Acun Ilıcalı Twitter

Acun Ilıcalı Twitter

Son dakika Acun Ilıcalı twitter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Acun Ilıcalı twitter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Acun Ilıcalı twitter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acun Ilıcalı Twitter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acun ılıcalı twitter gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 acun ılıcalı twitter haberi bulunmuştur. Tüm acun ılıcalı twitter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hull City'den sonra bir kulübü daha satın aldı
Hull City'den sonra bir kulübü daha satın aldı Daha önce Hull City'i satın alarak özellikle İngiltere'de oldukça gündem olan Acun Ilıcalı bu sefer de İrlanda kulübü Shelbourne FC'nin sahibi oldu.
9.06.2023 Futbol
Survivor Hakan Kanık kimdir? Kaç yaşında?
Survivor Hakan Kanık kimdir? Kaç yaşında? MasterChef Türkiye yarışmasıyla ismini duyuran Hakan Kanık, Survivor 2019'un ilk yarışmacısı oldu. Acun Ilıcalı bu haberi Twitter üzerinden duyurdu.
10.01.2019 Televizyon
Acun Ilıcalı'yı yıkan ölüm haberi!
Acun Ilıcalı'yı yıkan ölüm haberi! Milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu'nun babası Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı Ülkü Özcan motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı, bu üzücü haberle yıkıldı
29.09.2021 Gündem
Acun Ilıcalı'dan Survivor açıklaması! Bir ilk olacak...
Acun Ilıcalı'dan Survivor açıklaması! Bir ilk olacak... Yeni sezonda All Star formatıyla yayınlanacağı söylentileri dolaşırken beklenen açıklama Acun Ilıcalı’dan geldi.
30.10.2017 Televizyon
Acun'dan yılın bombası! O isimle anlaştı...
Acun'dan yılın bombası! O isimle anlaştı... Bir dönem NTV Spor'da da görev yapan ünlü isim TV8 ile anlaştı.
29.09.2017 Televizyon
Acun Ilıcalı Twitter'dan açıkladı! Survivor'da...
Acun Ilıcalı Twitter'dan açıkladı! Survivor'da... Acun Ilıcalı, ekranların sevilen programı Survivor ile ilgili Twitter hesabından flaş bir açıklamada bulundu.
31.08.2017 Magazin
Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı bakın nerede evlenecek?
Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı bakın nerede evlenecek? Acun Ilıcalı ile sevgilisi Şeyma Subaşı'nın düğün tarihi ve nerede evlenecekleri belli oldu.
14.05.2017 Magazin
Acun Ilıcalı'yı kahreden haber!
Acun Ilıcalı'yı kahreden haber! İbrahim Erkal'ın ölüm haberi Erzurumlu olan hemşehrisi Acun Ilıcalı'yı da derinden üzdü. İşte Acun Ilıcalı'nın İbrahim Erkal için yayınlandığı taziye mesajı...
12.05.2017 Magazin
Acun Ilıcalı Twitter'dan açıkladı!
Acun Ilıcalı Twitter'dan açıkladı! Survivor 2017 dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle Prime Time rekorunu kırdı.
22.01.2017 Televizyon
Acun Ilıcalı İlhan Mansız'ın rakibini buldu!
Acun Ilıcalı İlhan Mansız'ın rakibini buldu! Survivor 2017'ye gidecek bir isim daha belli oldu.
28.12.2016 Fenerbahçe
İlhan Mansız  Survivor 2017'de!
İlhan Mansız Survivor 2017'de! Acun Ilıcalı Twitter'dan açıkladı.
9.12.2016 Beşiktaş
Son dakika! Survivor'a gidecek ikinci isim İlhan Mansız oldu
Son dakika! Survivor'a gidecek ikinci isim İlhan Mansız oldu Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor'dan son dakika haberi geldi. Survivor 2017'ye gidecek bir isim daha belli oldu. Furkan Kızılay'ın ardından Survivor 2017'ye gidecek ismi Acun Ilıcalı Twitter'dan açıkladı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
9.12.2016 Magazin
Irak sınırında gerçek Survivor parkuru!
Irak sınırında gerçek Survivor parkuru! Acun Ilıcalı sözünü tutarak Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyüne gerçek bir Survivor parkuru kurdurdu...
