Abd Enflasyon Verileri

Abd Enflasyon Verileri

Son dakika ABD enflasyon verileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD enflasyon verileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD enflasyon verileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Enflasyon Verileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd enflasyon verileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 abd enflasyon verileri haberi bulunmuştur. Tüm abd enflasyon verileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD ekim ayı enflasyon verisi açıklandı!
ABD ekim ayı enflasyon verisi açıklandı! Piyasaların beklediği ABD enflasyon rakamları açıklandı. Açıklanan ABD enflasyon verisi beklentilerin altında geldi.
14.11.2023 Ekonomi
ABD enflasyon verileri açıklandı! ABD enflasyon rakamları ne oldu, aralık ayı ABD enflasyon verisi yüzde kaç? TÜFE kararı!
ABD enflasyon verileri açıklandı! ABD enflasyon rakamları ne oldu, aralık ayı ABD enflasyon verisi yüzde kaç? TÜFE kararı! ABD aralık ayı enflasyon verileri açıklandı. ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) değişim beklenmemesine karşın yüzde 0,1 düşüş gösterdi.  Peki, ABD enflasyon verisi ne kadar, yüzde kaç oldu? Aralık ayı TÜFE verisi…
12.01.2023 Ekonomi
ABD enflasyon verileri saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyonu Fed’in faiz kararını nasıl etkiler?
ABD enflasyon verileri saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyonu Fed’in faiz kararını nasıl etkiler? Küresel piyasalarda gözler ABD enflasyon verilerine çevrildi. Fed’in faiz kararında etkili olacak enflasyon verileri beklenirken ekonomistler TÜFE’de gerçekleşebilecek bir yumuşama sonucu piyasaların ralliye neden olabileceği yorumlarını yapıyor. Peki, ABD enflasyon verileri saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyonu Fed’in faiz kararını nasıl etkiler? İşte ABD enflasyonunun açıklanacağı saat…
10.11.2022 Ekonomi
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak, Eylül ayı ABD enflasyon verileri saat kaçta belli olacak?
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak, Eylül ayı ABD enflasyon verileri saat kaçta belli olacak? ABD enflasyon verileri merakla bekleniyor. Piyasaların yakından takip ettiği ABD enflasyon rakamları sorgulanırken, beklentiler açıklandı. ABD'de Eylül ayı enflasyonunun yıllık yüzde 8,1'e gerilemesi bekleniyor. Beklentilerin üzerinde gelebilecek bir enflasyon rakamı dolara olan talebi artırabilir. Peki, ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak, Eylül ayı ABD enflasyon verileri saat kaçta belli olacak?
13.10.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verileri Ekim 2022! ABD enflasyon verileri açıklandı mı, ABD enflasyon verisi ne oldu, düştü mü?
ABD enflasyon verileri Ekim 2022! ABD enflasyon verileri açıklandı mı, ABD enflasyon verisi ne oldu, düştü mü? ABD enflasyon beklentisi sorgulanıyor, enflasyon verilerinin ne zaman açıklanacağı merak ediliyordu. Çekirdek ÜFE aylık yüzde 0,3 ile tahminlere paralel, yıllık yüzde 7,2 ile tahminlerin hafif altında arttı. Üretici fiyatlarındaki artış, Fed'in agresif faiz artış politikasına devam edeceği sinyali verdi.
13.10.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ABD enflasyon beklentisi Eylül 2022!
ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ABD enflasyon beklentisi Eylül 2022! ABD enflasyon verisi saat kaçta, ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon verileri için yapılan araştırmalar devam ediyor. Altından, borsaya, kripto paradan devlet tahvil getirileri dışında Fed kararını da etkileyen ABD enflasyon verileri bugün açıklanacak. İşte ABD enflasyon verileri açıklanma saati ve enflasyon beklentisi…
13.09.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon verileri gerileyecek mi? İşte ekonomistlerin yorumları!
ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon verileri gerileyecek mi? İşte ekonomistlerin yorumları! Küresel piyasaların gözü yeni haftada ABD temmuz ayı enflasyon verilerinde olacak. Gelecek hafta ABD, Çin ve Almanya'da enflasyon başta olmak üzere yoğun veri gündemi takip edilecek. ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin, Çin'in askeri karşılık dahil tüm tehditlerine rağmen Tayvan'ı ziyaret etmesi gündemde olmaya devam ediyor. Bu gelişmelerle geçen hafta piyasalarda oynaklık artmıştı. Önümüzdeki hafta yatırımcılar, ABD'nin temmuz ayı enflasyon verilerini takip edecek. Peki, ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon verileri gerileyecek mi? İşte ekonomistlerin yorumları!
