Aden

Aden

Son dakika aden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aden gelişmeleri de dahil olmak üzere 484 aden haberi bulunmuştur. Tüm aden haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı!
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı! Istanbul Modest Fashion Week 2024 (IMFW24) Modest Fashion Weeks ve Think Fashion'ın CEO'su ve yaratıcısı Özlem Şahin Ertaş, Fişekhane’de 25 global tasarımcı ve markanın defilelerinin yanı sıra 30 marka standının da yer aldığı organizasyon, moda severlere 25-26-27 Nisan’da kapılarını açtığını söyledi. Ertaş, "Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Amerika’dan Afrika’ya ve Avusturalya’ya kadar uzanan geniş bir yelpaze var" dedi.
26.04.2024 Gündem
Konya ilçe seçim sonuçları 2024: Selçuklu seçim sonuçlarına göre kim kazandı? Selçuklu Belediyesi hangi partide?
Konya ilçe seçim sonuçları 2024: Selçuklu seçim sonuçlarına göre kim kazandı? Selçuklu Belediyesi hangi partide? Konya ilçe seçim sonuçlarını da gazetevatan'da takip edebilirsiniz. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde il il, ilçe ilçe seçim sonuçları canlı olarak takip edilebilecek. Konya Selçuklu ilçe seçim sonuçları da anlık olarak gazetevatan seçim sayfasında olacak. Peki Konya Selçuklu belediye başkanı kim oldu? Selçuklu belediyesi hangi partiden?
31.03.2024 Gündem
ABD ve İngiltere, Yemen’de Husilere ait hedefleri vurdu
ABD ve İngiltere, Yemen’de Husilere ait hedefleri vurdu ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), ABD ve İngiltere’nin Yemen’de Husileri hedef alan ortak saldırı düzenlediğini duyurdu.
25.02.2024 Dünya
CENTCOM: Fırlatmaya hazırlanan 14 balistik füze imha edildi
CENTCOM: Fırlatmaya hazırlanan 14 balistik füze imha edildi ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemen’de Husiler tarafından fırlatmaya hazırlanan 14 balistik füzenin, düzenlenen saldırıda imha edildiğini duyurdu.
18.01.2024 Dünya
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl uzatıldı
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl uzatıldı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda oylanarak kabul edildi.
17.01.2024 Gündem
İngiltere ve ABD, Yemen'deki Husi hedeflerini vurdu!
İngiltere ve ABD, Yemen'deki Husi hedeflerini vurdu! ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'de Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerindeki bazı noktalara yönelik hava saldırısı düzenlediği bildirildi. ABD Başkanı Joe Biden, saldırılar sonrası yaptığı açıklamada meydan okurken İngiltere Başbakanı Rishi Sunak Husilere Kızıldeniz'deki gemileri hedef alan saldırılarını durdurma ve tansiyonu düşürme çağrısı yaptı.Yemen'de Husilere bağlı Dışişleri Bakanı Yardımcısı Hüseyin el-İzzi ise "İngiltere ve ABD bu aleni saldırının bedelini ödeyecek" dedi.
12.01.2024 Dünya
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti...
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti... Seri katil tarafından işlenen cinayetin gizemi 29 yıl sonra 6 haftada çözüldü. ABD'de 1994 yılında bir karayolunun kıyısında bulunan kadın iskeletinin kimliği bunca zamandan sonra tespit edildi. Ülkenin en tanınan seri katillerinden biri yıllar evvel cinayeti üstlenmiş, o gün bugündür çabalar sonuç vermemişti. Peki 29 yıllık gizemin 6 haftada çözülmesini sağlayan şey neydi?
5.10.2023 Dünya
"Aşırı şöhret sonrası hayatımı sıfırladım, eşyalarımı dağıttım"
"Aşırı şöhret sonrası hayatımı sıfırladım, eşyalarımı dağıttım" Hülya Koçyiğit, “Film Gibi Hayatlar” programının Babalar Günü bölümünde Burak Kut’u konuk etti.
18.06.2023 Magazin
Cin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Cin Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Cin Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Cin Suresi okumanın yararları ve faziletleri Cin Suresi iniş sırasına göre 40. sırada yer alan bir suredir. Cin Suresi Araf suresinden sonra, Yasin suresinden de önce Mekke'de indirilmiştir.
3.05.2023 Sureler
Aden Körfezi tezkeresi TBMM'de kabul edildi
Aden Körfezi tezkeresi TBMM'de kabul edildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali kara suları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 1 yıl daha uzatılması hakkındaki Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
2.02.2022 Gündem
Aden Körfezi tezkeresi uzatıldı! TBMM'de kabul edildi
Aden Körfezi tezkeresi uzatıldı! TBMM'de kabul edildi Aden Körfezi'nde TSK unsurlarının bir yıl daha görev süresi uzatıldı.
2.02.2022 Gündem
Yemen’de geçici gözaltı merkezine hava saldırısı: 60 ölü
Yemen’de geçici gözaltı merkezine hava saldırısı: 60 ölü Sivil toplum kuruluşu Save the Children (Çocukları Kurtarın Vakfı), Yemen’in Saada kentinde bulunan geçici gözaltı merkezine düzenlenen hava saldırısında en az 60 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
21.01.2022 Dünya
Balistik füzeden 50 bin kat daha hızlı vurdu! Lazer silahıyla imha ettiler...
