Adaylığını Açıkladı

Adaylığını Açıkladı

Son dakika adaylığını açıkladı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adaylığını açıkladı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adaylığını açıkladı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adaylığını Açıkladı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adaylığını açıkladı gelişmeleri de dahil olmak üzere 640 adaylığını açıkladı haberi bulunmuştur. Tüm adaylığını açıkladı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe başkanlık seçimi adayları kim oldu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı mı?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe başkanlık seçimi adayları kim oldu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman olacak, Sadettin Saran Fenerbahçe Başkan adayı olacak mı? Fenerbahçe, Başkanlık seçimi tarihi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı görevini 2018 yılından itibaren Ali Koç yapıyor. Ali Koç, son olarak Şubat ayında gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu’nda yeni başkan vurgusu yapmıştı. Peki, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanı oldu mu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı mı? Fenerbahçe yeni başkanlık seçimi ne zaman?
24.04.2024 Şampiy10
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor?
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor? İş insanı Erdal Alkış, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Alkış, yaptığı yazılı açıklamada, "Türk futbolunun içinde bulunduğu kaotik atmosferden çıkma zamanı gelmiştir." ifadesini kullandı. Peki, TFF Başkan Adayı Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor, hangi takımlı?
17.04.2024 Gündem
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi"
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi" Adana’da seçimi kazanan muhtar mahallede oturmadığı gerekçesiyle mazbatası ikinci olan adaya verildi. Seçimi kazanan muhtar isyan ederek, “35 yıldır Yeşilbağlar Mahallesindeyiz, adaylığımı açıkladığımdan beri adresim üç dört defa silindi” dedi.
5.04.2024 Adana
Erdal Beşikçioğlu nereden (hangi ilçeden) aday oldu? Oyuncu Erdal Beşikçioğlu hangi partiden aday?
Erdal Beşikçioğlu nereden (hangi ilçeden) aday oldu? Oyuncu Erdal Beşikçioğlu hangi partiden aday? 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala sanat dünyasından isimler de adaylıklarını açıklamaya başladı. Behzat Ç. karakteriyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen oyuncu Erdal Beşikçioğlu da Mahalli İdare Seçimleri 2024'te adaylığını açıkladı. Peki Erdal Beşikçioğlu hangi partiden aday oldu? Erdal Beşikçioğlu nereden, hangi ilçeden adaylığını açıkladı?
10.01.2024 Gündem
Haberin altına yapılan yorumu beğenmeyince dehşet saçtı!
Haberin altına yapılan yorumu beğenmeyince dehşet saçtı! Denizli’nin Çivril ilçesinde adaylığıyla ilgili haberin altına yazılan yoruma sinirlenen muhtar adayı, yorumu yazan kadının kocasını bıçakla yaraladı. Muhtar adayı tutuklanırken, bıçakladığı kişi ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
5.10.2023 Yaşam
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladı
Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladı CHP Grup Başkanı Özgür Özel parti genel merkezinde CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Özel açıklamasında "Bu kendinde suç görmeyenlerin hikayesidir. Parti yönetimi yenilginin sorumluluğunu üstlenmedi" ifadelerini kullandı. Özel, "Güçlü ve umut veren bir değişim için partinin lideri, kadrosu, tüzüğü yenilenmelidir" dedi.
15.09.2023 Gündem
Mansur Yavaş belediye başkanlığı için adaylığını açıkladı
Mansur Yavaş belediye başkanlığı için adaylığını açıkladı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeniden aday olacağını duyurdu.
30.08.2023 Gündem
Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne? Sosyal medya playboyu Dan Bilzerian’dan Nusret ifşası!
Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne? Sosyal medya playboyu Dan Bilzerian’dan Nusret ifşası! Sosyal medya fenomeni, playboy Dan Bilzerian’ın Nusret ifşası gündem oldu. Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Dan Bilzerian, Nusret'in kendisine DM'den attığı mesajları ifşa etti. Sık sık kadınlarla çekildiği fotoğrafları ile tanınan Dan Bilzerian, bu kez Nusret fotoğrafları ile konuşuluyor. Peki, Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne? Dan Bilzerian kimdir? Nusret ne yaptı? İşte detaylar…
22.12.2022 Magazin
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı?
