Adres

Adres

Son dakika adres haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adres ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adres haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adres

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adres gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.579 adres haberi bulunmuştur. Tüm adres haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
Arkadaşının emanet arabasına zarar gelmesin diye yaptıkları şaşırttı
Arkadaşının emanet arabasına zarar gelmesin diye yaptıkları şaşırttıHatay'da esnaflık yapan Yılmaz Özdemir, arkadaşının kendisine emanet ettiği otomobili zarar gelmemesi için forkliftle iş yerinin önündeki konteynerin üzerine koydurdu. Adres tarifinde kullanılan konteyner üzerindeki yeşil araç, vatandaşların da dikkatini çekiyor.
20.10.2024Gündem
Türkiye sosyal risk haritası çıkarılacak! Mahalle mahalle şiddet mağduru, risk altındakiler bilinecek
Türkiye sosyal risk haritası çıkarılacak! Mahalle mahalle şiddet mağduru, risk altındakiler bilinecekTürkiye genelinde Sosyal Risk Haritası oluşturulacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ‘Sosyal risk haritası ile mahalle mahalle, hane hane, kaç engelli, kaç yaşlı, kaç suça sürüklenmiş çocuk, kaç şiddet mağduru veya şiddet riski altında olan kadın var, hepsi haritalanacak’ dedi.
16.10.2024Gündem
FETÖ elebaşının ABD'deki yeni konutu ifşa edildi: 1 milyon dolar değerinde!
FETÖ elebaşının ABD'deki yeni konutu ifşa edildi: 1 milyon dolar değerinde!FETÖ ile bağını koparan eski örgüt üyelerinin 2021 yılında kurduğu 'f-watch.net' internet sitesinde, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in 1999'dan beri yaşadığı Pensilvanya'nın Saylorsburg kasabasındaki konuttan ayrılarak taşındığı yeni evin adresi ve fotoğrafları ifşa edildi.
12.10.2024Gündem
Oğlunu ihbar eden anne uyuşturucu şebekesinin yakalanmasını sağladı
Oğlunu ihbar eden anne uyuşturucu şebekesinin yakalanmasını sağladıKırklareli'de bir annenin uyuşturucu ticareti yapan oğlunu ihbar etmesi ile başlayan soruşturmada 11 şüpheli, gözaltına alındı.
8.10.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Lübnan'ı yeni Gazze yapmak istiyorlar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Lübnan'ı yeni Gazze yapmak istiyorlarAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bugün Lübnan’ı yeni bir Gazze yapmaya çalışan bu katil şebekesinin, bu soykırımcı şebekenin faaliyetleriyle karşı karşıyayız" dedi.
7.10.2024Gündem
Turkcell’den TEKNOFEST’te canlı 5G performansı
Turkcell’den TEKNOFEST’te canlı 5G performansı5G teknolojisi için hazırlık ve yatırımlarına aralıksız devam eden Turkcell, Adana’da bu yıl 7’nci kez düzenlenen TEKNOFEST kapsamında, çarpıcı bir demo gösterimine imza attı. Etkinliğin açılış gününde gerçekleştirilen demo etkinliğinde, Kocaeli - Gebze’de Turkcell’in 5G’si ile bağlantılı bir ekskavatör, etkinlik alanındaki Turkcell standından yine 5G teknolojisi ile uzaktan kontrol edildi. Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, “TEKNOFEST gibi büyük etkinlikler, en yeni teknolojilerin sunduğu potansiyeli sergilemek için en doğru adres. 30’uncu yılımızda gerçekleştirdiğimiz bu başarılı demo bir kez daha gösterdi ki Turkcell, teknolojinin olduğu her yerde var. Türkiye için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi.
3.10.2024Ekonomi
Spor Toto’da büyük heyecan… Tam 90 milyon TL’ye varan büyük ikramiye!
Spor Toto’da büyük heyecan… Tam 90 milyon TL’ye varan büyük ikramiye!Geçtiğimiz hafta devreden Spor Toto’da heyecan daha da artmış durumda. Spor Toto’nun 7. hafta programında 15 bilen çıkmayınca tam 14 milyon 461 bin 349 TL bu haftaya devretti. Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Spor Toto’nun devretmesiyle bu hafta eğer ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor. İddaa’da olduğu gibi Spor Toto’da doğru adres detaylı istatistikleri ve uzman yazar yorumları ile Misli olacak!
27.09.2024İddaa
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’deMerakla beklenen derbi geldi çattı. Süper Lig’in 6. haftasında; 13 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, ligde şu ana kadar oynadığı 5 maçı da kazanan 15 puanla lider Galatasaray’ı konuk ediyor. 21 Eylül Cumartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Dev derbinin heyecanı Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile yine Misli’de yaşanacak.
