Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe panzer gibi

Fenerbahçe panzer gibi

Sarı-lacivertliler A Grubu'ndaki liderliğini korudu...

Fenerbahçe panzer gibi

Sarı-lacivertliler, zorlu Almanya deplasmanında çok rahat bir galibiyet aldı. Bayern Münih’i 17 deviren Kanarya’da Bobby Dixon 25 sayıyla yıldızlaştı
F.BAHÇE önemli eksikleriyle, zorlu Bayern Münih deplasmanında maça oldukça iyi başladı. Karşılaşmaya ev sahibi görüntüsünde bir giriş yapan sarı-lacivertliler 11-0’lık seriyle 7:42 kala çift haneli farkı yakaladı.
BOBBY Dixon’la skorda etkili olan temsilcimiz rakip top kayıplarını da iyi değerlendirdi ve 10-30 gibi farklı bir skorla çeyreği tamamladı. Savunmada oldukça sert, hücumda da çok üretken bir görüntüde olan F.Bahçe salonu dolduran taraftarların hem de rakip takım oyuncularının motivasyonunu kırmayı başardı.
İKİNCİ çeyrekte zaman zaman savunma sertliği düşen Kanarya dışarıdan yüzdeli hücum etmenin de avantajıyla skor avantajını muhafaza ettiği, rahat bir ikinci çeyrek oynadı ve devre yine 20 sayılık farkla 30-50 tamamlandı. İkinci yarıda da 3 sayı yüzdesi ilk yarının altına olmasına rağmen takım olarak rakip potaya etkili hücum etti temsilcimiz.
EKSİKLERE RAĞMEN
EV sahibi Münih’in Dedovic başta olmak üzere geri dönüş hamlelerini cezalandırmakta gecikmedi. Karşılıklı sayılarla 48-67 girilen son çeyrekte de durum değişmedi. Temsilcimiz maça başladığı sertlikle yakaladığı farkı, kalan 3 çeyrek boyunca oyunun kontrolünü elden bırakmayarak korumayı başardı ve farklı bir galibiyet aldı (67-84). Zorlu Münih deplasmanından eksiklere rağmen alınan bu galibiyet serisine kıymetli 4. halka olarak eklendi.

Haberin Devamı