Acemi Cadı

Acemi Cadı

Son dakika acemi cadı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan acemi cadı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını acemi cadı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acemi Cadı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acemi cadı gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 acemi cadı haberi bulunmuştur. Tüm acemi cadı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Boluğur çocukluk fotoğraflarını paylaştı
Merve Boluğur çocukluk fotoğraflarını paylaştı Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, 'Anneler Günü'nü çocukluk kareleriyle kutladı. Ünlü oyuncunun paylaşımına takipçilerinden ''Hiç değişmemişsin'' yorumları geldi.
14.05.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi!
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi! Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, terliğe benzeyen ilginç ayakkabı tercihiyle görenleri şaşırttı.
9.05.2023 Magazin
Acemi Cadı'nın Rüya'sı İrem Erkaya'nın değişimi şaşırttı!
Acemi Cadı'nın Rüya'sı İrem Erkaya'nın değişimi şaşırttı! Acemi Cadı dizisinde Merve Boluğur'un en yakın arkadaşı Rüya karakterini canlandıran İrem Erkaya'nın yıllar içindeki değişimi şaşırttı. Son hali ile kendine hayran bırakan ünlü ismi görenler tanımakta güçlük çekti.
5.03.2023 Magazin
Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim'
Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim' 'Acemi Cadı', 'Küçük Sırlar' ve 'Kuzey Güney' gibi pek çok dizide rol alan Merve Boluğur, oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa yönelmişti. Geçtiğimiz haftalarda da DJ Mert Aydın ile dünyaevine giren Boluğur, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Üç soru alacağını ifade eden ünlü isim, 'Eşinizle ortak bir müzik çalışması var mı?' diye merak eden takipçisine cevap verdi.
20.10.2022 Magazin
Sihirli Annem dizisi senaristi Gamze Özer kimdir? Ünlü senaristten acı haber!
Sihirli Annem dizisi senaristi Gamze Özer kimdir? Ünlü senaristten acı haber! Başarılı dizilerin senaristi Gamze Özer’den acı haber! Sihirli Annem, Acemi Cadı, Dila Hanım, Hanımın Çiftliği gibi dizilerin başarılı senaristi Gamze Özer hayatını kaybetti. Gamze Özer'in genç yaştaki vefatı sevenlerini üzdü. Gamze Özer’in vefat haberini Armağan Çağlayan duyurdu. Peki, Gamze Özer kimdir? Gamze Özer kaç yaşında ve nereli? Gamze Özer’in hastalığı ne? İşte Gamze Özer’in hayatı…
25.06.2022 Ünlüler Dünyası
Senarist Gamze Özer hayatını kaybetti! Acı haberi Armağan Çağlayan duyurdu
Senarist Gamze Özer hayatını kaybetti! Acı haberi Armağan Çağlayan duyurdu Senarist Gamze Özer'den kahreden haber! Sihirli Annem, Acemi Cadı, Dila Hanım, Hanımın Çiftliği gibi dizilerin başarılı senaristi Gamze Özer hayatını kaybetti. Gamze Özer'in genç yaştaki vefatı sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Özer'in acı haberini Armağan Çağlayan, sosyal medyadan duyurdu.
25.06.2022 Magazin
Acemi Cadı'nın Tuğçe'si Billur Yazgan'a geçen yıllar yaramış! "İnsan hiç mi değişmez"
Acemi Cadı'nın Tuğçe'si Billur Yazgan'a geçen yıllar yaramış! "İnsan hiç mi değişmez" 2005 yılında Kanal D'nin sevilen dizileri arasına giren 'Acemi Cadı'da Tuğçe karakterine hayat veren Billur Yazgan, aradan geçen 16 yıla rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmedi. Yazgan, evlendikten sonra setlerden uzak bir yaşam sürdürmeyi tercih etse de sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.
14.06.2022 Magazin
Merve Boluğur’dan cesur paylaşım! Aynanın karşısına geçip...
Merve Boluğur’dan cesur paylaşım! Aynanın karşısına geçip... Acemi Cadı dizisi ile tanınan ve Küçük Sırlar, Kuzey Güney gibi yapımlarda da rol almış olan ünlü oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. 2015'te Murat Dalkılıç ile evlenen Boluğur, 2017'de ünlü şarkıcıyla yollarını ayırmıştı. Boluğur'dan bu defa çok konuşulacak sütyenli bir paylaşım geldi.
2.05.2022 Magazin
Merve Boluğur sütyensiz pozları ve açıklamalarıyla olay oldu!
Merve Boluğur sütyensiz pozları ve açıklamalarıyla olay oldu! Ekranlara uzun süredir ara veren Merve Boluğur son dönemde yaptığı paylaşımlarla konuşuluyor. Özellikle sütyensiz pozları ve açıklamalarıyla dikkat çeken oyuncu son olarak +18 uyarısıyla paylaştı.
27.03.2022 Magazin
Acemi Cadı'nın şirin Rüya'sı İrem Erkaya son haliyle şaşkına çevirdi!