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? ABD ara seçimlerinde sandıklar kapandı. Eyaletlerden sonuçlar geliyor. 435 üyeli Temsilciler Meclisi'nin tamamı ve 100 üyeli Senato'nun da 35 üyesi yeniden seçiliyor. Gelen ilk sonuçlara göre, Cumhuriyetçiler yarışı önde götürüyor. Gözler kritik eyaletlerden olan Pennsylvania'daydı. Senato için yarışan Dr. Mehmet Öz’ün seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? Mehmet Öz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
9.11.2022 Dünya
Diyarbakır'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber zirveye taşıyacağız
Diyarbakır'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber zirveye taşıyacağız Toplu açılış töreni için Diyarbakır'a ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye" programında önemli açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretiyle ilgili, "FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemenin, kapalı kapılar ardında iş çevirmenin derdinde değiliz." dedi. Ayrıca çıkar hesaplarının yükünü milletin omuzlarına yıkma peşinde olanlara meydan bırakmayacağını söyleyen Erdoğan, "Kimsenin değil, kendi oyun planımızı takip ederek özgürlüğümüze sahip çıkacağız. Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yükseltecek, yükseğe taşıyacağız. Çünkü biz hep birlikte Türkiye'yiz." dedi.
23.10.2022 Siyaset
Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İngiltere başbakan adayı Rishi Sunak’ın biyografisi!
Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İngiltere başbakan adayı Rishi Sunak’ın biyografisi! İngiltere'de eski Maliye Bakanı Rishi Sunak, Başbakan Liz Truss'dan boşalan başbakanlık koltuğuna oturmak için adaylığını açıkladı. Başbakanlık koltuğunun yeni sahibinin kim olacağı merakla beklenirken Eski Hazine Bakanı Rishi Sunak ile ilgili bilgiler de merak ediliyor. Peki, Rishi Sunak kimdir?Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İngiltere başbakan adayı Rishi Sunak’ın biyografisi!
24.10.2022 Dünya
İngiltere’de yeni Başbakan adayları belli oluyor
İngiltere’de yeni Başbakan adayları belli oluyor İngiltere’de Başbakan Liz Truss’ın 44 günlük görev süresi sonrası istifa etmesinin ardından tekrar seçim yapılacak. Eski Başbakan Boris Johnson’ın tekrar aday olması beklenirken; Rishi Sunak ve Penny Mordaunt da seçimde yer alacak.
23.10.2022 Dünya
Boris Johnson neden istifa etti, yeni İngiltere başbakanı kim olacak? Boris Johnson yerine kim gelecek?
Boris Johnson neden istifa etti, yeni İngiltere başbakanı kim olacak? Boris Johnson yerine kim gelecek? Boris Johnson yerine kim gelecek, İngiltere başbakanı neden istifa etti? Başbakan Johnson'a, kabinesindeki 5 bakan ve 50'nin üzerindeki bakan yardımcısı ve hükümet görevlisinin istifası sonrası "parti kontrolünü kaybettiği" için görevi bırakma çağrısı yapılıyordu.  İngiltere Başbakanı olan Boris Johnson peş peşe gelen bakan istifalarının ardından istifa ettiğini duyurdu. Peki, Boris Johnson neden istifa etti, yeni İngiltere başbakanı kim olacak?
12.07.2022 Dünya
İngiltere'de kritik tarih: 5 Eylül! Boris Johnson'ın yerine geçecek isimler açıklanıyor
İngiltere'de kritik tarih: 5 Eylül! Boris Johnson'ın yerine geçecek isimler açıklanıyor Muhafazakar Parti tarafından yapılan açıklamada, parti yetkilileri tarafından kabul edilen kurallar çerçevesinde parti üyeleri arasında yapılacak oylamanın ardından görevinden istifa eden İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın yerine geçecek kişinin 5 Eylül'de açıklanacağı bildirildi.
11.07.2022 Dünya
'Aziz Yıldırım, Ali Koç'u devirmek istiyor' Olay sözler...