20.09.2024İddaa
Bakan Kacır: Türkiye'nin teknoloji girişimlerini büyütmek için çalışıyoruz
Bakan Kacır: Türkiye'nin teknoloji girişimlerini büyütmek için çalışıyoruzSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, The Hood TEKMER'in açılış törenine katıldı. Törende konuşan Kacır, “Milli teknoloji hamlesi vizyonumuz doğrultusunda ülkemizin teknoloji üretme, geliştirme, inovasyon odaklı kalkınmamızı önceleyecek uygulama ve düzenlemeleri devreye alıyoruz. Türkiye'nin teknoloji girişimlerini büyütmek için çalışıyoruz" dedi.
19.09.2024Ekonomi
DMM, 85 milyon vatandaşın verilerinin çalındığı iddiasını yalanladı
DMM, 85 milyon vatandaşın verilerinin çalındığı iddiasını yalanladıDezenformasyonla Mücadele Merkezi, "85 milyon vatandaşın verilerinin çalındığı ve BTK'nın Google'dan verilerin çalınması ile ilgili yardım istediği" yönündeki iddiaların tamamen asılsız olduğunu duyurdu.
12.09.2024Gündem
Kerem Aktürkoğlu İzlanda maçında hat-trick yapınca bomba patladı: Benfica değil yeni adres Premier Lig
Kerem Aktürkoğlu İzlanda maçında hat-trick yapınca bomba patladı: Benfica değil yeni adres Premier Lig2020 yılında Galatasaray'a transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Florya'da geçirdiği dört senenin ardından Portekiz devi Benfica'ya transfer oldu. Türkiye-İzlanda maçında hat-trick yaparak İzmir'de resital sunan yıldız futbolcu, Benfica ile ilk maçına 14 Eylül cumartesi gecesi çıkacak. Kerem ile ilgili Avrupa basınından bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. İşte İngiltere Premier Lig detayını içeren çarpıcı haberin detayları...
12.09.2024Galatasaray
Adana'da Kızılay'dan kan bağışı çağrısı
Adana'da Kızılay'dan kan bağışı çağrısıTürk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, kan stoklarının normal seviyede olduğunu ancak her zaman kana ihtiyaç olduğuna dikkat çekip, vatandaşları bağışa çağırdı.
9.09.2024Adana
E-Devlet'ten KOLAS hizmeti: Sistem değişti, artık tek bir ekranda olacak
E-Devlet'ten KOLAS hizmeti: Sistem değişti, artık tek bir ekranda olacakKolay Adres Sorgulama hizmeti e-Devlet'te başladı. Bu kapsamda hesap numarasını (IBAN) hatırlamak zorunda kalmadan, para göndermesi ya da ödeme yapması istenilen kişilerle paylaşılabilecek, hesabın bulunduğu kurum kanallarında tanımlanabilen pratik bir bilgi olarak öne çıkıyor.
3.09.2024Gündem
Adana'da mevsimlik tarım işçilerine yönelik alan taraması gerçekleştirildi
Adana'da mevsimlik tarım işçilerine yönelik alan taraması gerçekleştirildiAdana'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı ekipler mevsimlik tarım işçilerinin yaşadığı bölgede alan taraması gerçekleştirerek, okula gitmeyen çocukları tespit edip okula gönderilmesi konusunda aileleri uyardı.
22.08.2024Adana
Fenerbahçe, ligin ilk haftasında Adana Demirspor’u ağırlıyor
Fenerbahçe, ligin ilk haftasında Adana Demirspor’u ağırlıyorFenerbahçe’nin 2024/25 sezonundaki Süper Lig serüveni bugün oynayacağı Adana Demirspor karşılaşması ile başlıyor. Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı eleme maçları ile sezonu açmıştı. Tecrübeli teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig’deki şampiyonluk hasretini sona erdirmek istiyor. Sezonu taraftarı önünde açacak olan Fenerbahçe, lige 3 puanla başlama arzusunda. Bugün saat 21:45’te Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşmada Adana Demirspor da sahadan puan veya puanlarla ayrılmaya çalışacak. Karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek.
10.08.2024İddaa
Süper Lig’de perde açılıyor! Açılış maçında sahne Galatasaray ve Hatayspor’un…
Süper Lig’de perde açılıyor! Açılış maçında sahne Galatasaray ve Hatayspor’un…Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun ilk maçında son şampiyon Galatasaray, evinde Hatayspor’u konuk ediyor. Süper Kupa finalinde Beşiktaş’a karşı farklı şekilde mağlup olan sarı kırmızılılar, taraftarı önünde çıkacağı ilk maçta sahadan 3 puanla ayrılıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
9.08.2024Galatasaray
Devlet okulları özellerle yarışıyor: Ücreti vermezsen kaydı almıyorlar!
