Acil Yardım

Acil Yardım

Son dakika acil yardım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan acil yardım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını acil yardım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acil Yardım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acil yardım gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.375 acil yardım haberi bulunmuştur. Tüm acil yardım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze faaliyetlerini durdurdu!
Gazze faaliyetlerini durdurdu! Amerika Birleşik Devletleri (ABD) merkezli insani yardım kuruluşu American Near East Refugee Aid (Anera), World Central Kitchen’ın (WCK) 7 çalışanının İsrail’in saldırısı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Gazze’deki faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı.
3.04.2024 Gündem
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. "Aramız hoş geldiniz" diyen Bakan Koca, "27 bin yeni çalışma arkadaşımız bize güç verecek." ifadelerini kullandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
4 gün arayla meydana gelen heyelanlar 900 nüfuslu köyü ikiye ayırdı
4 gün arayla meydana gelen heyelanlar 900 nüfuslu köyü ikiye ayırdı Tokat'ın Günebakan köyünde 4 gün arayla meydana gelen heyelanlar sonrası 900 nüfuslu köy ikiye ayrıldı.
1.03.2024 Gündem
Yabancı büyükelçiliklerden 6 Şubat paylaşımları
Yabancı büyükelçiliklerden 6 Şubat paylaşımları Yabancı ülkelerin Türkiye’deki büyükelçilikleri ve diplomatik misyonlukları, 6 Şubat depremlerinin birinci yıldönümünde felaketleri andı. Yabancı ülkelerin Büyükelçilikleri, “Türkiye’nin yanında olmaya devam edeceğiz” mesajı verdi.
6.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan deprem çalışmalarıyla ilgili açıklama: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu
Bakan Yerlikaya'dan deprem çalışmalarıyla ilgili açıklama: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu AFAD’da 6 Şubat depremlerinden bu yana yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Bakan Yerlikaya, "Asrın felaketi asrın dayanışması oldu." ifadelerini kullandı.
2.02.2024 Gündem
Uzmanından uyarı: Yanıklara diş macunu ve yumurta akıyla müdahale risk teşkil ediyor
Uzmanından uyarı: Yanıklara diş macunu ve yumurta akıyla müdahale risk teşkil ediyor Sivas Numune Hastanesi İlk ve Acil Yardım Uzmanı Dr. Sedat Özbay, yanık vakalarına kişilerin yumurta akı, domates ve diş macunu gibi maddelerle müdahale etmesi durumunda enfeksiyon riski oluştuğunu belirtti.
18.01.2024 Sağlık
Oksijen tüpü yüklü kamyonda panik anları
Oksijen tüpü yüklü kamyonda panik anları Çorum'un İskilip ilçesinde, oksijen tüpü yüklü kamyondaki gaz kaçağı paniğe neden oldu.
22.12.2023 Gündem
Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir? Deprem uzmanı Türkiye için ne dedi? Yoshinori Moriwaki’nin İstanbul depremi yorumu
Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir? Deprem uzmanı Türkiye için ne dedi? Yoshinori Moriwaki’nin İstanbul depremi yorumu Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki Türkiye'de depreme yönelik açıklama yaptı. Türkiye'deki fay hatlarının doğudan batıya doğru harekete geçtiğini belirten Moriwaki, Bingöl, Bitlis, Muş ve Van tarafında bir deprem beklenebileceğini söyledi. Peki, Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir, Türkiye için ne dedi?
30.11.2023 Gündem
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto'
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto' Havalimanında Netanyahu tarafından kucaklanarak karşılanan ABD lideri Biden, hastanedeki saldırıya 'patlama' deyip Filistinli grupları sorumlu tuttu. Temasları sonrası basın açıklaması düzenleyen Biden, İsrail için ABD Kongresi'nden destek isteyeceğini bildirdi. Öte yandan Washington yönetimi BM'nin insani yardım için talep ettiği ateşkesi reddetti.
