4 Yaşında

4 Yaşında

Son dakika 4 yaşında haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 4 yaşında ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 4 yaşında haber sayfamızda bulabilirsiniz.

4 Yaşında

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 4 yaşında gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.901 4 yaşında haberi bulunmuştur. Tüm 4 yaşında haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine tarlada çalışmak zorunda kalıyor! Polis olmak istiyor
Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine tarlada çalışmak zorunda kalıyor! Polis olmak istiyor Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine anne ve babaları gibi tarlada çalışmak zorunda kalıyor. Bu çocuklardan 14 Yaşındaki Yusuf Şimşek, okuyup polis ya da asker olmak istediğini söyledi.
25.04.2024 Adana
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü Konya'da evinin bahçesinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Ayşenur Bedel'in (26) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan sevgilisi Ali Erensoy (51), ''Ben Ayşenur'u eğlence hayatından tanırım. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu bu hayattan çektiğimde intihar etmeye çalıştı. Elif'in üzerine kuma olarak gelmeyi reddettiği için intihar etti. Ben, onun iyi ve kötü gününde hep yanındaydım. Onu neden öldürmek isteyeyim" dedi.
3.04.2024 Gündem
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu İstanbul'da son dönemde artan anaokulu ve bakıcı fiyatları çalışan anne babaları zorluyor. Özel Anaokulları Derneği Başkanı Hacı Murat Kuş, "Bir bakıcının fiyatı aylık 25 bin lira düzeyinde. Bir anaokulunun fiyatında ise yaklaşık 7 bin ile 14 bin arasında değişen rakamlar telaffuz ediliyor. Haliyle okul maliyetleri de ciddi külfet haline geldi" dedi. Bakıcılık firması sahibi Şeyma Kuvan ise "Gündüz çalışanlar için 18 bin ile 25 bin lira. Bu rakama maaş artı sigorta masrafları da dahil. Yatılı çalışan, devamlı 6 gün sizin evinizde kalan bakıcılar için 20 bin ile 30 bin Türk lirası arasında bakıcıların donanımına göre değişiyor." dedi. Anne Ayla Karaer "Kreşlerden ekstra bir şeyler talep ediyorlar. O yüzden vermemiz imkansız. Mecbur çalışacağım. Ya babaanne ya anneanne bakacak" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
Bakan Koca duyurdu: Covid-19'un yeni varyantı Türkiye'de görülmedi
Bakan Koca duyurdu: Covid-19'un yeni varyantı Türkiye'de görülmedi SağlıK Bakanı Fahrettin Koca, Covid-19'un yeni alt varyantı olan Eris'e ilişkin, "Özellikle son günlerde yurt dışında görüldüğüne dair çok yoğun bilgiler var. Türkiye'mizde bu ve benzeri bir varyant görülmedi. Bu görülen varyantlar, bizi asla endişelendirmesin. Asla eski kapandığımız dönemlere geçme gibi bir durum söz konusu değil" dedi.
23.08.2023 Sağlık
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler Belaruslu sevgilisinden geçen yıl ayrılan Nursace’nin sahibi Nurettin Çelik mahkemeye velayet davası açtı. Nurettin Çelik, velayet hakkını kötüye kullanarak 4 yaşındaki kızını göstermediği iddiasıyla Belaruslu eski sevgilisi Valeryıa Korosteleva’ya velayet davası açtı.
21.08.2023 Gündem
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik...
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik... ABD'de yaşayan Billy Milligan'ın hikayesi duyanları şoke etti. Yaşadığı çocukluk travmalarından bir türlü kurtulamayan Billy, farklı bir yöntem buldu. Doktorların 11 yıl tedavi ettiği Milligan’ın hikayesi tüm dünyaya damga vurdu. Bir bedende 24 kişiliği bulunan Milligan, işlediği suçlarla ve anlattıklarıyla filmlerden kitaplara konu olurken dinleyenleri şoke etti.
7.06.2023 Dünya
İbrahim Çelikkol'dan oğlu Ali ile antrenman yaptı!
İbrahim Çelikkol'dan oğlu Ali ile antrenman yaptı! İbrahim Çelikkol, oğlu Ali ile spora gitti. Deprem bölgesine katıldığı arama kurtarma çalışmalarındaki duyarlılığı ile takdir toplayan İbrahim Çelikkol, sosyal medya hesabından oğlu Ali ile antrenman yaptığı anları paylaştı.
22.03.2023 Magazin
Tuğba Özay son paylaşımıyla yürekleri sızlattı! 'Evlerinden ziyade kalpleri hasarlı'
