Gazete Vatan Logo
Magazin Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim'

Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim'

'Acemi Cadı', 'Küçük Sırlar' ve 'Kuzey Güney' gibi pek çok dizide rol alan Merve Boluğur, oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa yönelmişti. Geçtiğimiz haftalarda da DJ Mert Aydın ile dünyaevine giren Boluğur, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Üç soru alacağını ifade eden ünlü isim, 'Eşinizle ortak bir müzik çalışması var mı?' diye merak eden takipçisine cevap verdi.

Merve Boluğur takipçilerinin sorularını yanıtladı! 'Bir şarkı daha seslendireceğim'

Sürpriz bir kararla müziğe yöneldiğini açıklayan ve geçtiğimiz haziran ayında 'Şşşşşşttttt' adlı şarkısını çıkaran Boluğur, yaz sonu Yıldız Tilbe'nin sahnesine konuk olmuştu. Yeni şarkısını ilk kez canlı okuyan Boluğur'un performansı dikkat çekmişti.

Ünlü isim, "Haydi canlanın, biraz ayağa kalkın!" diye bağırmış ama yine de seyirciden istediği hareketliliği alamamıştı. Boluğur'un o anları sosyal medyada gündem olmuştu.

"O YORUMLARI YAZANLARA PSİKİYATR YETMEZ"

Merve Boluğur, kendisine gelen eleştirilerden sonra Instagram hesabından açıklama yapmıştı:

Ülkemin dedikoducu haset boş kafalılarına yazıyorum ilk ve son kez... Her zaman özgür kafalı hayallerimin peşinden koşan bir kadın oldum... Yapmak istediklerimi yaptım, yapmak istemediklerimi yapmadım. El alem ne der diye yaşamadım. Kendi dünyanızdaki problemlerinizi mutsuzluklarınızı başka tarafa kusun... Ne kimsenin pohpohlamasına ne eleştirmesine ihtiyacım var. Çünkü bir kere geldim bu hayata kendi yolumda yaşayacağım. O yorumları yazanlara psikiyatr yetmez, hadi kolay gelsin.

Haberin Devamı

NİŞANTAŞI'NDA SAHNE ALDI

Tüm bunların ardından Nişantaşı'ndaki bir mekanda ilk kez sahne alan ve dinleyicileriyle bir araya gelen Boluğur, DJ'in çaldığı Tarkan başta olmak üzere birçok sanatçının şarkısına 'playback' yaparak eşlik etmişti.

EVLENDİ

Kariyer değişikliği sonrası yeni bir aşka da yelken açan Merve Boluğur, sevgilisi DJ Mert Aydın ile 2 Ekim Pazar akşamı nikâh masasına oturmuştu. Çiftin düğünü Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşmişti.

Nikâha saatler kala soyadını güncelleyen ve Mert Aydın'ın soyadını Instagram profiline ekleyen ünlü isim, düğün sonrası da eşiyle fotoğrafını paylaşıp; "Tapulu kocam" notunu düşmüştü.

KIBRIS'TA ÖN BALAYI

Düğün sonrası tatil için Kıbrıs'a giden Boluğur ve Aydın, Ceceli’yi dinlemeye gittikleri mekanda muhabirlerle sohbet etmişti. Oyunculukla alakalı konuşan Boluğur, "Bir iki görüşme yaptım, iyi bir rol olursa değerlendirebilirim bu sefer. Değişik, iddialı bir şey olur” ifadelerini kullanmıştı. "Bu zamana kadar hep dişli işlerde oynadım" diyen Merve Boluğur, "Yine öyle bir iş olursa olur” demişti.

Haberin Devamı

"EŞİMLE ORTAK KARARLAR ALIYORUZ"

Albüm çalışması sorulan oyuncu, "O benim hobisel olarak yaptığım bir şeydi. Yaptım, memnunum. Bir daha yapar mıyım bilmiyorum. Eşimle ortak kararlar alıyoruz” diye cevaplamıştı.

BİR ŞARKI DAHA SESLENDİRECEK

Şimdilerde evliliğin tadını çıkaran ünlü çiftten Merve Boluğur, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Üç soru alacağını ifade eden ünlü isim, 'Eşinizle ortak bir müzik çalışması var mı?' diye merak eden takipçisine cevap verdi. 35 yaşındaki ünlü isim, "Bir şarkı daha seslendireceğim" dedi.