İtalya’da kaybolan helikopter bulundu mu? Düşen helikopterdeki yolcular bulundu mu?
İtalya’da kaybolan helikopter bulundu mu? Düşen helikopterdeki yolcular bulundu mu? İtalya'da, dağlık bölgede kaybolan ve içinde 4'ü Türk 7 kişinin bulunduğu helikopterin yeri tespit edildi. İçinde Eczacıbaşı Holding'in dört çalışanının da bulunduğu helikopter ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Peki, İtalya’da kaybolan helikopter bulundu mu? Düşen helikopterdeki yolcular bulundu mu? Eczacıbaşı helikopter kazasında ölenler var mı? İşte detaylar…
11.06.2022 Gündem
İtalya’da içinde 4 Türk'ün bulunduğu helikopter kaybolmuştu! Açıklama geldi
İtalya’da içinde 4 Türk'ün bulunduğu helikopter kaybolmuştu! Açıklama geldi İtalya’nın Lucca kentinden kalkan ve içerisinde 6 yolcu ile 1 İtalyan pilotun bulunduğu helikopterin kalkıştan kısa bir süre sonra radardan kaybolduğu bildirildi. Konuyla ilgili Eczacıbaşı Holding'den açıklama yapılarak helikopteri arama çalışmalarının sürdürüldüğü ifade edildi.
11.06.2022 Gündem
İtalya'da kaybolan helikopter bulundu mu, kayıp helikopterdeki 4 Türk’ün isimleri belli oldu mu?
İtalya'da kaybolan helikopter bulundu mu, kayıp helikopterdeki 4 Türk’ün isimleri belli oldu mu? İtalya'da dün sabah saatlerinde kaybolan helikopterde bulunan 7 kişiden 4'ünün Türk olduğu tespit edildi. Eczacıbaşı'ndan yapılan açıklamada, 4 kişinin çalışanları olduğu ve bir fuar için İtalya'ya gittikleri duyuruldu. Peki, İtalya'da kaybolan helikopter bulundu mu, kayıp helikopterdeki 4 Türk’ün isimleri belli oldu mu?
10.06.2022 Gündem
İtalya’daki helikopter kazasından önceki son kare son gülüş...
İtalya’daki helikopter kazasından önceki son kare son gülüş... İtalya’nın Lucca kentinde bulunan Capannori Tassignano Havaalanı’ndan 9 Haziran’da yerel saatle 10.00 sıralarında kalkan, içinde 1 İtalyan pilot, Eczacıbaşı Holding yöneticileri Arif Cez, İlker Uçak, Serhat Kenar ve Altuğ Erbil ile 2’si Lübnanlı 6 yolcunun bulunduğu Agusta Koala AW119 tipi Helikopter, yaklaşık yarım saat sonra radarda kaybolmuştu. 3 gün süren arama çalışmalarının ardından acı haber gelmiş, helikopterin enkazını Cusna Dağı yakınlarındaki Lama Nehri yatağında bulan ekipler, 7 kişinin cansız bedenine ulaşmıştı.
15.06.2022 Dünya
İtalya'da düşen helikopterle ilgili dikkat çeken detaylar! 'Kara kutu yoktu'
İtalya'da düşen helikopterle ilgili dikkat çeken detaylar! 'Kara kutu yoktu' İçinde 4'ü Türk toplam 7 kişinin bulunduğu ve İtalya'nın Lucca kentinden kalktıktan sonra Cusna Dağı bölgesinde düşen helikopterle ilgili sır perdesini aralama çalışmaları sürüyor. İtalyan medyasının manşetten verdiği haberlerde dikkat çeken detaylar yer aldı. Soruşturma kapsamında pilotun hasta olup olmadığı, helikopterle ilgili teknik sorunlar olup olmadığı ve hava koşullarının düşüşe bir etkisi olup olmadığı gibi detaylar araştırılıyor. Öte yandan La Nazione gazetesinin "Helikopterde kara kutu yoktu" başlığıyla verdiği haberde, Alp Dağları Kurtarma Birimi Başkanı'nın bu tip helikopterlerde kara kutu olmadığına vurgu yaptığı ve bu nedenle kazanın neden veya nedenlerini belirlemenin kolay olmayacağı da belirtildi.
