Adana Deprem

Adana Deprem

Son dakika adana deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adana deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adana deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adana Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adana deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 814 adana deprem haberi bulunmuştur. Tüm adana deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Savrun fayı nerede, Adana'da büyük deprem bekleniyor mu? Savrun fay hattı kaç km, aktif mi, Savrun fayı var mı, Adana'da büyük deprem olacak mı 2023?
Savrun fayı nerede, Adana'da büyük deprem bekleniyor mu? Savrun fay hattı kaç km, aktif mi, Savrun fayı var mı, Adana'da büyük deprem olacak mı 2023? Adana'nın Kozan ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Osmaniye ve Gaziantep'te de hissedildi. 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından yaklaşık 15 dakika içerisinde 3 artçı deprem daha oldu. Deprem çevre illerde de hissedildi. Adana'da meydana gelen 5,5'lik depremle ilgili açıklamam yapan Prof. Dr. Naci Görür, "6 Şubat depremlerinden sonra bölgede fay kuşakları üzerindeki stres alanlarında değişim var" dedi. Peki, Savrun fayı nerede, Adana'da büyük deprem mi bekleniyor? Savrun fay hattı kaç km, aktif mi, Savrun fayı var mı, Adana'da büyük deprem olacak mı 2023?
23.10.2023 Gündem
Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem!
Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem! Adana'nın Kozan ilçesinde Richter ölçeğine göre 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
25.07.2023 Vatan TV
Adana'da 4.9 büyüklüğünde deprem!
Adana'da 4.9 büyüklüğünde deprem! Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
21.05.2023 Gündem
Adana'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Adana'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi Adana'nın Saimbeyli ilçesinde, Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
29.04.2023 Gündem
Adana 4.0 büyüklüğündeki depremle sallandı
Adana 4.0 büyüklüğündeki depremle sallandı Adana'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Adana ve ilçelerinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
11.03.2023 Gündem
Adana'da okullar açılacak mı, ne zaman açılacak? Adana deprem nedeniyle okullar hala tatil mi, Adana'da pazartesi okullar açılıyor mu?
Adana'da okullar açılacak mı, ne zaman açılacak? Adana deprem nedeniyle okullar hala tatil mi, Adana'da pazartesi okullar açılıyor mu? Adana’da okullar açılacak mı, Adana’da okullar ne zaman açılıyor? Adana’da okullar açılıyor. Adana Valisi Süleyman Elban sosyal medya hesabından duyurdu. İşte Adana’da okulların açılacağı tarih…
11.03.2023 Eğitim
Adana’da 3.6 büyüklüğünde deprem
Adana’da 3.6 büyüklüğünde deprem Adana’nın Kozan ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
30.05.2022 Gündem
Adana'da 3.8 büyüklüğünde deprem oldu!
Adana'da 3.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika... Adana’nın Ceyhan ilçesinde Richter ölçeğine göre 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
19.01.2022 Gündem
Adana'da 3.3 büyüklüğünde deprem
Adana'da 3.3 büyüklüğünde deprem Adana'nın Karaisalı ilçesinde Richter ölçeğine göre 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
9.11.2021 Gündem
Adana için deprem uyarısı
Adana için deprem uyarısı ÇUKUROVA Üniversitesi (ÇÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Türkmen, Adana’nın deprem açısından aktif bir bölgede bulunduğunu belirterek özellikle kentin güneyinde yapılaşmadan kaçınılmasını istedi.
20.03.2016 Yaşam
"3 ana unsurda ilerliyoruz"
"3 ana unsurda ilerliyoruz" RAM GMY Başkanı Zekeriya Turfanda, projelerinde 3 ana usurla ilerlediklerini söyledi.
20.08.2015 Arşiv
Öğretmenler, deprem öncesindeki görev yerlerine dönebilecek
Öğretmenler, deprem öncesindeki görev yerlerine dönebilecek Milli Eğitim Bakanlığı, 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle yer değiştiren öğretmenlere önceki görev yerlerine dönüş hakkı tanıyacak.
29.04.2024 Gündem
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi deprem! Yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi deprem! Yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor Adana Demirspor, kadro dışı bıraktığı Luis Nani'nin sözleşmesini feshetmek için görüşmelere başladı.
22.04.2024 Süper Lig
Adana Demirspor'da deprem! Yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı
Adana Demirspor'da deprem! Yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı Süper Lig'de Samsunspor ile karşılaşmaya hazırlanan Adana Demirspor'da yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı.
