç pazarının yüzde 10’undan fazla bir kısmının sahte ilaç piyasasının elinde olduğunu söyleyen Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) verilerine göre, her yıl bir milyonu aşkın kişi sahte ilaç nedeniyle hayatını kaybediyor.
5.05.2022 Ekonomi
Libidoyu yükseltiyor, testosteronu artırıyor, kısırlık riskini düşürüyor! Hepsi cinsel gücü artırıyor...
Libidoyu yükseltiyor, testosteronu artırıyor, kısırlık riskini düşürüyor! Hepsi cinsel gücü artırıyor... Libidonun yükselmesini sağlayarak cinsel isteği artırıyor, testosteron seviyesini de artırarak kısırlığın azalmasına yardımcı oluyor. Magnezyum bakımından çok zengin, en büyük D vitamini kaynağıdır. Kolesterol değerini düşürüyor, kalp ve damarların sağlığını koruyor, ereksiyon durumunu ve sperm seviyesi artırıyor. Yorgunluk hissine ve iktidarsızlığa karşı öneriliyor, sabah kalkınca 1-2 adet tüketmek çok fayda sağlıyor. A, B, C, B6, B5 vitaminleri açısından da zengin, eski Yunan ve Romalılardan beri sevilerek tüketiliyor, afrodizyak etkisi yapıyor. Yüksek miktarda kalsiyum, demir ve fosfor içeriyor, tam bir antioksidan deposu. İşte cinsel hayata büyük katkı sağlayan etkili besinlerin listesi...
29.04.2022 Sağlık
Lösemi tedavisinde kullanılıyor, şeker ve tansiyona deva! Afrodizyak etkisi var, astım, nefes darlığı, soğuk algınlığı...
Lösemi tedavisinde kullanılıyor, şeker ve tansiyona deva! Afrodizyak etkisi var, astım, nefes darlığı, soğuk algınlığı... Grip, nezle, yüksek ateş olmak üzere birçok hastalığa karşı savaşıyor, aynı zamanda lösemi tedavisinde etkili olduğu biliniyor. Çiğ ya da pişirerek tüketiliyor, bağırsak, mide ve sindirimi problemini yaşayan kişilerde gaz söktürücü özelliğe sahip. A, B1, B2, C, E ve K vitaminleri yönünden çok zengin, iştah açıcı bir etkiye de sahip bu besin, Türkiye'de özellikle Elazığ'ın yanı sıra, Hakkari, Bingöl, Tunceli, Erzurum, Muş ve Bitlis başta olmak üzere yüksek kesimlerde doğal olarak yetişiyor. Kilo almaya yardımcı oluyor, şeker ve tansiyon hastalıklarına deva oluyor. Afrodizyak özelliğine de sahip, astım, nefes darlığı, soğuk algınlığı, ishal, hemoroit, ülser gibi vakalara da iyi geliyor. Prof. Dr. Canan Karatay’ın ısrarla tüketin dediği bu bitki, tam bir C vitamini deposu ve kalp hastalıklarına da iyi geliyor...
29.03.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Afrodizyak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki afrodizyak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.