Gazete Vatan Logo
Magazin Aslı İşler kimdir?

Aslı İşler kimdir?

Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun evliliklerindeki krizin sebebi olarak gösterilen oyuncu Aslı İşler, Beren Saat’in evine dönmesiyle tekrar gündeme geldi. 1993 yılında doğan Aslı İşler kimdir? Hangi dizilerde oynadı.

Aslı İşler kimdir?

Gündeme Kenan Doğulu ile aşk yaşadığı iddialarıyla gelen Aslı İşler, Beren ve Kenan’ın barışmasıyla tekrar konuşulmaya başladı. Birçok kişi Aslı İşler kimdir? Diye araştırıyor.

1993 yılında dünyaya gelen Aslı İşler, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi aldıktan sonra Haliç Üniversite’si Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünden mezun oldu. Bir İstanbul Masalı, Acemi Cadı ve Beren Saat’in de başrollerinde yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerin kadrosunda da yer alan oyuncu İşler’in ismi, önce Murat Boz ile aşk dedikodularıyla duyuldu, ardından Kenan Doğulu ile yakınlaştığı iddia edildi.

Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun evliliklerinde kriz yarattığı iddia edilen Aslı İşler, sosyal medyadan iddiaları yalanlamıştı. Instagram hesabından "Bugün adımı ve fotoğraflarımı kullanarak gerçeklik payı olmayan, 'iddia edildi' denilerek çıkan haberler asılsızdır" açıklamasında bulundu.

DİZİ VE FİLMLERİ

  • Muhteşem Yüzyıl: Kösem-2016
  • Acemi Cadı: 2006
  • Kampüsistan (Konuk Oyuncu)-2003
  • Bir İstanbul Masalı - 2003