Abd Basını

Abd Basını

Son dakika ABD basını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD basını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD basını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Basını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd basını gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.486 abd basını haberi bulunmuştur. Tüm abd basını haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzmanlardan ABD basınına Rusya - Ukrayna açıklaması: Tamamen çaresiz kalacaklar!
Uzmanlardan ABD basınına Rusya - Ukrayna açıklaması: Tamamen çaresiz kalacaklar! Ukrayna ordusu, lojistik problemler ve moral bozukluğunun pençesinde kıvranan işgalci Rus kuvvetlerine karşı beklenmedik bir şekilde sert direnç gösteriyor. Ancak savaş henüz iki haftalık ve Washington ve Avrupa başkentlerinde yetkililer, Rus ordusunun erken kayıplarını tersine çevireceğini ve uzun, kanlı bir isyana zemin hazırlayacağını tahmin ediyor.
6.03.2022 Dünya
ABD basınından Türkiye'ye büyük övgü: Muhtemel katliamların önünde yalnızca Türk askeri var
ABD basınından Türkiye'ye büyük övgü: Muhtemel katliamların önünde yalnızca Türk askeri var New York Times gazetesi, son zamanlarda terör örgütü YPG/PKK'ın bombalı saldırılarına maruz kalan Afrin'i ve kentin Türkiye sınırına yakın bölgelerdeki mülteci kamplarını anlatan geniş bir gözlem yazısı yayımladı.
17.02.2021 Dünya
ABD basını gizli belgeleri yayınladı! İstihbaratın özel arşivinden sızdırıldı
ABD basını gizli belgeleri yayınladı! İstihbaratın özel arşivinden sızdırıldı ABD basını İran'ın Irak'taki "siyasi hegemonyası"yla ilgili gizli belgeleri yayınladı. 700 sayfalık belgelerde yer alan iddialarla yer yerinden oynayacak...
18.11.2019 Dünya
ABD basını İran kararını nasıl gördü?
ABD basını İran kararını nasıl gördü? ABD Başkanı Donald Trump’ın İran nükleer anlaşmasından çekilme kararı dünya çapında geniş yankı bulurken, ABD basını kararın ABD’nin Avrupa ile ilişkilerini belirsizliğe ittiğine dikkati çekti.
8.05.2018 Dünya
ABD basınında "BM'nin Kudüs kararı" geniş yer buldu
ABD basınında "BM'nin Kudüs kararı" geniş yer buldu ABD basını, Türkiye'nin girişimleriyle hazırlanan ve ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını eleştiren karar tasarısının Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunda kabul edilmesini manşetlerine taşıdı
22.12.2017 Dünya
ABD karıştı! 'Eğer Müslüman olsaydı...'
ABD karıştı! 'Eğer Müslüman olsaydı...' ABD'de yaşayan birçok kişi, yetkililerin ve basın organlarının Stephen Paddock için "terörist" terimini kullanmamasına tepki gösteriyor.
4.10.2017 Dünya
ABD Basını: Beyonce ikizlerini doğurdu
ABD Basını: Beyonce ikizlerini doğurdu Amerikan basını, pop yıldızı Beyonce'nin ikiz bebeklerini doğurduğunu açıkladı.
18.06.2017 Magazin
FETÖ’den aranan aile Kanada’da
FETÖ’den aranan aile Kanada’da ABD basını dün 15 Temmuz’un ardından Ukrayna’ya kaçan Kırcalı ailesinin nasıl Kanada’ya sığındığını yazdı.
20.05.2017 Dünya
Trump: Amerika tarihinde böyle bir şey görmedim
Trump: Amerika tarihinde böyle bir şey görmedim ABD Başkanı Donald Trump, "Basının bana son zamanlarda nasıl davrandığına bakın, çok eminim ki tarihte hiçbir politikacıya daha kötü ve adaletsiz olunmadı" dedi
17.05.2017 Dünya
Donald Trump: ABD Basını kontrolden çıkmış durumda
Donald Trump: ABD Basını kontrolden çıkmış durumda ABD Başkanı Donald Trump düzenlediği basın toplantısında ülkesinin basınını hedef aldı
17.06.2021 Dünya
Akıl almaz telekulak sistemi!
Akıl almaz telekulak sistemi! Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı’nın, dilediği bir ülkede bir ay boyunca yapılan tüm telefon görüşmelerini kaydetmesini sağlayan bir bilgisayar sistemi geliştirdiği ortaya çıktı...
19.03.2014 Dünya
Müthiş Türkiye iddiası!
Müthiş Türkiye iddiası! 'Başlıca araç' olarak görülen ne?...
29.09.2021 Gündem
İsrail'in İran planı ortaya çıktı! İlk önce orayı vuracaklar, Devrim Muhafızları videoyla duyurdu
İsrail'in İran planı ortaya çıktı! İlk önce orayı vuracaklar, Devrim Muhafızları videoyla duyurdu İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Dünya ise İsrail'in İran'a yanıt verip vermeyeceğine kilitlenmiş durumda. BM, nükleer sahalara yapılacak saldırılardan endişe duyduğunu duyurdu. ABD basını ise İsrail'in İran planı yazdı. ABD'li yetkililer ile görüşen NBC, Tel Aviv'in İran'ı nasıl hedef alacağını dünyaya duyurdu. Öte yandan İran'ın başkenti Tahran'da gece saatlerindeki askeri hareketlilik dikkat çekerken, Devrim Muhafızları'nın yayınladığı video ses getirdi. İşte detaylar...
