Ab Üyesi

Ab Üyesi

Son dakika ab üyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ab üyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ab üyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ab Üyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ab üyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.552 ab üyesi haberi bulunmuştur. Tüm ab üyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye ile AB arasında kritik görüşme! Bakan Elvan anlattı
Türkiye ile AB arasında kritik görüşme! Bakan Elvan anlattı Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, AB üyesi ülkelerin büyükelçilerine ekonomi reformlarını anlattı. Elvan, "Türkiye'nin ekonomi reformlarını hayata geçirme konusunda ne denli kararlı olduğunu tüm muhataplarımızla paylaşacağız" dedi.
2.04.2021 Ekonomi
AB'den flaş seyahat kararı!
AB'den flaş seyahat kararı! Avrupa Birliği (AB) liderleri, üçüncü ülke vatandaşlarının AB üyesi ülkelere ve Schengen bölgesine yapacakları "gerekli olmayan" seyahatlere 30 günlük geçici kısıtlama getiren düzenlemeyi onayladı.
17.03.2020 Dünya
AB'den yeni Schengen kontrol sistemine onay
AB'den yeni Schengen kontrol sistemine onay AB Konseyi, Schengen Bölgesi'ne giriş ve çıkış yapan üçüncü ülke vatandaşlarına ait bilgilerin elektronik ortamda kaydedilip saklanması ve üye ülkelerin ortak kullanımına açılması yönündeki yeni sınır kontrol sistemine onay verdi.
20.11.2017 Dünya
Devreye girdi! Göçmen güzergâhını kapatıyor
Devreye girdi! Göçmen güzergâhını kapatıyor Slovenya, göçmenlerin Yunanistan’dan Batı Avrupa’ya geçmek için kullandığı güzergâhı kapatmak amacıyla yeni kısıtlamaları devreye soktu.
9.03.2016 Dünya
İngiltere’den Brüksel’e rest
İngiltere’den Brüksel’e rest İngiltere Başbakanı Cameron, ülkesinin AB üyesi olarak kalması için talep ettiği 4 şartı açıkladı. Cameron, şartları kabul edilmezse İngiltere’de gerçekleşecek AB referandumunda ‘hayır’ kanadını destekleyecek.
10.11.2015 Dünya
Başbakan'dan çok sert Kıbrıs mesajı!
Başbakan'dan çok sert Kıbrıs mesajı! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Brüksel'de Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz ile basın toplantısı düzenledi...
29.09.2021 Gündem
'Türkiye'nin pozisyonunu etkiliyor!'
'Türkiye'nin pozisyonunu etkiliyor!' Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye yaptığı ziyareti ile tüm dikkatleri çeken Suriyeli Kürtlerin en büyük oluşumu PYD’nin lideri Salih Müslim, İstanbul ziyaretini değerlendirirken “hiçbir amacımızdan vazgeçmiş değiliz” dedi...
29.09.2021 Gündem
Avrupa'dan kopuyoruz!
Avrupa'dan kopuyoruz! AB üyesi olmak artık heyecan vermiyor
29.09.2021 Gündem
Türkiye AB alternatifi mi oluşturuyor?
Türkiye AB alternatifi mi oluşturuyor? Erdoğan El Cezire'ye konuştu
29.09.2021 Gündem
Vatan'ın sorusuna cevap verdi!
Vatan'ın sorusuna cevap verdi! Erdoğan, "Türkiye nereye gidiyor?" sorusuna böyle cevap verdi!
4.03.2009 Siyaset
'Hükümet 7 yılda sessiz devrim yaptı'
'Hükümet 7 yılda sessiz devrim yaptı' Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AKP hükümetinin son 7 yılda en önemli yatırımların demokrasiye yönelik olduğunu söyleyerek, “Bugün sessiz devrim olarak görülen başarıları hep birlikte başardık...
24.01.2009 Siyaset
Erdoğan'dan Öcalan açıklaması
Erdoğan'dan Öcalan açıklaması ‘İmralı’dakine işkence falan uygulanmıyor’
3.11.2008 Siyaset
Hükümet harıl harıl kırmızı kitabı ezberliyor
Hükümet harıl harıl kırmızı kitabı ezberliyor Başbakan Gül ve MGK üyesi bakanlar MGK'da kendilerine verilen içinde 28 Şubat kararlarının da yer aldığı kırmızı kaplı 'milli siyaset belgesi'ni okuyor
29.09.2021 Gündem
'AB Karadeniz Havzası' programının son proje teklif başvuruları başladı
'AB Karadeniz Havzası' programının son proje teklif başvuruları başladı Dışişleri Bakanlığı, AVRUPA Birliği (AB) Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İş Birliği Programı'nın 52 milyon avro bütçeli ikinci ve son teklif çağrısının başvuru süreci başladı.'Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı', 2021-2027 dönemi ikinci çağrısından 25 il yararlanacağı vurgulandı.
1.04.2024 Gündem
Dijital Telif Yasası ile ilgili Doç. Dr. Yegen’den dikkat çeken açıklama: Artık zorunluluk
Dijital Telif Yasası ile ilgili Doç. Dr. Yegen’den dikkat çeken açıklama: Artık zorunluluk Google'ın Kanada hükümeti ile anlaşmasının ardından Türkiye'de de 'Dijital Telif Yasası' çalışmaları hızlandı. Dijital telif yasası ile ilgili konuşan Doç. Dr. Ceren Yegen, yasanın hayata geçmesinin ardından tematik iş kollarının oluşabileceğinin altını çizdi. Peki bu yasa başka hangi pozitif sonuçları beraberinde getirir? Dünyada dijital geleceği şekillendirmek için başka ne tür çalışmalar var? Doç. Dr. Yegen ile mercek altına aldık.
