İlhan Mansız

İlhan Mansız

Son dakika ilhan mansız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilhan mansız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilhan mansız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlhan Mansız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilhan mansız gelişmeleri de dahil olmak üzere 548 ilhan mansız haberi bulunmuştur. Tüm ilhan mansız haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan ABD’li şarkıcı Halsey, daha gencecik yaşta, söylediği şarkıları sosyal medya platformlarına yükleyerek ve bu şarkıları milyonlarca kişiye ulaştırarak adını duyurmaya başlamıştı. 40 yaşındaki senarist Alev Aydın ile bir çocuğu olan Halsey yeni bir aşka yelken açtı.
27.10.2023 Magazin
İlhan Mansız 2. kez baba oluyor!
İlhan Mansız 2. kez baba oluyor! Beşiktaş'ın efsane futbolcularından İlhan Mansız 2 senedir aşk yaşadığı Azerbaycanlı Lela Leyla ile nikah masasına oturdu
27.10.2023 Magazin
İlhan Mansız ikinci kez baba oluyor
İlhan Mansız ikinci kez baba oluyor Milli takımım ve Beşiktaş’ın eski efsane futbolcusu İlhan Mansız, ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor.
3.09.2023 Magazin
Beşiktaş'ın muhabiri açıkladı: Sergen Yalçın'ı Fenerbahçe'de görürsem şaşırmam
Beşiktaş'ın muhabiri açıkladı: Sergen Yalçın'ı Fenerbahçe'de görürsem şaşırmam Beşiktaş Kulübü'ne yakın muhabirlerden biri olan Serdar Sarıdağ Siyah Beyazlı yönetimin transfer politikasına değindi ve Ante Rebic, Renato Sanches, Talisca, Kuzyayev, Kondogbia hakkında çok önemli bilgiler verdi.
15.06.2023 Fenerbahçe
Tümer Metin'in acı günü! Babası yaşamını yitirdi
Tümer Metin'in acı günü! Babası yaşamını yitirdi Futbol yorumculuğu yapan eski milli futbolcu Tümer Metin'in babası Ali Metin hayatını kaybetti. Tümer Metin, acı haberi Instagram hesabından duyurdu.
18.07.2022 Gündem
Valerien İsmael'e yardımcı hoca lazım dediler ve... İlk isim belli oldu paylaşım bile yaptı
Valerien İsmael'e yardımcı hoca lazım dediler ve... İlk isim belli oldu paylaşım bile yaptı Valerien İsmael'e yardımcı hoca arayan Beşiktaş yönetiminin gündemine aldığı antrenörler belli oldu.
5.05.2022 Beşiktaş
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında A Milli Takım, grubun favorilerinden Hollanda’yı ağırlıyor. Türkiye-Hollanda maçı çarşamba günü saat 20.00’den itibaren TRT 1’de. Gözler ise2002 Dünya Kupası’na çevrildi. Güney Kore ile Japonya'nın ortaklaşa düzenlediği Dünya Kupası'na Türkiye, 48 yıl aradan sonra ikinci kez katılma başarısı gösterirken, aldığı dünya üçüncülüğüyle de tarihi başarıya imza attı. İşte 2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu ile 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları…
24.03.2021 Gündem
'Senden İyi Yok'ta İlhan Mansız sürprizi
'Senden İyi Yok'ta İlhan Mansız sürprizi teve2’nin, sunuculuğunu Çağan Atakan Arslan'ın yaptığı, 'Senden İyi Yok'a, bu hafta eski milli futbolcu İlhan Mansız konuk oluyor.
18.12.2020 Televizyon
Guti'den İlhan Mansız'a veda mesajı!
Guti'den İlhan Mansız'a veda mesajı! Beşiktaş'ta sezon başında yardımcı antrenörlüğe getirilen İlhan Mansız, dün sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakmıştı. Şenol Güneş'in bir diğer yardımcısı Guti de sosyal medya hesabından Mansız'a mesaj gönderdi.
7.02.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta flaş ayrılık!
Beşiktaş'ta flaş ayrılık! Beşiktaş, Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan İlhan Mansız ile yollarını ayırdı.
6.02.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Guti kalıyor!
Beşiktaş'ta Guti kalıyor! Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş’in durumu ciddi şekilde tartışılırken, tecrübeli hocayla yollar ayrılsa dahi yardımcılarından Guti Hernandez’le devam edilmesi planlanıyor.
24.12.2018 Beşiktaş
İlhan Mansız'dan takipçisine yanıt!
