Açıkgöz

Açıkgöz

Son dakika açıkgöz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açıkgöz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açıkgöz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açıkgöz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açıkgöz gelişmeleri de dahil olmak üzere 778 açıkgöz haberi bulunmuştur. Tüm açıkgöz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polisleri taşıyan servis mibiüsü devrildi!  6 polis yaralandı
Polisleri taşıyan servis mibiüsü devrildi! 6 polis yaralandı Bahçelievler Basın Ekspres yolunda polisleri taşıyan servis minibüsü devrildi, 6 polis yaralandı. Yaralılar ambulans ile hastaneye götürülürken devrilen minibüs bulunduğu yerden vinç yardımı ile kaldırıldı.
7.04.2024 Gündem
20 bin TL'ye internet sitesinden tablet aldı! Kargoyu açınca hayatının şokunu yaşadı
20 bin TL'ye internet sitesinden tablet aldı! Kargoyu açınca hayatının şokunu yaşadı İnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün artarken tüketicilerin güvenlik endişesini haklı çıkaracak olaylar da yaşanıyor. Son olarak Gaziosmanpaşa’da bedensel engelli Sibel Zengin, internet sitesi üzerinden 20 bin lira değerinde tablet sipariş etti. Zengin, kargo paketini açtığında ise hayatının şokunu yaşadı. Pakette tablet yerine taş çıktı. Hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Sibel Zengin, "Tüketici hakem heyetine de başvuru yaptık. Mağdur oldum, bu resmen insanları dolandırmak. Avukatımızla hukuki süreci başlattık. Yani taşı görünce şok oldum. Tablet beklerken taş geldi" dedi. Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu ise "Burada taş gönderilmesinin sebebini de savcılık açısından soruşturulduğunda 'depocu karıştırmış bu bir dolandırıcılık değil' demek için bazı açıkgöz satıcılar cep telefonu yerine salatalık, tablet yerine de taş gönderebiliyor" ifadelerini kullandı.
3.03.2024 Gündem
Eski Kozan Belediye Başkanı Açıkgöz'e cenaze töreni düzenlendi
Eski Kozan Belediye Başkanı Açıkgöz'e cenaze töreni düzenlendi Adana’nın Kozan ilçesinde vefat eden eski Belediye Başkanı Mehmet Açıkgöz, son yolculuğuna uğurlandı.
20.02.2024 Adana
Araba piyasasında her şey tersine döndü! İkinci el araçlar gözden düştü
Araba piyasasında her şey tersine döndü! İkinci el araçlar gözden düştü İkinci el araç piyasasında son aylarda durgunluk yaşanıyor. Otomobil alacak vatandaşların, yeni araçlara yönelmesiyle ikinci el de düşüş yaşanmaya başladı. Düzce'de oto galerici İhsan Açıkgöz, son 1 yıldır ikinci el araç piyasasında yeni döneme girildiğini belirterek, "Eskiden sıfır araç alıp plaka takıldığında direkt 100-140 bin TL zarar ediliyordu. Müşteri zarar etmemek için 1-2 bin kilometre de otomobil alıyordu. Şu an ise bu ise tam tersine döndü. Sıfır araba şu an için çok revaçta, eski araba ise değerini kaybetmeye başladı" dedi.
13.02.2024 Ekonomi
Sultangazi'de kalaşnikoflu çatışma; sokaktan geçen 15 yaşındaki Büşra ağır yaralandı
Sultangazi'de kalaşnikoflu çatışma; sokaktan geçen 15 yaşındaki Büşra ağır yaralandı Sultangazi'de otomobille seyir halindeki 2 grup uzun namlulu silahlarla çatıştı. Çatışmada 2 kişi yaralanırken caddedeki evler, araçlar ve iş yerlerine de kurşun isabet etti. Çatışma sırasında sokaktan geçen 15 yaşındaki Büşra P. ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
30.12.2023 Gündem
Depremden etkilenen işletmelere can suyu! '10 günde binin üzerinde talebi onayladık'
Depremden etkilenen işletmelere can suyu! '10 günde binin üzerinde talebi onayladık' KOSGEB Başkanı A. Serdar İbrahimcioğlu, deprem bölgesindeki saha ziyaretlerine devam ediyor. Geçen hafta Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’da KOBİ’lerle buluşarak Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Projesi’ni tanıtan KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu, Adana, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep’te de sanayi ve ticaret odalarında projenin ayrıntılarını anlattı.
