Abdülhamid Han

Abdülhamid Han

Son dakika abdülhamid han haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abdülhamid han ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abdülhamid han haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdülhamid Han

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdülhamid han gelişmeleri de dahil olmak üzere 225 abdülhamid han haberi bulunmuştur. Tüm abdülhamid han haberleri aşağıda listelenmiştir.
Abdülhamid Han sondaj gemisi Mersin’e demirledi
Abdülhamid Han sondaj gemisi Mersin’e demirledi Türkiye'nin hidrokarbon arama çalışmalarına katılan 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han, yeni görevi öncesi Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Limanı açıklarına demirledi.
15.03.2024 Gündem
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zulme uğrayan tüm kardeşlerimize dua ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zulme uğrayan tüm kardeşlerimize dua ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Filistin ve Gazze halkı başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında zor günler geçiren, zulme uğrayan tüm kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun diye dua ediyoruz" dedi.
19.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail Başbakanı Netanyahu'ya sert tepki: Şunu bil gidicisin gidici
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail Başbakanı Netanyahu'ya sert tepki: Şunu bil gidicisin gidici Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya sert tepki göstererek, "Netanyahu şunu bil gidicisin gidici. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Çıkacak." şeklinde konuştu.
12.11.2023 Gündem
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor. Bakan Bayraktar "Farklı deniz yetki alanları karalarda lokasyonlarda, Hakkari'de, Eylül'de Van'da sondaj yapacağız" dedi.
28.08.2023 Ekonomi
Karadeniz'deki büyük doğal gaz keşfinin yıl dönümü! Faz-2 başlayacak
Karadeniz'deki büyük doğal gaz keşfinin yıl dönümü! Faz-2 başlayacak Zonguldak açıklarında Sakarya Gaz Sahası'ndaki doğal gaz keşfinin üzerinden 3 yıl geçti. Karadeniz doğal gazı, '2020 yılında denizlerde yapılan en büyük keşif, milli imkanlarla yapılan ilk derin deniz keşfi' olarak tarihe geçti.
21.08.2023 Gündem
Bakan Bayraktar'dan 'Abdülhamid Han Sondaj Gemisi' paylaşımı
Bakan Bayraktar'dan 'Abdülhamid Han Sondaj Gemisi' paylaşımı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Abdülhamid Han Sondaj Gemisi'nin birinci yıl dönümünde Akdeniz'de yeni görevine başlayacağını duyurdu.
9.08.2023 Gündem
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Göktaş'tan Darülaceze’ye bayram ziyareti
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Göktaş'tan Darülaceze’ye bayram ziyareti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Darülaceze sakinlerini ziyaret ederek onların bayramını kutladı.
30.06.2023 Gündem
Ücretsiz doğal gaz ile ilgili yeni açıklama geldi! Bakan Dönmez duyurdu
Ücretsiz doğal gaz ile ilgili yeni açıklama geldi! Bakan Dönmez duyurdu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Ücretsiz doğal gaz yaklaşık 40 milyar lira. Vergiler dahil 1 yıl boyunca yaklaşık 40 milyar lira bir katkı vatandaşımıza sağlamış olacağız" dedi.
11.05.2023 Ekonomi
Emine Erdoğan, depremzede ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi
Emine Erdoğan, depremzede ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler ve bölgedeki çalışmalarıyla dikkati çeken gönüllülerle Devlet Konukevi'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
19.04.2023 Gündem
Sultan Abdulhamid Han Hastanesi’nde yangın çıktı: 1 kişi hayatını kaybetti
Sultan Abdulhamid Han Hastanesi’nde yangın çıktı: 1 kişi hayatını kaybetti Üsküdar'da bulunan Sultan Abdulhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, hastanede tedavi gören olan hastalar diğer hastanelere tahliye edildi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangında, kritik durumdaki 15 hastamız olmak üzere, diğer servislerde tedavi gören toplam 109 hastamız tedbir amacıyla civardaki hastanelere nakledilmiştir. Bu esnada ağır durumda olan bir yoğun bakım hastamız maalesef vefat etmiştir" denildi.
24.03.2023 Yaşam
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Aslan payı filonun kurulmasında! Her şey Berat Albayrak'ın bu sözleri ile başladı
Aslan payı filonun kurulmasında! Her şey Berat Albayrak'ın bu sözleri ile başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz'deki yeni doğal gaz keşfini duyurdu. Enerji Uzmanı Doç. Dr. Yunus Furuncu, bu keşiflerdeki aslan payının filonun kurulmasında olduğunu ifade etti. Furuncu, "Berat Albayrak'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde alınan gemiler ile kurulan filo enerji yolculuğundaki en stratejik hamleydi." diye konuştu.
