Adıyaman Deprem

Adıyaman Deprem

Son dakika Adıyaman deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adıyaman deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adıyaman deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adıyaman Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adıyaman deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 719 adıyaman deprem haberi bulunmuştur. Tüm adıyaman deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak BAYKAR, #KonutSeferberliği kapsamında 1.012 kalıcı konutu ne zaman teslim edeceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu
İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu İki hafta sürecek yarıyıl tatili nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda öğle saatlerinden itibaren yolcu yoğunluğu yaşandı.
19.01.2024 Gündem
İsias Otel sahibi Bozkurt: Deprem 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı
İsias Otel sahibi Bozkurt: Deprem 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı Adıyaman'da, 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan ve 72 kişiye mezar olan İsias Otel'e ilişkin 5'i tutuklu, 11 sanığın yargılandığı dava, 4'üncü gününde devam etti. Duruşmada dinlenen otel sahibi tutuklu sanık Ahmet Bozkurt, kendisinin suçsuz olduğunu ileri sürerek, "Eğer deprem 7.7 yerine 7.2 şiddetinde olsaydı otel yıkılmayacaktı" dedi.
6.01.2024 Gündem
Adıyaman Hakkari bindirme zonu nerede? Adıyaman Hakkari fay hattı haritası: Adıyaman Hakkari arası fay zonu hangi ilçeleri kapsıyor?
Adıyaman Hakkari bindirme zonu nerede? Adıyaman Hakkari fay hattı haritası: Adıyaman Hakkari arası fay zonu hangi ilçeleri kapsıyor? Konya, İzmir ve Erzurum'da peş peşe meydana gelen depremler sonrası Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada Adıyaman Hakkari bindirme zonuna dikkat çekti. Görür, "Pınaryolu- Narman/Erzurum'da 4,0 deprem. Horasan batısı Göle arasında uzanan sol yönlü doğrultu fayı üzerinde (Çoban Dede). 6 Şubat depremleri sonucu sıkışan Doğu Anadolu'da bu depremler beklenebilir. Aynı beklenti Adıyaman-Hakkari arasındaki bindirme Zonu için de geçerli." ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından Adıyaman Hakkari bindirme zonu nerede? Adıyaman Hakkari fay hattı haritası: Adıyaman Hakkari arası fay zonu hangi ilçeleri kapsıyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
3.08.2023 Gündem
Zemin sıvılaşması nedir? Zemin sıvılaşması nasıl önlenir, neden olur? Zemin sıvılaşması ve deprem! “Zemin sıvılaşması yaşanan bölgelerde yapılaşma izni verilmeyecek!”
Zemin sıvılaşması nedir? Zemin sıvılaşması nasıl önlenir, neden olur? Zemin sıvılaşması ve deprem! “Zemin sıvılaşması yaşanan bölgelerde yapılaşma izni verilmeyecek!” Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman deprem bölgesinde yaptığı açıklamada “Fay hattına yakın yerler ile zemin sıvılaşması yaşanan bölgelerde kesinlikle yapılaşmaya izin vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı. Peki, Zemin sıvılaşması nedir, zemin sıvılaşması nasıl önlenir? İşte zemin sıvılaşmasına karşı alınacak önlemler...
27.02.2023 Gündem
Adıyaman'da korkutan deprem! Büyüklüğü...
Adıyaman'da korkutan deprem! Büyüklüğü... Adıyaman'da saat 15.38'de, 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre depremde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmazken, sarsıntı Malatya ve Gaziantep'te de hissedildi.
14.03.2022 Gündem
Malatya'da şiddetli deprem! İşte ilk görüntüler
Malatya'da şiddetli deprem! İşte ilk görüntüler Avrupa Sismoloji Merkezi'nin verilerine göre Türkiye'nin doğusunda 5,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Malatya, Adıyaman, Diyarbakır ve çevresindeki illerde de hissedildi. Depremin şiddetini Kandilli 5,7 AFAD ise 5,2 olarak ölçtü. İşte ilk görüntüler...
4.08.2020 Gündem
Son dakika: Adıyaman'da peş peşe depremler
Son dakika: Adıyaman'da peş peşe depremler Adıyaman'nda merkez üssü Samsat ilçesine bağlı Kırmacık köyü olan Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerde de hissedilen depremde, Samsat'ta 2 ev yıkıldı, bazı evlerde hasar oluştu. Deprem sonrası yapılan ilk açıklamaya göre 13 kişi hafif yaralanırken, yıkılan evlerden birinin altındaki ahırda bulunan 200 küçükbaş hayvan telef oldu. Öte yandan ilçede okulların bir gün tatil edildiği açıklandı. Saat 09.09'da merkez üssü Adrıyaman'ın Samsat ilçesi Yarımbağ köyü olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Sağlık Bakanı Demircan "Adıyaman'daki depremden 39 kişi etkilendi, 35 yaralının tedavisi sürüyor. Ağır bir hastamız görünmüyor." dedi.
24.04.2018 Gündem
Adıyaman'da 4.4 büyüklüğünde deprem
Adıyaman'da 4.4 büyüklüğünde deprem Merkez üssü Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine bağlı Haydarlı köyü olan 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Gaziantep ile Kahramanmaraş'ın bazı ilçelerinde de hissedildi.
29.09.2021 Gündem
Samsat'ta 3.3 büyüklüğünde deprem
Samsat'ta 3.3 büyüklüğünde deprem Adıyaman'ın Samsat İlçesi'nde, bugün saat 16.38'de Richter ölçeğine göre 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
13.07.2017 Yaşam
Samsat'ta 3.4 büyüklüğünde deprem
Samsat'ta 3.4 büyüklüğünde deprem Adıyaman'ın Samsat İlçesi'nde, saat 12.02'de Richter ölçeğine göre 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
15.05.2017 Yaşam
Adıyaman'da korkutan deprem
Adıyaman'da korkutan deprem Kandilli Rasathanesi, saat 12.51' de merkezüssü Adıyaman' ın Samsat ilçesi' ne bağlı Yarımbağ köyünde 4.0 büyüklüğünde deprem kaydedilğini bildirdi.
