Gazete Vatan Logo
Magazin Oyuncu Burcu Özberk sitem etti: Yaşanan felaketi normalleştirmeyin!

Oyuncu Burcu Özberk sitem etti: Yaşanan felaketi normalleştirmeyin!

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde yıkıma neden oldu. Hem yardım süreci hem de arama-kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu süreçte deprem bölgesinden gelen fotoğrafların acıklı müziklerle paylaşılması oyuncu Burcu Özberk'i kızdırdı.

Oyuncu Burcu Özberk sitem etti: Yaşanan felaketi normalleştirmeyin!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen büyük depremlerin ardından ülkenin dört bit yanından yardım kampanyaları sürüyor. Arama kurtarma çalışmaları ve yardım çalışmaları sürerken, sosyal medyada afet bölgesinden gelen çok sayıda fotoğraf paylaşılıyor.

Burcu Özberk, afet bölgesinde bazı fotoğraf ve videolara acıklı fon müzikleri eklenmesine tepki gösterdi. Ünlü oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı bir mesaj ile bu konudaki sitemini dile getirdi.

"SAÇMA SAPAN PAYLAŞMAYIN!"

Hemen fotoğrafların videoların altına acıklı müzikler koyarak yaşanan felaketi normalleştirmeyin. Yıkılan evlerden çekilen fotoğrafları kolajlayıp, saçma sapan paylaşmayın! Depremzedeler hâlâ aç, susuz, hasta, korkuyor. Kalacak yerleri yok. Sosyal medyayı bir süre sadece yardım aracı ve iletişim aracı olarak kullanalım. Düşüncelerimiz, duygularımız bize kalsın bir süre, ne olacak?