Çayırova

Çayırova

Son dakika çayırova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çayırova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çayırova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çayırova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çayırova gelişmeleri de dahil olmak üzere 279 çayırova haberi bulunmuştur. Tüm çayırova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okul çıkışında öğretmenin otomobille çarptığı çöp konteyneri, 4 öğrenciyle 1 veliyi yaraladı
Okul çıkışında öğretmenin otomobille çarptığı çöp konteyneri, 4 öğrenciyle 1 veliyi yaraladı Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde okul çıkışında öğretmenin kullandığı otomobilin çarptığı tekerlekli çöp konteyneri, hareketlenip 4 öğrenci ile 1 veliye çarptı. Yaralanan 5 kişi, hastanede tedaviye alındı.
12.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
'Kız meselesi' nedeniyle lise öğrencileri birbirine girdi! Bıçaklayıp kameraya kaydettiler
'Kız meselesi' nedeniyle lise öğrencileri birbirine girdi! Bıçaklayıp kameraya kaydettiler Liselilerin 'kız meselesi' tartışmasında kan aktı. Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, 'kız meselesi' nedeniyle lise öğrencileri arasında çıkan kavgada M.S. isimli genç darbedilip, bıçaklandı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
20.10.2023 Gündem
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Yolcu otobüsünde dehşet anları! Kurşun yağmuruna tutuldu
Yolcu otobüsünde dehşet anları! Kurşun yağmuruna tutuldu Yolcu otobüsünde dehşet yaşandı.İstanbul'dan yola çıkan otobüs, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yolcu almak için durduğu sırada kurşunlandı. Yolcuların yaşadığı korku dolu anlar kameralara yansıdı.
14.07.2023 Gündem
Oğlunu ekmek bıçağıyla çeşitli yerlerinden bıçakladı, sonra boğazını keserek öldürdü!
Oğlunu ekmek bıçağıyla çeşitli yerlerinden bıçakladı, sonra boğazını keserek öldürdü! Kocaeli'de, tartıştığı Tayfun Koç'u (28) boğazını bıçakla keserek öldüren babası Yılmaz Koç, tutuklandı.
26.06.2023 Yaşam
Kocaeli’de kan donduran cinayet: Baba, oğlunu boğazından bıçaklayarak öldürdü
Kocaeli’de kan donduran cinayet: Baba, oğlunu boğazından bıçaklayarak öldürdü Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Baba, tartıştığı oğlunu boğazından bıçaklayarak öldürdü.
24.06.2023 Yaşam
Hatay’da yerinde istihdama destek
Hatay’da yerinde istihdama destek Arçelik, deprem bölgesinde yerinde istihdama destek olmak amacıyla Hatay’da bir çağrı merkezi kurdu. Bu yatırım, Arçelik’in İstanbul Çayırova’dan sonra doğrudan istihdam sağladığı ilk çağrı merkezi olacak.
3.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum açıkladı! Kocaeli'ne 5200 yeni konut
Bakan Kurum açıkladı! Kocaeli'ne 5200 yeni konut Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul milletvekili adayı Murat Kurum, İzmit Körfezi Dip Çamur Temizleme Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Kurum, "Sadece İzmit Körfezi'nde değil bütün Marmara çevresinde yapacağız. Marmara Denizi'mizi en güzel, en doğal haliyle gençlerimize bırakacağız" dedi.
2.05.2023 Gündem
Aldatıldığını düşündü, sevgilisini ormanlık alana götürüp katletti!
Aldatıldığını düşündü, sevgilisini ormanlık alana götürüp katletti! Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir şahıs, arabanın içinde tartıştığı sevgilisini silahla vurarak öldürdü.
17.02.2023 Yaşam
İş adamı, arkadaşına güvenip kefil oldu, hayatı karardı!
İş adamı, arkadaşına güvenip kefil oldu, hayatı karardı! Kocaeli'de bir iş adamı, tefeci olduğu iddia edilen kişilerden borç alan arkadaşına güvenip kefil oldu. Ardından borç yüklü miktara ulaşınca hayatı karardı ve mahkemelik oldu. Dosyasını kapatmak için kendisinden 500 bin lira rüşvet istediği ileri sürülen Cumhuriyet Savcısı ise suçüstü yakalandı.
3.02.2023 Gündem
Gerçeğinden farkı yok, gören inanamıyor! Yapımı 4 ay sürüyor
Gerçeğinden farkı yok, gören inanamıyor! Yapımı 4 ay sürüyor Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde esnaf İsmail Kuş (36), evinin bir odasındaki atölyede, kil, ahşap, karton ve plastik kullanarak gerçeğini aratmayan minyatür yapılar inşa ediyor. Ortalama 5- 6 bin parçadan oluşturduğu minyatürlerde balkonda asılı halı, evlerdeki eşya ve makineler ile kapının önüne atılan çöplere kadar her detayı titizlikle işleyen Kuş, "Eserlerimi satın almak isteyen çok oluyor ama ben satmak istemiyorum. Hedefim ileride sergi açmak" dedi.