19.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
46/2-F Trafik Cezası Kodu Nedir? 46/2-F Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
46/2-F Trafik Cezası Kodu Nedir? 46/2-F Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafik kazası, acil yardım ya da kurtarma ve benzeri gibi durumların dışında, emniyet şeritlerini kullanmak yasaktır. Bu durumu gerçekleştiren sürücülerde araç sahipleri idari para cezasına tabi olur. Özellikle güvenlik ve asayişin sağlanması, trafik kazası ve benzeri unsurlara müdahale dışında bu bölgenin kullanması yasaktır. Sadece karayolları trafik kanunu ile ilgili memurlar bu bölgeyi kullanabilir. Sivil olan bireyler ise araç plakası ve bireysel olarak idari para cezası ile karşı karşıya kalabilir. Karayolları trafik kanunu içerisinde ise ilgili madde doğrultusunda 46/2 F trafik cezası olarak ifade edilebilir.
30.08.2023 Gündem
Angus Cloud neden öldü? Euphoria Fezco Angus Cloud öldü mü, kimdir, kaç yaşındaydı, babası kimdir? İşte ölüm nedeni...
Angus Cloud neden öldü? Euphoria Fezco Angus Cloud öldü mü, kimdir, kaç yaşındaydı, babası kimdir? İşte ölüm nedeni... HBO'nun Euphoria dizisindeki rolüyle tanınan Angus Cloud, 25 yaşında hayatını kaybetti. Cloud'un menajeri Cait Bailey, oyuncunun pazartesi California'nın Oakland şehrindeki aile evinde hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, Angus Cloud neden öldü, Euphoria Fezco Angus Cloud kimdir, kaç yaşında, ölüm nedeni ne?
1.08.2023 Magazin
Euphoria dizisinin aktörü evinde ölü bulundu!
Euphoria dizisinin aktörü evinde ölü bulundu! Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' karakteriyle tanınan 25 yaşındaki oyuncu Angus Cloud, evinde ölü bulundu. Ünlü ismin ailesinden ilk açıklama geldi.
1.08.2023 Magazin
Bakan Yerlikaya, 9 ildeki sel felaketinin bilançosunu açıkladı
Bakan Yerlikaya, 9 ildeki sel felaketinin bilançosunu açıkladı Zonguldak ve 8 ilde meydana gelen sel felaketinin bilançosunu açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 3 ilde 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, felaketin ardından yaraları sarma çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, "Yağışlar sonrası mahsur kalan 23 vatandaşımız helikopterlerle, 608 vatandaşımız bot ve iş makineleri ile kurtarıldı" dedi.
12.07.2023 Gündem
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 22. gün! 10 su kuyusu inceleme altında
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 22. gün! 10 su kuyusu inceleme altında Dünya Bankası'nda çalışıp emekli olduktan sonra Türkiye'ye dönen ve Balıkesir’in Gönen ilçesinde köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor. Kırsal alandaki arama çalışmaları genişletildi.
8.07.2023 Yaşam
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor! Yatar vaziyette görüldüğü iddia edildi
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor! Yatar vaziyette görüldüğü iddia edildi Dünya Bankası'nda çalıştıktan sonra emekli olan ve tatil için geldiği Balıkesir’in Gönen ilçesinde köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i (83) arama çalışmaları 17'nci günde de sürüyor. Berzeg'in, köpeğiyle birlikte Gönen Çayı çevresinde yatar vaziyette görüldüğü iddiaları üzerine görgü tanıklarının ifadelerine başvurup, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı.
3.07.2023 Yaşam
15 gündür aranan Berzeg'i gördüğünü iddia etti, ekipler seferber oldu
15 gündür aranan Berzeg'i gördüğünü iddia etti, ekipler seferber oldu Dünya Bankası'nda çalıştıktan sonra emekli olan ve tatil için geldiği Balıkesir’in Gönen ilçesinde 15 gün önce köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i (83) mahalle halkından Şaban Çam'ın gördüğünü iddia etmesi üzerine ekipler bu yönde seferber oldu. Görgü tanıklarının ifadelerine başvurup, bölgedeki kamera görüntülerini inceleyen ekipler, Berzeg'e ait herhangi bir iz bulamadı. Arama çalışmaları, Berzeg'in kaybolduğu düşünülen bölgede devam ediyor. 
