Abd Enflasyon

Abd Enflasyon

Son dakika abd enflasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abd enflasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abd enflasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Enflasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd enflasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.251 abd enflasyon haberi bulunmuştur. Tüm abd enflasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD ekim ayı enflasyon verisi açıklandı!
ABD ekim ayı enflasyon verisi açıklandı! Piyasaların beklediği ABD enflasyon rakamları açıklandı. Açıklanan ABD enflasyon verisi beklentilerin altında geldi.
14.11.2023 Ekonomi
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı ABD'de enflasyon mart ayında yüzde 0,1'le beklentilerin altında arttı. Yıllık enflasyon yüzde 5'e geriledi.
12.04.2023 Ekonomi
ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Aralık ayı ABD enflasyon beklentisi nedir? ABD enflasyon rakamları belli oluyor!
ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Aralık ayı ABD enflasyon beklentisi nedir? ABD enflasyon rakamları belli oluyor! ABD enflasyon rakamları merak ediliyor. Yatırımcılar arama motorlarına yönelerek ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sorusuna yanıt arıyor. Aralık ayında TÜFE’nin aylık bazda yüzde 0,1 oranında artışla yıllık bazda yüzde 7,1’den yüzde 6,5’e gerileme kaydetmesi beklenirken, çekirdek enflasyonda beklentiler aylık yüzde 0,30 ve yıllık yüzde 5,7 oldu. Peki, ABD enflasyon beklentisi nedir, kasım ayında durum neydi?
12.01.2023 Ekonomi
ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon beklentisi ne?
ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon beklentisi ne? Küresel piyasalar ABD enflasyon verisine odaklandı. Piyasaların merakla beklediği ABD temmuz ayı enflasyon oranı beklenirken veriler FED’in faiz kararını da etkileyecek. Geçtiğimiz günlerde Fed Başkanı Powell önümüzdeki faiz artırımlarının veriye bağlı olacağını ancak enflasyonun beklenenden kötü geldiğini söylemişti. ABD enflasyonunun açıklanmasının ardından gözler FED faiz kararına, doların değişiminde çevrilecek. Peki, ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon beklentisi ne? İşte ekonomistlerin yorumu!
9.08.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verileri açıklandı mı?
ABD enflasyon verileri açıklandı mı? ABD enflasyon verisi küresel piyasalar tarafından merak ediliyor. Piyasalara yön verecek ABD enflasyon verisi mayıs ayında 40 yılın zirvesine ulaşmıştı. Kritik veri beklenirken piyasalarda negatif yönlü hareketler yaşanıyor. Peki, ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
10.06.2022 Ekonomi
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı ABD'de tüketici fiyatları açıklandı. ABD'de Nisan'da tüketici fiyatları aylık %0,3, yıllık ise %8,3 olarak açıklandı.
11.05.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? Dolar ve altın yükselir mi düşer mi?
ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? Dolar ve altın yükselir mi düşer mi? Küresel piyasaların gözü ABD’de açıklanacak enflasyon rakamlarında. Son 41 yılın en yüksek enflasyon rakamlarının görüldüğü ABD'de, ABD Nisan ayı enflasyon rakamları açıklanacak. Yatırımcı, enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından dolardaki son durumu takip edecek. Peki, ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? Dolar yükselir mi düşer mi? İşte detaylar…
11.05.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD’de enflasyon artarsa ne olur?
ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD’de enflasyon artarsa ne olur? ABD enflasyon verileri bekleniyor! Küresel piyasaların gözü ABD’de açıklanacak enflasyon verilerinde. Ekonomistler, ABD'de açıklanacak Mart ayı enflasyonunun yeni zirve yapabileceğini belirtiyor. Her ne kadar ekonomistler enflasyonun gelecek aylarda düşeceğine dair iyimser görüşte olsa da uluslararası gelişmeler bu tahminler üzerinde risk oluşturuyor. Ekonomistler, yıllık enflasyonun Mart ayında yeni bir zirve yaparak Fed'in yüzde 2'lik hedefinin oldukça üzerinde gerçekleşebileceğini bunun da Fed'in mayıs ayında faiz artışını gündeme getirebileceği görüşünde. Peki, ABD enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD’de enflasyon artarsa ne olur? ABD enflasyon yüksek çıkarsa dolar, altın ne olur? İşte detaylar…
12.04.2022 Ekonomi
ABD enflasyon ne zaman açıklanacak? 2022 Şubat ABD enflasyon verisi TSİ kaçta açıklanacak? Gözler enflasyon rakamları açıklamasında!
ABD enflasyon ne zaman açıklanacak? 2022 Şubat ABD enflasyon verisi TSİ kaçta açıklanacak? Gözler enflasyon rakamları açıklamasında! ABD enflasyon ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon verileri aramaları yoğunlaştı. Şubat ayında ilk hafta geride kalırken piyasanın gözü kulağı AB’den gelecek habere çevrildi. ABD’de enflasyon verisine göre Fed faiz artırımında bulunacak, bu da küresel piyasaların önemli derecede etkileyecek. Peki, ABD enflasyon verisi ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
10.02.2022 Ekonomi
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı! İşte altın fiyatlarından ilk tepki...
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı! İşte altın fiyatlarından ilk tepki... Bugün altın yatırımcıları tarafından merakla beklenen ABD enflasyon verisi açıklandı. Kritik veri sonrası altın fiyatlarında son durum ne oldu? İşte son dakika gelişmesinin detayları...
