İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi, son durum ne? Gözler Instagram’da Cem Belevi story paylaşımı sonrası İrem Derici’de!
İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi, son durum ne? Gözler Instagram’da Cem Belevi story paylaşımı sonrası İrem Derici’de! İrem Derici ve Cem Belevi aşkı iddiaya göre şarkıcı Cem Belevi’nin İrem Derici'yi ikinci kez aldatmasıyla bitti. İhaneti öğrenen Derici, sosyal medya hesabından ayrılığı “Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatında mutluluklar” sözleriyle duyurdu. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Cem Belevi 'İrem'i çok seviyorum' dedi. Ünlü şarkıcı İrem Derici ise yaptığı son açıklamada Belevi'yi yalancılıkla suçlayarak, “Ben bi' kaç saat uyuyup uyanıp her şeyi anlatayım ya, sıktı artık bu sahtekarlık. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi he ne dersin?” ifadelerini kullandı. İrem Derici’nin paylaşımı sonrası magazini yakından takip eden vatandaşlar İrem Derici’nin uyanmasını bekledi. Peki, İrem Derici Cem Belevi açıklaması geldi mi? İrem Derici Cem Belevi story atışmasında son durum…
11.05.2022 Televizyon
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi! Ünlü şarkıcı Cem Belevi katıldığı bir davette 'ihanet' iddialarının ardından olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı eski sevgilisi İrem Derici'yle aralarındaki buzları erittiğini dile getirdi. Şarkıcı, "Güzel oldu karşılıklı anlaştık. Sonuçta üç günlük, dünya geçiyor gidiyoruz. Küs kalmanın, kin tutmanın hiç kimseye faydası yok" dedi.
9.01.2023 Magazin
İrem Derici'den Sinan Akçıl, Cem Belevi ve aşk açıklaması!
İrem Derici'den Sinan Akçıl, Cem Belevi ve aşk açıklaması! Ünlüler dünyasında adeta her adımı olay olan İrem Derici, usta sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik sitemine açıklık getirirken, 'Piyanist' albümünde yer aldığı Sinan Akçıl'a dikkat çeken bir göndermede bulundu. Meslektaşı Cem Belevi'yle bir dargın bir barışık ilişkisi son olarak ihanet gerekçesiyle biten şarkıcı, eski aşkının açıklamalarına da cevap verdi.
7.01.2023 Magazin
İrem Derici'yi röportaj sırasında sinirlendiren durum! "Sözümü kesme"
İrem Derici'yi röportaj sırasında sinirlendiren durum! "Sözümü kesme" Son olarak "Amerika'ya gittiğimde belki erkeklerle tanışırım diye düşünerek uygulama indirdim" itirafıyla adından söz ettiren İrem Derici, önceki gün Beyoğlu'nda görüntülendi. Uzun saatler süren klip çekimlerinden dolayı yorgunluğu yüzüne yansıyan ünlü şarkıcı, basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada, sokaktaki çocuklardan birinin röportajı bölmesine sert çıktı.
25.11.2022 Magazin
İrem Derici'den özel hayatıyla ilgili açıklama: Aşk benden uzak olsun!
İrem Derici'den özel hayatıyla ilgili açıklama: Aşk benden uzak olsun! İrem Derici, Özgür Aras’ın sunduğu “Özgür Aras’la Baş Başa” programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu.
2.11.2022 Magazin
İrem Derici, Cem Belevi ayrılığı ile ilgili bomba iddia! Arabada yakaladı
İrem Derici, Cem Belevi ayrılığı ile ilgili bomba iddia! Arabada yakaladı İrem Derici'yi Nergis Nesrullayeva ile aldatan Cem Belevi 'Aldatmadım' açıklaması yaptı. İrem Derici açıklamayı görünce çileden çıktı. Şarkıcı İrem Derici Cem Belevi'yi "Ben İrem'i çok seviyorum, onu asla aldatmadım" sözlerinden sonra ses kayıtlarını ifşa etmekle tehdit etmişti. İrem Derici sessizliğini korurken, 2. Sayfa konuyla ilgili çarpıcı iddiaları gündeme getirdi.
11.05.2022 Magazin
Cem Belevi'nin açıklaması İrem Derici'yi çıldırttı! 'Yaz sonuna kalmaz İrem'i şutlarım'
Cem Belevi'nin açıklaması İrem Derici'yi çıldırttı! 'Yaz sonuna kalmaz İrem'i şutlarım' Cem Belevi'nin meslektaşı İrem Derici'yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İrem Derici çok sinirlendi ve Instagram hesabından "Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum" paylaşımı yaptı. Cem Belevi ise iddialar üzerine konuşmasında "Onu ne öfkelendirdi ise bilmiyorum, aldatma gibi bir şey yok" dedi. Belevi'nin açıklamalarının ardından Derici'den yanıt gecikmedi. Adeta çılgına dönen Derici, eski sevgilisine ateş püskürdü.
10.05.2022 Magazin
İrem Derici- Cem Belevi ayrılığının perde arkası dikkat çekti! 'Tabaklar çatallar havada uçuştu' iddiası!
İrem Derici- Cem Belevi ayrılığının perde arkası dikkat çekti! 'Tabaklar çatallar havada uçuştu' iddiası! İlişkilerine ikinci bir şans veren ve Amsterdam'da aşk tazeleyen Cem Belevi ile İrem Derici'nin ayrıldığı iddia edilmişti. Birbirlerini takip etmeyi bırakan çiftten Derici, aşk pozlarını da sayfasından kaldırdı. Sürpriz ayrılıkla ilgili şaşırtına iddialar ortaya çıktı...
27.03.2022 Magazin
İrem Derici ve Cem Belevi'den 'Bergen' açıklaması!
İrem Derici ve Cem Belevi'den 'Bergen' açıklaması! Bir süredir kendisi gibi şarkıcı Cem Belevi ile aşk yaşayan İrem Derici, önceki gece sinema çıkışı objektiflere yansıdı. Sevgilisi ile birlikte 'Bergen' filmini izleyen şarkıcı, başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'a övgüler yağdırırken, spor salonunda çocuklarla yaşadığı diyaloğu da anlattı.
13.03.2022 Magazin