Acun Ilıcalı İnstagram

Acun Ilıcalı İnstagram

Son dakika Acun Ilıcalı instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Acun Ilıcalı instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Acun Ilıcalı instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acun Ilıcalı İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acun ılıcalı instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 318 acun ılıcalı instagram haberi bulunmuştur. Tüm acun ılıcalı instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor All Star 2024'e katılacak 3 isim daha belli oldu! Acun Ilıcalı Instagram hesabından duyurdu
Survivor All Star 2024'e katılacak 3 isim daha belli oldu! Acun Ilıcalı Instagram hesabından duyurdu TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun yeni yarışmacıları belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından üç ismi birden duyurdu.
18.09.2023 Televizyon
Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? 26 Haziran Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? 26 Haziran Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Acun Ilıcalı açıkladı Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star kim gitti, elendi? Survivor All Star'da 26 Haziran 2022 Pazar akşamı eleme adayı belli oldu. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da son elemenin ardından takım oyunları yerine bireysel performansa geçilmişti. Artı Survivor'da büyük final için sayılı günler kaldı. Son yapılan elemede adaya Nagihan veda etmişti. Acun Ilıcalı Instagram üzerinden yapılacak yeni oylamayı açıkladı. Dün birinci eleme adayı Nisa olmuştu. Peki ikinci eleme adayı kim oldu? Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 26 Haziran 2022 Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte Survivor'a dair son dakika gelişmeleri...
26.06.2022 Magazin
Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? 25 Haziran Survivor birinci eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? 25 Haziran Survivor birinci eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Acun Ilıcalı açıkladı Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star kim gitti, elendi? Survivor All Star'da 25 Haziran 2022 Cumartesi akşamı eleme adayı belli oldu. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da son elemenin ardından takım oyunları yerine bireysel performansa geçilmişti. Artı Survivor'da büyük final için sayılı günler kaldı. Son yapılan elemede adaya Nagihan veda etmişti. Acun Ilıcalı instagram üzerinden yapılacak yeni oylamayı açıkladı. Peki birinci eleme adayı kim oldu? Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 25 Haziran 2022 Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte Survivor'a dair son dakika gelişmeleri...
25.06.2022 Magazin
O Ses Türkiye jüri üyeleri belli oldu! İşte o dörtlü...
O Ses Türkiye jüri üyeleri belli oldu! İşte o dörtlü... O Ses Türkiye'nin yeni szeon çekimleri başladı. Hadise'nin yerine gelecek olan jüri üyesi de netleşti. O Ses Türkiye’nin yeni sezonda jüri koltuğunda oturan isimler arasında Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç bulunuyor.
22.09.2021 Magazin
Acun Ilıcalı'dan duygusal paylaşım!
Acun Ilıcalı'dan duygusal paylaşım! Yıllar önce anne ve babasını bir trafik kazasında kaybeden Acun Ilıcalı, Instagram hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.. Ilıcalı, anne ve babasının fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinde paylaşıp, "Sona ermeyecek özlemim her geçen gün artıyor" ifadelerine yer verdi.
9.05.2021 Magazin
Acun Ilıcalı'dan şaşırtan hareket! Sildi...
Acun Ilıcalı'dan şaşırtan hareket! Sildi... Acun Ilıcalı Instagram hesabından o ismi takibi bıraktı. Bir süredir aralarının açık olduğu konuşuluyordu. İki ünlü isim de artık birbirlerini takip etmiyor.
25.02.2021 Magazin
Acun Ilıcalı duyurdu! Emel Yontuç hayatını kaybetti
Acun Ilıcalı duyurdu! Emel Yontuç hayatını kaybetti Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından çocukluk arkadaşı ve iş ortağı Esat Yontuç'un annesi Emel Yontuç'un vefatını duyurdu.
4.02.2021 Magazin
Z kuşağı nedir? İşte Z kuşağı yaş aralığı ve Z kuşağı özellikleri...
Z kuşağı nedir? İşte Z kuşağı yaş aralığı ve Z kuşağı özellikleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında önceki gün düzenlenen MYK toplantısına, hazırlanan dijital medya raporu gündeme damga vurdu. Raporda, geçtiğimiz günlerde Instagram canlı yayınında anlık 3 milyon seyirciye ulaşan Acun Ilıcalı'ya geniş yer verildi ve Z kuşağı ele alındı. Sosyal medya ile ilgili kanun çalışması için hazırlıkların başladığının belirtildiği raporda, Fransa'da sosyal medyada bulunan "zararlı" içeriklerin 60 dakika içinde kaldırılmasını zorunlu yapan kanun örnek gösterildi. Sosyal medyadaki dezenformasyonla mücadele başlıyor. Peki, Z Kuşağı nedir? Z kuşağı yaş aralığı nedir? Z kuşağı özellikleri nelerdir? İşte Z Kuşağı hakkındaki tğm detaylar...
30.06.2020 Gündem
Yıllar önce Acun Ilıcalı'ya attığı mesaj ortaya çıktı
Yıllar önce Acun Ilıcalı'ya attığı mesaj ortaya çıktı Ramazan Bayramı'na özel bölümlerle yayınlanan Survivor 2020 ünlüler takımı ve gönüllüler takımı Dominik Cumhuriyeti'nden canlı yayınla Türkiye'ye bağlandı.
