5N1k

5N1k

Son dakika 5N1K haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 5N1K ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 5N1K haber sayfamızda bulabilirsiniz.

5N1k

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 5n1k gelişmeleri de dahil olmak üzere 632 5n1k haberi bulunmuştur. Tüm 5n1k haberleri aşağıda listelenmiştir.
5N1K Tekniği Nedir, Neden Önemlidir? 5N1K Örnekleri...
5N1K Tekniği Nedir, Neden Önemlidir? 5N1K Örnekleri... 5N1K tekniği en fazla kullanılmakta olan teknikler arasında yer almaktadır. Özellikle bir konu hakkında bilgi toplamak için yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. En popüler gazetecilik tekniklerinden birisi olan 5n1k, bilgi toplamak için kullanılmakta olan bir soru tekniğini ifade etmektedir. 5n1k sorularından oluşan bir inceleme yöntemi olarak da ifade edilebilir. 5n1k yöntemleri dünyanın her yerinde geçerliliği olan ve kullanılmakta olan evrensel bir yöntemdir.
3.01.2024 Gündem
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Naci Görür İstanbul'un en riskli ilçelerini tek tek sıraladı
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Naci Görür İstanbul'un en riskli ilçelerini tek tek sıraladı Uzman isim Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremiyle ilgili açıklama yaptı. ABD'li araştırmacının verilerini açıklayan Naci Görür, "Her an İstanbul'da büyük deprem olabilir diye düşünüyorum." dedi. Naci Görür İstanbul'un en riskli ilçelerini açıkladı.
11.12.2023 Gündem
Ekonomist'ten skandal kapak! Seçim analizinde haddini aşan ifadeler
Ekonomist'ten skandal kapak! Seçim analizinde haddini aşan ifadeler İngiltere merkezli The Ekonomist dergisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarına dair hazırladığı dosyada, Türkiye’nin ‘diktatörlüğün eşiğinde’ olduğunu vurgulayan skandal ifadelere yer verdi.
20.01.2023 Dünya
İletişim Başkanı Altun: İfade hürriyeti geçmişte olmadığı kadar güvence altına alınmıştır
İletişim Başkanı Altun: İfade hürriyeti geçmişte olmadığı kadar güvence altına alınmıştır İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Medya özgürlüğü ve ifade hürriyeti geçmişte olmadığı kadar bugün genişletilmiştir, güvence altına alınmıştır. Bu gerçeğe rağmen basın özgürlüğü ve ifade hürriyeti gibi kavramlar içeride ve dışarıda ülkemiz aleyhine çarpıtılmıştır” dedi.
1.06.2022 Siyaset
Bakan Kasapoğlu'ndan 'spor yasası' açıklaması: Önümüzdeki günlerde parlamentonun gündeminde olacak
Bakan Kasapoğlu'ndan 'spor yasası' açıklaması: Önümüzdeki günlerde parlamentonun gündeminde olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, CNN TÜRK'te 5N1K programında açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, 'Yeni spor yasası ne zaman çıkacak?' sorusuna 'Önümüzdeki günlerde parlamentomuzun gündeminde olacak. Hem kulüpler hem federasyonlar açısından, yarınları daha başarılı kılma adına bir süreci de başlatmış olacağız.' yanıtını verdi.
5.02.2022 Gündem
Demirören Medya'ya 7 ödül
Demirören Medya'ya 7 ödül  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Bağcılar Belediyesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen “Haberin Kahramanları 2” ödül töreninde 2021 yılının başarılı medya kuruluşları, cesur gazetecileri ve habere konu olan kahramanlar ödüllendirildi.
11.01.2022 Televizyon
Omicron varyantı nasıl ortaya çıktı? Aşılar bizi gerçekten koruyor mu? Bilim insanı tek tek açıkladı
Omicron varyantı nasıl ortaya çıktı? Aşılar bizi gerçekten koruyor mu? Bilim insanı tek tek açıkladı Omicron varyantı nasıl ortaya çıktı? Varyant pandeminin gidişini nasıl etkileyecek? Aşılar Omicron varyantına karşı etkili mi? Omicron varyantını keşfeden Dr. Angelique Coetzee, 5N1K'da anlattı.
18.12.2021 Dünya
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
CNN TÜRK’ün yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı
CNN TÜRK’ün yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı CNN TÜRK’ün yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı. “ilk bilen siz olun” sloganıyla hazırlanan yeni dönem tanıtım filminde CNN TÜRK ekran yüzleri, habercilik yayın ilkelerine vurgu yapıyor.
