4 Temmuz

4 Temmuz

Son dakika 4 temmuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 4 temmuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 4 temmuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

4 Temmuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 4 temmuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.232 4 temmuz haberi bulunmuştur. Tüm 4 temmuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı Enver'den kızı ile bahar pozları
Aslı Enver'den kızı ile bahar pozları Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olan Aslı Enver, yeni karelerini yayınladı.
5.04.2024 Magazin
M60T tankları TSK'ya teslim edildi
M60T tankları TSK'ya teslim edildi Geçmişte İsrail'in modernize edip, çeşitli sorunlarla gündeme gelen M60T tanklarının ilk partisi, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında modernize edilerek Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildi. Proje ile M60T tanklarının beyni olarak tanımlanan 'atış kontrol sistemi' yerlileştirilirken, bütün elektronik sistemler milli imkanlar ile üretilebilir hale getirilerek, güç grubu dışında dışa bağımlılık ortadan kaldırıldı.
10.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkililerinden Dijital Telif Yasası açıklaması: Zorlayıcı önlem gündemde olmalı
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkililerinden Dijital Telif Yasası açıklaması: Zorlayıcı önlem gündemde olmalı Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkilileri “Dijital platformların gönüllü anlaşmalar yapmaması durumunda zorlayıcı mekanizmaları barındıran mevzuatların uygulamaya konulması” gerektiğini vurguluyor.
24.12.2023 Gündem
Aslı Enver ve kızı uçakta! Berkin Gökbudak'ın yorumu hayran bıraktı
Aslı Enver ve kızı uçakta! Berkin Gökbudak'ın yorumu hayran bıraktı Aslı Enver kızının uçağa bindiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Aslı Enver'in paylaşımı beğeni toplarken, eşi Berkin Gökbudak'tan da hem kızına hem de karısına yorum gecikmedi.
3.12.2023 Magazin
Fotoğrafçıda iğrenç olay! 'Ya çocuklarım da orada olsaydı'
Fotoğrafçıda iğrenç olay! 'Ya çocuklarım da orada olsaydı' Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö. (41), vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.’nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddia edip, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan M.D., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Ö.Ö., “ Işık ayarlarını yaptıktan sonra kafamı çevirdiğimde adam, eşofman altını dizine kadar indirmiş, cinsel organını gösterdi. Stüdyodan çıktım. Kapıya doğru ilerledim. Benim çığlık attığım an çok hızlı bir şekilde kapıyı açıp, çok hızlı bir şekilde koştu. Tek korktuğum benim çocuklarım buraya gelip duruyor. Ya benim çocuklarım da burada olsaydı” dedi.
22.09.2023 Yaşam
Anne olan Aslı Enver'den ilk aile pozu geldi
Anne olan Aslı Enver'den ilk aile pozu geldi 4 Temmuz'da ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver, kızı Elay ve eşi Berkin Gökbudak ile çekildikleri bir kareyi paylaştı.
27.08.2023 Magazin
Kayseri'de çöpte cesedi bulunan bebek, kimsesizler mezarlığında toprağa verildi
Kayseri'de çöpte cesedi bulunan bebek, kimsesizler mezarlığında toprağa verildi Kayseri'de, çöp konteynerinde havluya sarılmış ölü bulunan yeni doğmuş bebeğin cenazesi, alan olmayınca Kayseri Şehir Mezarlığı'ndaki kimsesizler mezarlığında toprağa verildi.
14.08.2023 Gündem
İftiraya uğradığı ortaya çıkan doktor ilk kez konuştu: Meslek hayatımda hiçbir uyarı ve ceza almadım
İftiraya uğradığı ortaya çıkan doktor ilk kez konuştu: Meslek hayatımda hiçbir uyarı ve ceza almadım Muğla'nın Menteşe ilçesinde Esra Ç.'yi (17) muayene ettiği sırada cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan, ardından iftiraya uğradığı ortaya çıkan Muğla Eğitim-Araştırma Hastanesi'nde görevli Dr. Ufuk S. (31), konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Bugüne kadar mesleğimi, meslek etiği ve insani vicdanımla, hakkıyla yerine getirdim. Meslek hayatımda görevim ile ilgili hiçbir uyarı ve ceza almadım. Hakkımdaki bu iftira süreci hem beni hem ailemi hem de çalışma arkadaşlarımı yerle bir etti. İftiracı hakkında da hukuki olarak davamızı başlattık" dedi.