1.07.2023 Yaşam
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor! Ankara'dan 15 kişilik JÖAK ekibi de katıldı
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor! Ankara'dan 15 kişilik JÖAK ekibi de katıldı Dünya Bankası'nda çalıştıktan sonra emekli olan ve tatil için geldiği Balıkesir’in Gönen ilçesinde 14 gün önce köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i (83) arama çalışmaları bugün de devam etti. İHA ve ısıya duyarlı termal kameralı dronlarla arazide yapılan arama çalışmalarına, Ankara'dan gelen 15 kişilik Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) ekibi ve 2 kadavra arama köpeği ile mağara, dağ, kanyon gibi ulaşılması zor bölgelerde arama yapan SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği de çalışmalara destek verdi.
30.06.2023 Yaşam
Akdeniz’de içinde 25 kişi bulunan bir tekne, tehlike sinyali verdi
Akdeniz’de içinde 25 kişi bulunan bir tekne, tehlike sinyali verdi Akdeniz’de mülteci teknelerine yardımcı olan sivil toplum kuruluşu Sea Watch International, içinde 25 kişi bulunan bir teknenin batma tehlikesi içinde olduğunu duyurdu.
10.06.2023 Dünya
Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında, nereli? İstifa enden Kerem Kınık'ın hayatı…
Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında, nereli? İstifa enden Kerem Kınık'ın hayatı… Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık istifa etti. Kızılay Yönetim Kurulu bugün olağanüstü toplanarak oy birliği ile genel kurula gitme kararı aldı. Gelişmenin ardından Kerem Kınık hakkında bilgiler merak konusu oldu. Peki, Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında? Kerem Kınık'ın hayatı...
12.05.2023 Gündem
Asker ve sivil memurları taşıyan servis midibüsü ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü, 6 yaralı
Asker ve sivil memurları taşıyan servis midibüsü ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü, 6 yaralı İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde asker ve sivil memurları taşıyan servis midibüsüyle, kamyonet çarpıştı. Kazada kamyonetin sürücüsü Hüsnü Öztepe (86) öldü, 6 kişi yaralandı.
8.05.2023 Gündem
Burcu Biricik depremzede çocuklarla buluştu
Burcu Biricik depremzede çocuklarla buluştu Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Nalan' karakterine hayat veren Burcu Biricik önceki gün Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi gören depremzede çocukları ziyaret etti. Ünlü oyuncu, Kahramanmaraş merkezli depremin yıkıma neden olduğu Hatay'da enkaz altından 3'üncü gün çıkartılan ve iki bacağı diz altından ampüte edilen 14 yaşındaki İnci Aşit ile de bir araya geldi.
27.04.2023 Magazin
Yılan ve akrep uyarısı! Gün yüzüne çıktılar: 'Acil yardım isteyin'
Yılan ve akrep uyarısı! Gün yüzüne çıktılar: 'Acil yardım isteyin' Doğada, bağda, bahçede ve üretim yapılan sera ve camekanlarda yılan ve akrepler gün yüzüne çıktı. Gazipaşa Devlet Hastanesi, yılan ve akrep ısırma ve sokmalarına karşı vatandaşları uyardı.
26.04.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu. Erdoğan, "Bütün 11 vilayeti Cumhur ittifakı olarak defaatle dolandık. İnşaatını 45 günde tamamladığımız 45 köy evimizin anahtarların teslim ediyoruz. Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz." dedi.
22.04.2023 Gündem
Bakan Nebati: KGF limiti 400 milyar liraya yükseltildi
Bakan Nebati: KGF limiti 400 milyar liraya yükseltildi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, deprem sonrası Kahramanmaraş'ta yapılan çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Bakan Nebati "Deprem felaketi öncesinde açıklamış olduğumuz KGF paketlerinin hacminde de artışa giderek 250 milyar liralık KGF limitini toplam 400 milyar liraya yükselttik. Bunun 50 milyar lirasını doğrudan deprem bölgesinde kullanılmak vatandaşlarımızın istifadelerine sunuyoruz" dedi.
18.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Acil Yardım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acil yardım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.