30.09.2021 Televizyon
Bakan Ersoy: Hedef 25 milyon turist
Bakan Ersoy: Hedef 25 milyon turist Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CNN Türk'de Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programına konuk oldu. Bakan Ersoy, bu yılki turizm hedeflerini revize ettiklerini belirterek, "Hedefleri 25 milyon turist, 20 milyar dolar gelir beklenti olarak düzelttik. Şu anda iyi de gidiyor, inşallah hedeflere ulaşacağız. Ama gönlümdeki hedefi sorarsanız 30 milyon turist, 23 milyar dolar gelir." dedi.
18.07.2021 Ekonomi
Prof. Dr. Unutmaz, 'Sonuna geldik' dedi ve yeni tarihi duyurdu
Prof. Dr. Unutmaz, 'Sonuna geldik' dedi ve yeni tarihi duyurdu 2019 aralık ayında ortaya çıkan ve hala dünyanın kabusu olmaya devam eden koronavirüsten kurtulmanın tek umudu aşı. Türkiye'de ve dünyada hızlı aşılama devam ederken 5N1K programına katılan Prof. Dr. Derya Unutmaz, flaş açıklamalarda bulundu. Üçüncü doz aşıdan delta varyantına kadar bilgi veren ünlü uzman 'her yıl korona aşısı olacak mıyız?' sorusuna da yanıt verdi. İşte tüm detaylar...
3.07.2021 Gündem
Hindistan Mutasyonu ne kadar bulaşıcı? Flaş açıklama geldi
Hindistan Mutasyonu ne kadar bulaşıcı? Flaş açıklama geldi Prof. Dr. Derya Unutmaz CNN TÜRK ekranlarında 5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı. Türkiye'de görülen Hindistan Mutasyonu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
1.05.2021 Gündem
Ara tatil ne zaman? Okullar tatil olacak mı? Yaz tatili ne zaman başlıyor?
Ara tatil ne zaman? Okullar tatil olacak mı? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle Türkiye'de okulların eğitim takvimi değişmişti. Son günlerde yaşanan vaka artışları ve murasyon haberlerinin ardından milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veli okulların kapanıp kapanmayacağını, ara tatilin uygulanıp uygulanmyacağını merak ediyor. Okulların durumu ve tatil ile ilgili son noktayı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk koydu. Katıldığı televizyon programında soruları yanıtlayan Bakan Selçuk, 'Okullar kapanacak mı?' sorusuna yanıt verirken ara tatil ve yaz tatili ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Peki, Ara tatil ne zaman? Okullar tatil olacak mı? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar kapanacak mı? İşte okullarla ilgili son gelişmeler...
11.04.2021 Eğitim
Okullar kapanacak mı? Bakan Selçuk yeni kararı açıkladı
Okullar kapanacak mı? Bakan Selçuk yeni kararı açıkladı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programında eğitime ilişkin konularda önemli açıklamalarda bulundu. Selçuk konuşmasında, okulların kapanmasıyla ilgili soruya da yanıt vererek, "İlin durumu neyi gerektirirse, öncelik sağlık dediğimiz için, o ilin valiliği bu kararları alabilir" dedi.
10.04.2021 Eğitim
Ne zaman normalleşeceğiz? Bilim Kurulu üyesi tarih verdi
Ne zaman normalleşeceğiz? Bilim Kurulu üyesi tarih verdi Bilim Kurulu üyesi Afşin Emre Kayıpmaz normalleşmeyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. 2021 yılında 2020 yılına göre çok daha iyi konumda olunduğunu belirten Kayıpmaz, 'Kovid-19 gibi yaşantımızda bundan sonra başka bakteriler olabilir. 2021 yılı içerisinde bu salgının önemli ölçüde sönümlenebileceğini günlük yaşantıyı etkileyen pandeminin 2021 yılı içinde sönümlenebileceğini ümit ediyoruz' ifadesini kullandı.
3.04.2021 Gündem
İletişim Başkanı Altun : Bu sistematik bir kötülüktür
İletişim Başkanı Altun : Bu sistematik bir kötülüktür İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "ABD'nin, AB'nin terör listesindeki PKK'nın veya 15 Temmuz'da 251 masum insanımızı şehit eden FETÖ'nün elebaşıları, sosyal medya platformlarında serbestçe ahkam kesiyor, propaganda yapmaya devam ediyorlar. Bu sistematik bir kötülüktür" dedi.
6.03.2021 Siyaset
Sınavlar iptal mi? Lise sınavları ertelendi mi? Sınavlar ne zaman yapılacak? MEB'den lise sınavları ile ilgili açıklama!