11.08.2023 Gündem
Cinsel istismar ile suçlanan doktorun ifadesi ortaya çıktı: Kısmen hatırlıyorum
Cinsel istismar ile suçlanan doktorun ifadesi ortaya çıktı: Kısmen hatırlıyorum Muğla'nın Menteşe ilçesinde muayene ettiği E.Ç. (17) adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Dr. Ufuk S. (31), savcılıktaki ifadesinde, "Hastanın çamaşırını ya da giysisini çıkarmasını istemedim, kendim de çıkarmadım" dedi.
7.08.2023 Yaşam
1 ayda dev kazanç! Yüzde 116 yükseldi, 14 kişiye yasak
1 ayda dev kazanç! Yüzde 116 yükseldi, 14 kişiye yasak Sermaye Piyasası Kurulu Escar Filo Hizmetleri hissesini mercek altına aldı. Şirket hissesinde yapay piyasa oluşturmaya yönelik işlemlerin engellenmesi için 14 kişiye 6 ay süreyle işlem yasağı getirildi.
5.08.2023 Ekonomi
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni çıkış: Toplum lider değişimi istiyor
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni çıkış: Toplum lider değişimi istiyor Seçim sonrası CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken yeni açıklamalar geldi.
27.07.2023 Gündem
Barış Boyun suç örgütü üyesi kalaşnikoflu cinayetin zanlısı "Fistanlı Dalton" yakalandı
Barış Boyun suç örgütü üyesi kalaşnikoflu cinayetin zanlısı "Fistanlı Dalton" yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Bahçelievler'de cinayet işlediği belirtilen "Fistanlı dalton" lakaplı Murat U.'nun yakalandığını açıkladı.
26.07.2023 Gündem
Eski rektör Hoşcoşkun FETÖ'den tutuklandı
Eski rektör Hoşcoşkun FETÖ'den tutuklandı İzmir'de, 2017 yılından bu yana hakkında FETÖ'den yakalama kararı olan ve geçen günlerde tedavi amaçlı geldiği hastanede yakalanan Ege Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun, tutuklandı.
18.07.2023 Gündem
Dönence dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Kanal D Dönence dizisi nerede çekiliyor?
Dönence dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Kanal D Dönence dizisi nerede çekiliyor? Dönence 1 bölümüyle ekrana geldi. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu'nun yer aldığı Dönence dizisi hangi il, ilçede çekiliyor sorusu gündeme geldi. 4 Temmuz akşamı ilk bölümü yayınlanacak dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor. Gece ve Özgür'ün hikayesini anlatan Dönence dizisi oyuncuları ve karakterleri haberimizde.
11.07.2023 Televizyon
"Başkomiserim" diyerek 300 bin lira dolandırdılar
"Başkomiserim" diyerek 300 bin lira dolandırdılar Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde balık tutarken oltasının takılması nedeniyle gölete giren Uğur Sarıkaya (32) boğuldu.
9.07.2023 Gündem
Namaza giderken feci şekilde can verdi! El freni faciası
Namaza giderken feci şekilde can verdi! El freni faciası Ordu'nun Korgan ilçesinde, namaz için camiye giden Mehmet Kesen (76), sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu belirtilen otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti.
6.07.2023 Yaşam
Demi Moore, fiziğiyle genç kızlara taş çıkardı!
Demi Moore, fiziğiyle genç kızlara taş çıkardı! Dünyaca ünlü oyuncu Demi Moore, ABD'nin 4 Temmuz Bağımsızlık Günü'nü kutlamak için sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Moore, fiziğiyle de genç kızlara taş çıkarttı.
5.07.2023 Magazin
İstanbul'da ormanda aslan alarmı! Kükreme sesleri harekete geçirdi
İstanbul'da ormanda aslan alarmı! Kükreme sesleri harekete geçirdi İstanbul'un Beykoz ilçesinde aslan paniği yaşandı. Beykoz’da ormanlık alanda aslan kükremesi duyulduğu ihbarı üzerine polis harekete geçti. Ekipler ormanda aslanla karşılaştı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde de Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, mühürlenerek ziyarete kapatılan hayvanat bahçesinden kaçan aslan, mahallede paniğe neden olmuştu. İşte detaylar...