'Aziz Yıldırım, Ali Koç'u devirmek istiyor' Olay sözler... Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na yeniden aday olan Vefa Küçük "Eski başkan rekabeti Fenerbahçe'de kan davasına dönüştü. Sandığa gitmeden mevcut başkanı devirmek için bir seneyi aşkın bir süredir devam eden çekişme var" dedi.
2.04.2022 Fenerbahçe
Fransa Cumhurbaşkanı Macron yeniden aday olacağını duyurdu
Fransa Cumhurbaşkanı Macron yeniden aday olacağını duyurdu Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 10 ve 24 Nisan 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde resmi olarak adaylığını açıkladı.
3.03.2022 Dünya
Vladimir Zelenskiy kimdir? Ukrayna’nın Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy kaç yaşında, evli mi, Türkiye ile ilişkisi nasıl?
Vladimir Zelenskiy kimdir? Ukrayna’nın Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy kaç yaşında, evli mi, Türkiye ile ilişkisi nasıl? Vladimir Zelenskiy kimdir? sorusunun yanıtı, Rusya ile Ukrayna krizi nedeniyle son günlerde dünya gündeminin ilk sıralarındaki yerini aldı. Devlet başkanının, milletvekillerinin ve yargıçların dokunulmazlıklarının kaldırılması, yolsuzluklara sıfır tolerans, rüşvet alanların ve verenlerin hapse atılması, önemli kararlar için referanduma gidilmesi, Zelenskiy'nin en çok ses getiren seçim vaatleriydi. Peki, Ukrayna’nın Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy kimdir, kaç yaşında, evli mi?
22.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE dönüşü açıkladı: Fiyatlar öyle veya böyle inecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE dönüşü açıkladı: Fiyatlar öyle veya böyle inecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. KDV indiriminin fiyatlara yansımadığı eleştirilerine yanıt veren Erdoğan, "Fiyatlar belli oranlarda geri gelmiş görünüyor. Öyle veya böyle inecek" dedi. 6 muhalefet liderinin bir araya gelmesini "Manidar" olarak nitelendiren Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Sistemini milletin kendisi getirdi, bunu kabul etmeyenler millet iradesine saygısızlık yapıyor" diye konuştu. Cumhurbaşkanı'nın gündeminde Ukrayna-Rusya krizi başta olmak üzere dış gelişmeler de vardı.
16.02.2022 Siyaset
Cem Özdemir kimdir, aslen nereli? Cem Özdemir Almanya’da Tarım Bakanı mı oldu?
Cem Özdemir kimdir, aslen nereli? Cem Özdemir Almanya’da Tarım Bakanı mı oldu? Almanya’da Yeşiller partisinin en deneyimli siyasetçilerinden 55 yaşındaki Cem Özdemir’in kurulma aşamasında olan yeni koalisyon hükümetinde tarım bakanı olarak görev alacağı açıklandı. Angela Merkel’in yerine başbakanlık koltuğuna oturacak olan SDP üyesi Olaf Scholz, koalisyona katılacak partilere üye delegelerin 10 gün içinde ortak hükümet programına onay vereceklerini açıkladı. Peki, Cem Özdemir kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
26.11.2021 Gündem
Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli?
Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı yaşanıyor. Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu sosyal medyada en çok konuşulan, arama motorlarında araştırılan isimler arasında yer aldı. Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti, kariyeri, ve Galatasaray'da aldığı görevler merak konusu oldu. Peki, Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Serveti ne kadar? Ne iş yapıyor?
19.06.2021 Futbol
Fenerbahçe'de Ali Koç'un seçim sürprizleri!
Fenerbahçe'de Ali Koç'un seçim sürprizleri! Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç seçim öncesi kolları sıvadı. Yeni yönetime dahil edilecek sürpriz isimler konuşuluyor.
16.06.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Rebrov sürprizi
Fenerbahçe'den Rebrov sürprizi Ukrayna basını Fenerbahçe'nin 46 yaşındaki teknik adam Sergiy Rebrov'la el sıkıştığını iddia etti.
29.05.2021 Fenerbahçe
Burak Elmas 'ben de varım' dedi
Burak Elmas 'ben de varım' dedi Seçim hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da Burak Elmas adaylığını açıkladı...
28.04.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Adaylığını Açıkladı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adaylığını açıkladı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.