A Grubu

A Grubu

Son dakika A Grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan A Grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını A Grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

A Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan a grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.911 a grubu haberi bulunmuştur. Tüm a grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Günah keçisi Onana, bu kez Manchester United'a hayat verdi! Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda işler değişti!
Günah keçisi Onana, bu kez Manchester United'a hayat verdi! Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda işler değişti! Galatasaray'ın da içinde bulunduğu Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda bu akşam iki maç oynandı. Sarı kırmızılı temsilcimiz evinde Bayern Münih'e 3-1 kaybetti. Grubun diğer maçında İngiliz Manchester United, Kopenhag'ı 1-0 mağlup etti. Maçın uzatma anlarında penaltı kazanan Kopenhag, vuruşu değerlendiremedi. Sezon başından bu yana günah keçisi ilan edilen Andre Onana, yaptığı kurtarışla hayat verdi.
24.10.2023 Futbol
Galatasaray'ın grupta kaç puanı var? UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu puan durumu
Galatasaray'ın grupta kaç puanı var? UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu puan durumu Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Manchester United'ı Old Trafford'da yenmesi sonrası işin rengi adeta değişti. Bayern Münih'in Kopenhag'ı 2-1 yendiği gecede sarı kırmızılı temsilcimizin puanı merak edildi. Peki Galatasaray'ın grupta kaç puanı var? İşte detaylar...
3.10.2023 Şampiy10
Galatasaray duvara çarptı, ölüm grubuna düştü! Şampiyonlar Ligi A grubunda Galatasaray'ın rakipleri belli oldu
Galatasaray duvara çarptı, ölüm grubuna düştü! Şampiyonlar Ligi A grubunda Galatasaray'ın rakipleri belli oldu Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. Şampiyonlar Ligi A grubunda yer alan Galatasaray, en zorlu grubu çekti. Kaçmak istediğimiz 3 grup içerisinden en zorlu olan çeken Galatasaray Şampiyonlar Ligi A grubunda yer aldı. İşte Galatasaray'ın rakipleri...
31.08.2023 Gündem
Galatasaray - Club Brugge maçı ne zaman, hangi gün ve kanalda, saat kaçta?
Galatasaray - Club Brugge maçı ne zaman, hangi gün ve kanalda, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, Avrupa'da yoluna devam etmek için Club Brugge ile karşılaşacak. Peki, Galatasaray - Club Brugge maçı ne zaman, hangi gün ve kanalda, saat kaçta?
23.11.2019 Yaşam
Van Persie’ye uyarı var
Van Persie’ye uyarı var Robin van Persie'nin bu akşam 2018 Dünya Kupası A Grubu’nda Fransa ile oynanacak maçta sahada olup olmayacağı merakla bekleniyor.
31.08.2017 Fenerbahçe
KPSS 2017 ek başvuru işlemleri başladı!
KPSS 2017 ek başvuru işlemleri başladı! ÖSYM başkanı Ömer Demir, gerçekleştirilecek olan bazı sınavlar için ek başvuru günü tanınacağı bilgisini paylaşmıştı. Bu doğrultuda KPSS Lisans A grubu sınavı için zamanında başvuru işlemi yapamamış olan adaylar, bugün sınav başvurusunu yapabilecek.
29.09.2021 Gündem
Emekli maaşı hesaplama ve sorgulama işlemi nasıl yapılır?
Emekli maaşı hesaplama ve sorgulama işlemi nasıl yapılır? Günümüzde internet üzerinden onlarca işlem kısa zamanlarda halledilebiliyor. Bu işlemlerden bir tanesi olan emekli maaşı hesaplama ve sorgulama işlemleri de online yapılabilmektedir. SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı emeklilik maaşı hesaplamaları ve sorgulamaları hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde.
29.09.2021 Gündem
2017 KPSS A grubu öğretmenlik başvuruları ne zaman başlayacak?
2017 KPSS A grubu öğretmenlik başvuruları ne zaman başlayacak? ÖSYM'nin gerçekleştirdiği KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınavı yılın belli zamanlarında yapılmaktadır. Sınavın giriş bilgileri sınavdan belli bir zaman önce ÖSYM'nin resmi sitesinden tüm adaylara duyurulur. KPSS'nin A Grubu ve Öğretmenlik sınavı başvuruları hakkındaki ve ÖSYM'nin açıklamasındaki ayrıntılar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