12.11.2023 Ekonomi
6 ay sonra yürek yakan telefon! 'Size ne diyeceğimizi bilmiyoruz' deyip haberi verdi
6 ay sonra yürek yakan telefon! 'Size ne diyeceğimizi bilmiyoruz' deyip haberi verdi Hatay'ın Antakya ilçesinde yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği, 250 daireden oluşan Rönesans Rezidans'ta yaşayan öğretmen Biray Beşerikli (35) ile kızı Nazende Dila Açıkgöz’den (6) deprem gününden sonra haber alınamadı. 17 gün boyunca enkaz başında bekleyen ve kızı ile torununun bulunması için DNA testi veren Mehmet Beşerikli (63), depremden 180 gün sonra DNA eşleşmesi ile hayatını kaybeden kızı ve torununun mezar yerini öğrendi. Aldığı telefonun ardından heyecanlandığını belirten Beşerikli, "O an için dünyanın en mutlu insanıydım. Hem buruk sevinç hem üzüntü var. Hepsini bir arada yaşıyorum” dedi.
10.08.2023 Yaşam
Hadise gecelerde görüntülendi! 'Arkadaşlarımla vakit geçirdim'
Hadise gecelerde görüntülendi! 'Arkadaşlarımla vakit geçirdim' Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise, geçtiğimiz gece Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel şarkıcı, gazetecilere selam vermeyi de ihmal etmedi.
3.08.2023 Magazin
Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı
Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı Malatya'nın Akçadağ ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada sürücü Hasan Dertli (22) ile yanındaki Hacer Açıkgöz (21) hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
1.08.2023 Gündem
Hobi olarak başladı, şimdi talebe yetişemiyor! 10 ton üretiyor, kilosunu 80 liradan satıyor
Hobi olarak başladı, şimdi talebe yetişemiyor! 10 ton üretiyor, kilosunu 80 liradan satıyor Yozgat’ta 3 yıl önce 300 kök ile hobi olarak ekimine başladığı böğürtlenden yüksek verim elde eden Atilla Açıkgöz, bu yıl kök sayısını 2 bin 500’e çıkardı. 4 dönüm alanda 10 ton böğürtlen üreten Açıkgöz, şimdi taleplere yetişemiyor, ürünler bahçeden çıkmadan tükeniyor.
16.07.2023 Yaşam
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Sahte kurban skandalında yeni gelişme! İfadeleri ortaya çıktı
Sahte kurban skandalında yeni gelişme! İfadeleri ortaya çıktı Bursa'da kurban kesmek için 1800 kişiden, ortalama 7 bin 100 liradan vekalet alan et restoranı işleten Ali Açıkgöz (56) ile oğlu Enes Açıkgöz (31), vekalet aldıkları kişilere dini usullere uygun kesilmeyip, bozuk et verdikleri iddiasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Daha önce 111 olan şikayetçi sayısı ise 235'e çıkarken, mağdurların zararının yaklaşık 1 milyon 700 bin TL olduğu belirtildi. Tutuklanan baba ile oğlunun ifadelerinde vekalet aldıkları kişilere kurban etlerini dağıttıklarını, bin kişiden daha talep gelince bir şarküteriden 22'şer kiloluk paketler halinde et istediklerini ve kimseyi dolandırmadıklarını söyledikleri öğrenildi.