Tuğba Özay son paylaşımıyla yürekleri sızlattı! 'Evlerinden ziyade kalpleri hasarlı' Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından afet bölgesine gönüllü olarak yardıma giden ünlü manken Tuğba Özay Hatay sık sık paylaşımda bulunuyor. Özay'ın yaptığı son paylaşım yine yürekleri sızlattı. Küçük bir kız ile fotoğrafını paylaşan ünlü mankenin 'Evlerinden ziyade kalpleri hasarlı' sözleri yürekleri yaktı.
25.02.2023 Magazin
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 12 bin 391'e yükseldi.
9.02.2023 Gündem
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı ABD'nin Tennessee eyaletinde 7 Ocak’ta polisler tarafından trafikte durdurularak dövülen ve aldığı yaralar sonucu kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra hayatını kaybeden siyahi Tyre Nichols'un darp edildiği anların görüntüleri kamuoyuyla paylaşıldı. GÖrüntüler dünyada adeta deprem etkisi yarattı, Batı medyası talihsiz adamın son sözlerini manşetlerine taşıdı.
28.01.2023 Dünya
Okan Buruk yeni sol bekini Katar - Senegal maçında buldu! Dünya Kupası sonrası Galatasaray'a...
Okan Buruk yeni sol bekini Katar - Senegal maçında buldu! Dünya Kupası sonrası Galatasaray'a... Van Aanholt'u tamamen gözden çıkaran ve şu anda Emre Taşdemir ile Kazımcan Karataş'la yoluna devam eden Galatasaray'ın gündemine iki sol bek adayı geldi. Yaz ayı transfer döneminde Milan'ın gidişine izin vermediği Senegalli futbolcunun yeniden listeye alındığı öğrenilirken, Olan Buruk'un 4 yaşında futbola başlayıp 12 yaşında Köln'e transfer olan bir başka Senegalli yıldızla ilgilendiği ortaya çıktı.
27.11.2022 Galatasaray
Öldürülen şampiyon yarışçının ablası: Mafya suç sonrası onları hızlıca kaçırsın istiyordu
Öldürülen şampiyon yarışçının ablası: Mafya suç sonrası onları hızlıca kaçırsın istiyordu Kağıthane'de trafik ışıklarında duran lüks otomobile düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Bayram Diril (28)'in Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 'Pist Şampiyonası' yarışmalarında çok kez ödül alan ve birinci olan motosiklet yarışçısı olduğu ortaya çıktı. Ablası Gülhan Diril, "Bayram küçükken motosiklet tamircisi olmak istedi. Daha sonra motosiklet sevdası vardı, yarışlara katıldı. Kardeşime mafya musallat oldu. Sürekli yarışlarda birinci oldukları için suç işlediklerinde kardeşlerimin kendilerini kurtarmalarını istiyorlardı. Birini öldürdükleri zaman yarışçı oldukları için hızlıca olay yerinden kendilerini götürmelerini istiyorlardı" dedi.
25.11.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekât mesajı: Hepsinin kökünü kazıyacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekât mesajı: Hepsinin kökünü kazıyacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin Yusufeli Barajı ve HES, Yeni Bağlantı Yolları ve Tünelleri, Yeni Yerleşim Bölgesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yusufeli Barajı'nın enerji üretim kapasitesinin 2,5 milyon konutun ya da 750 bin Togg otomobilinin enerji ihtiyacını karşılayacak düzeyde olduğunu belirterek, "Türkiye'nin en çetin coğrafyasında baraj, santral, yeni yerleşim ve yollarıyla birlikte 34 milyar liralık maliyetle Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir eseri milli bütçeden karşılayarak Artvinimize kazandırdık" dedi. Erdoğan kara harekatı mesajı da vererek 'En kısa sürede tankımızla hepsinin kökünü kazıyacağız' ifadelerini kullandı.
22.11.2022 Siyaset
4 yaşındaki kızını pencereden attı! Diğer çocuğu da yıllar önce bu şekilde ölmüş
4 yaşındaki kızını pencereden attı! Diğer çocuğu da yıllar önce bu şekilde ölmüş Rize'de 4 yaşındaki kızı Fatma Nur'u, 6'ncı kattaki evlerinin penceresinden atarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan 36 yaşındaki Emine Havuz'un cezası belli oldu.
8.11.2022 Yaşam
4 yaşındaki kızını camdan atarak öldürmüştü! Şoke eden rapor ortaya çıktı
4 yaşındaki kızını camdan atarak öldürmüştü! Şoke eden rapor ortaya çıktı Kan donduran olay Rize’de yaşandı. Annesi Emine Havuz tarafından altıncı kattaki evin penceresinden atılan 4 yaşındaki kızı Fatma Nur, hayatını kaybetti. Olay sonrası Havuz’un 4 yaşında ölen oğlu ile ilgili de dehşete düşüren gerçek ortaya çıktı. Yaklaşık 3 yıldır görülen dava sonrası Adli Tıp Kurumu'nca hazırlanan rapor ise şaşırttı. İşte detaylar...
27.10.2022 Yaşam
