Abdi İpekçi Spor Salonu

Abdi İpekçi Spor Salonu

Son dakika Abdi İpekçi Spor Salonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Abdi İpekçi Spor Salonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Abdi İpekçi Spor Salonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdi İpekçi Spor Salonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdi ipekçi spor salonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 564 abdi ipekçi spor salonu haberi bulunmuştur. Tüm abdi ipekçi spor salonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum; "2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları’nı İstanbul’a getirmek için çalışacağız" dedi.
10.02.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbul bir olimpiyat şehri olacak
Murat Kurum: İstanbul bir olimpiyat şehri olacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışmalarına devam ediyor. Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni ziyaret eden Kurum; "Mevcut yönetim orayı engellemeye çalıştı ama biz durmadık, inşaatını bitiriyoruz.” dedi. Öte yandan Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu.
22.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlam, güvenli UEFA standartlarına sahip tesisimizin çalışmaları devam ediyor." dedi.
28.07.2023 Gündem
Bakan Kurum: Türkiye’de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor
Bakan Kurum: Türkiye’de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Türkiye’de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor’’ dedi.
26.04.2023 Ekonomi
KYK kredisi ödemelerine ilişkin son dakika gelişmesi! Bakan Kasapoğlu duyurdu
KYK kredisi ödemelerine ilişkin son dakika gelişmesi! Bakan Kasapoğlu duyurdu KYK ödemeleriyle ilgili son dakika açıklaması. KYK ödemeleriyle ilgili merak edilenler cevabını buldu. KYK borçlarında son durum ne? Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, CNN Türk'te yayınlanan Hafta Sonu programında merak edilenleri Hakan Çelik'e yanıtladı. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından öğrencilere verilen KYK kredisi ödemelerine dair yeni düzenlemeler neler? Gençlik kamplarında hangi yenilikler yapıldı? Spor devrimi olarak adlandırılan yatırımlar Türk sporunu nasıl etkileyecek? İşte KYK ödemeleriyle ilgili son dakika tüm detaylar...
16.07.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Türkiye Basketbol Merkezi, Avrupa'nın yeni basketbol üssü olacak
Bakan Kasapoğlu: Türkiye Basketbol Merkezi, Avrupa'nın yeni basketbol üssü olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılan Türkiye Basketbol Merkezi'nin Avrupa'nın yeni basketbol üssü olacağını söyledi.
8.07.2022 Siyaset
Zeytinburnu Belediye başkanı hangi partiden, Ömer Arısoy kimdir, nereli? Zeytinburnu Belediyesi hangi parti 2022?
Zeytinburnu Belediye başkanı hangi partiden, Ömer Arısoy kimdir, nereli? Zeytinburnu Belediyesi hangi parti 2022? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy arasında yıkılan Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yerinde başlayan yeni spor salonu inşaatı nedeniyle kameralar önünde tartışma yaşandı. İki Başkan'ın birbirlerine yönelik suçlamaları ve ifadeleri dikkat çekti. Peki, Zeytinburnu Belediye başkanı Ömer Arısoy kimdir? Zeytinburnu Belediye başkanı nereli, Zeytinburnu Belediyesi hangi parti 2022?
7.07.2022 Siyaset
İmamoğlu ile Arısoy arasında tartışma
İmamoğlu ile Arısoy arasında tartışma Zeytinburnu'nda İSKİ binası açılışında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy arasında Abdi İpekçi Spor Salonu inşaatı nedeniyle tartışma yaşandı.
7.07.2022 Haber
İBB Başkanı İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy arasında gerilim
İBB Başkanı İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy arasında gerilim Zeytinburnu'nda İSKİ binası açılışında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy arasında Abdi İpekçi Spor Salonu inşaatı nedeniyle tartışma yaşandı.
7.07.2022 Siyaset
TBF, Basketbol Gelişim Merkezi'ni tanıttı! Abdi İpekçi ruhu geri dönüyor...
TBF, Basketbol Gelişim Merkezi'ni tanıttı! Abdi İpekçi ruhu geri dönüyor... Türkiye Basketbol Federasyonu, Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yerine inşa edilecek olan Basketbol Gelişim Merkezi’ni hazırladığı video ile tanıttı.
6.07.2022 Vatan TV
TBF, Basketbol Gelişim Merkezi'ni tanıttı! Abdi İpekçi ruhu geri dönüyor...
TBF, Basketbol Gelişim Merkezi'ni tanıttı! Abdi İpekçi ruhu geri dönüyor... Türkiye Basketbol Federasyonu, Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yerine inşa edilecek olan Basketbol Gelişim Merkezi’ni hazırladığı video ile tanıttı.
6.07.2022 TBL
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından eski Abdi İpekçi Spor Salonu'yla ilgili açıklama
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından eski Abdi İpekçi Spor Salonu'yla ilgili açıklama Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, eski Abdi İpekçi Spor Salonu projesiyle ilgili, “İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kanuna ve hukuka uygun olmadığı iddiası kesinlikle doğru değildir” açıklamasını yaptı.
