4. İslami Dayanışma Oyunları

4. İslami Dayanışma Oyunları

Son dakika 4. İslami Dayanışma Oyunları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 4. İslami Dayanışma Oyunları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 4. İslami Dayanışma Oyunları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

4. İslami Dayanışma Oyunları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 4. islami dayanışma oyunları gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 4. islami dayanışma oyunları haberi bulunmuştur. Tüm 4. islami dayanışma oyunları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakandan sporculara tebrik
Bakandan sporculara tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunları'nda madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan altın madalya kazanan sporcuları kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan altın madalya kazanan sporcuları kutladı CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 4. İslami Dayanışma Oyunları'nda altın madalya kazanan milli sporcuları kutladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli şov yaptı! 2 altın, 2 gümüş...
Milli şov yaptı! 2 altın, 2 gümüş... Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunları’nda milli tenisçilerimiz tekler finallerinde karşı karşıya geldi. Hem bayanlarda hem de erkeklerde milli tenisçilerimiz tekler finallerinde bir birleriyle karşılaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türkiye 2. sırada yer aldı
Türkiye 2. sırada yer aldı 4. İslami Dayanışma Oyunları'nda 7. günün ardından Türkiye 61 altın, 56 gümüş ve 45 bronz olmak üzere toplam 162 madalya ile ikinci sırada yer aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rekor makinesi Eda'dan bir rekor daha
Rekor makinesi Eda'dan bir rekor daha Milli sporcu, İslam Oyunları'nda Cirit'te 67.21 metre atarak altın madalya kazandı ve dünya liderliğine yükseldi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yasemin Can'dan altın madalya!
Yasemin Can'dan altın madalya! Azerbaycan'da düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunları'nın 6. gününün gündüz bölümünde Türkiye, atletizm-para atletizmde birer altın, gümüş ve bronz madalya elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milliler finalde ev sahibi Azerbaycan ile eşleşti
Milliler finalde ev sahibi Azerbaycan ile eşleşti A Milli Kadın Voleybol Takımı, finalde ev sahibi Azerbaycan ile eşleşti.
10.11.2021 Voleybol
Bakan Kılıç: "Af söz konusu değil"
Bakan Kılıç: "Af söz konusu değil" Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 4. İslami Dayanışma Oyunları'nın daha fazla ilgi görmesi gerektiğini söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türkiye teniste iki altın madalya kazandı
Türkiye teniste iki altın madalya kazandı AZERBAYCAN'ın Başkenti Bakü'de düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunları'nın üçüncü gününde Türkiye, teniste iki altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türkiye 2 altın, 6 gümüş ve 3 bronz madalya ile tamamladı
Türkiye 2 altın, 6 gümüş ve 3 bronz madalya ile tamamladı Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de gerçekleştirilen 4. İslami Dayanışma Oyunları'nda mücadele eden Türkiye Karate Milli Takımı, 12 kategoriden 11 madalya çıkardı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kadınlarda altın, erkeklerde bronz!
Kadınlarda altın, erkeklerde bronz! Azerbaycan'da düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunları'nın üçüncü gününde Türkiye, judo takım karşılaşmalarında kadınlarda altın, erkeklerde bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
A Milli Erkek Voleybol Takımı, Azerbaycan'a 3 - 2 yenildi
A Milli Erkek Voleybol Takımı, Azerbaycan'a 3 - 2 yenildi 4. İslami Dayanışma Oyunları'nda A Milli Erkek Voleybol Takımı, ev sahibi Azerbaycan'a 3 - 2 mağlup oldu.
10.11.2021 Voleybol
İslami Dayanışma Oyunları resmen başlıyor!
İslami Dayanışma Oyunları resmen başlıyor! 4. İslami Dayanışma Oyunları, bugün Azerbaycan’ın ev sahipliğinde başkent Bakü’de başlayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İsrail'den Filistin'e bir yasak daha!
İsrail'den Filistin'e bir yasak daha! İsrail, yaklaşık 25 Gazzeli atletin Azerbaycan'da düzenlenecek 4. İslami Dayanışma Oyunlarına katılmasına müsaade etmedi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakandan Servet Yardımcı'ya tebrik
