Abonelik

Abonelik

Son dakika abonelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abonelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abonelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abonelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abonelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 856 abonelik haberi bulunmuştur. Tüm abonelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek İnternet fiyatlarına son aylarda yüzde 50'leri aşan zam geldi. Aydın'da internet abonesi olan bir tüketici vergileri bahane ederek fiyat yükselten şirketle anlaşmazlık yaşadı. Soluğu mahkemede alan tüketiciye mahkemeden emsal bir karar çıktı. İşte mahkemenin internet fiyatlarıyla ilgili verdiği emsal karar...
5.04.2024 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar! Artık abonelerden alınmayacak
Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar! Artık abonelerden alınmayacak Elektrik fiyatlarıyla ilgili yeni karar verildi. Elektrik faturası desteği alan vatandaşların abonelik sürecinde güvence bedeli alınmayacak.
21.03.2024 Ekonomi
Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracısının elektriğini kestirdi! Kabusu yaşattı
Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracısının elektriğini kestirdi! Kabusu yaşattı Ankara'da, ev sahibi Mehmet D., yüzde 100'lük kira artışını kabul etmediği için kiracısı emekli Adem Aktaş'ın (65) oturduğu dairenin elektriğini kestirdi. Mum ışığında yaşayan kiracı Aktaş, evden çıkmayacağını, mahkemeye başvuracağını söyledi.
7.03.2024 Ekonomi
Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi? Twitch abonelik ücreti 2024 ne kadar oldu? İşte yeni Twitch abonelik fiyatları
Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi? Twitch abonelik ücreti 2024 ne kadar oldu? İşte yeni Twitch abonelik fiyatları Türkiye Twitch abonelik ücreti ne kadar? Twitch abonelik fiyatları zam haberleri bir anda en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. Ülkemizde 9,90 TL olan Twitch abonelik ücreti güncellendi. Peki, Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi?
21.02.2024 Yaşam
Apple'a  500 milyon euroluk Spotify cezası!
Apple'a 500 milyon euroluk Spotify cezası! Müzik uygulaması Spotify'in başvurusu üzerine Avrupa Birliği, Apple'a rekabet kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 500 milyon euro ceza verdi.
19.02.2024 Ekonomi
Tüketici hakem heyetleri, 3,9 milyar liralık uyuşmazlığı karara bağladı
Tüketici hakem heyetleri, 3,9 milyar liralık uyuşmazlığı karara bağladı Ticaret Bakanlığı, tüketici hakem heyetlerinin geçen yıl değeri yaklaşık 3,9 milyar lirayı bulan 707 bin 814 uyuşmazlığı karara bağladığını duyurdu.
12.01.2024 Ekonomi
Uzman isimden dijital telif açıklaması: Yasa hayata geçirilirse Türk medyasının pozitif bir dönüşüme sahne olacağı açıktır
Uzman isimden dijital telif açıklaması: Yasa hayata geçirilirse Türk medyasının pozitif bir dönüşüme sahne olacağı açıktır Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesinin ardından benzer bir sistemin Türkiye'de de uygulanması gerekliliği yeniden gündeme geldi. Peki Kanada’da varılan anlaşmanın bir benzerinin Türkiye'de de hayata geçmesinin etkileri ne olur? Dijital iletişim araştırmacısı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, olası senaryoları hurriyet.com.tr için değerlendirdi.
7.12.2023 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan dijital platformlara para cezası
Ticaret Bakanlığı'ndan dijital platformlara para cezası Tüketicilere mağduriyet yaşatan dijital abonelik platformlara şikayetler üzerine incelemeler başlatılırken konuyla ilgili Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.
17.11.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı açıkladı: 166 milyon lira ceza uygulandı
Ticaret Bakanlığı açıkladı: 166 milyon lira ceza uygulandı Ticaret Bakanlığı "Tüketicilere mağduriyet yaşatanlara 166 milyon TL ceza uygulandı" açıklamasını yaptı.
17.11.2023 Ekonomi
Bir dönemin gözde mankeniydi, pozlarını satıyor!
Bir dönemin gözde mankeniydi, pozlarını satıyor! Döneminin en ünlü mankeni Carol Alt, 62 yaşından sonra bir internet sitesinde erotik pozlarını satışa çıkarmaya karar verdiğini açıkladı. 80'li yılların ünlü süpermodeli, yetişkinlere yönelik içerikle bilinen abonelik tabanlı sosyal medya platformuna katıldığını söyledi.
14.11.2023 Magazin
Hande Erçel'in sosyal medyadaki özel paylaşımları artık ücretli!
Hande Erçel'in sosyal medyadaki özel paylaşımları artık ücretli! Hande Erçel oyunculuğu ve aşk hayatıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Instagram hesabında 31 milyon takipçisi bulunan Erçel abonelere özel paylaşımlar yapmaya başlıyor. Erçel’in abonelik ücreti bakın ne kadar
27.10.2023 Magazin
Exxen üyelik iptali nasıl olur? Exxen üyelik iptali para iadesi oluyor mu, Exxen 14 gün ücretsiz üyelik iptal edilir mi?
Exxen üyelik iptali nasıl olur? Exxen üyelik iptali para iadesi oluyor mu, Exxen 14 gün ücretsiz üyelik iptal edilir mi? Exxen Spor paketi tercih edenler, Exxen üyelik iptalinin nasıl yapıldığını sorguluyor. Exxen üyelik iptali telefon üzerinden yapılmıyor. Exxen abonelik iptal etmek bilgisayar gerekir. Peki, Exxen üyelik iptali nasıl olur? Exxen üyelik iptali para iadesi oluyor mu, Exxen 14 gün ücretsiz üyelik iptal edilir mi?