Balistik füzeden 50 bin kat daha hızlı vurdu! Lazer silahıyla imha ettiler... ABD çıkarma gemisi 14 Aralık tarihinde Yemen'in güneyindeki Aden Körfezi'nde seyir halindeyken yüksek enerjili bir lazer silah sistemi gösterisi gerçekleştirdi, fotoğraflar dünya çapında ses getirdi.
16.12.2021 Dünya
Türkiye, Yemen'de Aden Havalimanına yapılan bombalı saldırıyı  kınadı
Türkiye, Yemen'de Aden Havalimanına yapılan bombalı saldırıyı kınadı Dışişleri Bakanlığı, Yemen'in geçici başkenti Aden'deki havalimanının girişinde düzenlenen bombalı saldırıyı kınadı.
30.10.2021 Gündem
Aden Havalimanı'nda bombalı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Aden Havalimanı'nda bombalı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Yemen'in geçici başkenti Aden'deki havalimanının girişinde düzenlenen bombalı saldırı sonucu 10 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.
30.10.2021 Dünya
Yemen'de vali konvoyuna bombalı saldırı: 6 ölü, 7 yaralı
Yemen'de vali konvoyuna bombalı saldırı: 6 ölü, 7 yaralı Yemen'de Aden Valisi Ahmed Hamid Lemles'in konvoyuna düzenlenen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
10.10.2021 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Yemen'deki saldırıya kınama
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Yemen'deki saldırıya kınama Dışişleri Bakanlığı'ndan, Yemen'deki patlamaya ilişkin "Menfur saldırıyı kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar, dost ve kardeş Yemen halkı ve Hükümetine başsağlığı diliyoruz" açıklaması yapıldı.
10.10.2021 Gündem
Karnını açınca şok oldular, hazine çıktı! 1.5 milyon dolara sattılar
Karnını açınca şok oldular, hazine çıktı! 1.5 milyon dolara sattılar Bir grup balıkçı balina cesedi buldu. Gelen kötü koku nedeniyle balinanın midesini açmaya karar verdiler. Gördükleri karşısında şok oldular. Kestikleri balinanın karnında parfüm endüstrisinde kullanılan 127 kilogram akamber tespit ettiler. 35 kişilik balıkçı grubu, satış sonucunda 1,5 milyon dolar kazandı.
2.06.2021 Yaşam
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yakalanan DEAŞ’lı FETÖ'nün "Altın Nesil"  kolejinden mezun
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yakalanan DEAŞ’lı FETÖ'nün "Altın Nesil" kolejinden mezun Son dakika haberine göre; Türkiye’ye yasadışı yollardan geçmeye çalışırken Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yakalanan terör örgütü DEAŞ üyesi Yeni Zelanda vatandaşı Saed Aden hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Aden'in FETÖ’nün sözde 'altın nesil' yetiştirdiği Işık Koleji’nden mezun olduğu belirlendi. Saed Aden'in ifadesinde, okulda sık sık FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in kitaplarının okutularak, vaazlarının dinletildiğini söylediği öğrenildi.
10.05.2021 Gündem
Melis Sezen: Farkında olmadan cilve yapanlardanım
Melis Sezen: Farkında olmadan cilve yapanlardanım Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de Derin rolüyle hayatlarımıza giren Melis Sezen samimi açıklamalarda bulundu.
4.04.2021 Magazin
Keşan'da bazı okullarda yüz yüze eğitime 10 gün ara verildi
Keşan'da bazı okullarda yüz yüze eğitime 10 gün ara verildi Türkiye'nin koronavirüs risk haritasında çok yüksek risk grubunda yer alan Edirne'nin Keşan ilçesinde bazı okul öncesi, ilk ve orta dereceli okullarda yüz yüze eğitime ara verildi.
7.03.2021 Gündem
Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, evli mi, biyografisi…
Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, evli mi, biyografisi… İbo Show’da bu hafta nostajı dolu saatler ile seyirci müziğe doyacak. Cumartesi akşamlarının en sevilen programlarından biri olan İbo Show’da 90’lar rüzgârı esecek. Birbirinden kıymetli sanatçıların ağırlandığı programda Burak Kut da yerini aldı. Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, biyografisi…
13.02.2021 Gündem
TSK'nin Aden Körfezi'ndeki görev süresi bir yıl daha uzatıldı
TSK'nin Aden Körfezi'ndeki görev süresi bir yıl daha uzatıldı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali kara suları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin bir yıl daha uzatılmasına dair TBMM kararı Resmi Gazete'de yer aldı.
28.01.2021 Gündem
Aden Körfezi tezkeresi Meclis'te kabul edildi
Aden Körfezi tezkeresi Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresini 1 yıl daha uzatan tezkere kabul edildi.
26.01.2021 Siyaset
TBMM 1 aylık aranın ardından mesaiye başlıyor
TBMM 1 aylık aranın ardından mesaiye başlıyor TBMM, 1 aylık aranın ardından yasama çalışmalarına önemli konuları ele alacağı yoğun gündemle yeniden başlayacak.
24.01.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Aden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.