27.04.2017 Yaşam
Ahmet Ercan : Deprem yerde 4 ile 5 KM'lik bir yarılma oluşturmuş olabilir
Ahmet Ercan : Deprem yerde 4 ile 5 KM'lik bir yarılma oluşturmuş olabilir İstanbul Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Sarsıntı 7 saniye sürmüştür. Deprem yerde 4 ile 5 kilometrelik bir yarılma oluşturmuş olabilir" dedi.
29.09.2021 Gündem
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Vitrin
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor Dünyanın en büyük SİHA üreticisi ve ihracatçısı olan Baykar’ın toplumsal ve insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin milli ve özgün SİHA sistemlerini geliştiren Baykar, 2023 yılında ödediği vergiler ve yaptığı bağışlarla ülkemize 12.2 milyar TL'lik doğrudan katkı sağladı. Konuyla ilgili Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Ekonomi
Elektrik direği altında ders çalışması ilham oldu, Konteyner kütüphanelerin artırılacak
Elektrik direği altında ders çalışması ilham oldu, Konteyner kütüphanelerin artırılacak Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, 6 Şubat depremlerinin vurduğu kentlerde hayata geçen 'Kızılay 100'üncü Yıl Kütüphanesi' projesine Malatya'da konteyner kentte yaşayan ve elektrik direği altında ders çalışmak zorunda kalan genç bir kızın ilham olduğunu belirterek, "Deprem illerindeki her konteyner kente bir kütüphane açmayı hedefledik. Şu ana kadar 8 kütüphanemiz açıldı. Bunu yıl sonuna kadar 50'ye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.
1.04.2024 Adana
Deprem bölgesinde yerel seçim sonuçları! İşte 11 ilde son durum...
Deprem bölgesinde yerel seçim sonuçları! İşte 11 ilde son durum... Kahramanmaraş’ta 6 Şubat 2023 tarihinde 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Yaşanan deprem Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Şanlıurfa ve Osmaniye'de ağır yıkıma neden olmuştu. 31 Mart Pazar günü seçmenler sandık başına gitti. Deprem bölgesi seçim sonuçları gazetevatan.com'dan canlı olarak takip edebilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 deprem bölgesi yerel seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Ateşböceği Öğrenim Birimleri için anlamlı iş birliği
Ateşböceği Öğrenim Birimleri için anlamlı iş birliği Prometeon Türkiye, TEGV’in Ateşböceği Öğrenim Birimi Tır’larının lastik tedarikçisi olarak anlamlı bir iş birliğine imza attı.
29.03.2024 Vitrin
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde ‘’Şimdi rezervasyon yapıyorlar; hangi tatil beldesine gitsek diye. Uzun bir süre tatile göndereceğiz’’ dedi. Kurum ayrıca, "Biz deprem bölgesinde afetzede kardeşlerimiz için kat kat sağlam konutlar yaparken, bunlar dört saat boyunca saya saya bitiremedikleri, balya balya para kuleleri yaptılar. Devlete, millete mal beyanlarını açıkladılar, sonra bir baktık, bir süre sonra 1 buçuk milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Sen mal beyanında 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız. Tarihin ve milletin önünde size söz veriyoruz. Ama bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez. Onlar sözleri bile hatırlamıyor, unutuyorlar. Sordukları zaman ‘Yetişmezdi zaten’ diyorlar. Biz söz verdik mi o sözü tutarız" dedi.
23.03.2024 Gündem
(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama
(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama 11 ildeki deprem konutları için hak sahipliği isim listesi ve kura sonuçları AFAD tarafından duyuruldu. Diyarbakır, Hatay, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ, Osmaniye, Kilis, Malatya, Şanlıurfa ve Adıyaman'da kalıcı deprem konutları için yapılan kura çekimi sonucunda asil ve yedek isim listeleri AFAD e-Devlet ekranından sorgulanabilir durumda. Kura töreninde toplam 30,723 konut hak sahiplerine teslim edildi. Bu, Şubat ayındaki kura çekimiyle birlikte toplamda 76 binden fazla konutun hak sahiplerinin belirlendiği anlamına geliyor. AFAD hak sahipliği (Deprem konutları) kura sonuçları ve isim listesi sorgulama işlemi için ilgili e-Devlet ekranı üzerinden bilgi alınabilir.
20.03.2024 Ekonomi
6.8’lik artçı deprem uyarısı nerede? Hangi illerde var, uyarı yapılan 4 il hangileri?
6.8’lik artçı deprem uyarısı nerede? Hangi illerde var, uyarı yapılan 4 il hangileri? 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek. Peki, 6.8’lik artçı deprem uyarısı nerede, hangi illerde var? Hangi iller risk altında?
19.03.2024 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afeti takip eden haftalarda ve aylarda dünyanın en iyi iyileştirmesini gerçekleştirdik. Afetzedelerin yanında olduk, destek verdik. Taşınmadan kiraya, enkaz kaldırmadan geçici barınmaya her konuda 115 milyar liralık kaynakla 2 milyon kişiye ulaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık." dedi.
19.03.2024 Gündem
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Bursa'da tespit edilen yeni fay hattını CNN Türk’te değerlendirdi. Ersoy, "yerleşim alanlarındaki tüm yerlerin önemli bir deprem riski daha var” dedi.
18.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adıyaman Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adıyaman deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.