6 Eylül

6 Eylül

Son dakika 6 Eylül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 6 Eylül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 6 Eylül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

6 Eylül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 6 eylül gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.348 6 eylül haberi bulunmuştur. Tüm 6 eylül haberleri aşağıda listelenmiştir.
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaların yerleri belli oldu.
25.04.2024 Futbol
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Moody's Türkiye için not kararını açıkladı
Moody's Türkiye için not kararını açıkladı Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.
13.01.2024 Ekonomi
Moody's takvimini açıkladı! Türkiye ilk sırada, 14 gün sonra not açıklaması gelebilir
Moody's takvimini açıkladı! Türkiye ilk sırada, 14 gün sonra not açıklaması gelebilir Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2024 yılına ilişkin not takvimini açıkladı. Türkiye için ilk rapor tarihi 12 Ocak 2024 oldu. Türkiye ekonomisi para ve mali alanda atılan adımlar ve reformların etkisiyle güçlenmesine devam ederken kredi derecelendirme kuruluşları da not takvimlerinde ilk sıraları belirledi.
29.12.2023 Ekonomi
Dış ticarette yeni rekor! Bakan Bolat açıkladı
Dış ticarette yeni rekor! Bakan Bolat açıkladı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kasım ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bakan Bolat, Kasım ayında Cumhuriyet tarihinin en yüksek aylık ihracatının yapıldığını belirtti.
2.12.2023 Ekonomi
Emeklilik dilekçesi ne zaman verilmeli? Yüksek emekli aylığı fırsatı
Emeklilik dilekçesi ne zaman verilmeli? Yüksek emekli aylığı fırsatı Emeklilik ile ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Milyonlarca vatandaşın merak ettiği 'emeklilik dilekçesi ne zaman verilir?' sorusu cevabını buldu. SGK Uzmanı Dilek Ete konuyla ilgili bilinmeyenleri aktararak vatandaşlara uyarıda bulundu.
11.10.2023 Emekli
Ek MTV için kritik gün! Ödenen paralar geri alınabilecek mi?
Ek MTV için kritik gün! Ödenen paralar geri alınabilecek mi? Anayasa Mahkemesi, motorlu taşıtlardan ek vergi alınmasını öngören düzenlemenin iptali istemini bugün esastan görüşecek.
28.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Üniversite öğrencilere cep telefonu ve bilgisayar desteği müjdesini vererek, "9 bin 500 lirayı geçmeyen telefon ve bilgisayar için 5 bin 500 liraya kadar teknoloji desteği vereceğiz. Bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz" dedi.
26.09.2023 Gündem
Daha önce bıçakladığı eşini tahliye olduktan sonra katletti! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu...
Daha önce bıçakladığı eşini tahliye olduktan sonra katletti! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu... Ümraniye'de Mehmet Dinç, konuşmak için gecekondunun penceresine çağırdığı dini nikahlı eşi Fatoş Çetin'i bıçaklayarak öldürdü. Genç kadının cesedi, yanında bebeği ile birlikte sabah ailesi tarafından kanlar içinde bulunurken, Çetin'in yaklaşık 4 ay önce de Mehmet Dinç tarafından bıçaklandığı belirtildi.
19.09.2023 Gündem
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı İstanbul Sarıyer'de site içerisindeki kafeye motosikletli iki kişi tarafından ateş açıldı. Açılan ateşe silahlı karşılık veren İsveç uyruklu 6 kişi ile kaçtıkları aracın şoförü gözaltına alındı. İsveç uyruklu şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, havalı tüfek ve tabancalar ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.
15.09.2023 Yaşam
Rusya’dan Ermenistan’a nota: Dost olmayan adımlar
Rusya’dan Ermenistan’a nota: Dost olmayan adımlar Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ermeni politikacıların Rusya karşıtı söylemleri ve Ermenistan ile ABD arasında ortak tatbikat yapılacağı duyurusunun ardından Ermenistan'a nota verdi.
