İbrahim Çelikkol

İbrahim Çelikkol

Son dakika ibrahim çelikkol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ibrahim çelikkol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ibrahim çelikkol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Çelikkol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim çelikkol gelişmeleri de dahil olmak üzere 387 ibrahim çelikkol haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim çelikkol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezon büyük beğeni toplayan dizinin son sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaş damgasını vurmuştu. Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu sonrası 4. sezon aramaları arttı. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezon var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon final mi yaptı, Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
14.04.2024 Magazin
Birce Akalay'dan dikkat çeken İbrahim Çelikkol açıklaması
Birce Akalay'dan dikkat çeken İbrahim Çelikkol açıklaması 'Kuş Uçuşu' dizisinin yemeğinde bir araya gelen Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol arasındaki diyalog dikkat çekmişti. Akalay'ın "O normalin dışında bir adam olduğu için çok bulunmuyor" sözleri karşısında utanan Çelikkol, partnerini omzundan öperek teşekkür etmişti. Akalay, gündem olan görüntüler üzerine yeni bir açıklama yaptı.
22.12.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol, Birce Akalay'ın omzundan öptü!
İbrahim Çelikkol, Birce Akalay'ın omzundan öptü! 'Kuş Uçuşu' dizisinin yemeğinde bir araya gelen Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un diyaloğu dikkat çekti. Akalay'ın ''O birazcık normalin dışında bir adam olduğu için genel olarak çok bulunmuyor'' sözleri karşısında utanan Çelikkol, partnerini omzunda öperek teşekkür etti. Söz konusu görüntüler çok konuşuldu.
14.12.2023 Magazin
İrem Helvacıoğlu, 'Senden Önce' kadrosunda
İrem Helvacıoğlu, 'Senden Önce' kadrosunda Kanal D’nin merakla beklenen dizisi 'Senden Önce'nin kadrosuna, İbrahim Çelikkol ve Melis Sezen'in ardından ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu dahil oldu.
13.12.2023 Magazin
Melis Sezen, 'Senden Önce' ile ekrana dönüyor
Melis Sezen, 'Senden Önce' ile ekrana dönüyor Kanal D'nin kış sezonunda yayınlayacağı, D Media imzalı 'Till Death' dizisinin ismi 'Senden Önce' oldu. Dizinin oyuncu kadrosuna Melis Sezen de katıldı.
12.12.2023 Magazin
Birce Akalay arkadaşlarıyla yaz sezonunu açtı!
Birce Akalay arkadaşlarıyla yaz sezonunu açtı! Rol aldığı dizilerin yanı sıra güzelliğiyle de gözleri üzerine çeken Birce Akalay, yaz sezonunu arkadaşlarıyla birlikte açtı. Birce Akalay ilk olarak makyajsız halini ardından ise bikinili karesini yayınladı.
27.06.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol'dan ilan-ı aşk: O benim kıymetlim
İbrahim Çelikkol'dan ilan-ı aşk: O benim kıymetlim İbrahim Çelikkol, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Natali Yarcan için “İyi ki var. O benim kıymetlim” dedi.
27.05.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol ve sevgilisi görüntülendi! 'Rahat ol'
İbrahim Çelikkol ve sevgilisi görüntülendi! 'Rahat ol' 2017'de nikah masasına oturduğu Mihre Mutlu ile evliliğini Mayıs 2022'de sonlandıran İbrahim Çelikkol, boşanmanın ardından yemek kitapları yazarı Natali Yarcan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çift, geçtiğimiz gün baş başa yemek yedi. İkili, mekan çıkışı ilk kez birlikte görüntülendi. Çelikkol'un sevgilisi görüntülenince panikledi.
17.05.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol aşka geldi! Sevgilisiyle paylaştı...
İbrahim Çelikkol aşka geldi! Sevgilisiyle paylaştı... 2017'de nikah masasına oturduğu Mihre Mutlu ile evliliğini Mayıs 2022'de sonlandıran İbrahim Çelikkol, boşanmanın ardından yemek kitapları yazarı Natali Yarcan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftten yeni bir paylaşım geldi.
10.05.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol'dan Birce Akalay'lı paylaşım! Kafa karıştırdı...
İbrahim Çelikkol'dan Birce Akalay'lı paylaşım! Kafa karıştırdı... Son olarak 'Kuş Uçuşu' dizisinde başrolü paylaşan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol hakkında sık sık aşk dedikoduları ortaya atılıyor. İkili, söylentileri yalanlasa da yaptıkları paylaşımlarla dedikoduları yeniden alevlendiriyor. Çelikkol'un paylaştığı son fotoğraf yine akıllarda soru işareti bıraktı.
8.05.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol'dan tepki çeken hareket!
İbrahim Çelikkol'dan tepki çeken hareket! Birce Akalay ile başrolde oynayan İbrahim Çelikkol dizi setinde yaptığı hareketle tepki çekti. Sette rahatsızlanan ünlü oyuncu, uzun süre uyuyup uyanınca da seti yapamayacağını söyledi. Bu durum setteki herkesi sinirlendirdi.
17.04.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol'un eski eşi Mihre Mutlu yeni bir aşka yelken açtı!
İbrahim Çelikkol'un eski eşi Mihre Mutlu yeni bir aşka yelken açtı! 2017 yılında evlendiği İbrahim Çelikkol’dan 5 yıl sonra boşanan mimar Mihre Mutlu, gönlünü sosyetik bir isme kaptırdı.
5.04.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol'dan oğlu Ali ile antrenman yaptı!
İbrahim Çelikkol'dan oğlu Ali ile antrenman yaptı! İbrahim Çelikkol, oğlu Ali ile spora gitti. Deprem bölgesine katıldığı arama kurtarma çalışmalarındaki duyarlılığı ile takdir toplayan İbrahim Çelikkol, sosyal medya hesabından oğlu Ali ile antrenman yaptığı anları paylaştı.