26.12.2022 Ekonomi
Karadeniz gazı ile ilgili merak edilenler: Karadeniz’de kaç kuyu var? Karadeniz gazı ne zaman gelecek? Karadeniz gazı Türkiye’ye kaç yıl yeter?
Karadeniz gazı ile ilgili merak edilenler: Karadeniz’de kaç kuyu var? Karadeniz gazı ne zaman gelecek? Karadeniz gazı Türkiye’ye kaç yıl yeter? Milyonlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Pazartesi günü açıklayacağı yeni müjdeleri bekliyor. Karadeniz'de keşfedilen gaz ile ilgili yeni müjdeleri 26 Aralık Pazartesi günü açıklayacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söyleyecekleri merak edilirken Karadeniz gazı ile ilgili bilgiler de araştırılmaya başlandı. Daha önce Karadeniz’deki sahalardan çıkan gazın Türkiye’ye 2023 yılında gelmeye başlayacağı duyurulmuştu. Peki, Karadeniz’de kaç kuyu var? Karadeniz gazı ne zaman gelecek? Karadeniz gazı Türkiye’ye kaç yıl yeter? Karadeniz’de ne kadar gaz var? Doğalgaz rezervi ne kadar? İşte Karadeniz gazı ile ilgili merak edilenler…
25.12.2022 Ekonomi
Enerjide milli adımı başlatan söz! Adım adım tarihi süreç
Enerjide milli adımı başlatan söz! Adım adım tarihi süreç Türkiye'de enerji alanında dev bir yatırım daha hizmete alındı. Türkiye'nin ilk yer altı doğalgaz tesisi olan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi hizmete girdi. Tarihi adımın temelleri dönemin Enerji ve Tabii ve Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın kritik konuşması ile atılmıştı.
16.12.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Genel Kurulu'nda, bakanlığının 2023 Yılı Bütçe sunumunu yaptı. Doğal desteğiyle ilgili konuşan Bakan Dönmez, "Isınma yardımı alan hanelere verilen desteklere doğal gaz desteği de dahil edilmiştir. Buna göre, yaklaşık 4 milyon haneye senelik 3 milyar TL'lik yardım yapılacak " dedi.
7.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: 2022 Eylül sonu itibariyle KKM uygulamasının bütçeye maliyeti 84,9 milyar TL’dir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: 2022 Eylül sonu itibariyle KKM uygulamasının bütçeye maliyeti 84,9 milyar TL’dir Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “2022 Eylül sonu itibariyle KKM uygulamasının bütçeye maliyeti 84,9 milyar TL’dir ve bu zaten kamuoyu ile şeffaf bir şekilde paylaşılmaktadır” dedi.
26.10.2022 Ekonomi
Tarihi Beylerbeyi Hamamı kimin, Beylerbeyi Hamamı kaç liradan satılık?
Tarihi Beylerbeyi Hamamı kimin, Beylerbeyi Hamamı kaç liradan satılık? Üsküdar Yalıboyu Caddesi'ndeki tarihi Beylerbeyi Hamamı 48 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 1778 yılında I. Abdülhamid Han tarafından Rabia Sultan adına yaptırılan Beylerbeyi Hamamı, hisse sahipleri tarafından 48 milyon liradan satışa çıkarıldı. Tarihi hamam, 4 yıkanma, 14 giyinme odasıyla birlikte 698 metrekare net alana sahip. Beylerbeyi Hamamı’nın satışa çıkarılmasının ardından hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Tarihi Beylerbeyi Hamamı kimin, Tarihi Beylerbeyi Hamamı kaç liradan satılık?
10.10.2022 Gündem
Tarihi Beylerbeyi Hamamı 48 milyon liraya satışa çıktı
Tarihi Beylerbeyi Hamamı 48 milyon liraya satışa çıktı Üsküdar'daki 244 yıllık tarihi Beylerbeyi Hamamı, 48 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. Anıt Koruma ve Bakım Uzmanı Doç. Dr. Gamze Kaymak Heinz, "Osmanlı mimarisini yansıtan bir eser. İdeal olan, yapının özgün işlevini devam ettirmesi. 2 kuşak sonra belki de çocuklarımız ya da torunlarımız sadece kitaplardan öğrenecekler" dedi.
