Adaylık Açıklaması

Adaylık Açıklaması

Son dakika adaylık açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adaylık açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adaylık açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adaylık Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adaylık açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 adaylık açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm adaylık açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
İmamoğlu'ndan 'adaylık' açıklaması: İstanbul'a mühürlüyüm
İmamoğlu'ndan 'adaylık' açıklaması: İstanbul'a mühürlüyüm Haliç Kongre Merkezi'nde gazetecilerle bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Şehrimizin yağmalanmasına, adaletsizlik ve çevre katliamına karşı İstanbul'u bir kez daha savunmak için yola çıkıyorum. Dört sene boyunca olduğu gibi, 16 milyona eşit hizmet götürmek için yola çıkıyorum" dedi.
15.08.2023 Gündem
AK Parti'den adaylık açıklaması! Tarih belli oldu
AK Parti'den adaylık açıklaması! Tarih belli oldu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, aday müracaatlarının 16 Mart'a kadar devam edeceğini açıkladı. Yavuz, başvuru aidatı yerine AFAD'a bağış yapılacağını ifade etti.
13.03.2023 Gündem
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim'
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim' Games Of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen’a benzetilen Bilecik Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı hayatına ilişkin merak edilenleri anlattı. Games Of Thrones dizisini izlemediğini ifade eden Subaşı, Khaleesi karakterine ilk benzetildiğinde araştırma yaptığını belirterek, “Küllerinden doğan güçlü bir kadın figürüne benzetilmek çok hoş” dedi. Adaylık tekliflerine ilişkin ise çarpıcı bir açıklama ile cevap verdi.
1.02.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'dan Meral Akşener'e İmamoğlu ve Yavaş cevabı: İçişlerimize karışılmamalı
Kılıçdaroğlu'dan Meral Akşener'e İmamoğlu ve Yavaş cevabı: İçişlerimize karışılmamalı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, televizyonların Ankara temsilcileri ile bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adaylığı çıkışıyla ilgili dikkat çeken mesajlar verdi.
19.12.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması: Uzlaşılırsa elbette hazırım
Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması: Uzlaşılırsa elbette hazırım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu, “Biz 6 lider otururuz, cumhurbaşkanı adayımızı belirleriz. O kişi Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı olur” dedi.
5.09.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili flaş adaylık açıklaması! Tarih verdi
CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili flaş adaylık açıklaması! Tarih verdi Siyasette erken seçim tartışması sürerken bir yandan da Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merak ediliyor. Gazeteci Zafer Şahin, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında CHP’nin Ankara kulislerinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını Eylül-Ekim ayı gibi açıklayacağının konuşulduğunu dile getirdi.
16.06.2022 Siyaset
Geri mi dönüyor? Ünal Aysal'da flaş adaylık açıklaması
Geri mi dönüyor? Ünal Aysal'da flaş adaylık açıklaması Galatasaray Başkanlığı için yeniden 'geri dönüyor' iddiaları ortaya atılan Ünal Aysal'ın şu anda böyle bir düşüncesinin olmadığı ortaya çıktı.
2.03.2022 Galatasaray
Muharrem İnce eski partisi CHP’ye sert sözlerle yüklendi! 'Sırtımdan hançerlemişler'
Muharrem İnce eski partisi CHP’ye sert sözlerle yüklendi! 'Sırtımdan hançerlemişler' Partisinin Çorlu ilçe teşkilatı binasını açmak üzere Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine gelen ve burada bir miting havasında gerçekleştirilen açılış töreninde alanda toplananlara hitaben konuşma yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı seçimi gecesi yaşananları tek tek anlattı. Bu konuda hazırladığı belgeseli izleten İnce, “Bunu ne için yaptım biliyor musunuz? Bu kayıt altında olsun da bu vicdansızlardan bu millet bir gün hesap sorsun diye yaptım. Bana niye gittin ayrı parti kurdun diyenlere bu belgeseli izletin. Bunu izletin ki ibret alsınlar” dedi.
11.12.2021 Siyaset
Eski ABD Başkanı Donald Trump'tan adaylık açıklaması! Tarih verdi
Eski ABD Başkanı Donald Trump'tan adaylık açıklaması! Tarih verdi Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2024 başkanlık seçimleri için tekrar aday olup olmayacağını açıklamak için 2022'nin kasım ayındaki Kongre ara seçimlerine kadar bekleyebileceğini açıkladı.
8.11.2021 Dünya
Kılıçdaroğlu'ndan flaş adaylık açıklaması: ‘Özgeçmiş bırakanlar var’
Kılıçdaroğlu'ndan flaş adaylık açıklaması: ‘Özgeçmiş bırakanlar var’ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylık tartışmalarıyla ilgili "Doğrusu çok kişi geliyor. İş dünyasından, eski politikacılardan, bürokratlardan, başka kesimlerden… Rapor yazıp getirenler, özgeçmiş bırakanlar oluyor" ifadelerini kullandı.