27.05.2020 Magazin
Survivor'da flaş gelişme!  Acun Ilıcalı duyurdu, Sercan Yıldırım da yarışacak
Survivor'da flaş gelişme! Acun Ilıcalı duyurdu, Sercan Yıldırım da yarışacak Survivor 2020 için gün sayılırken, ünlüler takımında yer alacak bir isim daha belli oldu. Acun Ilıcalı, futbolcu Sercan Yıldırım'ın Survivor 2020'de yarışacağını sosyal medya hesabından duyurdu.
1.02.2020 Futbol
Acun Ilıcalı bombayı patlattı! MasterChef...
Acun Ilıcalı bombayı patlattı! MasterChef... Büyük finale bir hafta kala 'MasterChef Türkiye'de büyük sürpriz... Acun Ilıcalı, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan yarışmada boy göstereceğini ilan etti.
20.12.2019 Magazin
Ilıcalı paylaştı! Babalık yakışacak...
Ilıcalı paylaştı! Babalık yakışacak... Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontunç ve eşi Hande Gülşen oğulları Esathan'a kavuştu. Acun Ilıcalı, yakın arkadaşı Yontunç'un mutlu anlarını Instagram'dan paylaştı.
2.08.2019 Magazin
Survivor 2019 yarışmacıları belli oldu
Survivor 2019 yarışmacıları belli oldu Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor'la ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Acun Ilıcalı, Instagram hesabından Survivor'da bu yıl yarışacak yarışmacıları paylaştı.
26.01.2019 Televizyon
Acun Ilıcalı'dan sürpriz paylaşım!
Acun Ilıcalı'dan sürpriz paylaşım! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, İnstagram hikayesinde Survivor'la ilgili sürpriz bir paylaşımda bulundu.
27.12.2018 Magazin
Acun Ilıcalı'dan Survivor 2019 paylaşımı
Acun Ilıcalı'dan Survivor 2019 paylaşımı Acun Ilıcalı, Survivor 2019 için hazırlıklara başladı. Geçen sezonu büyük bir heyecanla izlenen Survivor yarışmasını Adem Kılıçcı şampiyon olarak tamamlamıştı.
5.12.2018 Magazin
Acun Ilıcalı'dan 2018 O Ses Türkiye paylaşımı geldi
Acun Ilıcalı'dan 2018 O Ses Türkiye paylaşımı geldi Acun Ilıcalı, Instagram hesabından 2018'in ilk O Ses Türkiye fotoğrafını paylaştı.
28.09.2018 Magazin
Ve Acun yeni sezon bombasını patlattı!
Ve Acun yeni sezon bombasını patlattı! Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından TV8'de yayınlanacak olan yeni dizide rol alan oyuncuların fotoğrafını paylaştı. Yeni dizi için oyuncu seçmeleri ise hala devam ediyor.
16.08.2018 Televizyon
Acun Ilıcalı'dan bomba paylaşım!
Acun Ilıcalı'dan bomba paylaşım! Tv8'de yayınlanacak yeni kore uyarlaması dizinin başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve çocuk yıldız Beren Gökyıldız yer alacak.
16.08.2018 Magazin
Acun Ilıcalı açıkladı! Son yılların en zorlu Survivor'ı...
Acun Ilıcalı açıkladı! Son yılların en zorlu Survivor'ı... Bu sene All Star'ın şampiyonu Adem olmuştu. Ünlüler takımında yarışan Adem Kılıççı ile ilgili Acun Ilıcalı'dan paylaşım geldi.
11.07.2018 Magazin
Berna Canbeldek kimdir?
Berna Canbeldek kimdir? Berna Canbeldek kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok sık araştırılıyor. Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından yaptığı Berna Canbeldek'in Survivor'a katıldığı paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. İşte Berna Canbeldek hakkında merak edilenler...
19.03.2018 Gündem
Acun Ilıcalı duyurdu! İşte Survivor'a katılan yeni isim
Acun Ilıcalı duyurdu! İşte Survivor'a katılan yeni isim Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor'a yeni bir isim daha katıldı. Acun Ilıcalı yeni ismi Instagram hesabından duyurdu.
19.03.2018 Magazin
Acun dünya tarihine geçti!
Acun dünya tarihine geçti! Acun Ilıcalı, Instagram'dan Türkiye, Meksika, Yunanistan ve Romanya'nın reytinglerini paylaştı. Hepsinde birinci olan Acun, "Dünya TV tarihinde bir ilki gerçekleştirdik." dedi.
15.03.2018 Televizyon
Survivor 2018'de bu akşam neler yaşanacak? Survivor yeni yarışmacılar...
Survivor 2018'de bu akşam neler yaşanacak? Survivor yeni yarışmacılar... Survivor 2018'de bu akşam neler yaşanacağı merak konusu oldu. Yeni yarışmacıların katıldığı Survivor'da Merve ve Nagihan arasındaki gerilim dikkat çekiyor. Peki ödül oyununu hangi takım kazanacak? İşte Survivor yeni fragmanı...
15.03.2018 Gündem
Survivor'da kim elendi? Survivor 2018 ödül oyununu hangi takım kazandı?
Survivor'da kim elendi? Survivor 2018 ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da kim elendi? Survivor 2018 ödül oyununu hangi takım kazandı? Sorularının yanıtlarını haberimizde derledik. Survivor yarışmasında dün akşam yine kıyasıya bir mücadele yaşandı ve adaya bir kişi veda etti. Peki o kişi kim oldu?
13.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Acun Ilıcalı İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acun ılıcalı instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.