6.08.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verileri açıklandı mı?
ABD enflasyon verileri açıklandı mı? ABD enflasyon verisi küresel piyasalar tarafından merak ediliyor. Piyasalara yön verecek ABD enflasyon verisi mayıs ayında 40 yılın zirvesine ulaşmıştı. Kritik veri beklenirken piyasalarda negatif yönlü hareketler yaşanıyor. Peki, ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
10.06.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? Dolar ve altın yükselir mi düşer mi?
ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? Dolar ve altın yükselir mi düşer mi? Küresel piyasaların gözü ABD’de açıklanacak enflasyon rakamlarında. Son 41 yılın en yüksek enflasyon rakamlarının görüldüğü ABD'de, ABD Nisan ayı enflasyon rakamları açıklanacak. Yatırımcı, enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından dolardaki son durumu takip edecek. Peki, ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? Dolar yükselir mi düşer mi? İşte detaylar…
11.05.2022 Ekonomi
ABD mart ayı enflasyonu kaç oldu? ABD enflasyon verilerinin ardından dolar ne kadar oldu?
ABD mart ayı enflasyonu kaç oldu? ABD enflasyon verilerinin ardından dolar ne kadar oldu? ABD mart ayı enflasyon rakamları açıklandı. 41 yılın zirvesinde! ABD’de mart ayında tüketici fiyatları bir önceki yıla göre yüzde 8,5 artış kaydetti. Peki, ABD mart ayı enflasyonu kaç oldu? ABD enflasyon verilerinin ardından dolar ve altında son durum ne? Dolar ne kadar? Altın kaç lira oldu? İşte detaylar
12.04.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD’de enflasyon artarsa ne olur?
ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD’de enflasyon artarsa ne olur? ABD enflasyon verileri bekleniyor! Küresel piyasaların gözü ABD’de açıklanacak enflasyon verilerinde. Ekonomistler, ABD'de açıklanacak Mart ayı enflasyonunun yeni zirve yapabileceğini belirtiyor. Her ne kadar ekonomistler enflasyonun gelecek aylarda düşeceğine dair iyimser görüşte olsa da uluslararası gelişmeler bu tahminler üzerinde risk oluşturuyor. Ekonomistler, yıllık enflasyonun Mart ayında yeni bir zirve yaparak Fed'in yüzde 2'lik hedefinin oldukça üzerinde gerçekleşebileceğini bunun da Fed'in mayıs ayında faiz artışını gündeme getirebileceği görüşünde. Peki, ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD’de enflasyon artarsa ne olur? ABD enflasyon yüksek çıkarsa dolar, altın ne olur? İşte detaylar…
12.04.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verileri! Aralık ayı ABD enflasyon verileri ne oldu, yüzde kaç?
ABD enflasyon verileri! Aralık ayı ABD enflasyon verileri ne oldu, yüzde kaç? ABD enflasyon verileri belli oldu. ABD'de aralık ayına ilişkin tüketici fiyat endeksi açıklandı. ABD'de yıllık enflasyon aralıkta yüzde 7 olarak kaydedildi. Böylelikle, ABD'de enflasyon 40 yılın zirvesine çıktı.
12.01.2022 Dünya
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası Fed faizi yüzde 5.50'de sabit tutma kararı aldı. Fed, 2024 sonuna kadar 3 faiz indirimi sinyali vermeye devam etti. Fed Başkanı Jerome Powell "Arz ve talep daha iyi dengeye geliyor. Bu dengelenme ile birlikte enflasyona olan katkının aşağı gelmesini bekliyoruz" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı ABD'de Şubat ayında enflasyon yüzde 3.2 oranında gerçekleşti. Beklenti yüzde 3.1 seviyesindeydi.
12.03.2024 Ekonomi
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı Dijital Para birimi Bitcoin, İngiltere'nin kripto para bağlantılı borsada işlem gören ürünler için kurumlara başvuruda bulunmalarına izin vereceğini açıklamasının ardından 72 bin dolar seviyesini geçerek rekor tazeledi.
11.03.2024 Ekonomi
Bitcoin haftaya rekorla başladı, tarihi zirveye koşuyor
Bitcoin haftaya rekorla başladı, tarihi zirveye koşuyor Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin tarihi zirveye koşuyor. Yükseliş trendini sürdüren dijital para birimi, 71 bin 505 dolar seviyesine çıkarak haftaya rekorla başladı.
