Abd Elçisi

Abd Elçisi

Son dakika ABD elçisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD elçisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD elçisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Elçisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd elçisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 abd elçisi haberi bulunmuştur. Tüm abd elçisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den YPG, F-16 ve İsveç açıklaması! Büyükelçi Flake: Türkiye'nin güvenlik ihtiyaçlarına dikkat çekilmeli
ABD'den YPG, F-16 ve İsveç açıklaması! Büyükelçi Flake: Türkiye'nin güvenlik ihtiyaçlarına dikkat çekilmeli ABD'nin 247'nci Bağımsızlık Günü kutlaması kapsamında ABD Ankara Büyükelçiliği Konutu'nda gazetecilere açıklama yapan ABD Büyükelçisi Flake, Türkiye'ye F-16 satışı ve ABD'nin YPG'ye verdiği destekle ilgili konuştu.
22.06.2023 Gündem
ABD Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
ABD Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı Dışişleri Bakanlığından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güvenlik personelinden bazıları hakkında tutuklama kararı alındığının öğrenilmesi üzerine ABD’nin Ankara Büyükelçisi Bass'ın Bakanlığa davet edildiği bildirildi
29.09.2021 Gündem
Bingazi rezaleti
Bingazi rezaleti 2012’de Libya’da ABD elçisinin hayatını kaybettiği baskını anlatan ‘13 Saat: Bingazi’nin Gizli Askerleri’ filminde en önde yer alan teröristlerden birine Türk bayraklı tişört giydirildi. Türk bayraklı terörist elinde silahla defalarca gözüküyor
17.06.2021 Dünya
Gökçek'ten konuşulacak iddia!
Gökçek'ten konuşulacak iddia! Melih Gökçek, 'ABD elçisiyle görüştüm. 'AK Parti iktidarı gidecek demişsiniz' dedim. Yalanlamadı' diye konuştu. Gökçek, Mansur Yavaş'ın adaylığının ise 1 sene önce bilindiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
ABD Elçisi öldürüldü!
ABD Elçisi öldürüldü! Libya Büyükelçisi ve 3 elçilik görevlisi öldürüldü
12.09.2012 Dünya
Birlemiş Milletler’de Gazze’de ateşkes kararına karşı oy kullanan tek ülke ABD oldu
Birlemiş Milletler’de Gazze’de ateşkes kararına karşı oy kullanan tek ülke ABD oldu Birlemiş Milletler’de (BM) Cezayir tarafından sunulan Gazze’de ateşkes kararına 13 üye devlet destek verirken, oylamada tek karşı oy kullanan ülke ABD oldu. İngiltere ise oylamaya katılmadı.
21.02.2024 Dünya
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından bölgeyi ablukaya alan İsrail'in saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Her geçen dakika Gazze'deki can kaybı artarken ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times İsrail'in 'Gazze işgali' planını yazdı.
15.10.2023 Gündem
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Avrupa, yoksul ülkelere ücretsiz gübre tedarikimizi engellemeye çalışıyor
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Avrupa, yoksul ülkelere ücretsiz gübre tedarikimizi engellemeye çalışıyor Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmada, "Avrupa, yoksul ülkelere ücretsiz gübre tedarikimizi engellemeye çalışıyor" dedi.
24.09.2022 Dünya
Cinsel istismar mağduru Hollywood yıldızı Ashley Judd’den itiraf: Hikayesini duymak istedim
Cinsel istismar mağduru Hollywood yıldızı Ashley Judd’den itiraf: Hikayesini duymak istedim Geçen sene Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde geçirdiği kazayla uzun süre gündemde kalan ABD'li oyuncu Ashley Judd, katıldığı bir podcast programında 1999 yılında kendisine cinsel saldırıda bulunan adamla yıllar sonra konuştuğunu anlattı. "Kederden kurtulmanın birçok yolu var" ifadelerini kullanan ünlü isim, bunu dinleyicileriyle paylaşmak istediğini dile getirdi.
27.07.2022 Magazin
FETÖ'cü eski milletvekilinin eşinden Prens Andrew rüşvet
FETÖ'cü eski milletvekilinin eşinden Prens Andrew rüşvet FETÖ’den tutuklanan eski milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen’in İngiliz vatandaşlığı alabilmek için 750 bin sterlin rüşvet verdiği öne sürülen İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in oğlu Prens Andrew’un bankacılara “ödeme hakkında endişeleri varsa Buckingham Sarayı ofisini aramalarını” söylediği iddia edildi.