Bakandan Servet Yardımcı'ya tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı'yı tebrik etti.
5.04.2017 Futbol
Bakan Bak: Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak
Bakan Bak: Türkiye Yüzyılı, sporun yüzyılı olacak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin bir spor turizmi destinasyonu olarak cazibesinin artırılması için çalıştıklarını belirterek, “Rize, doğa sporları ve ekstrem sporlar başta olmak üzere birçok spor branşının yapılması için elverişli koşullara sahip. Her yıl artarak devam eden ulaştırma, konaklama ve spor tesisi yatırımlarımızla Rize, keşfedilmeyi bekleyen bir spor turizmi destinasyonudur. Rize’nin spor turizminde marka şehirleri arasında yerini almasında hiçbir engel yok.” dedi.
24.11.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu: 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandık
Bakan Kasapoğlu: 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandık Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Türkiye, 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandı. Daha önce bu bir elin parmaklarını geçmiyordu" dedi.
29.12.2022 Gündem
Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tam 12 ülkenin spor temsilcileriyle görüştü!
Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tam 12 ülkenin spor temsilcileriyle görüştü! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya’da düzenlenen 5'inci İslami Dayanışma Oyunları sırasında yoğun spor diplomasi trafiğini sürdürdü.
28.08.2022 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz Kabine toplantısı sona erdi. Beştepe'deki toplantıda, Rusya-Ukrayna Savaşı ve 'tahıl koridoru' görüşüldü. Ekonomideki gelişmeler ile terörle mücadele operasyonlarındaki son durum da ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Gaziantep ve Mardin'de meydan gelen kazalarda hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Kazalar tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Soruşturmalar neticesinde, failler hakkındaki işlemler yapılacaktır." dedi. "Vatandaşlarımızı TL mevduatına dönmeye davet ediyorum" diyen Erdoğan, "Enflasyon için tedbirler alıyoruz" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Gündem
5. İslami Dayanışma Oyunları sona erdi
5. İslami Dayanışma Oyunları sona erdi Türkiye'nin ev sahipliğinde Konya'da düzenlenen, 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katıldığı 5. İslami Dayanışma Oyunları, kapanış seremonisiyle sona erdi.
18.08.2022 Şampiy10
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı! 'Spor organizasyonlarında Türkiye bir marka'
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı! 'Spor organizasyonlarında Türkiye bir marka' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'na dair açıklamalarda bulundu.
10.08.2022 Şampiy10
5. İslami Dayanışma Oyunları başladı! Erdoğan organizasyonun resmi açılışını yaptı
5. İslami Dayanışma Oyunları başladı! Erdoğan organizasyonun resmi açılışını yaptı Türkiye'nin ev sahipliğinde 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katıldığı, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla görsel şölen eşliğinde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "5. İslami Dayanışma Oyunları başlatıyorum. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun " diyerek oyunları resmi olarak başlattı.
10.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5. İslami Dayanışma Oyunları'na katılan ülkelerin lideriyle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5. İslami Dayanışma Oyunları'na katılan ülkelerin lideriyle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılış törenine katılacak ülkelerin lider ve temsilcileriyle yemekte buluştu.
9.08.2022 Siyaset
Bakan Kasapoğlu, yüzücülere madalyalarını verdi
Bakan Kasapoğlu, yüzücülere madalyalarını verdi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5. İslam Dayanışma Oyunları kapsamında, Konya Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen para yüzme yarışlarını izledi. Kasapoğlu, para yüzmede altın, gümüş ve bronz madalyaların sahipleri milli sporcular Sevilay Öztürk, Sümeyye Boyacı ve Emine Avcu'ya madalyalarını verdi. 
7.08.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

4. İslami Dayanışma Oyunları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 4. islami dayanışma oyunları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.