25.12.2023 Gündem
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight Brüksel’de AB teknoloji liderleriyle buluştu
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight Brüksel’de AB teknoloji liderleriyle buluştu Yerli girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech, Dijital Türkiye Platformu ve DigitalEurope ortaklığında Brüksel’de düzenlenen buluşmada, yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight’ı Avrupalı teknoloji liderlerine tanıttı.
15.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Türkiye’nin ilk tescilli kenevir tohumu ‘Narlı’ hasat edildi
Türkiye’nin ilk tescilli kenevir tohumu ‘Narlı’ hasat edildi Tekstil, kozmetik, ilaç, inşaat ve otomotiv sektörü gibi birçok alanda kullanılacak olan ve Türkiye’nin ilk tescilli endüstriyel kenevir tohumu ‘Narlı’nın hasadı Amasya’da yapıldı. 
18.11.2023 Ekonomi
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü sivil kaybına karşıyız
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü sivil kaybına karşıyız AK Parti'nin saat 14:00'te başlayan MYK toplantısı sona erdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı sonrasında açıklama yaptı. Çelik, "Gazze ağır bir şekilde bombalanıyor. İsrail'de de sivillerin kaybı oldu. Kudüs'te ve başka yerlerde gerçekleşen saldırılara karşı çıkıyorsa aynı şekilde Filistin'deki saldırıya da karşı çıkıyoruz. Bütün tabloyu doğuran şey 67 sınırlarındaki iki devletli çözüm hayata geçmemiştir. Bütün taraflarda sivillerin hedef alınmasına karşıyız" dedi.
12.10.2023 Gündem
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'ın başlattığı antiterör operasyonunun 24 saatte başarıyla sonuçlanması Ermenistan'ı karıştırdı. Göstericiler ülke genelinde bir itaatsizlik eylemi ilan etti, Vazgen Manukyan 'Önümüzdeki üç gün içinde tüm Ermenistan felç olacak.' dedi. Paşinyan ülkedeki bazı örgütlerin iktidarını devirmek için 'darbe planı' içerisinde bulunduğunu öne sürerken, isim vermeden Rusya'ya da göndermede bulundu.
25.09.2023 Dünya
Türkiye'den İsveç'in NATO üyeliğine vize! Söz şimdi TBMM'de
Türkiye'den İsveç'in NATO üyeliğine vize! Söz şimdi TBMM'de İsveç’in yakın zamanda NATO üyesi olup olmayacağına ilişkin belirsizlik Vilnius Zirvesi sonrası çözüme kavuştu. İsveç, Türkiye’nin Avrupa Birliği sürecine güçlü destek taahhüdünde bulunurken Türkiye de İsveç’in katılım protokolünü mümkün olan en kısa sürede TBMM’ye sevk etmeyi ve onaylanmasını sağlamayı kabul etti.
11.07.2023 Gündem
Litvanya'daki 3'lü zirveden sonuç çıktı! Türkiye'den İsveç'e NATO vizesi
Litvanya'daki 3'lü zirveden sonuç çıktı! Türkiye'den İsveç'e NATO vizesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve İsveç Başbakanı Kristersson ile Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta görüştü. Görüşmede İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin atılacak adımların masaya yatırıldı. Görüşme sonrası açıklama yapan Stoltenberg, “Türkiye, İsveç’in NATO üyeliği kararını Meclis'e götürecek. Sayın Erdoğan ben ve İsveç mutabakata varmış ve bir bildiriye imza atmış bulunuyoruz. Bizim terörle mücadele kararımız, Türkiye'nin güvenliğine bir katkıdır.” dedi.
10.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları dünyada büyük yankı buldu: İsveç'in NATO üyeliği için AB şartı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları dünyada büyük yankı buldu: İsveç'in NATO üyeliği için AB şartı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Litvanya'ya giderken yaptığı açıklamalar dünyada ilk haber oldu. Erdoğan, Vilnius'ta 10-12 Temmuz'da düzenlenecek olan NATO Zirvesine katılmak üzere Litvanya'ya gitmeden önce Atatürk Havalimanı Devlet Konukevinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın 'Türkiye'nin AB üyeliğinin önünü açın' mesajı dünya basınında geniş yer buldu.
10.07.2023 Gündem
Kalyon Holding'in Romanya yatırımının imzaları atıldı
Kalyon Holding'in Romanya yatırımının imzaları atıldı  Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında projenin başlaması için imzalar atıldı. Törende, Romanya Başbakan Yardımcısı Marian Neacşu, Romanya Enerji Bakanı Sebastian Burduja ve Kalyon İnşaat İcra Kurulu Üyesi Serdar Över yer aldı. Yapım bedeli yaklaşık 500 milyon Euro olan proje ilgili konuşan Serdar Över, "Hem Romanya'nın hem Avrupa Birliği'nin enerji güvenliği açısından çok kritik bir proje" dedi.
18.06.2023 Ekonomi
Bakan Güler'den İsveç ve NATO açıklaması
Bakan Güler'den İsveç ve NATO açıklaması Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İsveç'in NATO katılımıyla ilgili olarak "İsveç’in de Üçlü Muhtıra'da kayıtlı taahhütlerini somut şekilde yerine getirmesi halinde Finlandiya gibi NATO üyesi olabileceğini müttefiklerimize beyan ettik" dedi.
17.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ab Üyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ab üyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.