8.09.2023 Dünya
Ek MTV ile ilgili Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan yeni açıklama
Ek MTV ile ilgili Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan yeni açıklama Gelir İdaresi Başkanlığı ek MTV ödemeleri ile ilgili duyuru yayımladı. İnternet sitesinde yer alan açıklamada, ek MTV'nin, 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen, 11 ilde geniş çaplı yıkıma sebep olan ve yaklaşık 13 milyon insanın hayatını etkileyen deprem felaketinin getirdiği zararların telafisinde kullanılmak üzere ihdas edilmiş yeni bir vergi olduğuna işaret edildi.
6.09.2023 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Ek MTV'nin ilk taksitinde son gün
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Ek MTV'nin ilk taksitinde son gün Arabası olan milyonları ilgilendiriyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, tüm araçları kapsayacak şekilde ve bir defaya mahsus olmak üzere ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) kararında son güne girildi. Temmuz ayında alınan karar kapsamında, ek MTV'de ilk taksitin son ödemesi bugün sona eriyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, 31 Ağustos'ta sona erecek ilk taksit ödemelerini 6 Eylül'e ertelemişti.
6.09.2023 Ekonomi
Tarkim halka arz ||| Tarkim Bitki Koruma halka arz ne zama? Tarkim Hisse fiyatı ve kodu nedir, Tarkim halka arz kaç lot verir, talep toplama başladı mı?
Tarkim halka arz ||| Tarkim Bitki Koruma halka arz ne zama? Tarkim Hisse fiyatı ve kodu nedir, Tarkim halka arz kaç lot verir, talep toplama başladı mı? Tarkim Bitki Koruma Sanayi halka arz oluyor, SPK onay verdi. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi'nin 20,90 liradan, Tarkim Bitki Koruma Sanayi'nin 107,50 liradan ilk halka arzını onayladı. Şirketin halka arz sürecinde 16.000.000 sermayesini 5.000.000 artırarak 21.000.000 liraya çıkartacak. 5-6 Eylül tarihlerinde talep toplama süreci başlıyor. Peki, Tarkim halka arz katılım endeksine uygun mu, Tarkim Bitki Koruma halka arz ne zaman? Tarkim halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var? Tarkim hisse kodu ve Tarkim halka arz fiyatı…
5.09.2023 Ekonomi
Trump için kader tarihi belli oldu! Federal Mahkeme kararını verdi...
Trump için kader tarihi belli oldu! Federal Mahkeme kararını verdi... ABD’de 2020 yılındaki seçim sonuçlarını kendi lehine çevirmekle suçlanan eski Başkan Donald Trump’ın 4 Mart 2024’te yargılanacağı açıklandı.
28.08.2023 Dünya
Bakanlık açıkladı! 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak
Bakanlık açıkladı! 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alacaklarını duyurdu.
24.08.2023 Personel Alımı
10 Plaka Neresi? 10 Hangi Şehrin Plakası? 10 Hangi İlin Plaka Kodu?
10 Plaka Neresi? 10 Hangi Şehrin Plakası? 10 Hangi İlin Plaka Kodu? Belirli sıralamalar doğrultusunda her şehrin sabit olarak verilmiş bir plakası bulunur. Bu plakalardan biri olarak ise 10 önemli bir yere sahiptir. Çünkü hem önemli bir geçiş noktası hem de güçlü bir turizm şehri olarak öne çıkar. Bu şehir ise 10 plaka kodu ile birlikte Balıkesir şehridir. Özellikle başta Ayvalık olmak üzere birçok önemli ilçesi doğrultusunda yaz aylarında önemli bir potansiyel teşkil eder
20.08.2023 Yaşam
Toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu'nun katiline rekor tazminat! 'Bu karar Türkiye'de emsal teşkil edecek bir karardır'
Toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu'nun katiline rekor tazminat! 'Bu karar Türkiye'de emsal teşkil edecek bir karardır' Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'i (30) öldürdüğü suçlamasıyla ömür boyu hapis cezasına çarptırılan sevgilisi Veli Ünder (39), hakkında açılan manevi tazminat davasında ise toplam 1 milyon lira ödemeye mahkum edildi. Çelikten ailesinin avukatı Semih Gökpınar, "Bu karar, Türkiye'de bir rekordur. Emsal teşkil edecek bir karardır" dedi.
