Gazete Vatan Logo
Magazin Yüzgöz olmuş bir aile değiliz!

Yüzgöz olmuş bir aile değiliz!

Uzun zamandır ortalıklarda görünmeyen Ferdi Tayfur, yeni dizisi Memur Muzaffer için kamera karşısına geçti

Yapımcılığını Kuzey Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı, senaryosunu Özgür Evren Heptürk'ün yazdığı dizide Ferdi Tayfur'a Funda Postacı, Sevil Üstekin, Yeliz Tozan, Billur Yazgan, Dilşad Bozyiğit, Ufuk Karali, Aykut Oray, Sema Aras, Hsana Önürdeş, Kubilay Pembeklioğlu gibi isimler eşlik ediyor. Dizide biri evli olan dört çocuğu, karısı, ve kayınvalidesi ile İstanbul7da yaşam savaşı veren bir icra memurunu canlandıran Tayfur'un dizisi Fox ekranlarında yayınlanacak.

Allaha şükür mutluyum
30 yıllık imam nikahlı hayat arkadaşı Necla Nazır ile yaklaşık 6 ay önce ayrılan Ferdi Tayfur, "Necla hanımla durumumuz iyi. Öyle kırıcı bir durum sözkonusu değil. Birbirimize saygımız, sevgimiz var. Ayrı evlerde yaşıyoruz. Bu durum böyle devam edecek. Hayatımızın bir parçası da zorluklar. Sonuçta herşey insanlar için. Hiç kimse kalkıp da büyük konuşmasın. İnsan olduğumuz müddetçe doğup, yaşayıp ölüyoruz. O yaşam içinde bir takım şeyler oluyor. Mutluyum şu an allaha şükür" diye konuştu.

Yüzgöz olmuş bir aile değiliz
Kızı Tuğçe ile aralarında sorun olmadığını ve görüştüklerini belirten Tayfur, "Ben ilişkime çocuklarımı karıştırmıyorum, onları karıştırmayın. onların kendilerine göre okulları var, oraya gidiyorlar. Ben sevmiyorum. Ben ve annesi bu işin içindeyiz. Çocukların okumaları lazım. Tuğçe anneci. Herkes annesini sever. Ah keşke benim annemde ölmemiş olsaydı. Tuğçe ile aram çok iyi. Görüşüyoruz. Daha dün beraberdik. Necla hanımla ayrılığımız yüzünden bir sorun yaşamıyoruz. Bir defa biz hiçbir şekilde birbirimizi kırmadık ki... Yüzgöz olmuş bir aile değiliz. Gayet ölçülüyüz. Saygılıyız, birbirimize" dedi.

Barışma için birşey diyemem, ilişkimiz rolantide
Artık kendini işine veren Tayfur, sanat camiasında bu ayrılığa inanmayanlara ve yeniden barışır" diyenlere cevap olarak, "İnanmasın. Ama barışma hususunda şu an birşey söyleyemem. İlişkimiz rolantide" diye konuştu.

Tayfur'un Sümerbank pijaması ise dikkat çekti.



Haberin Devamı