Sınavlar iptal mi? Lise sınavları ertelendi mi? Sınavlar ne zaman yapılacak? MEB'den lise sınavları ile ilgili açıklama! Milyonlarca öğrenci bekliyordu ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı okulların açılış tarihi ve sınavlar ile ilgili açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamanın ardından öğrencilerin gözü, Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan vaka sayısı haritası ve Kabine toplantısına çevrildi. Peki, Sınavlar iptal mi? Lise sınavları ertelendi mi? Sınavlar ne zaman yapılacak? MEB'den lise sınavları ile ilgili açıklama!
28.02.2021 Eğitim
MEB açıkladı ve belli oldu! 8 Mart'tan itibaren başlıyor
MEB açıkladı ve belli oldu! 8 Mart'tan itibaren başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı tek tek duyurdu. Tarihler belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milyonların beklediği önemli açıklamayı yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan edinilen bilgiye göre, Liselerde birinci dönem yapılamayan yüz yüze sınavlar, 8 Mart'tan itibaren gerçekleştirilecek.
27.02.2021 Eğitim
Okulların açılmasına saatler kala Bakan Selçuk açıkladı
Okulların açılmasına saatler kala Bakan Selçuk açıkladı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN Türk'te 5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını cevapladı. Bakan Selçuk, yüz yüze sınavların yapılmalı ya da yapılmamalı tartışmalarıyla ilgili olarak, "Sınavların yapılması için ortam müsait. Çok riskli şehirlerde sınav yapmayacağız. Konular zaten sınırlı" ifadelerini kullandı
27.02.2021 Gündem
Tüm Türkiye merak ediyor! İşte Çin aşısı hakkında detaylar...
Tüm Türkiye merak ediyor! İşte Çin aşısı hakkında detaylar... CNN TÜRK'te Cüneyt Özdemir Çin aşısı ile ilgili detayları masaya yatırdı. Çin aşısı hakkında neler biliniyor? İşte detaylar...
5.12.2020 Gündem
Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Üniversiteler ne zaman açılacak?
Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Üniversiteler ne zaman açılacak? Koronavirüs nedeniyle üniversitelerde eğitim bir süredir yüz yüze devam ediyordu. Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı okullarda yüz yüze eğitime geçilmesiyle birlikte üniversitelerde yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Üniversitelerde vize sınavlarının başlayacak olması sınavların online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı öğrenciler tarafından araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? İşte Üniversitelerde yüz yüze eğitim ile ilgili merak edilenler...
15.11.2020 Eğitim
Bakan Koca açıkladı! Sokağa çıkma yasağı mı geliyor?
Bakan Koca açıkladı! Sokağa çıkma yasağı mı geliyor? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca CNN TÜRK'te 5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı. Sokağa çıkma kısıtlaması gelecek mi? sorusuna yanıt veren Bakan Koca, "Türkiye için herhangi bir sokağa çıkma kısıtlaması düşünmüyoruz." dedi. Üniversiteler açılacak mı? sorusunu da yanıtlayan Koca, "Önümüzdeki günlerde karar veya öneri söz konusu olacak" ifadelerini kullandı.
18.10.2020 Gündem
Cüneyt Özdemir paylaştı! 'Hastane mart ayına randevu verdi'
Cüneyt Özdemir paylaştı! 'Hastane mart ayına randevu verdi' CNN Türk'te yayınlanan 5N1K'nın yapımcısı gazeteci Cüneyt Özdemir, ABD sağlık sistemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdemir, ABD'de hastanede dört ay sonrasına randevu verdiklerini, Amerikalıların bir dolgu için bile 12 bin dolar ödediğini söyledi. Pek çok insanın tedavi için Türkiye'ye gittiğini aktardı.
22.11.2019 Gündem
Bakan Ziya Selçuk'tan yeni ortaöğretim modeli açıklaması
Bakan Ziya Selçuk'tan yeni ortaöğretim modeli açıklaması Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ortaöğretim sisteminde yapılacak değişiklerle Türkiye'nin geleceği için çalıştıklarını söyledi. Ders sayılarının azalmasıyla, öğrencilerin belli dersleri derinlemesine öğrenebildiğine dikkat çekti.
26.05.2019 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

5N1k ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 5n1k haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.