5.04.2022 Gündem
Cinsel taciz skandallarından sonra Prens Andrew’e FETÖ rüşveti!
Cinsel taciz skandallarından sonra Prens Andrew’e FETÖ rüşveti! Cinsel taciz skandalları sonrası askeri unvanları geri alınan Prens Andrew’ın bir Türk’ten rüşvet aldığı iddiası İngiltere'yi sarstı. FETÖ’den tutuklanan eski milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen’in İngiliz pasaportu için Prens’e 750 bin sterlin rüşvet verdiği öne sürülüyor.
2.04.2022 Dünya
BM Güvenlik Konseyi’nde ABD-Rusya Büyükelçileri arasında 'Ukrayna' tartışması
BM Güvenlik Konseyi’nde ABD-Rusya Büyükelçileri arasında 'Ukrayna' tartışması Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi 8960’ıncı toplantısı, ABD’nin BM Büyükelçisi Linda Thomas-Greenfield ve Rusya’nın BM Büyükelçisi Vasily Nebenzya arasında Ukrayna tartışmasına sahne oldu. Nebenzya, batıyı ve ABD’yi ‘tansiyonu artıran, histerik’ açıklamalar yapmakla suçlarken; Thomas-Greenfield, Rusya’nın askeri faaliyetlerinin, ‘barış ve güvenlik’ sorunu olduğunu belirtti.
1.02.2022 Dünya
Bakan Kurum 'büyük bir değişimin hatta devrimin eşiğindeyiz' dedi ve duyurdu
Bakan Kurum 'büyük bir değişimin hatta devrimin eşiğindeyiz' dedi ve duyurdu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye’nin ‘daha adil bir dünya mümkündür’ inancıyla hareket ettiğini belirterek, “Dünyadan da beklentimiz dezavantajlı, iklim değişikliğinden en çok etkilenen ve gelişmekte olan ülkelerin, iklim değişikliğiyle mücadele ederken daha kırılgan hâle gelmemesidir, bu ülkelere gerekli desteklerin eksiksiz verilmesidir” dedi. Bakan Kurum, "Sanayi devriminin üzerinden geçen üç asrın ardından, şimdi yeniden büyük bir değişimin, dönüşümün hatta devrimin eşiğindeyiz" açıklamasında bulundu.
28.01.2022 Gündem
TRT World Forum 2021’de dünyanın yeni güç haritası masaya yatırıldı
TRT World Forum 2021’de dünyanın yeni güç haritası masaya yatırıldı “Güç ve Paradoks: 21. Yüzyılda Büyük Stratejiyi Anlamak” temasıyla bu yıl 19-20 Ekim tarihlerinde sanal ortamda gerçekleştirilen TRT World Forum 2021 sona erdi. İki gün boyunca küresel sorunların alanında uzman kişiler tarafından masaya yatırıldığı forumda, 30’u aşkın ülkeden dünyaca önemli isimler, iklim ve küresel sağlık krizlerinden uluslararası ekonomik kalkınmaya, Avrasya'nın yükselişinden dijital yönetişime kadar dünya gündemini meşgul eden birçok konuyu özel oturumlarda ele aldı.
20.10.2021 Gündem
AK Parti'li Kurtulmuş: Üniversitelerin kalitesinin yükselmesi ana hedefimiz
AK Parti'li Kurtulmuş: Üniversitelerin kalitesinin yükselmesi ana hedefimiz AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Mardin'de Artuklu Üniversitesi'nin 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, son 5 yıllık kalkınma planlarından birinin, Türkiye’den en az 3 üniversitenin dünyanın en iyi 500 üniversitesi arasına girmesi olduğunu söyledi. Üniversite sayısını 76'dan 207'ye yükselttiklerini belirten Kurtulmuş, "Üniversitelerin sadece sayısının artması yeterli değil. Şimdi geldiğimiz noktada üniversitelerin seviyesinin artması, kalitesinin yükselmesi ve Türkiye üniversitelerinin uluslararası alanda rekabet edebilir üniversiteler haline gelmesi de ana hedefimiz" dedi.
14.10.2021 Siyaset
Johnny Depp'in itibar davası kabul edildi!