9.10.2022 Gündem
Zağarlık ne demek, zağarlık yapamam (yapmak) nedir? Cumhurbaşkanının kullandığı zağarlık kelimesinin TDK anlamı…
Zağarlık ne demek, zağarlık yapamam (yapmak) nedir? Cumhurbaşkanının kullandığı zağarlık kelimesinin TDK anlamı… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın burada yaptığı konuşmada “Birileri İzmir’in Yunan’dan kurtuluş gününü, Osmanlı’ya hakaret günü haline getirirken, biz işte bu tür vizyoner projelerle ecdadımıza layık olmaya çalışıyoruz. Birileri, Sultan Abdülhamid Han’a aleni düşmanlıkla siyasi prim peşinde koşarken, biz atalarımızın tamamına hürmet gösteriyor, hepsini bağrımıza basıyoruz. Birileri, batıya öykünüp kendi ecdadına küfür ederken, biz hiçbir komplekse kapılmadan tüm değerlerimize sahip çıkıyoruz. Bundan sonra da aynı hassasiyetle yolumuza devam edeceğiz. Zulmü alkışlamayacak, zalimi sevmeyecek, gelenin keyfi için geçmişimize sövenlerden olmayacağız. Hele hele üç buçuk soysuzun ardında asla zağarlık yapmayacağız. Zağarlık nedir biliyorsunuz değil mi? Zağarlık, köpeklik yapmayacağız.” İfadesinden sonra zağarlık kelimesinin anlamı araştırılmaya başlandı. Peki, Zağarlık ne demek, zağarlık yapamam ne demek, zağarlık yapmak nedir? İşte zağarlık kelimesinin anlamı…
27.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Yunanistan'ın adalara yığdığı silahlarla ilgili olarak da konuşan Erdoğan, ''Yunanistan'ın kışkırtarak üstümüze salanların niyetlerini çok iyi biliyoruz, kirli senaryolara pabuç bırakmayacağız. Batı Trakya ve adalara yığılan silahlar bizim için bir anlam ifade etmez. Bizim gücümüz bunun ötesinde. Ülkemiz savunmasında taviz vermeyecek. ABD ve Avrupa'dan gelen destekler sizi kurtaramaz'' dedi.
27.09.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Bizim muhatabımız kuklalar değil
TBMM Başkanı Şentop: Bizim muhatabımız kuklalar değil İstanbul Teknopark'ta ARMELSAN AR-GE Merkezi'nin açılış törenine katılan TBMM Başkanı Mustafa Şentop “Biz kimseyle düşman olmak istemeyiz ama bize düşman olacaklardan daha güçlü, teknolojik olarak onlara daha donanımlı olmak mecburiyetindeyiz. Özellikle başkalarının rüzgarıyla yelken açan Yunanistan gibi, lokomotif değil vagon devletler için söylenecek bir tek sözümüz vardır; 'Bizim muhatabımız esasen kuklalar değil, onları idare eden kuklacılardır" dedi.
24.09.2022 Siyaset
Kurtulmuş: Cumhurbaşkanımız 20 yıldır yıpranmıyor da sizin adayınız 20 günde mi yıpranacak
Kurtulmuş: Cumhurbaşkanımız 20 yıldır yıpranmıyor da sizin adayınız 20 günde mi yıpranacak AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, seçimin yaklaştığını belirterek, "Karşı tarafa adayınız kim diye sorduğumuz da 'Biz adayı söylersek yıpratırsınız' diyorlar. Cumhurbaşkanımız Erdoğan yıllardır siyasetin içinde yıpranmıyor. 20 yıldır bu ülkenin başında yıpranmıyor da sizin adayınız 20 günde mi yıpranacak? 20 günde yıpranacak adayı da koymayın. Esas sorun adayın kim olacağı sorunu değil, esas sorun Türkiye'yi nasıl yönetmeyi düşündüklerine dair fikir birliği içinde olmamalarıdır" dedi.
10.09.2022 Siyaset
Abdülhamid Han Sondaj Gemisi'yle dünyaya cevap verildi
Abdülhamid Han Sondaj Gemisi'yle dünyaya cevap verildi Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Dr. İshak Turan, Türkiye’nin sürdürdüğü enerji politikalarının uzun yıllar içerisinde enerji arzı problemine katkı sağlayacağını ifade etti. Abdülhamid Han Sondaj Gemisi’nin Akdeniz’de görev yapmasının da; eleştirilere olumlu bir cevap niteliği taşıdığını da ifade eden Turan, “Türkiye Doğu Akdeniz’deki haklarından vazgeçmediğini gösterdi” dedi.
9.09.2022 Gündem
Bakan Akar’dan F-16 açıklaması: Görüşmeler olumlu devam ediyor
Bakan Akar’dan F-16 açıklaması: Görüşmeler olumlu devam ediyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suriye’nin kuzeyine yönelik olası operasyonla ilgili “Ülkemizin ve hudutlarımızın güvenliği için uluslararası hukuk ve meşru müdafaa açısından operasyon yapmak Türkiye’nin bir hakkıdır. Bu konuda ne lazımsa bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yaparız. Ne müdahale gerekiyorsa, terör örgütlerinin arkasında önünde kim olursa olsun, yeri ve zamanı gelince yapılır” mesajı verdi,
23.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abdülhamid Han ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdülhamid han haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.