22.03.2023 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses Bodrum'daki evini depremzedeler için açtı!
Dilan Çıtak Tatlıses Bodrum'daki evini depremzedeler için açtı! Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından ünlü isimler de harekete geçti. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak da bir paylaşım yaparak Bodrum'daki evini yardım için açtığını söyledi.
13.02.2023 Magazin
Oyuncu Burcu Özberk sitem etti: Yaşanan felaketi normalleştirmeyin!
Oyuncu Burcu Özberk sitem etti: Yaşanan felaketi normalleştirmeyin! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde yıkıma neden oldu. Hem yardım süreci hem de arama-kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu süreçte deprem bölgesinden gelen fotoğrafların acıklı müziklerle paylaşılması oyuncu Burcu Özberk'i kızdırdı.
13.02.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol'un 1999 Depremi'ne yakalandığı ortaya çıktı!
İbrahim Çelikkol'un 1999 Depremi'ne yakalandığı ortaya çıktı! Yaptığı yardımlarla adından söz ettiren İbrahim Çelikkol’un hiç paylaşım yapmaması dikkat çekmişti. Dün bir vatandaşın enkaz başında çektiği fotoğrafta görülen oyuncunun 17 Ağustos 1999 depremini doğup büyüdüğü İzmit’te yaşadığı ortaya çıktı.
13.02.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol sevgilisini paylaştı! Romantik kareye yorum yağdı
İbrahim Çelikkol sevgilisini paylaştı! Romantik kareye yorum yağdı Adı sürekli meslektaşı Birce Akalay ile anılan İbrahim Çelikkol sevgilisi Natali Yarcan’la ilk kez fotoğrafını paylaştı. İbrahim Çelikkol'un romantik karesi beğeni yağmuruna tutuldu.
2.01.2023 Magazin
Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'dan sahil paylaşımı!
Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'dan sahil paylaşımı! Kuş Uçuşu dizisindeki cesur sahneleri çok konuşulan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol uzun süre aşk iddialarıyla gündemde kaldı. Yakın arkadaş olan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol Kuş Uçuşu 2. sezon çekimlerinden bazı set görüntülerini paylaşınca yine olay oldu.
27.11.2022 Magazin
Hadise yeni evi için kesenin ağzını açtı!
Hadise yeni evi için kesenin ağzını açtı! Ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile boşanmasının ardından yeni bir ev arayışına girmişti. Hadise, istediği evi Yeniköy'de buldu. Ünlü şarkıcının yeni evi için kesenin ağzını açtı.
9.11.2022 Magazin
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!"
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!" Önceki gün 'Bak Burası Çok Önemli' adlı bir YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, oyuncu eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Ünlü isimle ayrılık sebeplerini ilk kez açıklayan Ekinci, Çelikkol'un yakın dostu Birce Akalay'a da değinerek; eşi Mihre Mutlu'dan boşandığı için oyuncuya çok kızdığını söyledi.
1.11.2022 Magazin
Birce Akalay paylaştı İbrahim Çelikkol'dan yorum gecikmedi!
Birce Akalay paylaştı İbrahim Çelikkol'dan yorum gecikmedi! Sık sık adı aşk dedikodularına karışan İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay, yeniden sosyal medyanın gündemine oturdu. Yeni imajını paylaşan Akalay'a ilk yorum İbrahim Çelikkol'dan geldi.
20.10.2022 Magazin
Birce Akalay parkta görüntülendi! 'Fotoğraf karesiyle geçiştirsek?'
Birce Akalay parkta görüntülendi! 'Fotoğraf karesiyle geçiştirsek?' Dijital platformda yayınlanan birçok projesiyle adından söz ettiren oyuncu Birce Akalay, önceki gün Bebek Parkı'nda objektiflere yansıdı. Sabahın erken saatlerinde köpeğiyle parka gelen ünlü isim, gazetecileri fark edince “Fotoğraf karesiyle geçiştirsek, bu sefer soru almasam olur mu?” ricasında bulundu.
3.10.2022 Magazin
O eve giren boşanıyor! Önce İbrahim Çelikkol sonra Hadise...
O eve giren boşanıyor! Önce İbrahim Çelikkol sonra Hadise... Oyuncu İbrahim Çelikkol ile eşi Mihre Çelikkol geçtiğimiz mayıs ayında boşandı. Boşandıktan sonra İbrahim Çelikkol evini Hadise ve Mehmet Dinçerler'e kiraya verdi. Şimdi Hadise ve Mehmet Dinçerler de boşanıyor.
20.09.2022 Magazin
İbrahim Çelikkol yeni bir aşka yelken açtı! Adı Birce Akalay ile anılıyordu
İbrahim Çelikkol yeni bir aşka yelken açtı! Adı Birce Akalay ile anılıyordu Oyuncu İbrahim Çelikkol, Mihre Mutlu boşandıktan sonra adı rol arkadaşı Birce Akalay ile anılmıştı. Ünlü oyuncu gönlünü sosyetik güzel Dilara Karabay'a kaptırmış.
19.09.2022 Magazin
Birce Akalay'dan İbrahim Çelikkol açıklaması!
Birce Akalay'dan İbrahim Çelikkol açıklaması! Son olarak Kuş Uçuşu dizisiyle ekranlarda olan Birce Akalay önceki gün Levent’teki menajerlik şirketinden çıkarken görüntülendi. Dizide İbrahim Çelikkol ile partner olan Birce Akalay çıkan aşk dedikodularına isyan etti. İşte açıklamaları...
18.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Çelikkol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim çelikkol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.