Devlet okulları özellerle yarışıyor: Ücreti vermezsen kaydı almıyorlar!Milli Eğitim Bakanlığı, bağışların önüne geçmek için kayıtları otomatik olarak adrese dayalı yaptı ancak okullar kayıt için bağışları yine zorunlu tutuyor. Bazı okullar, kırtasiye yardımı isterken bazılarında ücretler 1.000 TL’den başlıyor. Aralarında 150 bin TL’leri aşan ücretlerle özel okullarla yarışanlar dahi var
8.08.2024 Ekonomi
Turizm amaçlı ev kiralamada yeni gelişme: 30 gün içinde tamamlanacak
Turizm amaçlı ev kiralamada yeni gelişme: 30 gün içinde tamamlanacakKonutların turizm amaçlı kiralanmasını sağlayan aracı hizmet sağlayıcılarının Kültür ve Turizm Bakanlığına yapacağı bildirimlere ilişkin tebliğ yayımlandı.
27.07.2024Gündem
Spor Toto’da 15 bilen çıkmadı, heyecan yükselmeye başladı! 30 milyon TL’ye varan ikramiye…
Spor Toto’da 15 bilen çıkmadı, heyecan yükselmeye başladı! 30 milyon TL’ye varan ikramiye…EURO 2024 ve Copa America’nın sona ermesiyle liglere dönüş yaptığımız haftada futbolseverleri Spor Toto heyecanı sarmış durumda. 50. hafta programında 15 bilen çıkmayınca 6 milyon 939 bin 190 TL bu haftaya devretti. Geçtiğimiz hafta 14 bilen 6 kişi, tam 660 bin 875 TL’lik ikramiyenin sahibi olmuştu. Spor Toto’nun devretmesiyle bu hafta eğer ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin çok daha büyük meblağlar kazanması bekleniyor. İddaa’da olduğu gibi Spor Toto’da da doğru adres yine Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli olacak!
20.07.2024İddaa
Adana Şakirpaşa Havalimanı: Şehre Açılan Kapı
Adana Şakirpaşa Havalimanı: Şehre Açılan KapıAdana Şakirpaşa Havalimanı, Türkiye'nin en yoğun havalimanlarından biri olup, Adana ve çevre illere ulaşım için önemli bir noktadır...
30.07.2024Adana
Otomotivde bir yatırım müjdesi daha! Dünya devi imza atacak, Bakan Kacır açıkladı
Otomotivde bir yatırım müjdesi daha! Dünya devi imza atacak, Bakan Kacır açıkladıSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, dünyanın en büyük elektrikli araç üreticilerinden Çinli BYD'nin ardından başka bir firmayla daha yakın zamanda Türkiye'ye yatırım konusunda imza atma ihtimallerinin olduğunu belirterek, "Önümüzdeki dönemde benzer yatırım haberlerini hem bu sektörde hem diğer sektörlerde duyurmak arzusu içinde olduğumuzu ifade edebilirim, sürpriz olmaz." dedi.
12.07.2024Ekonomi
1 milyar dolarlık yatırım, 5 bin kişilik istihdam! İlk hedef 2026 yılının sonu olacak
1 milyar dolarlık yatırım, 5 bin kişilik istihdam! İlk hedef 2026 yılının sonu olacakBYD Türkiye Genel Müdürü İsmail Ergün, ‘‘2026 yılı sonunda üretime geçme planımız var. 5 binin üzerinde istihdam sağlayacak bir yatırım. BYD üretim tarihini teknik şartlar el verirse daha öne çekmek isteyecektir’’ dedi.
10.07.2024Ekonomi
Ortaokul kayıtları ne zaman başlayacak? 2024 - 2025 MEB Ortaokul kayıt tarihleri
Ortaokul kayıtları ne zaman başlayacak? 2024 - 2025 MEB Ortaokul kayıt tarihleriOrtaokul kayıtları ne zaman başlayacak? 5. sınıfa geçecek öğrenciler kayıt tarihlerini sorguluyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5. sınıf kayıt tarihleri ve başvuru detayları duyuruldu. Peki, 5. sınıf başvuruları ne zaman başlayacak? İşte MEB 2024 - 2025 Ortaokul Kayıt tarihi...
2.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdıEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın ikinci günü sanık savunmalarıyla sürüyor. Duruşmada gerginlik çıkması üzerine mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı. Sanık avukatları ile Ateş ailesinin avukatları arasında gerginlik devam edince mahkeme başkanı, Ateş ailesinin avukatının dışarı çıkarılması talimatı verdi. Mahkeme başkanı, verdiği talimatı yerine geç getiren polisler hakkında işlem yapılacağını belirtti. İşte duruşmada yaşananlar...
2.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adres ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adres haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.