İlhan Mansız'dan takipçisine yanıt! Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılarından İlhan Mansız, Instagram'da fotoğraf paylaşımını eleştiren bir taraftara ilginç yanıt verdi.
17.12.2018 Beşiktaş
İlhan Mansız açıkladı: "Yumruk yumruğa..."
İlhan Mansız açıkladı: "Yumruk yumruğa..." Beşiktaş'ta yardımcı antrenör İlhan Mansız'ın, kulüp doktoru Sarper Çetinkaya ile kavga ettiği yönündeki haberler üzerine Mansız cephesinden açıklama geldi.
13.11.2018 Beşiktaş
Antalyaspor, penaltıyla geri döndü: 1-2
Antalyaspor, penaltıyla geri döndü: 1-2 Spor Toto Süper Lig'in 11.haftasında Antalyaspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek puanını 20'ye yükseltti. Kasımpaşa ise 19 puanda kaldı.
3.11.2018 Antalyaspor
Vagner Love'da 'İlhan Mansız' detayı!
Vagner Love'da 'İlhan Mansız' detayı! Vagner Love, Negredo’nun vedasıyla Beşiktaş’ta ortaya çıkan birinci forvet problemini çözmeyi başardı. Kayserispor’a attığı golle kendine gelen Brezilyalı forvetin kadroya bile giremediği dönemde pes etmeyerek ekstra çalışmalar yaptığı ortaya çıktı.
1.10.2018 Beşiktaş
Eren Albayrak Japonya yolcusu!
Eren Albayrak Japonya yolcusu! Konyaspor ile sözleşmesini fesheden Eren Albayrak, Japon Ligi takımlarından Jubilo Iwata'ya transfer oldu.
29.08.2018 Süper Lig
Beşiktaş - Antalyaspor
Beşiktaş - Antalyaspor Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında bugün Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor.
26.08.2018 Beşiktaş
Guti: Bize ait kupayı geri getireceğiz
Guti: Bize ait kupayı geri getireceğiz BEŞİKTAŞ’IN İspanyol çalıştırıcısı Guti, kulüp dergisine verd.
1.08.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yeni transferler imzayı attı!
Beşiktaş'ta yeni transferler imzayı attı! Beşiktaş'ın 4 yeni transferi Güven, Dorukhan, Umut ve Roco, düzenlenen törenle kendilerini Siyah-beyazlı takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladılar.
1.08.2018 Beşiktaş
Fikret Orman: Hedefimiz UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamak"
Fikret Orman: Hedefimiz UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamak" Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün resmi yayın organı olan Beşiktaş Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.
1.08.2018 Beşiktaş
Guti, Şenol Güneş'le aynı ücreti mi alıyor?
Guti, Şenol Güneş'le aynı ücreti mi alıyor? Tamer Tuna'nın ayrılışının ardından yardımcı antrenör konusunda bir girişimde bulunmayan Beşiktaş, bu sezon başında eski futbolcuları Guti ve İlhan Mansız'la anlaşmıştı. Guti'nin kazancıyla ilgili bir iddia ise şok etkisi yarattı.
19.07.2018 Beşiktaş
Tolgay Arslan: Oğuzhan'la yan yana oynayınca...
Tolgay Arslan: Oğuzhan'la yan yana oynayınca... Beşiktaş'ın 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Tolgay Arslan, hocası Şenol Güneş ile ilgili "Şenol hoca sinirlenince yanında durmayacaksın" diye konuştu.
16.07.2018 Beşiktaş
Cenk Tosun açıkladı! Klaassen ve Beşiktaş...
Cenk Tosun açıkladı! Klaassen ve Beşiktaş... Geçtiğimiz sezon devre arasında Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan milli oyuncu Cenk Tosun, "Vida'yı Everton istiyor olsaydı, en azından fikrimi alırlardı diye düşünüyorum" dedi.
16.07.2018 Beşiktaş
Ozzie & Tolgay & Töre Guti’ye emanet
Ozzie & Tolgay & Töre Guti’ye emanet Beşiktaş’ın yeni yardımcı antrenörü, bu 3’lünün üzerine titriyor.
14.07.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Adriano antrenmana çıkmadı
Beşiktaş'ta Adriano antrenmana çıkmadı Beşiktaş'ta Adriano gelişmesi yaşandı. Siyah beyazlıların dün oynadığı Shakhtar karşılaşmasında darbe alan Brezilyalı futbolcu bugünkü idmana çıkmadı.
13.07.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

İlhan Mansız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilhan mansız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.