20.04.2024 Süper Lig
Adana'da 3.6 büyüklüğünde deprem
Adana'da 3.6 büyüklüğünde deprem Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
10.04.2024 Adana
Depremde ailesini kaybeden acılı babanın sözleri yürek yaktı! Gözyaşlarına boğuldu
Depremde ailesini kaybeden acılı babanın sözleri yürek yaktı! Gözyaşlarına boğuldu Adana'da depremde bütün ailesini kaybeden Fatih Karaca, “Dünya kadar malım olsa ne yazar, bayramda boynuma sarılan bir evladım kalmadı” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
10.04.2024 Adana
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu'
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu' Adana’da depremzedeler için yapımı tamamlanan afet konutlarını gören depremzedelerin mutlulukları yürekleri ısıttı. İnşaatı yapan firmanın ise önce zemin iyileştirmesi yaptığı, daha sonra depreme dayanıklı konutlar inşa ettiği öğrenildi.
3.04.2024 Adana
Elektrik direği altında ders çalışması ilham oldu, Konteyner kütüphanelerin artırılacak
Elektrik direği altında ders çalışması ilham oldu, Konteyner kütüphanelerin artırılacak Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, 6 Şubat depremlerinin vurduğu kentlerde hayata geçen 'Kızılay 100'üncü Yıl Kütüphanesi' projesine Malatya'da konteyner kentte yaşayan ve elektrik direği altında ders çalışmak zorunda kalan genç bir kızın ilham olduğunu belirterek, "Deprem illerindeki her konteyner kente bir kütüphane açmayı hedefledik. Şu ana kadar 8 kütüphanemiz açıldı. Bunu yıl sonuna kadar 50'ye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.
1.04.2024 Adana
Deprem bölgesinde yerel seçim sonuçları! İşte 11 ilde son durum...
Deprem bölgesinde yerel seçim sonuçları! İşte 11 ilde son durum... Kahramanmaraş’ta 6 Şubat 2023 tarihinde 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Yaşanan deprem Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Şanlıurfa ve Osmaniye'de ağır yıkıma neden olmuştu. 31 Mart Pazar günü seçmenler sandık başına gitti. Deprem bölgesi seçim sonuçları gazetevatan.com'dan canlı olarak takip edebilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 deprem bölgesi yerel seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Adana’da yetişen turp, pırasa ve ıspanaklar deprem bölgesinde talep görüyor
Adana’da yetişen turp, pırasa ve ıspanaklar deprem bölgesinde talep görüyor Çukurova’nın bereketli topraklarında üretilen turp, ıspanak ve pırasa deprem bölgesi Malatya için hasat ediliyor. Bölgede yetişen ürünlerin hasadı sürerken, kadınlar Ramazan ayında zorlu mesailerini sürdürüyor.
1.04.2024 Adana
Yıkım çalışmaları sürüyor: Büyük Postane binası tarihe karışıyor
Yıkım çalışmaları sürüyor: Büyük Postane binası tarihe karışıyor Adana'nın simgelerinden biri olan tarihi postane binasının deprem sonrası aldığı ağır hasar nedeniyle yıkımına devam ediliyor.
27.03.2024 Adana
Evini gören depremzedenin mutluluğu yürekleri ısıttı! "8 bin konut yapımı devam ediyor"
Evini gören depremzedenin mutluluğu yürekleri ısıttı! "8 bin konut yapımı devam ediyor" Adana’da depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarının büyük bir bölümü tamamlanırken kurası çekilen konutları da depremzedeler görmeye başladı. Evini gören depremzede kadının mutluluğu görenlerin içini ısıttı.
27.03.2024 Adana
Adana'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Adana'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD, Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
25.03.2024 Adana
(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama
(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama 11 ildeki deprem konutları için hak sahipliği isim listesi ve kura sonuçları AFAD tarafından duyuruldu. Diyarbakır, Hatay, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ, Osmaniye, Kilis, Malatya, Şanlıurfa ve Adıyaman'da kalıcı deprem konutları için yapılan kura çekimi sonucunda asil ve yedek isim listeleri AFAD e-Devlet ekranından sorgulanabilir durumda. Kura töreninde toplam 30,723 konut hak sahiplerine teslim edildi. Bu, Şubat ayındaki kura çekimiyle birlikte toplamda 76 binden fazla konutun hak sahiplerinin belirlendiği anlamına geliyor. AFAD hak sahipliği (Deprem konutları) kura sonuçları ve isim listesi sorgulama işlemi için ilgili e-Devlet ekranı üzerinden bilgi alınabilir.
20.03.2024 Ekonomi
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adana Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adana deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.