Billur Yazgan

Billur Yazgan

Son dakika billur yazgan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan billur yazgan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını billur yazgan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Billur Yazgan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan billur yazgan gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 billur yazgan haberi bulunmuştur. Tüm billur yazgan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acemi Cadı'nın Tuğçe'si Billur Yazgan'a geçen yıllar yaramış! "İnsan hiç mi değişmez"
Acemi Cadı'nın Tuğçe'si Billur Yazgan'a geçen yıllar yaramış! "İnsan hiç mi değişmez" 2005 yılında Kanal D'nin sevilen dizileri arasına giren 'Acemi Cadı'da Tuğçe karakterine hayat veren Billur Yazgan, aradan geçen 16 yıla rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmedi. Yazgan, evlendikten sonra setlerden uzak bir yaşam sürdürmeyi tercih etse de sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.
14.06.2022 Magazin
Billur Yazgan setlere dönüyor
Billur Yazgan setlere dönüyor Acemi Cadı, Papatyam, Yabancı Damat, Şöhret gibi dizilerde rol alan Billur Yazgan, uzun bir aradan sonra setlere dönüyor.
31.10.2018 Magazin
Billur Yazgan'dan açıklama!
Billur Yazgan'dan açıklama! Bugün hayatını kaybeden usta sanatçı Ercan Yazgan'ın kızı olduğu iddia edilen oyuncu Billur Yazgan'dan açıklama
9.03.2018 Magazin
Ercan Yazgan, oyuncu kızına küs gitti!
Ercan Yazgan, oyuncu kızına küs gitti! Organ yetmezliğinden 71 yaşında hayata gözlerini yuman usta oyuncu Ercan Yazgan, kendisini babalıktan reddeden kızı Billur Yazgan'a küs gitti.
9.03.2018 Magazin
Billur Yazgan kimdir?
Billur Yazgan kimdir? Billur Yazgan kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla araştırılıyor. Daha önceleri oyunculuk yapan Billur Yazgan güzelliği ile dikkat çeken isimlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. İşte Billur Yazgan hakkında merak edilenler...
9.03.2018 Gündem
Ercan Yazgan kimdir?
Ercan Yazgan kimdir? Ercan Yazgan kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Bizimkiler dizisinin Kapıcı Cafer tiplemesiyle gönüllere taht kuran Ercan Yazgan hayatını kaybetti. İşte Ercan Yazgan'ın hayatına dair tüm bilgiler...
9.03.2018 Gündem
Yüzgöz olmuş bir aile değiliz!
Yüzgöz olmuş bir aile değiliz! Uzun zamandır ortalıklarda görünmeyen Ferdi Tayfur, yeni dizisi Memur Muzaffer için kamera karşısına geçti
8.05.2008 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Billur Yazgan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki billur yazgan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.