Acemi Cadı'nın şirin Rüya'sı İrem Erkaya son haliyle şaşkına çevirdi! 2005 yılında Kanal D ekranlarına damga vuran Acemi Cadı dizisinin 'Rüya'sı İrem Erkaya, bu rolüyle hafızalara kazındı. Sempatik oyuncu İrem Erkaya'nın son halini gören inanamadı.
25.11.2021 Magazin
Merve Boluğur'dan göğüs estetiği açıklaması!
Merve Boluğur'dan göğüs estetiği açıklaması! 'Acemi Cadı' dizisiyle küçük yaşlarda dizi setleriyle tanışan, dört yıldır ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, son dönemde sadelikten yana. Güzellik takıntısının dayatmadan ibaret olduğunu savunan ünlü oyuncu, bu konuda kendisini de eleştirdi.
6.11.2021 Magazin
Sami Saydan kimdir, kaç yaşında, nereli? Sami Saydan’ın hayatına dair merak edilenler…
Sami Saydan kimdir, kaç yaşında, nereli? Sami Saydan’ın hayatına dair merak edilenler… Sami Saydan oğlu Tuna Saydan hayatını kaybetti. Tuba Büyüküstün, 2008-2010 yılları arasında beraberlik yaşadığı Sami Saydan’ın oğlu Tuna Saydan’ın vefatıyla sarsıldı. Söz konusu gelişmenin ardından Sami Sayfan hakkında merak edilenler arttı. Peki, Sami Saydan kimdir?
25.10.2021 Gündem
Merve Boluğur'dan duş pozu!
Merve Boluğur'dan duş pozu! Paylaşımlarıyla sosyal medyada çok konuşulan Merve Boluğur,tatil pozlarıyla dikkat çekti.
18.07.2021 Magazin
Aslı İşler kimdir?
Aslı İşler kimdir? Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun evliliklerindeki krizin sebebi olarak gösterilen oyuncu Aslı İşler, Beren Saat’in evine dönmesiyle tekrar gündeme geldi. 1993 yılında doğan Aslı İşler kimdir? Hangi dizilerde oynadı.
4.10.2019 Magazin
Nergis Kumbasar kimdir?
Nergis Kumbasar kimdir? Güzel ve başarılı oyuncu Nergis Kumbasar gündemde sıkça konuşuluyor. Eski eşi Mehmet Ali Erbil ile ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Nergis Kumbasar'ın hayatı hakkındaki bilgiler de merak ediliyor.
22.11.2018 Gündem
Billur Yazgan setlere dönüyor
Billur Yazgan setlere dönüyor Acemi Cadı, Papatyam, Yabancı Damat, Şöhret gibi dizilerde rol alan Billur Yazgan, uzun bir aradan sonra setlere dönüyor.
31.10.2018 Magazin
Feyza Civelek kimdir?
Feyza Civelek kimdir? Feyza Civelek hakkında birçok bilgi merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Birçok dizide rol alan güzel ve başarılı oyuncu Feyza Civelek hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
11.09.2018 Gündem
Ercan Yazgan, oyuncu kızına küs gitti!
Ercan Yazgan, oyuncu kızına küs gitti! Organ yetmezliğinden 71 yaşında hayata gözlerini yuman usta oyuncu Ercan Yazgan, kendisini babalıktan reddeden kızı Billur Yazgan'a küs gitti.
9.03.2018 Magazin
Billur Yazgan kimdir?
Billur Yazgan kimdir? Billur Yazgan kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla araştırılıyor. Daha önceleri oyunculuk yapan Billur Yazgan güzelliği ile dikkat çeken isimlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. İşte Billur Yazgan hakkında merak edilenler...
9.03.2018 Gündem
Hazal Kaya kimdir?
Hazal Kaya kimdir? Hazal Kaya kimdir? Ekranların sevilen yüzlerinden güzel oyuncu Hazal Kaya Ali Atay ile ilk kez yan yana görüldü. Peki Hazal Kaya kimdir? Detaylar haberimizde...
18.04.2016 Magazin
Merve Boluğur kimdir?
Merve Boluğur kimdir? Herkesin ilgi ile severek izlediği oyuncu Merve Boluğur kimdir? Son günlerde adı şarkıcı mı olacak haberleri ile geçen Merve Boluğur hakkında detaylı bilgiler haberimizde yer almaktadır. Hatırlarsanız şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlenmişti. İşte Merve Boluğur hakkında tüm bilgiler.
5.04.2016 Magazin
Asla Vazgeçmem 44. bölüm fragmanında duygusal anlar! İzle
Asla Vazgeçmem 44. bölüm fragmanında duygusal anlar! İzle Show Tv ekranlarının Perşembe akşamları yayınlanan ve ilgiyle izlenen dizisi Asla Vazgeçmem 44. yeni bölüm ile bu akşam izleyici ile buluşacak. Son bölümde nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Asla Vazgeçmem'in yeni bölümünde neler olacağı merak konusu. İşte detaylar...
31.03.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Acemi Cadı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acemi cadı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.