16.05.2023 Gündem
Ev kirasını 1 yıllık peşin ödeyen genç kadına şok! Başına gelmeyen kalmadı
Ev kirasını 1 yıllık peşin ödeyen genç kadına şok! Başına gelmeyen kalmadı Manisa’da eylül ayında bir firmadan kiraladıkları ve 1 yıllık kirasını peşin verdikleri dairelerine 7 aydır giremeyen Eda Demir isimli genç kadın, hukuk mücadelesi başlattı. Kendilerine bir muhatap bulamadıklarını kaydeden mağdur kiracı Eda Demir, aylardır yaşadıkları çıkmazı anlattı.
12.04.2023 Yaşam
Üniversite öğrencisi Hilal'i sırtından tabancayla vurarak öldüren direksiyon eğitmeni için istenen ceza belli oldu
Üniversite öğrencisi Hilal'i sırtından tabancayla vurarak öldüren direksiyon eğitmeni için istenen ceza belli oldu Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) kaçırmaya çalışırken sırtından tabancayla öldüren direksiyon eğitmeni tutuklu Önder Lafçı (45) hakkında müebbet ve 17 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede, olayda yardım ettiği ileri sürülen diğer tutuklu sanık Muhammed Çatak'ın (39) 15 yıla kadar, Lafçı'yı yakalanmasını önlemek için kayırdığı öne sürülen Cumali C.'nin (36) ise 5 yıla kadar hapisleri talep edildi.
14.03.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Bebek katili hemşirenin cinayet yöntemleri kan dondurdu!
Bebek katili hemşirenin cinayet yöntemleri kan dondurdu! İngiltere'de ortaya çıkan bebek cinayetleri kamuoyunda şok etkisi yaratmıştı. Kan donduran bebek cinayetlerine yeni detaylar ülkeyi sarsmaya devam ediyor. 7 bebeği öldürdüğü, 10 bebeği de öldürmeye teşebbüs ettiği iddia edilen Lucy Letby'nin cinayet yöntemleri dehşete düşürdü.
14.12.2022 Dünya
Oynamak istediği Süper Lig devine haber yolladı: Boş sözleşmeye imza atarım
Oynamak istediği Süper Lig devine haber yolladı: Boş sözleşmeye imza atarım Fatih Karagümrük'le yollarını ayırdıktan sonra kendisine yeni bir kulüp bakan Caner Erkin'in Beşiktaş'a haber yollayarak "Boş sözleşmeye imza atarım" dediği öğrenildi.
9.12.2022 Beşiktaş
Boşandığı eşine 'yeni bir hayat' verdi
Boşandığı eşine 'yeni bir hayat' verdi Kadına yönelik şiddet olaylarına her gün bir yenisi eklenirken, İzmir’de bir çocuk annesi Bahar Azak (42) 10 yıl önce boşandığı, nakil olmaması halinde sayılı günleri kalan eski eşi Can Şay’a karaciğer donörü olup, insanlık dersi verdi. Karaciğer nakliyle oğlunun babasına yeni bir hayatın kapılarını açan Azak, “Ayrılmış olsak da o benim hayatımın bir parçası. Ameliyata umutsuzlukla girip, mutlulukla çıktık” dedi.
6.11.2022 Yaşam
İngiltere’nin eski Başbakanı Johnson başbakanlık yarışından çekildi
İngiltere’nin eski Başbakanı Johnson başbakanlık yarışından çekildi İngiltere Başbakanı Liz Truss'ın istifasının ardından başlayan yeni Başbakan ve Muhafazakar Parti Lideri seçimi sürecinde eski Başbakan Boris Johnson başbakanlık ve parti liderliği yarışından çekildiğini açıkladı.
23.10.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

6 Eylül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 6 eylül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.