12.01.2022 Ekonomi
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla bir araya geldi
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi toplantıya katılmak için ABD'ye gitti. Bakan Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılıyor. Bakan Şimşek "Ekonomik program sonuç verdikçe, yatırımcıların inancı da artacaktır" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Kriptonun karnesi belli oldu! Dikkat çeken gelişmeler var
Kriptonun karnesi belli oldu! Dikkat çeken gelişmeler var Yılın ilk çeyreğinin geride kalmasıyla geleneksel ve dijital varlıkların ilk çeyrek karnesi de belli oldu. Bitcoin'in yılın başından 28 Mart'a kadar yüzde 65 değer kazandığını gösterdi. İlk çeyrek performansına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez,"Kripto para biriminin bu yılki karnesinin oldukça iyi" dedi.
5.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme!
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme! ABD Merkez Bankası (Fed) piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Peki karar sonrasında altın, dolara ilişkin beklentiler neler? Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye piyasalara ilişkin beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası Fed faizi yüzde 5.50'de sabit tutma kararı aldı. Fed, 2024 sonuna kadar 3 faiz indirimi sinyali vermeye devam etti. Fed Başkanı Jerome Powell "Arz ve talep daha iyi dengeye geliyor. Bu dengelenme ile birlikte enflasyona olan katkının aşağı gelmesini bekliyoruz" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı ABD'de Şubat ayında enflasyon yüzde 3.2 oranında gerçekleşti. Beklenti yüzde 3.1 seviyesindeydi.
12.03.2024 Ekonomi
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı Dijital Para birimi Bitcoin, İngiltere'nin kripto para bağlantılı borsada işlem gören ürünler için kurumlara başvuruda bulunmalarına izin vereceğini açıklamasının ardından 72 bin dolar seviyesini geçerek rekor tazeledi.
11.03.2024 Ekonomi
Bitcoin haftaya rekorla başladı, tarihi zirveye koşuyor
Bitcoin haftaya rekorla başladı, tarihi zirveye koşuyor Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin tarihi zirveye koşuyor. Yükseliş trendini sürdüren dijital para birimi, 71 bin 505 dolar seviyesine çıkarak haftaya rekorla başladı.
11.03.2024 Ekonomi
Goldman Sachs'dan TCMB faiz kararına analiz
Goldman Sachs'dan TCMB faiz kararına analiz ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, TCMB'nin son faiz kararını değerlendirirken Türk lirasındaki değerlenmenin 2024 yılında da süreceğini ve Merkez Bankası rezervlerinin pozitife dönebileceğini öngördü.
23.02.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında sert düşüş! ABD enflasyonu sonrası gram altın kritik seviyenin altında
Altın fiyatlarında sert düşüş! ABD enflasyonu sonrası gram altın kritik seviyenin altında Altın fiyatları ABD enflasyonunun beklentilerin üstünde gelmesiyle birlikte düşüşünü hızlandırdı.
13.02.2024 Ekonomi
Fed yetkililerinden faiz indirimi mesajı
Fed yetkililerinden faiz indirimi mesajı Boston Fed Başkanı Collins, "beklentiler karşılanır ise" bu yıl içinde faiz oranları düşürülebileceğini söyledi. Richmond Fed Başkanı Barkin, "Faiz indirimleri konusunda sabırlı olmak mantıklı" dedi. Fed Yönetim Kurulu üyesi Kugler ise "Şu andan itibaren yıl sonuna kadar ve ileriye dönük her toplantı canlı olacak" dedi.
8.02.2024 Ekonomi
Atık yüz maskelerini yakıta çeviren yöntem geliştirdi
Atık yüz maskelerini yakıta çeviren yöntem geliştirdi Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Indiana eyaletinde bulunan Purdue Üniversitesi, Davidson School of Engineering Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nde araştırmacı olarak çalışan kimya yüksek mühendisi Dr. Çağrı Ün, kullanılmış atık yüz maskelerini yakıta çeviren teknolojiyi geliştirdi. Yapılan yenilikçi çalışma, uluslararası Processes Dergisi tarafından 238 eser arasından seçilerek kapak sayısı oldu.
24.01.2024 Adana
TBB Başkanı Çakar'dan dolar, enflasyon ve faiz tahmini
TBB Başkanı Çakar'dan dolar, enflasyon ve faiz tahmini Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar para politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Dolar için 40 liraya yükseleceğini tahmin ettiğini belirten Çakar, enflasyonun da yüzde 40 seviyelerinde gerçekleşeceğini söyledi. Çakar, Merkez Bankası'nın faizi son kez artırıp son çeyrekte de düşürmeye başlayabileceğini ifade etti.
24.01.2024 Ekonomi
ABD'li dev bankadan Türk Lirası ve dolar için flaş tahmin! Rapor açıklandı, değer kazanacak...
ABD'li dev bankadan Türk Lirası ve dolar için flaş tahmin! Rapor açıklandı, değer kazanacak...   Türkiye ekonomisine olan güven ve uzun süredir yaratılan istikrar ortamı Türk Lirası için öngörüleri de pozitif ayrıştırıyor. ABD'li dev banka Wells Fargo, Türk Lirası'nın dolar karşısında değer kazanacağını tahmin etti. 2024'ün ilk çeyreğinde 31 liraya yükseleceğini öngören Wells Fargo, 2025 yılında doların 28.50 liraya kadar gerileyebileceğini öne sürdü.
23.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Abd Enflasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd enflasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.