30.10.2021 Siyaset
Muharrem İnce flaş adaylık açıklaması!
Muharrem İnce flaş adaylık açıklaması! Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin 1'inci Olağan Kurultayı'nda konuştu. İnce, cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin, "Benim için 'Genel başkan cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor' diyorlar. İstiyor muyum? Evet istiyorum. Açıklıyorum; aday adayıyım" dedi.
18.09.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması CHP lideri Kılıçdaroğlu, son günlerde adı üzerinden yapılan adaylık tartışmalarına ilişkin, Bu memlekete nasıl bir cumhurbaşkanı olmalı? Asıl sorumuz bu olmalı. Öyle bir Cumhurbaşkanı olmalı ki 83 milyonu kucaklamalı” dedi.
11.07.2021 Gündem
AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak'tan flaş adaylık açıklaması
AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak'tan flaş adaylık açıklaması AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, sosyal medya hesabından çarşamba günü yapılacak olan AK Parti İstanbul 7.Olağan Kongresi'nde yeniden aday olmayacağını açıkladı. Şenocak paylaşımında, "Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için 'Durmak Yok Yola Devam!" ifadelerini kullandı
21.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu. Erdoğan asgari ücret görüşmeleri için, "Temennimiz odur ki isabetli, hayırlı bir karar çıkar ve yola devam ederiz." derken AB'ye de olası yaptırımlar için net mesaj verdi, "Avrupa Birliği'nin nasıl bir adım atacağı bizim derdimiz değil. Türkiye'ye yönelik yapılacak herhangi bir yaptırım kararı Türkiye'yi çok fazla da ırgalamaz."
9.12.2020 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması!
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması! HP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hangi noktaya geldiniz? Benim aday olup olamayacağımı size kim söyledi? Ben tek adam rejimi değil; demokratik, halkçı, parlamenter sistem istiyorum. Her kuruşun hesabını veren bir siyaset anlayışı istiyorum'' dedi.
8.12.2020 Gündem
Aziz Kocaoğlu'ndan flaş adaylık açıklaması
Aziz Kocaoğlu'ndan flaş adaylık açıklaması İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Aday olmamayı açıkladığımdan bu yana geçen 3,5 ayda öğrendiğimi, 70 senede öğrenmediğimi bugün farkına varmış durumdayım. Benim İzmir'e karşı borcum var. İzmir'de en uzun belediye başkanlığı yapan kişiyim. Bu kadar problem olmasıydı aday olmayacaktım. Ama İzmirliye olan sorumluluğumdan dolayı aday adayı olma kararı vermek zorunda kaldım." dedi.
20.01.2019 Siyaset
Aziz Kocaoğlu'ndan adaylık açıklaması
Aziz Kocaoğlu'ndan adaylık açıklaması İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Gelişmeler, yaşadığım olaylar dün sabah tekrar aday adayı olma kararı vermeme neden oldu. Aday adayı olarak müracaat ettim. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum." dedi
18.01.2019 Siyaset
Aziz Kocaoğlu'ndan adaylık açıklaması
Aziz Kocaoğlu'ndan adaylık açıklaması İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Gelişmeler, yaşadığım olaylar dün sabah tekrar aday adayı olma kararı vermeme neden oldu. Aday adayı olarak müracaat ettim. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum." dedi.
17.01.2019 Siyaset
Aziz Kocaoğlu'ndan sürpriz adaylık açıklaması
Aziz Kocaoğlu'ndan sürpriz adaylık açıklaması İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da gerçekleştirdiği görüşme sonrasında bir açıklama yaptı. Başkan Kocaoğlu şunları söyledi: Sorumluluktan kaçmayacağımı Genel Başkan'a ilettim. Öte yandan CHP'nin İzmir adayının gelecek hafta yapılacak toplantıdan sonra açıklanacağı belirtildi.
16.01.2019 Siyaset
Meclis Başkanı Binali Yıldırım'dan adaylık açıklaması
Meclis Başkanı Binali Yıldırım'dan adaylık açıklaması TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması durumunda, Meclis Başkanlığından istifa edip etmeyeceğine ilişkin tartışmalarla ilgili, "O konu kapanmıştır diye düşünüyorum" dedi.
26.12.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İstanbul adayı' sorusuna yanıt!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İstanbul adayı' sorusuna yanıt! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'nin 20 adayını açıklamasının ardından gözler İstanbul adayına çevrildi. Hürriyet Ankara temsilcisi Hande Fırat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul adayı ile ilgili verdiği yanıtı köşesine taşıdı.
28.11.2018 Siyaset
Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması
Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adı geçen Mansur Yavaş, "Beraber hareket ettiğim arkadaşlarımla cumartesi günü toplanıp aday olup olmamayı konuştum. CHP ve İYİ Parti liderleri arasında yapılacak görüşmenin beklenmesine karar verdik" dedi.
20.11.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Adaylık Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adaylık açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.