5.07.2023 Yaşam
İstanbul'da kaçak akaryakıt vurgunu! 240 bin 460 litre ele geçirildi
İstanbul'da kaçak akaryakıt vurgunu! 240 bin 460 litre ele geçirildi İstanbul’da kaçak akaryakıt operasyonu gerçekleştirildi. Rekor miktarda kaçak akaryakıt ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı. Kaçak akaryakıtların tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu ifade edildi.
5.07.2023 Gündem
MasterChef All Star 18. yarışmacı kim oldu? 4 Temmuz MasterChef'te kim kazandı?
MasterChef All Star 18. yarışmacı kim oldu? 4 Temmuz MasterChef'te kim kazandı? MasterChef All Star'da ana kadroya giren 18. yarışmacı kim oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Mücadele 4. grupla devam ediyor. 2022 sezonunda isimler tezgah başında yerini aldı. Ana kadro için kıran kırana rekabet devam etti. İki aamalı oyun sürdü. MasterChef All Star 18'înci yarışmacı da netleşti. Peki 4 Temmuz MasterCHef'te kim kazandı?
4.07.2023 Televizyon
Büryan kebabı hangi yöreye aittir? Bürya hangi ilimize aittir? İşte enfes Büryan tarifi
Büryan kebabı hangi yöreye aittir? Bürya hangi ilimize aittir? İşte enfes Büryan tarifi Büryan hangi yöreya aittir sorusunun yanıtı merak ediliyor. MasterChef All Star'da 4 Temmuz akşamı şef adaylarından Büryan kebabı yapmaları istendi. Püryan ve biran olarak bilinen ve kuyu kebabının bir çeşidir olan Büryan, arapça perive kelimesinden türemiştir. Türk mutfağının dünyada en çok bilinen kebap türlerinden olan Büryan tarifi ve malzemeleriyle de dikkat çekmektedir. İşte enfes büryan kebabı tarifi...
4.07.2023 Gündem
4 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Süper Loto çekiliş saat kaçta?
4 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Süper Loto çekiliş saat kaçta? 4 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Sisal Şans ile kazandıran şans oyununda bu akşam yeni bir fırsat var. Birkaç dakika sürecek çekiliş sonrası ikramiye sorgulama yapılabilmektedir. Peki Süper Loto sonuçları nasıl sorgulanır?
4.07.2023 Ekonomi
ALES başvuru ücreti 2023 ne kadar? Depremzedelere ALES ücretsiz mi, ALES ücreti nereye yatırılıyor 2023? ALES geç başvuru ücreti 2023 kaç TL?
ALES başvuru ücreti 2023 ne kadar? Depremzedelere ALES ücretsiz mi, ALES ücreti nereye yatırılıyor 2023? ALES geç başvuru ücreti 2023 kaç TL? ALES/2 başvuruları başladı. ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre; 2023 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2023-ALES/2), 20 Ağustos 2023 tarihinde uygulanacaktır. Sınava başvurular, 4-10 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacak. Peki, ALES başvuru ücreti 2023 ne kadar? Depremzedelere ALES ücretsiz mi, ALES ücreti nereye yatırılıyor 2023? ALES geç başvuru ücreti 2023 kaç TL?
4.07.2023 Eğitim
Meteoroloji'den birçok ile gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!
Meteoroloji'den birçok ile gök gürültülü sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4 Temmuz 2023 hava tahmin raporunu açıkladı. Yapılan açıklamada birçok ilde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması beklendiği belirtildi. İşte 4 Temmuz 2023 Salı günü hava raporu...
4.07.2023 Gündem
Karadeniz gazı 3 ilimize yaradı! Yüzde 147 arttı
Karadeniz gazı 3 ilimize yaradı! Yüzde 147 arttı Zonguldak, Bartın ve Karabük konut fiyat endeksinde üst sıralara tırmandı. 20 Nisan'da Karadeniz gazının da devreye alınmasıyla birlikte Batı Karadeniz Bölgesi, yüzde 147 ile konut fiyat artışında liderliği aldı.
3.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

4 Temmuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 4 temmuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.