3.07.2023 Yaşam
Hadise’nin güneşlendiği kabananın perdelerini örttü! Plajda önlem
Hadise’nin güneşlendiği kabananın perdelerini örttü! Plajda önlem Bir derginin daveti için soluğu Bodrum’da alan Hadise Açıkgöz, otelin kabanasında güneşlendi. Denize girmeyen şarkıcının hotelin beach’inden ayrıldığı sırada elini beline atan erkek arkadaşının bu hali objektiflere yansıdı.
24.06.2023 Magazin
Çilem Büşra Yılmaz'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme! Serkan Öztürk hakkında karar verildi
Çilem Büşra Yılmaz'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme! Serkan Öztürk hakkında karar verildi Ataşehir'de Çilem Büşra Yılmaz, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın intihar ettiği değerlendirilirken olaydan 3 gün önce şikayetçi olduğu erkek arkadaşı Serkan Öztürk, 'Bir başkasını intihara yönlendirme ve yardım etme' suçundan gözaltına alındı. Olayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.
8.06.2023 Yaşam
Genç kadın evinde ölü bulundu! 3 gün önce erkek arkadaşından şikayetçi olmuş
Genç kadın evinde ölü bulundu! 3 gün önce erkek arkadaşından şikayetçi olmuş Ataşehir’de 32 yaşındaki Çilem Büşra Yılmaz, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın 3 gün önce erkek arkadaşı Serkan Ö. tarafından darbedildiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu öğrenildi. Yılmaz'ın kesin ölüm nedeni, otopsi raporuyla ortaya çıkacak.
6.06.2023 Yaşam
Hadise hastanelik oldu! 'Doktorum müdahale etti'
Hadise hastanelik oldu! 'Doktorum müdahale etti' Adının aşk dedikodularına karıştığı rapçi Murda ile çıkardığı 'Sen Dönene Kadar' şarkısıyla adından sıkça söz ettiren ve son günlerde yoğun konser maratonuyla dikkatleri üzerine çeken popçu Hadise Açıkgöz, iş temposuna dayanamayıp hastanelik oldu.
26.05.2023 Magazin
Hadise şikayetçi oldu! Sunucular hakkında hapis istemi
Hadise şikayetçi oldu! Sunucular hakkında hapis istemi Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz'ün şikayeti üzerine Reza Zarrab ile arasında ilişki olduğu iddiaları doğrultusunda kasıtlı ve tahammül sınırlarını aşan şekilde ifadeler kullandıkları iddiasıyla magazin programı yorumcuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında "Hakaret" suçundan 3 aydan 4 yıl 8 aya kadar değişen hapis istemiyle ayrı ayrı iddianame düzenlendi.
26.04.2023 Magazin
Otomobil alacaklar dikkat! Bayilerden fahiş fiyat oyunu
Otomobil alacaklar dikkat! Bayilerden fahiş fiyat oyunu Son zamanlarda otomobil piyasasında hareketli günler yaşanırken, galericiler ise bayilerin sıfır araç satışına ilişkin uyarılarda bulunuyor. Bayilerin internet satış fiyatına göre fiyat belirlediğini söyleyen oto galerici Murat Açıkgöz, "Bayi şu anda liste fiyatına göre değil de, sarı sayfalara göre, internet rakamına göre araç satıyor. Yani 1 milyonluk bir araç var ama internette bu araç 1 milyon 200 bin liraya binici bulabiliyor. Bayi de bu aracı 1 milyon 180 bin liraya ya da 1 milyon 170 bin liraya satıyor. Bu sene bayiler para kazanıyor" dedi.