24.10.2023 Televizyon
Instagram ve Facebook artık reklamsız! Ücretler açıklandı
Instagram ve Facebook artık reklamsız! Ücretler açıklandı Meta Platforms META.O, Avrupalı ​​kullanıcılar için Instagram veya Facebook'a reklamsız aboneliklerden ayda 10 euro talep edecek. Mobilden yapılan ödemelerde 13 euro alınacak. Her bir ek hesap için ise 6 euro alınması planlanıyor.
3.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor İstanbul ve Ankara’da meydana gelen doğal gaz patlamalarının ardından aboneleri uyaran uzmanlar, çürük sarımsağa benzer kokunun alınması halinde Alo 187 doğal gaz hattına haber verilmesini, ortamın hemen havalandırılmasını istiyor.
30.09.2023 Ekonomi
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir apartmanda meydana gelen doğal gaz kaynaklı patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.
29.09.2023 Gündem
Kasalarca domatesi çöpe döktüler! Sosyal medyada gündem oldu, O market için harekete geçildi
Kasalarca domatesi çöpe döktüler! Sosyal medyada gündem oldu, O market için harekete geçildi Sosyal medyada domateslerin kasa kasa çöpe atıldığı görüntüler bir andan gündem oldu. İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü, domateslerin çöpe döküldüğüne dair sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından gerekli inceleme ve denetimleri gerçekleştirdi. Markette incelemelerde bulunan İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı.
18.08.2023 Yaşam
Ticaret Bakanlığı etiket denetimi! Ceza yağdı
Ticaret Bakanlığı etiket denetimi! Ceza yağdı Ticaret Bakanlığı tüketicinin korunması ve piyasa gözetimi kapsamında yapılan denetimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 2022 ve 2023 yıllarında toplamda 358 milyon 776 bin 876 lira ceza kesildi.
18.08.2023 Gündem
Penta Teknoloji'den 215 milyon lira kar
Penta Teknoloji'den 215 milyon lira kar 2023 yılının ilk altı aylık döneminde 7,2 milyar TL ciroya ulaşan Penta Teknoloji’nin brüt kârı 525,4 milyon TL’ye yükselirken, vergi öncesi kârı 215,1 milyon TL olarak gerçekleşti.
17.08.2023 Ekonomi
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Kiralık evde yeni dönem resmen başladı. Her şey değişti, piyasa tersine döndü. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, ev sahiplerinin kiracı tercihlerinin değiştiğini belirterek, "Eskiden ev sahipleri öğrencilere, bekara ev vermezlerdi. Şimdi ise üniversitede son sınıf ya da 3'üncü sınıf öğrencileri tercih ediliyor” dedi. Akgün, bunun nedenini de açıkladı.
6.08.2023 Ekonomi
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Ev sahibi dehşet saçtı! Kiracısının güvenlik kameralarını kürekle kırıp elektrik saatini söktü
Ev sahibi dehşet saçtı! Kiracısının güvenlik kameralarını kürekle kırıp elektrik saatini söktü Bakırköy'de bir ev sahibi evini boşaltmasını istediği kiracısını ikna edemeyince, hakaretler savurup güvenlik için taktırdığı kameralarını kürekle kırıp elektrik saatini sökerek günlerce karanlıkta bıraktı. Ev sahibinden şikayetçi olan kiracı ise can ve mal güvenliğinin olmadığını belirterek yetkililerden yardım istedi.
7.06.2023 Yaşam
Ev sahibi ile kiracı arasında zam anlaşmazlığı! Elektrik ve suyu bile kesti
Ev sahibi ile kiracı arasında zam anlaşmazlığı! Elektrik ve suyu bile kesti Sultangazi'de ev sahibi, kiracısının oturduğu evin elektrik ve su aboneliğini iptal ederek, kestirdi. Kiracı Kazım Yıldız'ın iddiasına göre, ev sahibinin zam yapma isteğini kabul etmediği için ev sahibi Ömer Yıldırım dairenin elektrik ve suyunu kestirdi. Annesinin astım hastası olduğunu ve elektrik kesintisinden dolayı oksijen cihazını kullanamadığını belirten Yıldız, ev sahibinden şikayetçi oldu. İddiaları reddeden ev sahibi Ömer Yıldırım ise, evi satmak istediğini, kiracısından dolayı satamadığını bu sebeple, elektrik ve su aboneliği sözleşmelerini iptal ettirdiğini belirtti. Yıldırım, kiracısı Kazım Yıldız'ın annesinin bir başka oğlunun evinde kaldığını ve Kazım Yıldız'ın kendisini tehdit ettiğini, bu nedenle şikayetçi olduğunu da söyledi.
6.05.2023 Yaşam
Ankara'da FETÖ/PDY ve DEAŞ operasyonu: 32 gözaltı
Ankara'da FETÖ/PDY ve DEAŞ operasyonu: 32 gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, FETÖ/PDY ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik soruşturmaları kapsamında 32 kişi gözaltına alındı.
5.05.2023 Gündem
Şeyma Subaşı'nın ablasını düğüne çağırmadığı iddia edilmişti! Açıklama geldi
Şeyma Subaşı'nın ablasını düğüne çağırmadığı iddia edilmişti! Açıklama geldi İkinci kez evlenecek olan fenomen Şeyma Subaşı geçtiğimiz haftalarda Instagram sayfasından paylaştığı 'ücretli abonelik' özelliği ile çok konuşulmuştu. Özel aboneli bölümünden yayın açan Şeyma Subaşı, ablası Kübra Açıl'ı düğüne çağırmadığı iddialarına yanıt verdi.
23.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Abonelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abonelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.