KPSS tercih sonuçları ve memur atamaları ile ilgili detaylar
KPSS tercih sonuçları ve memur atamaları ile ilgili detaylar KPSS tercih sonuçlarının açıklanması ile birlikte pek çok aday ÖSYM’ nin resmi sitesi üzerinden sonuçlarını kontrol ettiler. Atamaların ardından en çok merak edilen konu ise kadroya yerleşen adayların taban puanları oldu. İşte KPSS detayları!
29.09.2021 Gündem
Kocaeli Birlik - Galatasaray U14 maçında olay!
Kocaeli Birlik - Galatasaray U14 maçında olay! Bölgesel Gelişim U14 Ligi 1.Bölge A Grubu’nda oynanan Kocaeli Birlik-G.Saray maçına ‘çiçek krizi’ damgasını vurdu.
24.09.2021 Galatasaray
Aziz Yıldırım'dan yakın takip!
Aziz Yıldırım'dan yakın takip! UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. maçında 20 Ekim Perşembe günü deplasmanda İngiltere'nin Manchester United takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Aziz Yıldırım, idmanı yakından takip etti
24.09.2021 Fenerbahçe
F.Bahçe'nin rakipleri kadroları belirledi!
F.Bahçe'nin rakipleri kadroları belirledi! UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe'nin rakipleri Manchester United, Feyenoord ve Zorya, futbolcu listelerini UEFA'ya bildirdi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Rio'da büyük isyan!
Rio'da büyük isyan! A Grubu’ndaki 2. maçında Avustralya’ya kaybeden A Milli Kadın Basketbol Takımımız, kendilerini salona getiren şoförün yolu bilmediğini ve 1.5 saatte gelebildiklerini söyledi. Coach Ekrem Memnun da ısınamadan maça başlamalarından şikayet etti
9.08.2016 Şampiy10
Seyahat acentalarına destek süresi uzatıldı
Seyahat acentalarına destek süresi uzatıldı Kültür ve Turizm Bakanlığınca, Türkiye'ye turist getiren A grubu seyahat acentalarına destek süresi ağustos sonuna kadar uzatıldı
15.07.2016 Ekonomi
Genelevin icradan satışı 160 bin liralık borç nedeniyle
Genelevin icradan satışı 160 bin liralık borç nedeniyle EDİRNE’de İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan genelevin, işletme sahibinin başkasına olan 160 bin liralık senet borcu nedeniyle icralık olduğu ortaya çıktı...
15.06.2016 Yaşam
Edirne'de icradan satılık genelev
Edirne'de icradan satılık genelev EDİRNE’de genelevin yarı hissesi borcundan dolayı icradan satılığa çıkarıldı...
14.06.2016 Yaşam
Kolombiya çeyrek finale yükseldi
Kolombiya çeyrek finale yükseldi COPA America A Grubu maçında Kolombiya, Paraguay ile karşı karşıya geldi.
8.06.2016 Futbol
Başakşehir, Urfa'yı rahat geçti!
Başakşehir, Urfa'yı rahat geçti! Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Medipol Başakşehir evinde, PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi.
16.12.2015 Başakşehir
Lider Fener!
Lider Fener! Fenerbahçe grup liderliğini garantiledi
11.12.2015 Fenerbahçe
Aslan karanlıktan aydınlığa döndü
Aslan karanlıktan aydınlığa döndü FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 6. maçında Galatasaray, İspanya'nın Perfumerias Avenida ile karşılaştı
2.12.2015 Galatasaray
'Makineyi çözdük'
'Makineyi çözdük' F.Bahçe teknik heyeti, 2 maç kala gruptan çıkmayı garantileyen Molde'nin gen haritasını çıkardı:
24.11.2015 Fenerbahçe
Fenerbahçe panzer gibi
Fenerbahçe panzer gibi Sarı-lacivertliler A Grubu'ndaki liderliğini korudu...
19.11.2015 Fenerbahçe
Şampiyondan büyük F.Bahçe var
Şampiyondan büyük F.Bahçe var Basketbol THY Avrupa Ligi A Grubu 3. hafta maçında Fenerbahçe, organizasyonun son şampiyonu İspanyol ekibi Real Madrid'i 77-66 mağlup etti.
30.10.2015 Fenerbahçe
Altın kafa Fernandao
Altın kafa Fernandao Temsilcimiz Fenerbahçe evinde ağırladığı Ajax'ı 89'da Fernandao'nun golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı.
22.10.2015 Fenerbahçe
Fenerbahçe-Ajax maçı 4K izlenecek!
Fenerbahçe-Ajax maçı 4K izlenecek! Fenerbahçe’nin Ajax ile UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda oynayacağı mücadelede televizyon yayın tarihi ve Türk Futbol tarihi açısından bir ilk yaşanacak.
17.10.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

A Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki a grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.