13.06.2022 Dünya
İtalya'daki helikopter kazasında kahreden detay! Son fotoğrafları ortaya çıktı: '4’ümüz gitti, 4’ümüz kaldı'
İtalya'daki helikopter kazasında kahreden detay! Son fotoğrafları ortaya çıktı: '4’ümüz gitti, 4’ümüz kaldı' İtalya Toskana’daki Cusna Dağı’na çarparak düşen helikopterde ölen 4 Türk’ün mesai arkadaşlarından yürek burkan bir mesaj geldi. Kağıt teknolojileri fuarı için İtalya’da bulunan Eczacıbaşı ekibinden İnnovasyon Direktörü Ürün Kandemirer, yitirdiği meslektaşlarıyla İtalya’da yemek masasında çekilmiş bir fotoğraf paylaştı. Altına da “İtalya’da 8 arkadaştık, 4’ümüz gitti, 4’ümüz kaldı. Kalanların umutları peşlerinden gitti. Gidenler belleklerinde bizimle kaldı” diye yazdı.
13.06.2022 Dünya
İtalya'da Eczacıbaşı çalışanlarını taşırken düşen helikopterden acı haber geldi! 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldı...
İtalya'da Eczacıbaşı çalışanlarını taşırken düşen helikopterden acı haber geldi! 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldı... İtalya'da radardan kaybolan içinde 4 Türk'ün de bulunduğu helikopterin Cusna Dağı yakınlarında düştüğü belirlendi. İtalyan Ansa haber ajansı az önce helikopterdeki 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.
11.06.2022 Gündem
Çavuşoğlu: Tahıl için Rusyaya BM planının en doğru plan olduğunu belirttik
Çavuşoğlu: Tahıl için Rusyaya BM planının en doğru plan olduğunu belirttik Resmi ziyaret kapsamında Çekyanın başkenti Pragda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çek mevkidaşı Jan Lipavsky ile görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Rusya Dışişleri Bakanı Lavrovla görüşmesi hakkında da bilgi veren Çavuşoğlu Kendilerine Birleşmiş Milletler planının, en doğru plan olduğunu ve bunun detaylarının da tabi taraflar arasında müzakere edilmesi gerektiğini söyledik. Bu nedenle önümüzdeki süreçte BM, Türkiye, Ukrayna ve Rusya Federasyonu toplantısına, 4lü toplantıya ev sahipliği yapmaya hazır olduğumuzu söyledik. Bu da BMnin bir teklifiydi ifadelerini kullandı.
11.06.2022 Gündem
4 Eczacıbaşı yöneticisinin olduğu helikopter İtalya'nın dağlarında kayboldu! Çalışmalar sürüyor
4 Eczacıbaşı yöneticisinin olduğu helikopter İtalya'nın dağlarında kayboldu! Çalışmalar sürüyor İtalya’nın Lucca kentinden kalkan 4’ü Türk 6 yolcu ile 1 İtalyan pilotun bulunduğu helikopterin radarla bağlantısı, Alpler’in bir kolu olan Apenin Dağları semalarındayken kesildi. 4 Türk’ün Eczacıbaşı Holding’in yöneticisi olduğu öğrenilirken, İtalyan ekiplerin helikopteri bulma çalışmaları sürüyor.
11.06.2022 Yaşam
İtalya'da kaybolan helikopterdeki Türklerin isimler belli oldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi
İtalya'da kaybolan helikopterdeki Türklerin isimler belli oldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi İtalya'da dün sabah saatlerinde kaybolan helikopterde bulunan 7 kişiden 4'ünün Türk olduğu tespit edildi. Eczacıbaşı'ndan yapılan açıklamada, 4 kişinin çalışanları olduğu ve bir fuar için İtalya'ya gittikleri duyuruldu. Helikopteri, arama çalışmaları devam ederken İtalyan basını, pilotun telefon sinyalinin bulunduğunu aktardı.
10.06.2022 Gündem
İtalya'ya fuara giden helikopter kayboldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi
İtalya'ya fuara giden helikopter kayboldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi İtalya’nın Lucca kentinden kalkan ve içerisinde 6 yolcu ile 1 pilotun bulunduğu helikopterin kalkıştan kısa bir süre sonra radardan kaybolduğu bildirildi. Eczacıbaşı Holding'den yapılan açıklamada, "İtalya'ya fuar için giden 4 arkadaşımızın bindikleri helikopterden haber alınamamaktadır." denildi. Toskana-Emilian Apennines bölgesinde kaybolan ve içinde 4’ü Türk pilot dahil 7 kişinin bulunduğu helikopterin, arama kurtarma çalışmalarına İtalya Ulusal İtfaiyesi ve Ulusal Alp Kurtarma Ekiplerinin yanı sıra İtalya Hava Kuvvetleri de katıldı.
10.06.2022 Gündem
Gemiyi kapıdaki arıza yaktı!
Gemiyi kapıdaki arıza yaktı! 2 Türk yolcunun yaşamını yitirdiği gemideki yangın dehşetini yaşayan tur otobüsü şoförü Sebahattin Tosun “Gemiye binerken kapılar arızalıydı, yangın da oradan çıktı” dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri