Sitem

Sitem

Son dakika sitem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sitem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sitem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sitem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sitem gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.351 sitem haberi bulunmuştur. Tüm sitem haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Baldızım, bacanağım istemedi' dedi! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor
'Baldızım, bacanağım istemedi' dedi! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor Kırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban film teklifi aldı.
16.04.2024 Vatan TV
'Baldızım istemedi' dedi Türkiye'nin gündemine oturdu! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor
'Baldızım istemedi' dedi Türkiye'nin gündemine oturdu! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor Kırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban film teklifi aldı.
16.04.2024 Gündem
Survivor'da konseyde sitem dolu sözler: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da konseyde sitem dolu sözler: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yaman olmuştu. Mavi takımda Yaman ve Hakan konsey sonrası takım arkadaşlarına isimleri yazıldığı için sitemliydi. Kadın yarışmacıların sayısında azalma olması nedeniyle bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşecek. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
8.04.2024 Magazin
Oğlunu kaybeden baba Özer Aci Cihantimur ile görüşmesini anlattı: 'Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz, çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et' dedim
Oğlunu kaybeden baba Özer Aci Cihantimur ile görüşmesini anlattı: 'Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz, çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et' dedim Eyüpsultan'da 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kazada oğlunu kaybeden baba Özer Aci, ABD'ye kaçan T.C.’nin babası Bülent Cihantimur ile görüşmesinin detaylarını anlattı. Aci, "Farklı bir noktada görüştük. 5-6 kişi geldiler, hatta kınadım. Ne yüzle 5-6 kişi geliyorsunuz diye kınadım. Çok kısa bir görüşme oldu. Ona şunu söyledim, "Git çocuğunu, eski eşini al adalete teslim et, ondan sonra taziyeye mi geleceksin buyur gel" dedim. Baba Aci kan parası iddialarıyla ilgili olarak, "Bana şu İstanbul'u bağışlasalar oğlum geri gelmeyecek. O insanın bir lokması benim boğazımdan geçmeyecektir. Bunu açık açık net bir şekilde söylüyorum " diye konuştu.
20.03.2024 Gündem
Seçil Erzan hakim karşısında sitem etti!:Yenge doğruyu söyle
Seçil Erzan hakim karşısında sitem etti!:Yenge doğruyu söyle Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı davada tutuklu sanık olarak dinlenen Seçil Erzan,Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndaki İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıktı. Erzan duruşmada darbedildiğini görmediğini söyleyen yengesine, "Yenge doğruyu söyle" dedi.
8.03.2024 Gündem
Aslıhan Doğan'dan terlik yanıtı: Herkes önündeki tabağa baksın!
Aslıhan Doğan'dan terlik yanıtı: Herkes önündeki tabağa baksın! Arda Turan ile Mart 2018'de dünyaevine giren Aslıhan Doğan, geçtiğimiz günlerde tüylü terlikleriyle bir davete katılmıştı. Terliklerin fiyatıyla çok konuşulan sosyetik güzel Aslıhan Doğan, kendisini eleştirenlere de sitem etti.
25.02.2024 Magazin
Tuba Ünsal'dan eski kiracısı Pucca'ya sitem! 'Yaşadığı tüm travmaların cezasını eve kesti'
Tuba Ünsal'dan eski kiracısı Pucca'ya sitem! 'Yaşadığı tüm travmaların cezasını eve kesti' Jale Tuncer' isimli ev sahibiyle mahkemelik olan 'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın eski kiracısı olduğunu söyleyen oyuncu Tuba Ünsal, "Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca. 'Evimi mahvetti' demek az kalır" ifadelerini kullandı.
12.02.2024 Magazin
Onur Büyüktopçu sitem etti! ‘Program bitti, beni engellediler'
Onur Büyüktopçu sitem etti! ‘Program bitti, beni engellediler' 'Kiralık Aşk' dizisinde canlandırdığı 'Koriş' rolü ile büyük çıkış yakalayan Onur Büyüktopçu, önceki gece bir mekan açılışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kendisine teklif gelmediğini söyleyen Topçuoğlu, oyunculardan yapımcılara kadar çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Magazin
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti Türk Sineması'nın kötü adamı Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 82 yaşında hayatını kaybetti.
25.01.2024 Magazin
Gökhan Özoğuz'dan Nurgül Yeşilçay'a yanıt: Öyle demek istememiştir
Gökhan Özoğuz'dan Nurgül Yeşilçay'a yanıt: Öyle demek istememiştir Geçtiğimiz hafta oğlu Osman Nejat ile Athena konserine giden ve ardından Gökhan Özoğuz'a "Kimseyi de gözünüzde büyütmeyin" diyerek sitem eden Nurgül Yeşilçay'a Gökhan Özoğuz'dan yanıt geldi.
20.12.2023 Magazin
Nurgül Yeşilçay'dan Athena Gökhan’a sitem! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin'
Nurgül Yeşilçay'dan Athena Gökhan’a sitem! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin' Oyuncu Nurgül Yeşilçay, eski eşi Cem Özer'den dünyaya gelen oğlu Osman Nejat ile Athena konserine gitti. Grubun solisti Gökhan Özoğuz'la tanışmak için kulise gittiklerini belirten Yeşilçay, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştıklarını açıklarken Athena Gökhan’a sitem etti.
16.12.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den sektöre küfürlü sitem! 'Beni sahneye çıkarmıyorlar'
Aleyna Tilki'den sektöre küfürlü sitem! 'Beni sahneye çıkarmıyorlar' Şarkıcı Aleyna Tilki, konserlerinin iptal edilmesine sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla sitem etti. Sesinin titrediği konuşmasında sektördeki popüler sanatçıların ve güçlü isimlerin kendisine engel olduğunu söyleyen Tilki, "Benim ölmemi istiyorlar. Kendimi ifade edebileceğim sahnelere çıkmama izin vermiyorlar" diyerek sinkaflı küfürler etti.
8.12.2023 Magazin
Futbolcuların Seçil Erzan'a attığı mesajlar ortaya çıktı
Futbolcuların Seçil Erzan'a attığı mesajlar ortaya çıktı Türkiye'nin konuştuğu gizli fon vurgununda her geçen gün yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor. Son olarak büyük vurgunla ilgili futbolcuların Seçil Erzan'a attığı mesajlar ortaya çıktı. Sözde fona parasını kaptıran eski futbolcular Ayhan Akman ve Emre Çolak ile Galatasaray'ın eski tercümanı Musa Mert Çetin, Erzan'a mesajla sitem etti. İşte o mesajlarda yazan ifadeler.
4.12.2023 Gündem
Arda Turan'ın Seçil Erzan ile yeni ses kaydı ortaya çıktı! 'Çok gergin, ölmek istiyorum'
Arda Turan'ın Seçil Erzan ile yeni ses kaydı ortaya çıktı! 'Çok gergin, ölmek istiyorum' Ünlü isimleri dolandıran Seçil Erzan'a en fazla para kaptıran isim olan Galatasaraylı eski futbolcu Arda Turan'ın yeni ses kaydı ortaya çıktı. Arda Turan'ın verdiği paraları geri alamaması üzerine Erzan'la arasında aracılık yapan kardeşi Okan Turan'a gönderilen ses kaydında "Ben bu hallere düşecek adam değildim" diyerek sitem eden Arda, "Bize yazılı olarak ISIN kodu mudur nedir onların hepsini, imzalı kağıtları versin. Benim elimde bundan sonra belge olacak. Ben ona ne yapacağımı göstereceğim" ifadelerini kullanıyor. Okan Turan, ağabeyinin sesli mesajını Erzan'a iletmesi üzerine Erzan ise, "Ne yapacağız Okan. Çok üzülüyorum. Ölmek istiyorum. Ağabeyin çok gergin" dediği görüldü.
4.12.2023 Gündem
Seçil Erzan olayında bomba detaylar! O mesajlar tek tek ortaya saçıldı: Şaka mı yapıyorsun Seçil hanım?
Seçil Erzan olayında bomba detaylar! O mesajlar tek tek ortaya saçıldı: Şaka mı yapıyorsun Seçil hanım? Yüksek gelirli fon" vaadiyle ünlü isimleri dolandıran Seçil Erzan'ın vurgununun ortaya çıktığı tarih olan 7 Nisan'da, 3 milyon 200 bin dolar kaptıran Galatasaraylı eski futbolcu Emre Çolak, 75 bin dolar kaptıran Galatasaray'ın eski tercümanı Musa Mert Çetin ve eski futbolcu Ayhan Akman'ın gönderdiği mesajlar ortaya çıktı. Erzan'ın dava dosyasına giren cep telefonu ön inceleme raporunda, Çolak'ın, "Seçil hanım bekliyorum. 2 saat oldu. Şaka mı yapıyorsunuz? Seçil Hanım?" dediği, Çetin'in ise, "Yine kayıpsın Allah sonumuzu hayretsin. Seço ne oldu senin Allah korkuna. Sen bunu bize nasıl yaparsın ya" diyerek Erzan'a veryansın ettiği saptandı. Ayhan Akman'ın ise Erzan'a sitem ederek, "Ben artık bu işi soracağım haberin olsun. Aramayı düşünüyor musun beni" dediği belirlendi.