26.10.2016 Magazin
Acun Ilıcalı'dan o isme sert tepki
Acun Ilıcalı'dan o isme sert tepki Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Survivor reyting eleştirilerine dönüş yaptı. Cengiz Semercioğlu, Survivor All Star'ın reytinglerde birinci olmasını eleştirdi, Acun Ilıcalı'nın yanıtı gecikmedi.
10.06.2015 Magazin
Acun ve Hülya ortaklığı devam ediyor
Acun ve Hülya ortaklığı devam ediyor Acun Ilıcalı, Twitter hesabından Hülya Avşar'la ilgili müjdeyi verdi.
14.07.2014 Magazin
Büyük şok!  Savcılığa şikayet etti!
Büyük şok! Savcılığa şikayet etti! Olay hakkında soruşturma başlatıldı
16.03.2014 Magazin
Survivor’a giden iki isim daha belli oldu
Survivor’a giden iki isim daha belli oldu Acun Ilıcalı, Survivor'a katılacak bir ismi daha açıkladı...
24.01.2014 Magazin
Ve Acun açıkladı!
Ve Acun açıkladı! Acun Ilıcalı twitter'dan 'Survivor Ünlüler 2' yarışmasıyla ilgili bilgi verdi...
9.02.2012 Magazin
Arda Turan'dan Fatih Terim itirafı: Sakalları kısaltıp boyatsam 20 yaş gençleşirim
Arda Turan'dan Fatih Terim itirafı: Sakalları kısaltıp boyatsam 20 yaş gençleşirim Galatasaray ve Milli Takım'ın efsane futbolcusu, Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, TRT Spor'a verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Galatasaray hedefini açıklayan Turan, Fatih Terim'le ilgili de konuştu.
4.11.2023 Galatasaray
Müjde Ar: Kendi hesabımı açmak zorunda kaldım
Müjde Ar: Kendi hesabımı açmak zorunda kaldım Müjde Ar, Instagram hesabı dışında hiçbir sosyal medya platformunda hesabı olmadığını açıkladı. Ünlü isim, kendisi adına açılan sahte Twitter hesaplarından sonra kendisi sayfasını oluşturmak zorunda kaldı.
30.05.2023 Magazin
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
10.02.2023 Magazin
Taner Tolga Tarlacı, cezaevinden çıkar çıkmaz yaptığı açıklamayla olay oldu
Taner Tolga Tarlacı, cezaevinden çıkar çıkmaz yaptığı açıklamayla olay oldu Taner Tolga Tarlacı, "Tutuklandım" mesajından aylar sonra sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. Cezaevinden çıktığını duyuran eski Survivor yarışmacısı, sevenlerinden acil cep telefonu istedi. Kendine 3T' lakabını takan Tarlacı'nın, cezaevinde intihar girişiminde bulunduğu haberi kısa sürede gündem olmuştu.
9.12.2022 Magazin
Hadise O Ses Türkiye'de Onur Şener ile düet yapmıştı! "Kabul edemiyorum"
Hadise O Ses Türkiye'de Onur Şener ile düet yapmıştı! "Kabul edemiyorum" Ankara'da müzisyen Onur Şener, istek şarkıyı söylemediği için tartıştığı kişilerce öldürüldü. Olayla ilgili üç kişi 'kasten öldürme' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Müzisyen Onur Şener'in 9 yıl önce O Ses Türkiye yarışmasına katıldığı ortaya çıktı. Hadise, düet yaptığı Şener'in ardından duygularını dile getirdi.
3.10.2022 Magazin
Survivor'a Sergen Yalçın damga vurdu! Acun Ilıcalı'yla şov yaptı! Yok böyle gol...
Survivor'a Sergen Yalçın damga vurdu! Acun Ilıcalı'yla şov yaptı! Yok böyle gol... Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra uzun süre ekran karşısında gözükmeyen Sergen Yalçın, futbola Survivor'la geri döndü. Survivor All Star 2022'nin birleşme haftasınde Dominik'e giden Sergen Yalçın, kumda oynanan futbol maçında Acun Ilıcalı'yla aynı takımda forma giydi. İşte detaylar...
27.03.2022 Magazin
Semih Öztürk, Acun Ilıcalı'dan özür diledi mi?
Semih Öztürk, Acun Ilıcalı'dan özür diledi mi? Survivor Ekstra programından kovulduğu iddia edilen Semih Öztürk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Öztürk, Acun Ilıcalı'dan özür diledi mi? İşte yanıtı...
25.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Acun Ilıcalı Twitter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acun ılıcalı twitter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.