16.04.2024 Dünya
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmetçik ile İftar programında konuştu. "Sınırlarımızda bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, güçlü ordu vurgusu yaptı ve "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş 'KAAN' bugün sabah saatlerinde gökyüzüyle buluştu. Milli Muharip uçak ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Genelkurmay Eski İstihbarat Başkanı Korgeneral İsmail Hakkı Pekin "KAAN seri üretime geçtikten sonra Türk Hava Kuvvetleri, İsrail dahil bölgedeki en güçlü hava kuvvetleri haline gelecek" dedi. Pekin, KAAN'ın bazı özelliklerinin İsrail ve ABD'nin elindeki F-35'ten daha üstün olduğunu belirtti.
21.02.2024 Gündem
Azerbaycan'da seçimi kazanan Aliyev! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliyev'e tebrik
Azerbaycan'da seçimi kazanan Aliyev! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliyev'e tebrik Azerbaycan'da, erken cumhurbaşkanı seçimleri için oy kullanma işlemi tamamlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Aliyev seçimde yüzde 90'ın üzerinde bir oy aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan telefon ile görüştüğü Aliyev’i Cumhurbaşkanlığı seçiminde kazandığı zafer nedeniyle tebrik etti.
7.02.2024 Gündem
ABD'yi şok eden video! Biden hükümetini eleştirerek babasının kesik başını Youtube yayınında gösterdi
ABD'yi şok eden video! Biden hükümetini eleştirerek babasının kesik başını Youtube yayınında gösterdi Youtube'da yayınlanan video ülkeyi şoke etti. 33 yaşındaki Justin Mohn'un babasının kesilmiş başını sergilediği Youtube videosu ABD'de büyük infiale neden oldu. Dünya gazeteleri korkunç olayı manşetlerinden duyururken videonun 6 saat boyunca yayında kaldığı öğrenildi.
31.01.2024 Dünya
ABD'den Yunanistan'a ücretsiz askeri araçlar! Türkiye havada, karada, denizde fark atınca Yunan basını 2030 yılını yazdı
ABD'den Yunanistan'a ücretsiz askeri araçlar! Türkiye havada, karada, denizde fark atınca Yunan basını 2030 yılını yazdı Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla ürettiği hava, kara ve deniz araçlarıyla ordusunu, donanmasını ve hava kuvvetlerini güçlendirmesi Yunan basınında yer buldu. ABD'nin Türkiye’ye F-16 jetlerinin satılmasına onay vermesiyle birlikte Yunanistan'a da 40 adet F-35 savaş uçağı satışını yaptığını duyurması, Yunan basının Türk ordusu ile Yunan ordusunun güç dengesini karşılaştımasına neden oldu. 2030 yılındaki Türk ve Yunan ordusunu karşılaştıran Kathimerini gazetesi, iki ülkenin o yıllardaki askeri gücünü ele aldı.
29.01.2024 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
Gazze'de İsrail katliamı! Ülkeyi sarsan buluşmada Netanyahu'ya sert tepki
Gazze'de İsrail katliamı! Ülkeyi sarsan buluşmada Netanyahu'ya sert tepki İsrail ordusunun Gazze'de bombardımanı devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. CNN, ABD'nin Gazze'deki büyük ölçekli askeri operasyonların Ocak ayına kadar tamamlayabileceğine inandığını yazdı. Aynı haberde Beyaz Saray'ın İsrail'i hasarı ve sivil kayıplarını sınırlaması konusunda uyardığı bilgisine yer verildi. Gazze'deki saldırılarını sürdüren İsrail Kuzey sınırında tansiyonu zirveye çıkaran bir hataya imza attı. İsrail bunun üzerine bir özür mesajı yayınladı. Başbakan öfkeli rehine aileleri ile bir araya geldi. İsrail basını kaotik toplantıda ailelerin Başbakan'ın yüzüne istifa çağrısında bulunduklarını ve savaş planlarını eleştirdiklerini yazdı.
6.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki tatil şehri Taba'ya düşen roket çok sayıda insanın yaralanmasına yol açtı, ABD'ye ait savaş uçakları ise gece yarısı 04.30'da bombardımana girişti.
27.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 8. Aile Şurası'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AB 'Henüz ateşkes çağrısı yapamayız' diyor. Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım. Hiçbir zaman sizin gibi bu tür vahşetlere seyirci kalmadım. Ağız birliği etmişçesine saldırılara koşulsuz destek veriyor. Gazzeli mazlumların hayat hakkını yok sayıyor. Ne oldu insan hakları? Orada neler yazıyor, bakmıyor musunuz? İşlerine geldikleri için bakmazlar çünkü akan kan Müslüman kanı... Buradan soruyorum AB'nin ateşkes çağrısı yapabilmesi için daha kaç çocuk ölmeli, daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi gerekir." ifadelerini kullandı
26.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abd Basını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd basını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.