4.07.2022 Siyaset
Ümraniye zemin altı katlı otopark ve belediye meydanı açılış töreni!
Ümraniye zemin altı katlı otopark ve belediye meydanı açılış töreni! “Türkiye’deki Muhalefet ve İBB Hayırlı İşlere Takoz Koyan Bir Zihniyete Sahip; Biz Bunlara Pabuç Bırakacak Değiliz”
4.07.2022 Yaşam
Kanal İstanbul  Projesi'nin başlayacağı tarih belli oldu!
Kanal İstanbul Projesi'nin başlayacağı tarih belli oldu! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul Projesi'ne yaz aylarında başlanacağını bildirdi.
8.05.2021 Gündem
Larkin milli takıma geliyor mu? Hidayet Türkoğlu yanıtladı...
Larkin milli takıma geliyor mu? Hidayet Türkoğlu yanıtladı... Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Anadolu Efes'in ABD'li oyun kurucusu Shane Larkin'in A Milli Erkek Takımı'nda forma giyebilmesi için şu an bir girişimlerinin olmadığını, bu konuda kararı başantrenör Ufuk Sarıca ile ekibinin vereceğini kaydetti.
11.12.2019 Basketbol
Türkoğlu: "Abdi İpekçi'nin yerine yapacağımız tesis, 7/24 yaşayacak"
Türkoğlu: "Abdi İpekçi'nin yerine yapacağımız tesis, 7/24 yaşayacak" Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu takımların maddi durumlardan ötürü ligden çekilmeleriyle ilgili olarak, "Tabii ki bu tip durumlarla karşılaşmak bizi gerçekten üzüyor. Gerek devletimiz gerek federasyon, kulüplerimizi belirli bir noktaya kadar destekledi ve desteklemeye devam ediyor. Sezon başında ya da içerisinde plansız olarak atılan adımlar sonucunda maalesef ki böyle durumlarla karşılaşıyoruz" dedi.
7.09.2018 Basketbol
Türkoğlu'ndan Abdi İpekçi açıklaması
Türkoğlu'ndan Abdi İpekçi açıklaması Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, yıkımı devam eden ve yerine yeni basketbol tesisi yapılacak Abdi İpekçi Spor Salonu'nun son durumuyla "Abdi İpekçi Spor Salonu'nun olduğu 75-80 bin metrekarelik araziye bir basketbol tesisi inşa etmek için çalışmalar sürüyor." dedi.
4.05.2018 TBL
Darüşşafaka kupayı kazanırsa seneye Euroleague'de
Darüşşafaka kupayı kazanırsa seneye Euroleague'de Eurocup'ta finale yükselen Darüşşafaka Basketbol Takımı, gözünü şampiyonluğa dikti. Darüşşafaka Basketbol Takımı, kupayı kazanması halinde gelecek sezon doğrudan THY Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.
24.03.2018 Basketbol
"Müthiş bir proje yapıyoruz"
"Müthiş bir proje yapıyoruz" Türk basketbol tarihi adına unutulmaz maçların oynandığı Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yıkım işlemi devam ediyor.
26.01.2018 Basketbol
Abdi İpekçi yerini modern tesislere bırakıyor
Abdi İpekçi yerini modern tesislere bırakıyor Türk sporuna 30 yıla yakın süredir hizmet veren ve birçok unutulmaz etkinliğe sahne olan Abdi İpekçi Spor Salonu, yerine yapılacak modern tesisler için yıkılıyor.
23.01.2018 Basketbol
Abdi İpekçi'nin yerine modern tesis
Abdi İpekçi'nin yerine modern tesis 1989 yılında hizmete giren Abdi İpekçi Spor Salonu, yerini modern bir tesise bırakıyor.
19.01.2018 Basketbol
Milliler, İspanya maçına hazır
Milliler, İspanya maçına hazır A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca, 2017 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda yarın İspanya ile oynayacakları karşılaşmayı kazanıp, çeyrek finale çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
9.09.2017 Basketbol
Hidayet Türkoğlu'dan çarpıcı açıklamalar!
Hidayet Türkoğlu'dan çarpıcı açıklamalar! Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Takım'ın her geçen gün performansını yükselttiğini söyledi.
17.08.2017 TBL
Potanın Perileri'ne Babalar Günü sürprizi
Potanın Perileri'ne Babalar Günü sürprizi Türk Hava Yolları (THY), resmi sponsoru olduğu Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncularına sürpriz yaparak, babalarıyla hazırladığı video, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.
17.06.2017 TBL
Fikret Orman'dan Euroleague ve F.Bahçe yorumu!
Fikret Orman'dan Euroleague ve F.Bahçe yorumu! Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı finalinde Anadolu Efes'i 91-65 yenerek finale çıkan Beşiktaş Sompo Japan'ın kendilerine keyif verdiğini söyledi.
6.06.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Abdi İpekçi Spor Salonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdi ipekçi spor salonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.