A.D.

A.D.

Son dakika a.d. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan a.d. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını a.d. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

A.D.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan a.d. gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.235 a.d. haberi bulunmuştur. Tüm a.d. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Eşyaları yola attı! Polise ateş açtı
Eşyaları yola attı! Polise ateş açtı Burdur'da Tepe Mahallesi Yeşiltepe Caddesi'ndeki müstakil evde oturan A.D, evdeki eşyaları yola atıp, kurusıkı tabancayla rastgele ateş açtı. Kendisini durdurmaya çalışan 3 polis memurunu tabanca ve satırla yaraladı. Bir polisin ise biber gazından etkilendiği olayda, akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen A.D. güçlükle etkisiz hale getirildiği ifade edildi.
7.04.2024 Gündem
Elazığ'da maden işçilerinin üzerine taş düştü! 1’i ağır, 2 işçi yaralandı
Elazığ'da maden işçilerinin üzerine taş düştü! 1’i ağır, 2 işçi yaralandı Elazığ’ın Palu ilçesinde krom madeni ocağında üzerlerine taş düşen 1’i ağır, 2 işçi yaralandı.
25.03.2024 Gündem
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, duruşmanın tek tutuklu sanığı Furkan Ersanlı hakkında 'silahla kasten yaralama', 'spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması' suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada ayrıca, 5 sanık hakkında 'spor alanlarına yasak madde sokulması', 1 sanık hakkında 'spor alanlarına sokulan yasak maddeyi seyircilere temin etme', 8 sanık hakkında da 'müsabaka düzeninin bozulması' suçundan ceza istendi. Ayrıca 9 sanığın beraati talep edildi. Savcı, 15 sanığın güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden yasaklanması yönünde de görüş bildirdi.
14.03.2024 Gündem
Defineciler tarihi eser bulma hayaliyle 30 metre kuyu kazdı
Defineciler tarihi eser bulma hayaliyle 30 metre kuyu kazdı Denizli’de define bulma hayali ile kaçak kazı yapan define avcıları 30 metre derinliğinde kazdıkları kuyuda suçüstü yakalandılar.
25.02.2024 Gündem
6. Sınıf Oran Konu Anlatımı: Matematik Oran Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
6. Sınıf Oran Konu Anlatımı: Matematik Oran Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Oran, benzer veya farklı iki miktarın bölünerek karşılaştırılmasının matematiksel bir ifadesidir. Bu ifade orantıdan yüzdeye dönüştürme yöntemiyle ifade edilebilir. ':' sembolü ile gösterilir. Örneğin 2:3, 5:6, 3:7 vb. oranlardır. Ayrıca '/' sembolüyle de temsil edilir. Dolayısıyla oran temelde bir tür bölme yöntemidir.
26.12.2023 Eğitim
Miras kavgası vahşete dönüştü! Sopalarla dövüp katlettiler...
Miras kavgası vahşete dönüştü! Sopalarla dövüp katlettiler... Miras yüzünden başlayan kavga cinayetle sonuçlandı. Denizli'de miras kavgasında Mehmet Deniz'in (43) sopalarla darbedilip öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden Emrah Y. (27) ile eşi Gül Yağmur Y. (31) tutuklandı, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
2.12.2023 Gündem
Diyarbakır'da 'Aport' operasyonu: 10 gözaltı
Diyarbakır'da 'Aport' operasyonu: 10 gözaltı Diyarbakır'da hırsızlık ve kapkaç yaptıkları tespit edilen 10 şüpheli eş zamanlı düzenlenen ‘Aport’ operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı.
10.09.2023 Gündem
VIP araçlarla göçmen kaçakçılığı! 3 organizatör şüphelisi gözaltına alındı
VIP araçlarla göçmen kaçakçılığı! 3 organizatör şüphelisi gözaltına alındı VIP araçlarla göçmen kaçakçılığı yapan 3 organizatör şüphelisi Muğla'da gözaltına alınırken, Suriye uyruklu 20 kaçak göçmen de yakalandı,. Şüphelilerin dikkat çekmemek için göçmenleri VIP araçlarla taşıdıkları ortaya çıktı.
24.08.2023 Gündem
Terör örgütünün finansman kaynağına büyük darbe! Orman yakmaları için para veriyordu
Terör örgütünün finansman kaynağına büyük darbe! Orman yakmaları için para veriyordu Adana merkezli 3 ilde PKK/KCK'nın eylem ve orman yangınlarındaki sabotaj faaliyetlerine yönelik çalışma kapsamında, örgüt talimatıyla finansman sağladıkları belirtilen 5 kişi gözaltına alındı.
18.08.2023 Gündem
İzmir'de kaçak sigara operasyonunda 2 tutuklama! Flaş operasyon
İzmir'de kaçak sigara operasyonunda 2 tutuklama! Flaş operasyon İzmir'in Çiğli ilçesinde bir depoya düzenlenen kaçak sigara operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
11.08.2023 Gündem
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ticari taksi ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
7.08.2023 Yaşam
THY pilotunun ölümüne neden olan taşın sırrı çözüldü
THY pilotunun ölümüne neden olan taşın sırrı çözüldü Ankara’da Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot Saygın Doğan'ın, feci bir kazada can verdi. Seyir halindeki otomobilinin ön camına isabet ederek ölümüne neden olan taşın sırrı ise yeni çözülebildi.
8.07.2023 Yaşam
Taksicilerin 'müşteri sırası' tartışması kanlı bitti: 1 ölü