25.10.2022 Yaşam
Kayınpederini 8 kez bıçaklayıp, başına keserle vurmuş
Kayınpederini 8 kez bıçaklayıp, başına keserle vurmuş Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Murat Erzi’nin (40), tartıştığı kayınpederi Cafer Tayyar Akçay’ı (65) 8 kez bıçaklayıp, keserle başına vurarak öldürdüğü belirlendi. Boşanma aşamasındaki eşinin başına keserle vurması sonucu ağır yaralanan Zeynep Erzi’nin (37) ise tedavisi devam ediyor.
13.08.2022 Yaşam
Gebze’de boya fabrikasında yangın!
Gebze’de boya fabrikasında yangın! Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir boya fabrikasında çıkan yangın, itfaiyenin 2 saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Fabrikanın kullanılamaz hale geldiği yangında 1 işçi yaralandı.
4.07.2022 Gündem
Isuzu'dan çağ atlatacak yenilik! Elektriği güneşten alacak
Isuzu'dan çağ atlatacak yenilik! Elektriği güneşten alacak Anadolu Isuzu, Çayırova’daki güneş enerjisi santralinin tamamlanmasıyla üretimde ihtiyaç duyduğu elektriğin yüzde 55’ ini güneş enerjisinden karşılayacak.
3.06.2022 Otomobil
Akşener: Bu harami düzeni helal oylarımızla, demokrasiyle attaya göndereceğiz
Akşener: Bu harami düzeni helal oylarımızla, demokrasiyle attaya göndereceğiz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, halka oylarının çok kıymetli olduğunu belirterek, “Ceketimi assam, şapkamı assam seçim zamanı bitmiştir. El ele vereceğiz ve birlikte bu harami düzeni helal oylarımızla, sandıkta demokrasiyle attaya göndereceğiz” dedi. 
26.05.2022 Siyaset
Mahalle muhtarı, kadına tacizden tutuklandı!
Mahalle muhtarı, kadına tacizden tutuklandı! Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, mahalle muhtarı H.Ö. bir kadını taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.
29.04.2022 Yaşam
Öğretmenin sır ölümü! Evinde bu halde bulundu
Öğretmenin sır ölümü! Evinde bu halde bulundu Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde kendisinden haber alınamayan bir öğretmen evinde ölü bulundu.
16.04.2022 Yaşam
Fabrikada döküm sırasında parlama: 3 işçi hastanelik oldu
Fabrikada döküm sırasında parlama: 3 işçi hastanelik oldu Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde, fabrikada döküm yapılırken parlama meydana geldi, ellerinde ve vücutlarında yanıklar oluşan 3 işçi, hastanede tedaviye alındı.
14.03.2022 Magazin
Üzerine sac düşen işçi hayatını kaybetti
Üzerine sac düşen işçi hayatını kaybetti Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde otomotiv parçası üreten bir fabrikada çalışan Sinan Karakoç (25), üzerine sac düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
1.03.2022 Yaşam
Banka ve noterden çıkanları takip edip binlerce TL'yi böyle çaldılar
Banka ve noterden çıkanları takip edip binlerce TL'yi böyle çaldılar Kocaeli’de bir vatandaşın 100 bin TL’sini kapkaç yöntemiyle çalan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
17.12.2021 Yaşam
Başından vurulan kadın hastanede öldü! Şüpheli silahla yakalandı
Başından vurulan kadın hastanede öldü! Şüpheli silahla yakalandı Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde boş arazide başından silahla vurulmuş olarak bulunan K.M. adlı kadın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Polis, olayla ilgili K.A.'yı gözaltına aldı.
16.12.2021 Gündem
3’ü öğrenci 4 kişi öldü, 18 kişi yaralandı! Servis kazasında 'hız' iddiası
3’ü öğrenci 4 kişi öldü, 18 kişi yaralandı! Servis kazasında 'hız' iddiası Kocaeli’nin Gebze ilçesinde öğrencileri taşıyan midibüsün dereye düştüğü kazada ölü sayısı 4'e çıktı. Kazada ağır yaralanan lise birinci sınıf öğrencisi Rabia Üst (14), Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bugün öğleden sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralıların hastanedeki tedavisi sürüyor. Hastanede tedavi gören öğrenci Taylan Elmas, bayır aşağı inerken sürücünün sürat yaptığını ve direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söyledi.
10.11.2021 Gündem
Asgari Ücretle ilgili AK Parti'den flaş açıklama: Beklentileri karşılayacak
Asgari Ücretle ilgili AK Parti'den flaş açıklama: Beklentileri karşılayacak Asgari Ücretle ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlar çalışan merakla bekliyor. Canlı yayında açıkladı. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, yıl sonu itibarıyla asgari ücretin gündeme geleceğini belirterek, 'Asgari ücrette emekçilerimizin beklentilerini karşılayacak, milletimizin tamamının da 'tamam bu hakkaniyete uygun' diyeceği fevkalade önemli bir gelişmeyi ortaya koyacağımızı düşünüyorum' ifadesini kullandı.
10.11.2021 Ekonomi
Öğrenci servisi dereye düştü! Ölü ve yaralılar var
Öğrenci servisi dereye düştü! Ölü ve yaralılar var Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği öğrenci servis aracı dere yatağına devrildi. Kocaeli Valisi Yavuz, kazada 1'i öğrenci 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 20 yaralının olduğunu duyurdu.
9.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çayırova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çayırova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.