İkinci el yenilenmiş araç ne demek? Renault ikinci el araç yeni düzenleme nedir, ne zaman başlayacak?
İkinci el yenilenmiş araç ne demek? Renault ikinci el araç yeni düzenleme nedir, ne zaman başlayacak? Fabrika çıkışlı ikinci el araç satışı sistemi, Türkiye'de de devreye giriyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, çalışmalarda sona gelindiğini aktardı. Söz konusu açıklamanın ardından İkinci el yenilenmiş araç ne demek, Renault ikinci el araç yeni düzenleme nedir? sorularına yanıt arandı.
24.10.2022 Ekonomi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, “İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz” dedi.
24.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Ortak gündemle harekete geçmeliyiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Ortak gündemle harekete geçmeliyiz! Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM 77. Genel Kurulu'nda gerçekleştirdiği konuşmada, "Dünya beşten büyüktür ve daha adil bir dünya mümkündür gerçeğinin altını her platformda en kuvvetli şekilde çizmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan BM kürsüsünden Yunanistan'ın göçmen politikasını sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan KKTC'nin resmen tanınması için dünyaya çağrıda bulundu.
20.09.2022 Siyaset
Bakan Soylu: 9 aylık Asım'ı denizin ortasında ölüme terk ettiler
Bakan Soylu: 9 aylık Asım'ı denizin ortasında ölüme terk ettiler Kırklareli'nde düzenlenen programda gençler ile bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batı'nın her seferinde insan haklarından dem vurduğunu belirterek, "İnsanların canlı canlı öldürüldüklerine ses çıkarmadılar. Nasıl bugün Suriye'de milyonlarca insan yerlerini değiştirmişse ses çıkarmamışlar. Nasıl geçen gün Asım diye bir çocuk, 9 aylık, 4 yaşında Abdülvahap diye bir ağabeyi denizin ortasında Yunanistan'ın sahil güvenlik görevlilerinin onların botlarını batırıp, onları ölüme terk ettikleri gibi ses çıkarmadılar" dedi.
16.09.2022 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu: Bu katliamların sorumlusu sizsiniz
İçişleri Bakanı Soylu: Bu katliamların sorumlusu sizsiniz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Lübnan'dan İtalya'ya geçmek isterken Yunanistan'ın müdahalesi sonucu hayatını kaybeden düzensiz göçmenlere ait görüntülerin yer aldığı paylaşımında, "Avrupa ve Yunanistan! Bu katliamların sorumlusu sizsiniz" dedi.
14.09.2022 Siyaset
Hollywood yıldızlarının ustası köyüne döndü! ‘Sifu usta’ Eskişehir’de alabalık tesisi açtı
Hollywood yıldızlarının ustası köyüne döndü! ‘Sifu usta’ Eskişehir’de alabalık tesisi açtı Avrupa ve dünya çapında önemli başarılara sahip Eskişehirli ünlü aktör ve dövüş sporları ustası Emin Boztepe, Kovid-19 salgınıyla birlikte ABD’nin Los Angeles şehrindeki hayatını bırakıp, baba ocağı olan Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Bağlıca Köyü’nde alabalık tesisi açtı.
17.08.2022 Yaşam
'Kaçırıldı' diyen anne, kızını kendisi alıkoymuş
'Kaçırıldı' diyen anne, kızını kendisi alıkoymuş Antalya'nın Alanya ilçesinde, E.P.'nin (4) kaçırıldığını iddia edip, sosyal medyadan yardım isteyen yabancı uyruklu Y.P.'nin, velayeti eski eşinde olan kızını görüş izninden sonra alıkoyduğu ortaya çıktı. 
11.08.2022 Yaşam
Özcan Deniz oğlu Kuzey ile ilgili paylaşım yaptı!
Özcan Deniz oğlu Kuzey ile ilgili paylaşım yaptı! Özcan Deniz, Instagram hesabı üzerinden oğlu Kuzey ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Duygusal ifadeler kullanan Özcan Deniz, isim vermeden birilerine imalı sözler kullanmayı da ihmal etmedi.
10.08.2022 Magazin
İsrail Gazze Şeridi'ni vurdu: 4 ölü, 19 yaralı
İsrail Gazze Şeridi'ni vurdu: 4 ölü, 19 yaralı İsrail Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İsrail Savunma Kuvvetleri, Gazze'deki Filistin İslami Cihat Örgütü'nün doğrudan tehditlerinin ardından Gazze Şeridi'ni vuruyor. Sivil yerleşim noktasında özel durum ilan edildi" ifadeleri kullanıldı. Saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.
5.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

4 Yaşında ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 4 yaşında haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.