Adnan

Adnan

Son dakika adnan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adnan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adnan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adnan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adnan gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.613 adnan haberi bulunmuştur. Tüm adnan haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Maden işçisi son yolculuğuna uğurlandı
Maden işçisi son yolculuğuna uğurlandı Erzincan’ın İliç ilçesindeki maden ocağında 13 Şubat günü meydana gelen toprak kayması olayının ardından dün toprak altında kalan işçilerden 66 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Adnan Keklik, iki bakanın katıldığı cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
20.04.2024 Gündem
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor!
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor! Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Mersin'in Yenişehir İlçesinin ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacağı belirtildi.
19.04.2024 Gündem
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın... Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
20.04.2024 Adana
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Gündem
Eşini sokak ortasında bıçakladı! Adliyeye sevk edildi
Eşini sokak ortasında bıçakladı! Adliyeye sevk edildi İstanbul'un Beylikdüzü İlçesinde boşanma aşamasında olduğu eşi Şeyda Nur Bulut'u sokak ortasında defalarca bıçakladığı video sonrası Murat Bulut, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
9.04.2024 Gündem
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var İstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024 Gündem
Silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı!
Silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı! İstanbul'un Başakşehir İlçesinde kuyumcuya giren kar maskeli silahlı 4 kişi yaklaşık 3 milyon lira değerinde altınları çaldı. Şüphelileri farkeden güvenlik görevlisi elindeki copla soyguncuları engellemeye çalıştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
5.04.2024 Gündem
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak?
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak? Galatasaray Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Oylar eşit çıkınca muhtar kura ile belirlendi
Oylar eşit çıkınca muhtar kura ile belirlendi Erzincan merkeze bağlı Girlevik köyünde 2 kadın muhtar adayı eşit oy alınca, muhtar kura ile belirlendi.
1.04.2024 Gündem
Muhtar adayı sonuca dayanamadı! Seçimi kura ile kaybetti kalp krizi geçirdi
Muhtar adayı sonuca dayanamadı! Seçimi kura ile kaybetti kalp krizi geçirdi Elazığ'dan yürek burkan bir haber geldi. Muhtarlık seçiminde başa baş bir sonuç çıkınca kura çekildi. Kura sonucu seçimi kaybettiğini gören muhtar adayı kalbine yenik düştü. İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
Seçimde 2 aday eşit oy aldı, muhtar kurayla belirlendi
Seçimde 2 aday eşit oy aldı, muhtar kurayla belirlendi Bursa'nın İnegöl ilçesi Gazelli Mahallesi'nin 2 adayı aşit oy alınca, muhtar kura ile belirlendi.
31.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 Nevşehir yerel seçim sonuçları: Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Nevşehir belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Nevşehir yerel seçim sonuçları: Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Nevşehir belediye başkan adayları Nevşehir yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Nevşehir iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Nevşehir aday listesi
31.03.2024 Gündem
Tokat yerel seçim sonuçları 2024: Tokat'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tokat'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Tokat yerel seçim sonuçları 2024: Tokat'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tokat'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Tokat geldi. Tokat yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Tokat Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Tokat'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Tokat yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Konya geldi. Konya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Konya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Konya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız. Tarihin ve milletin önünde size söz veriyoruz. Ama bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez. Onlar sözleri bile hatırlamıyor, unutuyorlar. Sordukları zaman ‘Yetişmezdi zaten’ diyorlar. Biz söz verdik mi o sözü tutarız" dedi.
23.03.2024 Gündem
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri kız voleybolcularla birlikte antrenman yaptı.
24.03.2024 Adana
Hatay Defne Belediye Başkanı kim oldu, hangi parti kazandı? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Defne AK Parti, CHP, İYİ Parti, Zafer Partisi oy oranları...
Hatay Defne Belediye Başkanı kim oldu, hangi parti kazandı? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Defne AK Parti, CHP, İYİ Parti, Zafer Partisi oy oranları... 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları secim.gazetevatan.com adresinden takip ediliyor. Hatay Defne Belediye Başkanlığını kazanan isim ve parti de seçim gecesi merak edilen başlıklardan oldu. AK Parti'den Gökhan Köse, CHP'den Halil İbrahim Özgün, İYİ Parti'den Meziyet Mert Sarıgül, Yeniden Refah Partisinden Kemal Ateş gibi adayların yarıştığı Defne Belediye Başkanlığını kim kazandı? İşte Defne'da partilerin aldıkları oy oranları...
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uyguladıkları ekonomik programın sonuçlarının bu yılın ikinci yarısından itibaren görülmeye başlanacağını belirterek, "Esasen genel ekonomik göstergelerimiz gayet iyi. Milli gelirimiz, istihdamımız, üretimimiz, ihracatımız, tarihimizin en yüksek seviyesinde. Enflasyon düştükçe, ekonomideki bu olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız" dedi.
20.03.2024 Gündem
Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler inanamadı!
Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler inanamadı! U18 Milli Takımımız, Estonya maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Sabri Sarıoğlu'nun antrenmandaki görüntüsü görenleri şaşkına uğrattı.
20.03.2024 Galatasaray
Arkadaşlarının 'İntihar etti' söylemişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı
Arkadaşlarının 'İntihar etti' söylemişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde birlikte alkol alan 3 arkadaştan Sercan Baki D. (26), tabancayla Arda Bağuç'u (17) başından vurdu. Polise Bağuç'un intihar ettiğini söyleyen Sercan Baki D. ve arkadaşı Enes Emre K. (19), çelişkili ifadeler üzerine sorguya alındı. Enes Emre K. ifadesinde, arkadaşını Sercan Baki D.'nin öldürdüğünü söyledi.
18.03.2024 Gündem
Adnan Oktar'ın cezaevi sırrı ifşa oldu: Kadın olmadığım için benimle seyrek görüştü
Adnan Oktar'ın cezaevi sırrı ifşa oldu: Kadın olmadığım için benimle seyrek görüştü Erzurum Dumlu Cezaevi’nden Van'a sevk edilen silahlı suç örgütü lideri Adnan Oktar ile cezaevinde görüşen avukatlardan biri CNN TÜRK'e konuştu. Adnan Oktar'ın kadın avukatlarla ilişkisinden, gelecek planlarına kadar tüm merak edilenler ortaya çıktı.
15.03.2024 Gündem
Oğlu otomobile babası da sürücüye vurdu!
Oğlu otomobile babası da sürücüye vurdu! Erzurum'da oğlu S.G.'nin (18) otomobili ile kaza yaptığını duyan Eyüp G. (46), olay yerine gelip, diğer sürücü Erkan A.'ya (47) sopa ile saldırdı. Erkan A.'nın da karşılık vermesi ile çıkan kavga, polisin müdahalesi ile sona erdi. O anlar kameraya yansırken, iki taraf birbirinden şikayetçi oldu.
13.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adnan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adnan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.