Johnny Depp'in itibar davası kabul edildi! Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki hukuk mücadelesinde yeni bir dönem başlıyor.
20.08.2021 Magazin
Kerbela olayı nedir, aşure günü Kerbela'da ne oldu? Kerbela olayı ve aşure günü arasındaki bağ!
Kerbela olayı nedir, aşure günü Kerbela'da ne oldu? Kerbela olayı ve aşure günü arasındaki bağ! İstarihinin gördüğü en acı felâketlerden biri olan, Peygamber Efendimiz'in torunu Hazret-i Hüseyin'in (r.a.) hunharca katledildiği olay, Muharrem ayının 10. Günü idrak edilen aşure günü nedeniyle merak ediliyor. Peki, Kerbela olayı nedir? Aşure günü Kerbela'da ne oldu?
18.08.2021 Gündem
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Kılıç, görevine bugün veda ediyor
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Kılıç, görevine bugün veda ediyor Görev süresi dolan Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, Büyükelçilik personeli ile vedalaşırken Türk toplumu ve Amerikalı Müslümanlar için de birer veda mesajı yayımladı.
2.03.2021 Dünya
William Burns kimdir? Yeni CIA Direktörünün aldığı görevler ve biyografisi…
William Burns kimdir? Yeni CIA Direktörünün aldığı görevler ve biyografisi… Kasım ayında yapılan seçimi kazanan Joe Biden, Oval Ofisi devralmaya hazırlanıyor. Biden'ın ekibi de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Joe Biden'ın kampanya ofisinden yapılan açıklamaya göre eski diplomat William Burns, ABD'nin yeni CIA Direktörü olacak. William Burns kimdir? Yeni CIA Direktörü kaç yaşında, aldığı görevler?
11.01.2021 Dünya
ABD'de 231 yıl sonra bir ilk!
ABD'de 231 yıl sonra bir ilk! Amerikan basınına göre ABD Merkez Bankası'nın (Fed) eski başkanı Janet Yellen, yeni kabinede hazine bakanlığı görevini üstelenebilir. Bu atamanın gerçekleşmesi halinde Yellen, bakanlığının 231 yıllık tarihinde bu göreve gelen ilk kadın olacak.
24.11.2020 Gündem
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey Türkiye'yi ziyaret edecek
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey Türkiye'yi ziyaret edecek ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi ve DEAŞ ile Mücadele Koalisyonu Temsilcisi James Jeffrey, 22-28 Ağustos'ta Türkiye ve İsviçre'yi ziyaret ederek Suriye ve bölgedeki son gelişmeleri ele alacak.
21.08.2020 Dünya
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Uluslararası Göç Filmleri Festivali, dünyanın‘birbirine’ empatiyle bakmasını sağlayacak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Uluslararası Göç Filmleri Festivali, dünyanın‘birbirine’ empatiyle bakmasını sağlayacak Hep dram konuşarak hata yapıyoruz, şimdi göçün güzelliklerini anlatma zamanı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uluslararası Göç Filmleri Festivali, dünyanın‘birbirine’ empatiyle bakmasını sağlayacak" dedi.
28.05.2020 Kültür Sanat
Trump'ın korktuğu başına geliyor! Saatler kaldı...
Trump'ın korktuğu başına geliyor! Saatler kaldı... Beyaz Saray'ı en fazla kaygılandıran tanık, azil sürecinde bugün ifade verecek. Trump tarafından görevlendirilen AB Büyükelçisi Sondland'in bugün yeni ayrıntılar açıklaması halinde, ABD çalkalanabilir.
20.11.2019 Dünya
Ve başladı! İlk kez canlı yayınladı
Ve başladı! İlk kez canlı yayınladı ABD’de Temsilciler Meclisi tarafından yürütülerek Başkan Donald Trump’ı azletmeye yönelik başlatılan azil soruşturması oturumları ABD tarihinde ilk kez canlı yayınlandı.
13.11.2019 Dünya
Türk turizmine dizi dopingi
Türk turizmine dizi dopingi TÜRSAB’ın büyükelçilerle yaptığı Anadolu gezilerinin ikinci durağı Bursa oldu. Bursa’yı dizilerden hatırlayan büyükelçiler, Türk dizilerinin turizme katkısına dikkat çekti.
5.05.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Abd Elçisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd elçisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.