11.03.2024 Ekonomi
Fed yetkililerinden faiz indirimi mesajı
Fed yetkililerinden faiz indirimi mesajı Boston Fed Başkanı Collins, "beklentiler karşılanır ise" bu yıl içinde faiz oranları düşürülebileceğini söyledi. Richmond Fed Başkanı Barkin, "Faiz indirimleri konusunda sabırlı olmak mantıklı" dedi. Fed Yönetim Kurulu üyesi Kugler ise "Şu andan itibaren yıl sonuna kadar ve ileriye dönük her toplantı canlı olacak" dedi.
8.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında Meclis'te konuşuyor. Yılmaz "Dezenflasyon politikalarımızın devamlılığı sağlanarak 2025 yılında istikrar dönemine geçilecek; enflasyondaki gerileme hız kazanacak, öngörülebilirlik artacak ve 2026 yılında enflasyon yeniden tek haneye çekilecektir" dedi.
11.12.2023 Ekonomi
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın önceki gün ses getiren enflasyon raporu sunumunun ardından dün de yeni atanan ekibi açıklandı. Yeni Merkez Bankası başkan yardımcıları Hatice Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Fatih Karahan’la ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Piyasaların yakından takip ettiği üç isim de uzmanlardan tam not alırken, ‘liyakat’ vurgusu yapıldı.
29.07.2023 Ekonomi
Borsa rekora doymuyor! 1 ayda 1.1 milyar dolarlık yatırım
Borsa rekora doymuyor! 1 ayda 1.1 milyar dolarlık yatırım Borsa İstanbul, bayram tatili sonrasındaki ilk işlem haftasını yeni rekor ve zirve denemeleriyle geçirdi. Geçtiğimiz bir ayda yabancı yatırımcıların aldıkları hisse senedi toplamı 1.1 milyar dolar oldu. Öte yandan Borsa İstanbul’da olumlu gelişmelerin belli ölçüde fiyatlandığı, önemli direnç noktalarına yaklaşıldığı uyarısını da yapmak gerekecek. Bununla birlikte BIST100 Endeksi hisseleri fiyat kazanç oranı 6.3-6.4 civarında seyrediyor.
9.07.2023 Ekonomi
Fed faiz kararı son dakika! Dolar, euro ve altını olanlar dikkat
Fed faiz kararı son dakika! Dolar, euro ve altını olanlar dikkat Fed'in faiz kararı piyasalar tarafından merakla beklenmeye başladı. Yatırımcılar faiz kararına saatler kala altın, dolar ve euro tarafında neler olacağını tahmin etmeye çalışıyor.
14.06.2023 Ekonomi
ABD mayıs ayı enflasyonu açıklandı
ABD mayıs ayı enflasyonu açıklandı ABD’de kritik faiz kararı öncesinde açıklanan enflasyon verileri son 2 yılın en düşük seviyesine geriledi. Mayısta aylık yüzde 0.1 artan enflasyon, yıllık bazda yüzde 4.9’dan yüzde 4’e çekildi.
14.06.2023 Ekonomi
IMF'den Fed'e çağrı: İş henüz bitmedi
IMF'den Fed'e çağrı: İş henüz bitmedi IMF, yeni bir raporda ABD'nin bu yıl bir resesyondan kaçınabileceğini belirterek Fed'in faiz oranlarını tekrar yükselterek gelecek yılın sonlarına kadar orada tutması gerektiğini söyledi.
27.05.2023 Ekonomi
Altın fiyatları ters yüz oldu! Uzman isim 'tam zamanı' diyerek uyardı
Altın fiyatları ters yüz oldu! Uzman isim 'tam zamanı' diyerek uyardı Altın fiyatlarında geçtiğimiz hafta başlayan düşüş yeni haftada da sürüyor. Gram altın fiyatları ABD'den gelen veriler sebebiyle kan kaybetmeye devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın fiyatlarının geleceğiyle ilgili konuşarak yatırımcıya kritik uyarılarda bulundu.
28.02.2023 Ekonomi
Enflasyon 2023'e nasıl girdi? Ocak ayı TÜFE verisi bugün belli oluyor
Enflasyon 2023'e nasıl girdi? Ocak ayı TÜFE verisi bugün belli oluyor Haftanın son günü gözler yurt içinde ve yurt dışında önemli verilerde olacak. Türkiye'de Ocak ayı enflasyon açıklanırken, uluslararası piyasalar ise ABD'de tarım dışı istihdam rakamlarını bekliyor.
3.02.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Abd Enflasyon Verileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd enflasyon verileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.