3.12.2023 Gündem
Dış ticaret açığı geriledi! Rakamlar açıklandı
Dış ticaret açığı geriledi! Rakamlar açıklandı TÜİK'in verilerine göre Ekim ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 7,4, ithalat yüzde 0,6 arttı.
29.11.2023 Ekonomi
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti Beşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan eski milli futbolcu Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söyledi.
29.11.2023 Magazin
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
27.11.2023 İddaa
Ege isyan etti: Müzik şu an can çekişiyor
Ege isyan etti: Müzik şu an can çekişiyor Nişantaşı'nda görüntülenen Ege, açıklamalarıyla dikkat çekti. Şarkıcı, "Yeni çıkan şarkılar eleştiriliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Müzik diye bir şey yok. Sokaktaki insanı düşünen anlayış yok" diyerek sitem etti.
27.11.2023 Magazin
Gupse Özay tatlı tatlı sitem etti!
Gupse Özay tatlı tatlı sitem etti! Uzun bir aradan sonra "Lohusa" adlı filmle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Gupse Özay, son set gününde eşi Barış Arduç ve kızı Jan Asya ile ilgili konuştu.
22.11.2023 Magazin
Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar'a sert tepki: Evladının gittiği okulu bilmez
Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar'a sert tepki: Evladının gittiği okulu bilmez Ece Erken ve Serkan Uçar 2014-2015 yılları arasında evli kalmış, Eymen adında bir de çocukları olmuştu. Olaylı ayrılık sonrası oğlunu tek başına büyüten Erken, velayeti kendisinde olan çocuğu Eymen Uçar’ı yurtdışına tatile götürmek istedi. Ancak eski eşinden izin çıkmayınca sert sözlerle sitem etti.
13.11.2023 Magazin
Fenerbahçe'de Dzeko'dan İsmail Kartal'a büyük sitem! Sinirden delirdi, kulüpten paylaşım geldi
Fenerbahçe'de Dzeko'dan İsmail Kartal'a büyük sitem! Sinirden delirdi, kulüpten paylaşım geldi Süper Lig'de Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de değişiklik için kenara gelen Edin Dzeko'nun görüntüsü dikkat çekti. Fenerbahçe kulübünden gece paylaşım geldi.
13.11.2023 Şampiy10
Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a sitem: İnsan bununla ilgili gazeteye çıkmaya utanır
Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a sitem: İnsan bununla ilgili gazeteye çıkmaya utanır Demet Şener eski eşi İbrahim Kutluay’ı canlı yayında hedef aldı. Şener, eski eşinin çocuklarının ihtiyaçlarıyla ilgilenmediğini iddia ederek, "Çocuklar hep bende kalıyor. Ömer’in diş telini bile yaptırmadı" dedi.
7.11.2023 Magazin
Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar için zehir zemberek sözler: Görgüsüz hayatını gözümüzün içine sokuyorsun
Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar için zehir zemberek sözler: Görgüsüz hayatını gözümüzün içine sokuyorsun Ece Erken ve Serkan Uçar 2014-2015 yılları arasında evli kalmış, Eymen adında bir de çocukları olmuştu. Olaylı ayrılık sonrası oğlunu tek başına büyüten Erken , velayeti kendisinde olan çocuğu Eymen Uçar’ı yurtdışına tatile götürmek istedi. Ancak eski eşinden izin çıkmayınca sert sözlerle sitem etti.
5.11.2023 Magazin
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar Dolandırıcıların hedefinde bu sefer Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu vardı. Aydın Ağaoğlu'na iki yetime maddi destek sağladığını belirterek sosyal medya hesabı üzerinden ulaşan şüpheli, Aydın Ağaoğlu'nun hesabının bilgilerini alarak 4 kişiyi dolandırdı. Olayı anlatan Ağaoğlu, şüphelinin öğretmen olduğunu söylediğini belirterek, "Telefon numarasını verdi, yazıştık, IBAN numarası da var, sonra dedim ki; bu sahtekar değilse ona yardımcı olmuş olurum, sahtekarsa ki büyük olasılıkla öyledir, o zaman bunun mutlaka yargı önüne çıkıp hesap vermesini sağlar, başkasına zarar vermesine engel olurum. Bilinçli tüketiciler, para göndermeden önce beni aradılar. Tabi bu arada birkaç saf kişi 2 bin liraya kadar para göndermiş. Sert kayaya çarptı, elimde telefon numarası var, IBAN numarası var, hesap sahibinin adı soyadı var, bir de Instagram hesabı var. İşte bu bilgilerle Cumhuriyet Savcılığı’na müracaat edip bu kişinin yakalanmasını sağlayacak hukuki altyapıyı hazırladık arkadaşlarla ifadelerini kullandı.
26.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sitem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sitem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.