24.04.2023 Ekonomi
Depremzede çiftin en acı bayramı! ‘Hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz’
Depremzede çiftin en acı bayramı! ‘Hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz’ Hatay'ın Antakya ilçesinde, 250 daireden oluşan Rönesans Rezidans'ta yaşayan öğretmen Biray Beşerikli (35) ile kızı Nazende Dila Açıkgöz’den (6) deprem gününden beri haber alınamıyor. 17 gün enkaz başında bekledikten sonra, eşi Nuray Beşerikli ile 1050 kilometre uzaklıktaki Bursa'ya yerleşen emekli öğretmen Mehmet Beşerikli (62), "Deprem sonrası torunum Nazende'den geriye, geçtiğimiz ağustos ayında doğum gününde site arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğraf anı olarak kaldı. O fotoğrafta bulunan Nazende’m kayıp. İki arkadaşı öldü. Diğerinin ise ne olduğunu bilmiyorum. Nazende'nin hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz" dedi.
21.04.2023 Yaşam
Mehmet Dinçerler mekan çıkışı gazetecilere tepki gösterdi
Mehmet Dinçerler mekan çıkışı gazetecilere tepki gösterdi Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz ile sürpriz evliliği sadece beş ay süren iş insanı Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekandan çıkarken kameralara yansıdı. Yanında arkadaşları ve kardeşi Tuğba Dinçerler de bulunan ünlü isim, görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi.
8.04.2023 Magazin
YÖK Üyesi Prof. Dr. Açıkgöz: Depremde 1605 öğrencimiz hayatını kaybetti
YÖK Üyesi Prof. Dr. Açıkgöz: Depremde 1605 öğrencimiz hayatını kaybetti Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Ömer Açıkgöz, "Depremde 1605 öğrencimiz vefat etmiştir. Bunlardan 121’i uluslararası öğrencidir. 135'i uluslararası öğrenci olmak üzere toplam 1609 öğrencimizin de hastanelerde tedavisi devam etmektedir. 56 bin 987 öğrencimiz de bu süreçte bulundukları illerden farklı illere tahliye edilmiştir" dedi.
5.04.2023 Gündem
İskenderun’da deniz taştı, caddeler göle döndü
İskenderun’da deniz taştı, caddeler göle döndü Hatay’ın İskenderun ilçesinde deniz suyu taştı. Kentte meydana gelen depremin ardından dikkat çeken deniz taşmasının lodos kaynaklı olduğu belirtildi.
5.03.2023 Gündem
Estetiği kabusla biten kadın gerçeği öğrenince dehşete düştü! Eski eşin sahte doktor tuzağı böyle ortaya çıktı
Estetiği kabusla biten kadın gerçeği öğrenince dehşete düştü! Eski eşin sahte doktor tuzağı böyle ortaya çıktı İstanbul’da yaşanan sahte estetisyen olayının her detayı skandallarla dolu. Göğüs estetiği yaptırmak isteyen İranlı Neda Farzadıfar’ın başına gelmeyen kalmadı. Sağlığından olan kadının, anlattıkları bu kadar da olmaz dedirtti. Operasyonu gerçekleştiren doktor ile ilgili ortaya çıkanlar ise skandalı bambaşka bir boyuta taşıdı. Hayatını kabusa çeviren olaydan sonra ilgili kurum hakkında suç duyurusunda bulunan Farzadıfar’ın söylediğine göre ise eski eşi kendisini resmen dolandırdı. İşte içerisinde eş tarafından dolandırılma, sahte doktor ve merdiven altı sağlık kurumu olan haberin ilginç detayları...
24.12.2022 Yaşam
Hadise'ye 24 yıl sonra ikinci şok! Anne ve babası yine boşandı
Hadise'ye 24 yıl sonra ikinci şok! Anne ve babası yine boşandı Ünlü şarkıcı Hadise'nin Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliği olaylı bitmişti. Boşanmanın yankıları hala sürerken bu defa şarkıcı Hadise'nin anne ve babasından haber geldi. Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz ile babası Hasan Açıkgöz mahkemenin yolunu tuttu. İşte detaylar...
24.12.2022 Magazin
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Açıkgöz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açıkgöz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.