Taksicilerin 'müşteri sırası' tartışması kanlı bitti: 1 ölü Kayseri'de taksi şoförü A.D. (32), müşteri sırası nedeniyle tartıştığı R.D. (23) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay yerinden taksisiyle kaçan R.D., akaryakıt istasyonunda yakalandı.
23.06.2023 Yaşam
D-650’de feci kaza, tıra ok gibi saplandı: 1 ölü
D-650’de feci kaza, tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Sakarya’nın Arifiye ilçesi D-650 karayolunda meydana gelen trafik kazasında tıra ok gibi saplanan otomobilin 23 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti.
12.06.2023 Yaşam
Kayıp tarihi eser internet sitesinde ortaya çıktı! 20 bin TL’ye satışa koymuşlar
Kayıp tarihi eser internet sitesinde ortaya çıktı! 20 bin TL’ye satışa koymuşlar Kahramanmaraş'ta internet üzerinden 20 bin TL'ye satışa çıkarılan ve Osmanlı dönemindeki bir çeşmeye ait olduğu belirlenen 'kitabe', Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nce koruma altına alındı.
11.05.2023 Kültür Sanat
Instagram hesabını sattı, dolandırıcılar yüzünden tutuklandı! Linke tıklayan yandı
Instagram hesabını sattı, dolandırıcılar yüzünden tutuklandı! Linke tıklayan yandı Dolandırıcılar farklı farklı yöntemlerle vatandaşları tuzağa çekmeye devam ediyor. Bu kez sosyal medya kullanıcılarının hayatını kabusa çeviren olayın arkasında bir aile var. Bu kişiler önce bir Instagram hesabı açtılar, sonra da kredi verme vaadi ile farklı şehirlerdeki insanları ağlarına düşürdüler. DM üzerinden gönderilen linke tıklayan mağdurların kimlik ve iletişim bilgilerini alan fırsatçıların, kullandığı yöntemin detayları şoke etti.
4.05.2023 Yaşam
Eski eniştesinin öldürdüğü annesi ve kız kardeşinin cenaze namazını kıldırdı
Eski eniştesinin öldürdüğü annesi ve kız kardeşinin cenaze namazını kıldırdı Adana’da eski damadı Uğur Doğan (44) tarafından öldürülen Şerife Yıldız (68) ile kızı Sümeyye Ergin (28), gözyaşları arasında toprağa verildi. Şerife Yıldız’ın imam oğlu Ali Yıldız, "Acımız çok büyük. Yaklaşık 14 yıldır imamım ve belki binlerce kişiye cenaze namazı kıldırdım. İki cenaze namazını yan yana ilk defa kıldırıyorum. Yükümüz ağır" diye konuştu. Çifte cinayetin ardından intihar eden şüpheli Uğur Doğan da köyünde toprağa verildi.
2.05.2023 Gündem
Kars’ta ‘torbacı’ operasyonu: 7 tutuklama
Kars’ta ‘torbacı’ operasyonu: 7 tutuklama Kars’ta ‘torbacı’ olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat destekli operasyon düzenlendi. Çeşitli miktarda uyuşturucu ele geçirilen operasyonda gözaltına alınan 7 kişi tutulandı.
18.04.2023 Gündem
‘Ev eşyası var’ denilen kamyonda 60 göçmen çıktı
‘Ev eşyası var’ denilen kamyonda 60 göçmen çıktı Van’da jandarmanın durdurduğu ve 'ev eşyası var' denilen kamyonun kasasında 60 göçmen yakalandı.
23.03.2023 Yaşam
Çocukların ağlama sesine uyandılar! Odaya giren çifti şoke eden görüntü
Çocukların ağlama sesine uyandılar! Odaya giren çifti şoke eden görüntü Iğdır'da çocuklarının ağlama sesine uyanan aile, odaya girdiklerinde karşılaştıkları manzara ile şok oldu. Eve giren yarasa, küçük iki çocuğun kulağını ısırdı.
14.03.2023 Yaşam
Kars'ta utandıran hırsızlık! Önce kameraya sonra polise yakalandı
Kars'ta utandıran hırsızlık! Önce kameraya sonra polise yakalandı Kars’ta camilerin ses sistemleri ve temizlik robotlarını çalan hırsız polisin düzenlendiği operasyon ile yakalandı.
5.03.2023 Gündem
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı Adıyaman’da yıkılan Huzur Apartmanı’nın müteahhiti Yıldıray Varki İstanbul Havaalanı’ndan İsviçre’ye gitmeye çalışırken yakalandı. Yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 134’e ulaştı. Adıyaman barosu konteynerde şikayetleri topluyor.
21.02.2023 Gündem
'Kredici Fatmanur' hayatlarını kararttı! ‘Bana şifre vererek saklamamı istedi'
'Kredici Fatmanur' hayatlarını kararttı! ‘Bana şifre vererek saklamamı istedi' Kocaeli'nde Instagram üzerinden kredi verme vaadiyle farklı şehirlerden 5 kişiyi dolandıran aile ve komşularının aralarında bulunduğu 8 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanıklardan bazıları suçlamaları kabul ederek, dolandırıcılık yapmak için Instagram sayfası satın aldıklarını söyledi.
1.01.2023 Ekonomi
Kreş skandalında korkunç detaylar ortaya çıktı! Uyumayan çocukları bağlıyorlar, karanlık odada bırakıyorlar
Kreş skandalında korkunç detaylar ortaya çıktı! Uyumayan çocukları bağlıyorlar, karanlık odada bırakıyorlar Tekirdağ’daki kreşte çalışan 2 öğretmenin çocuklara defalarca şiddet uyguladığı görüntülerin yayınlanmasının ardından olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Çocukların kreşe gitmemek için sürekli garip davranışlar sergilediği ve çocukların ceza olarak karanlık odaya kapatıldığı iddia edildi.
11.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

A.D. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki a.d. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.